-
@spi_duster said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Σιγα μη καταλαβες τι ελεγα.
πάντως πολύ χρήσιμα τα ποστ σου γιατί κ εγώ αναρωτιώμουν πολλές φορές τί σκατα είναι εδώ;
Υπέθετα οτι είναι λόγω ζώων ή λόγω παραδρόμων που ίσως βγαίνουν ναβάρα. -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@famas said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εκτός αν έχουμε περίπτωση μαζικής λοβοτομής, κανεις δεν πήγανε/πάει/θα πηγαίνει με 90 σε αυτό τον δρόμο, ειδικά από Μάιο μεχρι και Σεπτέμβριο.
Είναι αστείο και σπατάλη bandwidth μόνο που το συζητάμε.Τους καλοκαιρινούς μήνες όμως, ίσως είναι και πολλά τα 90

Αίνιγμα η παράσυρση 33χρονου στη Χαλκιδική / Τι εξετάζουν οι ΑρχέςΆλλη υπόθεση οι τοπικές συνθήκες που μπορεί να επιβάλουν πραγματική μείωση ταχύτητας.
Σήμερα το πρωί όλοι (ελάχιστοι μεν λόγω ώρας) πηγαίναμε με 80-90 στο fly over με όριο τα 60, στο δε Insomnia αναφέρουν κλήση για ταχύτητα 102 χαω με όριο τα 80 με κατεύθυνση από κόμβο Ευόσμου προς έξοδο Ηλιούπολης. -
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
πάντως πολύ χρήσιμα τα ποστ σου γιατί κ εγώ αναρωτιώμουν πολλές φορές τί σκατα είναι εδώ;
Υπέθετα οτι είναι λόγω ζώων ή λόγω παραδρόμων που ίσως βγαίνουν ναβάρα.Δυστυχως η επαρχια εχει μεινει πολυ πισω σε θεματα ασφαλειας και οι κινδυνοι για ολους εμας που κινουμαατε περιστασιακα σε αγροτικες περιοχες ειναι πολλοι και ακραιοι. Προσωπικα 2 φορες εχω γλυτωσει στο παρα 1 απο συγκρουση με γουρουνομανα και αλογο. Αμετρητες εχω συναντησει αλωνιστικες κλπ που πεταγονται στην ασφαλτο απο αγροτικους δρομους. Αν δεν ειχα μειωμενη ταχυτητα σε σχεση με αυτη που επετρεπε ο δρομος , καμποσες φορες θα ημουν μακαριτης. Εχω χασει φιλους ομως ετσι. Παιδικους. Αυτο με εκανε να σκαλισω και να κατανοησω το προβλημα. Η ευκολη λυση ειναι να λεμε ποσο μαλακες ειναι οι αλλοι (αγροτες, τροχαιοι, συγκεινονιολογοι, δημοι κλπ).
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Υπέθετα οτι είναι λόγω ζώων ή λόγω παραδρόμων που ίσως βγαίνουν ναβάρα.Δυστυχως η επαρχια εχει μεινει πολυ πισω σε θεματα ασφαλειας και οι κινδυνοι για ολους εμας που κινουμαατε περιστασιακα σε αγροτικες περιοχες ειναι πολλοι και ακραιοι. Προσωπικα 2 φορες εχω γλυτωσει στο παρα 1 απο συγκρουση με γουρουνομανα και αλογο. Αμετρητες εχω συναντησει αλωνιστικες κλπ που πεταγονται στην ασφαλτο απο αγροτικους δρομους. Αν δεν ειχα μειωμενη ταχυτητα σε σχεση με αυτη που επετρεπε ο δρομος , καμποσες φορες θα ημουν μακαριτης. Εχω χασει φιλους ομως ετσι. Παιδικους. Αυτο με εκανε να σκαλισω και να κατανοησω το προβλημα. Η ευκολη λυση ειναι να λεμε ποσο μαλακες ειναι οι αλλοι (αγροτες, τροχαιοι, συγκεινονιολογοι, δημοι κλπ).
Αγελάδες στο δρόμο. Ένας έπεσε πάνω σε μία. Την άλλη φορά ήρθε η αστυνομία και τις έδιωχνέ από το δρόμο. Όλα αυτά νύχτα.
Αλωνιστηκές, τρακτέρ, αγροτικά αυτοκίνητα. Έτσι χύμα. Λες και δεν βγαίνουν σε παράδρομο με κίνηση, τπτ συνεχίζουν και ότι γίνει. Κομμάτια να γίνουν οι άλλοι. Νύχτα μέρα αυτό.
