-
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
@groover1972 said in PEUGEOT FORUM:
Εμένα μου φτάνει που είναι η Suzuki 4η!
Εχεις μετοχες?

Κανε καμια παραθεση , γιατι στην αρχη πιστεψα οτι ποσταρες αλλου γι αλλουΔεν μπορώ να κάνω παράθεση γιατί ήταν εικόνα

Και όχι δεν είμαι μέτοχος.
-
Εχεις μετοχες?

Κανε καμια παραθεση , γιατι στην αρχη πιστεψα οτι ποσταρες αλλου γι αλλουΔεν μπορώ να κάνω παράθεση γιατί ήταν εικόνα

Δεν κανεις την εικονα, κανεις τα υπολοιπα , αν θες
-
Καλησπέρα πήρα πριν ένα μήνα το Peugeot 2008 του 25 καινούριο και το αντιψυκτικό υγρό είχε χρώμα μπλε και τώρα μετά από ένα μήνα χρήσης έγινε κίτρινο προς άσπρο . Είναι φυσιολογικό αυτό ; Ευχαριστώ
-
Εχεις μετοχες?

Δεν κανεις την εικονα, κανεις τα υπολοιπα , αν θες
Ναι αλλά η λίστα ήταν εικόνα, οπότε...
-
@mariossss said in PEUGEOT FORUM:
Καλησπέρα πήρα πριν ένα μήνα το Peugeot 2008 του 25 καινούριο και το αντιψυκτικό υγρό είχε χρώμα μπλε και τώρα μετά από ένα μήνα χρήσης έγινε κίτρινο προς άσπρο . Είναι φυσιολογικό αυτό ; Ευχαριστώ
Όχι δεν είναι.
-
Ήρθα τελικά στην τοπική αντιπροσωπεία για την ανάκληση. Πολύ καλή εξυπηρέτηση σε μισή ώρα ξεμπερδευεις
-
#deep_peugeot

-
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
#deep_peugeot
Έχει κολλήσει το φορτηγό στις λάσπες και προσπαθείς να το ρυμουλκήσεις με το πεζό;

-
@nikonino said in PEUGEOT FORUM:
#deep_peugeot
Έχει κολλήσει το φορτηγό στις λάσπες και προσπαθείς να το ρυμουλκήσεις με το πεζό;

Έχουν ροπή τα τούρμπο αφού....
Πάντως, έχω την αίσθηση ότι η Peugeot, προσπαθεί να μπει στα πιο premium σαλόνια, χωρίς να έχει βελτιώσει αντίστοιχα το υπόβαθρο, για να σταθεί επάξια στον ανταγωνισμό. Ανάμεσα στα αδερφάκια, θεωρώ πιο έντιμη ως μάρκα τη Citroen, επειδή παίρνεις ότι πληρώνεις και κυρίως, επειδή δεν έχεις ψηλά τις προσδοκίες σου, όπως θέλει να ανεβάσει τον πήχη η Peugeot, κάπως άτοπα κατά τη γνώμη μου.....
-
-
Καλά τα λες εσυ αλλά οι χίπστερ της πεζό ανακαλύψανε τους 3d printers και reimagine l'automobile avec moins de piece και hese mes.
Να μην πάει κοντά σε μοντέλο παραγωγής ο ματίας, 1 χρόνος και πολύς του ήταν, μακριά τώρα, γύρισε το αφεντικό. Μόνο στα concept.
-
-
-
Δεν προλαβαίνω να το διαβάσω, γιατί σήμερα είναι άλλες οι γαλλικές ειδήσεις.
-
Λίτρα να έχεις όρεξη να φορτώνεις

