-
Δεν το κατάλαβα.
Θα συμπεριλαμβάνει και μεταχειρισμένα που εισάγονται;Εμένα δεν έχει τπτ απο αυτά αλλά υποθέτω ήταν πολύ οριακό και πήρε έγκριση πριν το 7/7/2024.
Αλλά αν έχουν παλιό στοκ, τέλος; Το γυρίζουν πίσω και κάνουν retrofit; -
Έγκριση τύπου είναι καινούργιο μοντέλο. Αν η VW ήθελε να βγάλει τον Ιούλιο του 2024 ένα αμάξι με το όνομα VW Tennis θα έπρεπε να έχει τα συστήματα. Στην πραγματικότητα θα τα είχε ότι μήνα και να έβγαινε το 2024 γιατί οι κανονισμοί είναι γνωστοί κάποια χρόνια πριν εφαρμοστούν.
Το VW Golf που υπήρχε ήδη το 2024 πρέπει να έχει τα συστήματα μετά τις 7 Ιουλίου 2026. Στην πραγματικότητα θα τα είχε ήδη μέσω κάποιου FL ή MY update μήνες ή χρόνο πριν.
Ταξινόμηση είναι να πάρει πινακίδες στην χώρα που πουλιέται. Οπότε αν το τελωνείο έχει οχήματα που δεν έχουν εκτελωνιστεί κ.τ.λ. μέχρι τότε, δεν μπορούν να πάρουν πινακίδες.
Retrofit αμφιβάλλω αν είναι οικονομικό να γίνει.
-
Τέλειος, θανξ.
Η φάση είναι οτι πριν μισό μήνα παραδόθηκε αυτοκίνητο χωρίς τα νέα απαραίτητα, οπότε μιλάμε το πάνε ίσα ίσα μέχρι τελευταία ημέρα για να γλιτώσουν $$ (γιατί φυσικά η τιμή δεν αλλάζει).
-
https://www.protothema.gr/greece/article/1838998/peripou-1200-egataleleimmena-ohimata-apomakrunthikan-se-15-hrono-apo-ti-thessaloniki/
Σημειώνεται πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου επιχείρησαν αρκετές φορές από το 2024 να απομακρύνουν το συγκεκριμένο όχημα από το δρόμο, το οποίο δεν έφερε ούτε αριθμό πλαισίου, ούτε αριθμό κινητήρα, ωστόσο δεν τα κατάφερναν εξαιτίας της αντίστασης από τους φερόμενους ιδιοκτήτες -
-
-
Μιλάμε για την γνωστή χαλανδρίτσα που γίνεται χρόνια τώρα;
Και τί υπέγραψε ο σούπερ μάριο; MOU ή επιταγή ;Άρες μάρες κουκουνάρες.
(και προδιαγραφών f1 να γίνει, f1 δεν θα δούμε ποτέ, αλλά οκ, αυτό είναι άλλο, ας γίνει πρώτα)
-
Μπήκα και την είδα.
Την έψαξα και στο κτηματολόγιο.
Από 1200 στρέματα που λένε είναι σκάρτα 900.
Αλλά είναι στου διαόλου την μάνα.
20 χλμ σε ημιορεινό έδαφος χωρίς κάποια θέα.
Μιλάμε για έργο που θα χρειαστούν δρόμοι κλπ
Μου φαίνεται ότι το έχει η Πάτρα.
Μετά τον δήμαρχο του κκε που θέλει 9 χλμ τούνελ για το τρένο, δηλαδή 1,5 δις κόστος και γελάνε από το Τρόμσο μέχρι τα Κανάρια στην Ευρώπη, έχουμε και τον σούπερ Μάριο, που θέλει έργο 300 εκ.
-
Ποια Χαλανδρίτσα, πίστες της F1 και κουραφέξαλα;
Η Ελλάδα δεν έχει αγοραστική δύναμη να πάει στο σούπερ μάρκετ πλέον, η πίστα της F1 μας μάρανε.Μάριε άσε της @@ριές και πάρε κάνα αμυντικό χαφ και δεξί και κεντρικό μπακ.

-
ποιο αυτοκίνητο ;
-
-
Ρισπεκτ !
-
@red_monster said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Ρισπεκτ !
Σε κοροιδευει , ενα παλιοκλιο πρεπει να εχει νομιζω .
-
@otso said in Φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων :
Ρισπεκτ !
Ρωτήστε τον απουσιολογο @dettol

-
Δεν μπορώ να συμμετάσχω σε offtopic, φοβάμαι το ban.
Είμαι διαλυμένος, δίνω παρουσία στην φ1, ξεκούραση και το βράδυ ανεβάζω φωτό σε ΣΩΣΤΟ ΘΕΜΑ (
) που σκεφτηκα να πάρω για να βουλώσω στόματα 'τα μικρά ηλεκτρικά είναι μόνο για τις πόλεις' .
Κλείστε τα 5μετρα με τα 999 άλογα στους στάβλους, θα πάθουν κατάθλιψη. -
Ρισπεκτ !
Παλιό και κλιο στην ίδια πρόταση δεν γίνεται ! Εξ ορισμού !
Τα κλιο είναι όλα γαμάτα ! -
Ρισπεκτ !
Τα κλιο είναι όλα γαμάτα !Λογω ονοματος τα θεωρουσα αυτοκινητα για μεγαλοκοπελες βιζιτουδες να προλαβαινουν τα ραντεβου . και επειδη ειμαι και Α male ξερεις κτλ κτλ .
-
Ρισπεκτ !
Τα κλιο είναι όλα γαμάτα !Λογω ονοματος τα θεωρουσα αυτοκινητα για μεγαλοκοπελες βιζιτουδες να προλαβαινουν τα ραντεβου . και επειδη ειμαι και Α male ξερεις κτλ κτλ .
Οι βυζιτουδες κυκλοφορούν με κλιο ; Εκεί μας έφτασε ο Κούλης ;
-
@red_monster said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Οι βυζιτουδες κυκλοφορούν με κλιο ;
Με ταξι και οδηγο μπραβο οι χαμηλης-μεσσαιας κατηγοριας, αυτες της Α Εθνικης με σωφερ.
-
Στα shell έχουν τα καινούρια φαρμακεία με 10€ (15€ - 5€ κουπόνι) για όσους έχουν την εφαρμογή.
Νόμιζα ότι η προθεσμία ήταν μέχρι τις αρχές του επόμενου χρόνου αλλά μου είπαν μέχρι αρχές Αυγούστου.
Δεν ξέρω πόσο κάνουν τα φαρμακεία κανονικά, μου φάνηκε καλή τιμή.
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!