Αγορτικά τη νύχτα με κάτι πίσω φώτα καντηλάκια τα λέγαμε παλιά. Και τι έγινε μωρέ. Για 100 μετρα βγήκε στον κεντρικό.
Νύχτα. Με 30 χλμ πάς και αν έχεις και άλλον στο αμάξι κοιτάμε και δύο, μπροστά, δεξιά, αριστερά. για να μην μας έρθει ξαφνικό... -
Ξέρετε αυτή η ευθεία τι είναι; Εϊναι για το αεροδρόμιο της Καβάλας. Με πόσα να πας για να μην χάσεις αν είσαι καθυστερημένος στην πτήση σου;
Μόνον αυτός ο δρόμος υπάρχει. Βγαίνουν δεξιά και αριστερά διάφορα αγροτική φύσης οχήματα. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είχαμε στούκα.
Αυτοί που έρχονται από Αθήνα και πάνε προς Καβάλα και Ξάνθη; Πάνω από 100χλμ πιάνουν.
Τι να κάνεις σε αυτήν την ευθεία; Με 50χλμ να πας. Συμφωνώ και επαυξάνω.
https://showmystreet.com/#odl72_enum5_9x.c_-4c33

-
Την ανοιξη ειδικα σε αυτο το δρομο εχεις να αντιμετωπισεις και πρωινη ομιχλη. Εχω παρει αρκετες φορες το αεροπλανο απο εκει για επιστροφη στην Αθηνα. Πολυ σωστα το λες Σαραντη.
-
Την ανοιξη ειδικα σε αυτο το δρομο εχεις να αντιμετωπισεις και πρωινη ομιχλη. Εχω παρει αρκετες φορες το αεροπλανο απο εκει για επιστροφη στην Αθηνα. Πολυ σωστα το λες Σαραντη.
Τοπίο στην ομίχλη Σπύρο!!
-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τερρυπ αφού μου γράφεις ότι γράφεις να σου πω πως δεν έχεις καταλάβει τπτ από ότι έγραψα. Το ζήτημα δεν είναι αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε αλλά πώς αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα. Πχ όλα τα χωριά της Θήβας βρίσκονται από την πλευρά ενός οδικού άξονα και από την άλλη είναι ο κάμπος της . Δεδομένο πως θα συναντήσετε τρακτέρ σε αυτή την ατελείωτη ευθεία. Όποιος θεωρεί γελοίο το 50 ή 70 στο δρόμο αυτό, είναι επικίνδυνος για τον εαυτό του και τους άλλους. Τα ίδια και με τα χωριά της κωπαιδας από Κάστρο μέχρι Λιβαδειά. Σόρρυ που κυκλοφορούν οι αγρότες εκεί μα δε γίνεται αλλιώς. Εκεί ζουν. Είναι δρόμοι αυτοί που σου λέω που δεν υπάρχει παράδρομος. Όποιος δε θέλει τρακτέρ από εθνική και διόδια μόνο.
ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, δεν είναι το μεταφορικό μέσον για να πηγαινοέρχεται ο αγρότης στο χωράφι, αλλά για να τα χρησιμοποιεί όταν σβαρνίζει , οργώνει ,ποτίζει, όπου δεν υπάρχει γεώτρηση, ραντίζει ....
Για τα υπόλοιπα, μεταφορές προιόντων, προσωπικού , κ.λπ
υπάρχουν τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, όχι να βγαίνουν οι καρότσες στο δρόμο βραδιάτικα , χωρίς φώτα και φλάς, κι αν χρειαστεί όπου δεν υπάρχουν δρόμοι παράλληλα με την άσφαλτο αγροτικοί, δεν κυκλοφορούν 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, με προβολείς που καταρρίπτουν αεροπλάνο...!!
Επίσης όπου υπάρχουν τρακτέρ και δεν υπάρχουν παράδρομοι, θα πρέπει να υπάρχουν ενημερωτικές πινακίδες και εκεί να δικαιολογείται η μειωμένη ταχύτητα, δεν ξέρω τι γίνεται στη Θήβα, εγώ μίλησα για την περιοχή της Πέλλας, το 30 και το 50 έτσι κι αλλιώς φαντάζει ΓΕΛΟΙΟ σε πολλές περιπτώσεις , ΑΣΧΕΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, μη τα μπερδεύεις αυτά που διαβάζεις..!!
