-
Στο προηγούμενο video πριν 2 ημέρες έιχε 100ps....σε αυτό το video 90ps...απο το νέο έτος πόσο???
-
Και στο trcoff το video 100 έχει. Στο επόμενο όμως θα έχει 90

-
@shumakos said in Hyundai i20 2020:
Και στο trcoff το video 100 έχει. Στο επόμενο όμως θα έχει 90

Στον επόμενο τόνο οι ίπποι θα είναι....

-
Ναι και καταργείται η Ν Line.
-
Η πιο σωστή αγορά του συγκεκριμένου είναι η βασική με αυτόματο κιβώτιο και τιμή λίγο κάτω από 21000!
-
This post is deleted! -
Μάλλον έχει γίνει λάθος στο μήκος.
Λαθος που δεν το πήρα (17 και κάτι η n-line) το 2022.. Μετά ξέφυγαν όλα -
-
-
Κουκλί φαίνεται
-
Μόνη ένσταση έχω λίγο για το πίσω μέρος, το μπροστά όμως και ειδικά το εσωτερικό, άλλο επίπεδο, απλά.....
-
@tsimisde said in Hyundai i20 2020:
Μόνη ένσταση έχω λίγο για το πίσω μέρος, το μπροστά όμως και ειδικά το εσωτερικό, άλλο επίπεδο, απλά.....
Γενικα το εσωτερικο των νεων hyundai ειναι αρκετα καλοφτιαγμενο! Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, βεβαια ισως εχει να κανει με την καθε αγορα - εφοσον στα αυτοματα πλεον η hyundai βαζει λεβιε στο τιμονι αυτο γιατι τον εχει στη μεση; Δινει πολυ καλη καλη ευρυχωρια αν εκει δεν υπαρχει λεβιες ειδικα σε μικρα οχηματα.
Κατα τα αλλα εξωτερικα, δεν με τρελαινει οπως πχ το νεο clio αλλα δειχνει πρακτικο σχημα.
-
@zaxosm said in Hyundai i20 2020:
@tsimisde said in Hyundai i20 2020:
Γενικα το εσωτερικο των νεων hyundai ειναι αρκετα καλοφτιαγμενο! Ενα πραγμα δεν καταλαβαινω, βεβαια ισως εχει να κανει με την καθε αγορα - εφοσον στα αυτοματα πλεον η hyundai βαζει λεβιε στο τιμονι αυτο γιατι τον εχει στη μεση; Δινει πολυ καλη καλη ευρυχωρια αν εκει δεν υπαρχει λεβιες ειδικα σε μικρα οχηματα.
Κατα τα αλλα εξωτερικα, δεν με τρελαινει οπως πχ το νεο clio αλλα δειχνει πρακτικο σχημα.
Εμένα μου φαίνεται ότι έφεραν το εσωτερικό του Kona, σε μικρότερη συσκευασία, κάτι το οποίο φυσικά και δεν είναι κακό, είναι πάρα πολύ καλαίσθητο και ναι, το να μπει σε αυτή την κατηγορία, είναι μεγάλο ατού.
Μένει να δούμε και τα υπόλοιπα και επίσης, μου κάνει εντύπωση το ότι δεν είναι κλασικό χατσμπακ το σχέδιο, είναι κάπως πιο τετραγωνισμένο και ΙΣΩΣ, ξαναλέω ΙΣΩΣ, μπορεί να βλέπουν ως ανταγωνιστή το Jazz, θα το δούμε βέβαια στην πορεία....
-
Καλή κοπέλα παιδιά δε λέω,
μαγειρεύει, πλένει
Αλλά
δεν βλέπεται ! -
-
-
Hyundai i20 2020