-
Peugeot 3008 - 5008 Club Greece
·
17 λ.
·
Καλησπερα ομαδα , φιλος με 3008 1.5hdi σε ταξιδι το αμαξι μπηκε σε safe mode ειχε αδειασει ολο το ψυκτικο χωρις να ανεβασει θερμοκρασια, συμπληρωσε με νερο και συνεχισε το ταξιδι. Στο συνεργειο ελεγξανε για εξωτερικες διαρροες , πρεσσαρανε το συστημα αλλα δε βρηκανε κατι οποτε του αλλαξανε το παγουρι για αρχη αλλα συνεχισε να εχει καταναλωση περιπου 2-3εκ. ανα 200χλμ, μετα ειπανε οτι ισως αρπαξε η φλατζα αν και δεν ειχε αλλα συμπτωματα οποτε το βαλανε για ρεκτιφιε κι αλλαγη καδενας μιας και δεν ειχε αλλαξει . Η καταναλωση συνεχιστηκε οποτε ξανα μπηκε μεσα κι αλλαξανε καποια ψυκτρα μαλλον απο το egr . Αυτη τη στιγμη εχει δωσει τοσα χρηματα και το αμαξι ακομη απο καπου καταναλωνει το ψυκτικο . Εντωμεταξυ απο τοτε που εκανε αυτες τις εργασιες του φανηκε να ακουγεται καπως περιεργα οταν γκαζωνει , οντως το πηγα μια βολτα και οταν το γκαζωνεις ακουγεται εντονα ο ηχος του κινητηρα λες κι εχει τρυπα και περναει απο μεσα ο ηχος ενω σε συγκριση το δικο μου ειναι αθορυβο. Ποια η γνωμη σας για την καταναλωση του ψυκτικου αλλα και για τον ηχο ?1 λ.
Απάντηση
Ο θεός να βάλει το χέρι του τώρα. Σε αντιπροσωπεία το πήγε και δεν βρίσκουν τη διαρροή;
14 λ. -
Εχουν πουληθεί τόσες χιλιάδες και έκανε 28 μέρες ο γάτος να βρει κάποια βλάβη να ανεβάσει...

-
Έχει γίνει τόσο γνωστή η 'αξιοπιστία' αυτών των μοντέλων που μάλλον πλέον γράφουν μόνο όσοι δεν μπορούν να βγάλουν άκρη. Οι υπόλοιποι δεν αναφέρουν καν τα γνωστά θέματα.....
Α, και όλοι αυτοί που τα αγόρασαν, είναι και πολλοί, θέλουν κάποια στιγμή να τα πουλήσουν, καλό είναι να μην τα γράφουν

-
Peugeot 3008 - 5008 Club Greece
·
17 λ.
·
Καλησπερα ομαδα , φιλος με 3008 1.5hdi σε ταξιδι το αμαξι μπηκε σε safe mode ειχε αδειασει ολο το ψυκτικο χωρις να ανεβασει θερμοκρασια, συμπληρωσε με νερο και συνεχισε το ταξιδι. Στο συνεργειο ελεγξανε για εξωτερικες διαρροες , πρεσσαρανε το συστημα αλλα δε βρηκανε κατι οποτε του αλλαξανε το παγουρι για αρχη αλλα συνεχισε να εχει καταναλωση περιπου 2-3εκ. ανα 200χλμ, μετα ειπανε οτι ισως αρπαξε η φλατζα αν και δεν ειχε αλλα συμπτωματα οποτε το βαλανε για ρεκτιφιε κι αλλαγη καδενας μιας και δεν ειχε αλλαξει . Η καταναλωση συνεχιστηκε οποτε ξανα μπηκε μεσα κι αλλαξανε καποια ψυκτρα μαλλον απο το egr . Αυτη τη στιγμη εχει δωσει τοσα χρηματα και το αμαξι ακομη απο καπου καταναλωνει το ψυκτικο . Εντωμεταξυ απο τοτε που εκανε αυτες τις εργασιες του φανηκε να ακουγεται καπως περιεργα οταν γκαζωνει , οντως το πηγα μια βολτα και οταν το γκαζωνεις ακουγεται εντονα ο ηχος του κινητηρα λες κι εχει τρυπα και περναει απο μεσα ο ηχος ενω σε συγκριση το δικο μου ειναι αθορυβο. Ποια η γνωμη σας για την καταναλωση του ψυκτικου αλλα και για τον ηχο ?1 λ.
Απάντηση
Ο θεός να βάλει το χέρι του τώρα. Σε αντιπροσωπεία το πήγε και δεν βρίσκουν τη διαρροή;
14 λ.Να έχεις θέμα με το ψυκτικό και να σου πειράζουν με την ευκαιρία και άσχετα πράγματα όπως την καδένα και αντί να λύσεις το βασικό πρόβλημα, να δημιουργήσεις και άλλο. Πρώτα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα του ψυκτικού και μετά να έπιανε την αλλαγή καδένας. Τρέχα γύρευε τώρα...
-
Έχω μια ερώτηση αν έχει ακούσει κάποιος κάτι. Όταν έχω την 6θεσια διάταξη υπάρχει κανένα μαραφετι να μπορώ να βάλω να μην φεύγουν τα πράγματα από το πεσμένο στο δίπλα κάθισμα; Σκέφτηκα δίχτυ
-
PEUGEOT FORUM