Δεν άλλαξαν τα όρια στις κατοικημένες περιοχές με τον νέο ΚΟΚ , επειδή ξαφνικά ανακάλυψαν ότι περνάνε τρακτέρ, αυτά υπήρχαν , βέβαια πριν το 1965 υπήρχαν και τα κάρα, εκεί πήγαν τα όρια στα κάρα και τον Ρίζο με την Καρέζη με το σαράβαλο φορτηγάκι που το τάιζε λουκουμάκι για να αντέξει το ψυγείο τη διαρροή...!!!Σιγα μη καταλαβες τι ελεγα. Πχ μόνο για να βρισκονται στις λαϊκες οι παραγωγοι , στα μεγαλα αστικα κεντρα απο την 6πμ ειναι αναγκασμενοι να κινουνται βραδιατικα με καροτσες κλπ. Οποιος ειναι απο αγροτικη οικογενεια καταλαβαινει τι λεω. Τρακτερ, αλωνιστικες κλπ γεωργικα μηχανηματα δε κυκλοφωρουν τα βραδια για βολτες. Εγραψα πολυ απλα τι συμβαινει και γιατι. Σε ολη την Ελλαδα συμβαινουν αυτα που εφερα ως παραδειγμα. Επισης η ανεχεια στην οποια εχουν περιελθει οι περισσοτεροι αγροτες , τους εχει οδηγησει σε εκπτωσεις σε θεματα ασφαλειας. Αυτα δεν εχουν να κανουν με τη γνωμη μου μα ειναι τα γεγονοτα. Οποιος δε μπορει να το αντιληφθει ας παει και με 90 και 110 και 150 σε δρομους της επαρχιας που για καποιο λογο καποιοι "βλακες" εχουν βαλει οριο τα 30,50,60.
ΙΣΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ...!!
Επαναλαμβάνω λοιπόν, σε μία κωμόπολη των Σερρών γεννήθηκα, οι παιδικές μου παραστάσεις είναι όλες από επαρχία, η οικογένεια μου ήταν αγρότες, τότε που τα πράγματα δεν ήταν κυριλέ, με Ναβάρα και τρακτέρ με κλιματισμό, τότε καβαλούσαμε τα άλογα και είχαμε κάρα..!!
Και τώρα στα γεράματα, πάλι επέλεξα να ζω στην επαρχία, σε μία περιοχή που είναι καθαρά αγροτική, λίμνη Βεγορίτιδα Πέλλας
ΕΣΥ..?? Για πες μας εσύ που καταλαβαίνεις, τι σχέση έχεις με την επαρχία..?? Ζεις εκεί..?? Είσαι ο ίδιος αγρότης..??
Για να δω γιατί εγώ δεν, ενώ εσύ και το κατέχεις και τους καταλαβαίνεις...
Κάνε μία προσπάθεια να πεις την άποψη σου, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ, δεν είναι τόσο δύσκολο, αντίθετα είναι πολύ εύκολο για μένα το να είμαι απαξιωτικός και αφοριστικός... -
Τα μισά μου χρόνια τα έζησα επαρχία. Τα χωράφια μου τα έχω ακόμη. Όπως και το πατρικό μου. Δε μιλώ για πράγματα που δε ξέρω .
-
Τερρυπ παρεμπιπτόντως τι από αυτά που γράφω σε προβληματίζει. Και από τα μέρη που αναφέρεις πέρασα. Προχθές ένας είχε αρυθμιστο το κανόνι κι έριχνε νερό στην ΕΟ. Να τον κρεμάσουμε? Ρε τι τραβάμε...
-
-
-
Έλεγχοι Τροχαίας: 1.200 αφαιρέσεις διπλωμάτων σε μία εβδομάδα
Μπράβο; Τέσσερις γραμμές; Τουρίστες πόσοι;
-
ΟΛΟ ΚΑΨΟΥΡΙΚΑ βάζεις ρε Σαράντη, α πα πα πα .......!!
-
Μέχρι κι η θεία μου που είναι 70 και κάτι, κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα, της το πήραν κάπου στα Ανατολικά, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, μιλάμε εκεί που είχε όριο 30, ΚΛΑΣΣΙΚΑ...!!!
Τώρα τι κάνουν οι πιτσιρικάδες, όταν τους τα παίρνουν..??!!
**Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες.....
** -
Για να πούμε και κάτι χρήσιμο....
Αν κάνετε κάποια παράβαση υπέρβασης ορίου ταχύτητας, η οποία είναι λίγο παραπάνω (1-3 χλμ) από την προηγούμενη κατηγορία πχ σας φωτογράφισε με 131 σε δρόμο με όριο 80, δλδ υπέρβαση ορίου +50 (700€), θα κάνετε ένσταση και θα ζητάτε αναπροσαρμογή του προστίμου από 700€ σε 350€, λόγω πιθανής απόκλισης μέτρησης κατά +-3% βάσει της
Κοινή Υπουργική Απόφαση 36363/4245/2017 - ΦΕΚ 4520/Β/21-12-2017Disclaimer
Σας προτρέπω να τηρείται τον ΚΟΚ και τα όρια ταχύτητας, για την ασφάλεια όλων μας -
Μέχρι κι η θεία μου που είναι 70 και κάτι, κυκλοφορεί χωρίς δίπλωμα, της το πήραν κάπου στα Ανατολικά, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, μιλάμε εκεί που είχε όριο 30, ΚΛΑΣΣΙΚΑ...!!!
Τώρα τι κάνουν οι πιτσιρικάδες, όταν τους τα παίρνουν..??!!
**Τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες.....
**Σήμερα εκανα τη διαδρομή μου με τη μηχανή και ο πίσω με αυτοκίνητο δεν άντεξε. Ακούω ένα πυροβολισμό, σταματώ, λέω πάει. Με φάγανε. Κοιτούσα πάνω μου μην έχω τραύμα και δεν το πήρα χαμπάρι.
Κοιτό στο πίσω αμάξι, ο οδηγός.....Δεν άντεξε να με ακολουθεί με 30...Φώναζε η γυναίκα του πως τον έφαγα τον άνθρωπο. Του έβγαλα την ψυχή με 30 χλμ και τον οδήγησα στην αυτοκτονία.
Της είπα. Κυρία ο ΚΟΚ. Εγώ τι;;; Πάλι καλά που δεν πήρε το πιστόλι να με κυνηγάει....
Πλέον Τέρυ πήγε το πρωί το αίσθημα έγινε η μεταβίβαση, το X135 είναι δικό μου. Δεν αγχώνομαι να πηγαίνω με 30. Μεγάλη υπόθεση.
Ψάχνω επειδή είναι μαύρο για τις χρυσές ζάντες με 5 μου φαίνεται ακτίνες. Η πινακίδα όπως είναι θα εξαφανιστεί και θα την πιάσω με κάποιο τρόπο που να μην είναι τηλεόραση. Το πήγα στο δικό μου μέρος μόνος. Εντάξει μέχρι τα 100 χαλαρά. Και 120 πιάνει. Δεν το θέλω τόσο.
Πήγα και για λάστιχα κάτι αστέρια της Michelin έχει στα 70 ευρώ κοντά το κομμάτι. Θα περαστούν με της ζάντες.
Μου τι δίνει η μαύρη εξάτμιση. Νικελένια τη θέλω. Θα δω τι θα κάνω.
Εντάξει κανένα 200άρι θα το ρίξω χαλαρά. Και παραπάνω. Οι ζάντες κοντά στα 150 + 120 ελαστικά θα δω αν σηκώνει νικέλωμα η εξάτμιση ένα 300άρι. Θα του βάλω και 10/40 Motul κανένα 17 κάπου εκεί λάδια.
Μετά ένα πρόγραμμα, χαρτογράφιση, εξάτμιση, πυραυλάκι. Θα κάνω κόντρες με τους πιτσιρικάδες.
Το μέρος που βρηκα και σκίζω ότι πέσει στα χέρια μου είναι για το λιμάνι το Φίλιππος. Μιλάμε ότι πρέπει. Τώρα αν ο φύλακας φωνάξει....
Έχει δρόμο για να εξαφανιστώ. Όχι με την πάπια....Με άλλα με πολλά κυβικά. Εκεί γινόταν παλιά πατήματα. Τεσπα βλακείες γίνανε. Πάμε ξανά. Πάντα θα υπάρχουν μέρη. -
Αν κάνετε κάποια παράβαση υπέρβασης ορίου ταχύτητας, η οποία είναι λίγο παραπάνω (1-3 χλμ) από την προηγούμενη κατηγορία πχ σας φωτογράφισε με 131 σε δρόμο με όριο 80, δλδ υπέρβαση ορίου +50 (700€), θα κάνετε ένσταση και θα ζητάτε αναπροσαρμογή του προστίμου από 700€ σε 350€, λόγω πιθανής απόκλισης μέτρησης κατά +-3% βάσει της
Σας προτρέπω να τηρείται τον ΚΟΚ και τα όρια ταχύτητας, για την ασφάλεια όλων μαςΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,
διαπιστώνω ότι εκεί που το όριο είναι 130, όπου είναι τέλος πάντων, αν πάω Αθήνα κάπου θα το πετύχω δεν μπορεί , μετρώντας το 3% του λάθους όπως προσδιορίζει ο νόμος και λαμβάνοντας υπ'όψιν και το 4-5% επίσης του άλλου λάθους όλων των κοντέρ που δείχνουν παραπάνω χλμ. ,όσοι έχουν gps το διαπιστώνουν, το κοντέρ σας μπορεί να δείχνει 140, χωρίς να είστε πλήρως παράνομοι, μία ένσταση μπορεί να σας σώσει, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...!!!
Η άλλη περίπτωση να την γλυτώσετε , είναι να έχετε εργαλείο δυνατό, μοτό ή αυτοκίνητο και το κοντέρ σας να δείχνει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250, που όπως μας ενημερώνει ο νόμος , ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, έτσι λέει τουλάχιστον σε κάποιο άρθρο της απόφασης που διάβασα, από 20 έως 250 χλμ. ..!!
Βέβαια αν είστε με πάνω από 250, να είστε σίγουροι ,ότι ούτε το χρώμα, αν είναι μηχανάκι, δεν θα προλάβουν να δούνε..!!
Να πληρώνετε στα διόδια όμως.... -
Σας προτρέπω να τηρείται τον ΚΟΚ και τα όρια ταχύτητας, για την ασφάλεια όλων μαςΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ,
διαπιστώνω ότι εκεί που το όριο είναι 130, όπου είναι τέλος πάντων, αν πάω Αθήνα κάπου θα το πετύχω δεν μπορεί , μετρώντας το 3% του λάθους όπως προσδιορίζει ο νόμος και λαμβάνοντας υπ'όψιν και το 4-5% επίσης του άλλου λάθους όλων των κοντέρ που δείχνουν παραπάνω χλμ. ,όσοι έχουν gps το διαπιστώνουν, το κοντέρ σας μπορεί να δείχνει 140, χωρίς να είστε πλήρως παράνομοι, μία ένσταση μπορεί να σας σώσει, ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...!!!
Η άλλη περίπτωση να την γλυτώσετε , είναι να έχετε εργαλείο δυνατό, μοτό ή αυτοκίνητο και το κοντέρ σας να δείχνει ΠΑΝΩ ΑΠΟ 250, που όπως μας ενημερώνει ο νόμος , ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ, έτσι λέει τουλάχιστον σε κάποιο άρθρο της απόφασης που διάβασα, από 20 έως 250 χλμ. ..!!
Βέβαια αν είστε με πάνω από 250, να είστε σίγουροι ,ότι ούτε το χρώμα, αν είναι μηχανάκι, δεν θα προλάβουν να δούνε..!!
Να πληρώνετε στα διόδια όμως....Το παραπάνω κουμπώνει εδώ κυρίως

...για οδηγούς που κινούνται με ταχύτητες άνω των 150 χιλιομέτρων την ώρα σε αυτοκινητόδρομο, άνω των 130 σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας ή άνω των 120 στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο, προβλέπεται πρόστιμο 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 30 ημέρες.Αν είσαι πχ. στο 151 έχεις πρόστιμο 350€, ενώ στο 150 πρόστιμο 150€ χωρίς αφαίρεση μάλιστα.
Δεν πρόκειται να σε φωτογραφίσουν ΠΟΤΕ με 131 σε αυτοκινητόδρομο με όριο 130, γι'αυτό ακριβώς το λόγο.ΠΡΟΣΟΧΗ. κάποιες φωτογραφίες έχουν ήδη υπολογίσει το σφάλμα του +-3% και το αναγράφουν με την λέξη ΑΝΟΧΗ.
Και ένα σχόλιο για το όριο 90 στην Μουδανιών, που είναι ταχείας κυκλοφορίας και θα μπορούσε να έχει ΜΕΧΡΙ 110 και γενικά για το όριο 120 αντί 130 σε αυτοκινητόδρομο.
Όπως βλέπουμε παραπάνω, αν πηγαίνεις με 151 σε αυτοκινητόδρομο, το πρόστιμο είναι ίδιο (350€ + 30 μέρες δίπλωμα) είτε έχει όριο 120 είτε 130.
Αντίστοιχα αν πηγαίνεις στην Μουδανιών με 131
πάλι είναι ίδιο το πρόστιμο είτε έχει όριο 110 είτε 90.ΥΓ. Εννοείται ότι μπορεί να φας άκυρο από τον Διοικητή
-
Οι διοικητές ακυρώνουν τους νόμους και αυτά τα 3% που δίνουν περιθώριο λαθών τα μηχανήματα..??!!
Εγώ πάντως στη Μουδανίων, ούτε καν 90 πραγματικά, αν μη τι άλλο αυτός ο νέος ΚΟΚ, μεγάλη οικονομία στα καύσιμα, οι βενζινάδες καταστρέφονται..!!!
Μουδανιά - Ποτείδαια 90, στο γυρισμό 100, περίσσευαν πινακίδες..!!!
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.