-
Ένα μειονέκτημα του αμαξιου είναι ότι έχει ημιακαμπτο πίσω και σε σύνδεσμο με την 19 άρα με 45 προφίλ βγάζει κοπανηματα και θόρυβο στην καμπίνα.
Η καμπίνα δείχνει πολύ ποιοτική και με εξαιρετικό χώρο για τους πίσω, ο χώρος αποσκευών είναι μέτριος σε κάτοψη αλλά λόγω του σχήματος φορτώνει μέχρι ψηλά, ενώ η πίσω πόρτα ανοίγει 90 μοίρες και με τετράγωνο πιλαρ.
Η ανάκτηση είναι ισχυρή. -
-
AION UT: Έφτασε στην Ελλάδα το hatchback μοντέλο της GAC (+τιμές)

https://www.4troxoi.gr/agora/aion-ut-eftase-stin-ellada-to-hatchback-montelo-tis-gac-times/
-
διαβαζουμε για χατςμπακ αλλα εγω βλεπω διαστασεις 4.27Χ1.85Χ1.575μ και με καλες γωνιες προσεγγισης και αναχωρησης. Το υψος αυτο είναι απο σουβακι...επισης βλεπω τεραστιο μεταξονιο 2.75μ και 440 λτ μπαγκαζ. απιστευτα όλα αυτα τα νουμερα μαζι!!! Και με ξεχωριστη εμφανιση. Μονο μειονεκτημα η σχετικα μικρη 60αρα μπαταρια και η ταχυτητα φορτισης 87Kw. Καλυτερο βάσει νουμερων απο το BYD Dolphin.
-
διαβαζουμε για χατςμπακ αλλα εγω βλεπω διαστασεις 4.27Χ1.85Χ1.575μ και με καλες γωνιες προσεγγισης και αναχωρησης. Το υψος αυτο είναι απο σουβακι...επισης βλεπω τεραστιο μεταξονιο 2.75μ και 440 λτ μπαγκαζ. απιστευτα όλα αυτα τα νουμερα μαζι!!! Και με ξεχωριστη εμφανιση. Μονο μειονεκτημα η σχετικα μικρη 60αρα μπαταρια και η ταχυτητα φορτισης 87Kw
Παρόμοιες διαστάσεις με το T-Roc μου,
Μήκος: 4.236 mm
Πλάτος: 1.819 mm
Ύψος: 1.584 mm
Μεταξόνιο: 2.590 mmΚαι σχεδόν ίδια απόσταση από το έδαφος περίπου 161 mm έναντι 147 mm του Aion
-
διαβαζουμε για χατςμπακ αλλα εγω βλεπω διαστασεις 4.27Χ1.85Χ1.575μ και με καλες γωνιες προσεγγισης και αναχωρησης. Το υψος αυτο είναι απο σουβακι...επισης βλεπω τεραστιο μεταξονιο 2.75μ και 440 λτ μπαγκαζ. απιστευτα όλα αυτα τα νουμερα μαζι!!! Και με ξεχωριστη εμφανιση. Μονο μειονεκτημα η σχετικα μικρη 60αρα μπαταρια και η ταχυτητα φορτισης 87Kw
Παρόμοιες διαστάσεις με το T-Roc μου,
Μήκος: 4.236 mm
Πλάτος: 1.819 mm
Ύψος: 1.584 mm
Μεταξόνιο: 2.590 mmΚαι σχεδόν ίδια απόσταση από το έδαφος περίπου 161 mm έναντι 147 mm του Aion
και το scross μου 1.57μ υψος εχει! χατς για εμενα ειναι οταν είναι μεχρι 1.50μ μετα το λες κρος οβερ , σουβακι...
πιο πολυ ειναι το δελτιο τυπου που θελουν να το τοποθετησουν , οτε φεραμε και χατς! -
Πάντως σε δοκιμές που βλέπω γράφουν για μπαγκαζ 331 λτ και όχι 440 που γράφουν εδώ. Και βλέποντας σε βίντεο δεν μου φαίνεται για 440..
-
Μοιαζει πολυ με το lbx στο σουλουπι..κροσσακι ωραιο..και με 2,75 μεταξονιο θα χει φοβερους χωρους..22400
-
Και αν είναι ποιοτικα αντίστοιχο με το V είναι θα είναι αρκετά πάνω από τον μέσο όρο και με το μεταξόνιο που έχει θα τα πηγαίνει καλά από χώρους επιβατών και για τους πίσω... Γενικά δείχνει και αυτό πολύ τίμιο και το συγκεκριμένο είναι και πολύ ωραίο σχεδιαστικά...
-
-
καλα specs και πολυ πιο ομορφο απο το aion V, το οποιο δεν μου αρεσε καθολου εμφανισιακα. Το εντυπωσιακο ειναι οτι εχει ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες επιδοσεις, ισχυ κινητηρα και χωρητικοτητα μπαταριας ΚΑΙ μεγιστη ισχυ φορτισης με τα byd (dolphin, "παλιο" atto3). Μαλιστα μπηκα σε σκεψεις μηπως μοιραζονται καποια κομματια, αλλα απο οτι φαινεται η μπαταρια τουλαχιστον ειναι διαφορετικη.
Μυστηρια πραγματα... -
Στις λήψεις 3/4 από μπροστά, μου θυμίζει αρκετά το ID3.
Δε γνωρίζω την αξιοπιστία της συγκεκριμένης εταιρείας, αλλά το αυτοκίνητο είναι όμορφο, έχει καλό μέγεθος, καλό μέγεθος μπαταρίας και νορμάλ τιμή.
Δε ξέρω τι χαρακτηριστικά θα έχει το νέο Dolphin (μιας στο Atto 3 έκαναν τεράστια αλλαγή), αλλά φαίνεται δυνατός ανταγωνιστής. -
Μετά το Πασχα στις εκθεσεις.
-
Δεν είναι ωραίο ρε γμτ , στα βίντεο που βλέπω ενώ μέσα είναι πολύ καλό και με μεγάλους χώρους, εξωτερικά είναι πολύ άσχημο κατά την άποψη μου.
Θα παρκάρει δίπλα κανένα Renault 5 και θα σε πιάσει κατάθλιψη.
Αφήστε που υπάρχει το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό της παγκόσμιας αγοράς που ακούει στο όνομα Dolphin, κάπου στα 26-27 δεν βγαίνει και αυτό μετά την επιδότηση;
Νομίζω πως σε αυτή την κατηγορία πρέπει όλοι να κάνουν λίγο υπομονή για τα νέα VW.
PS: Τώρα μπήκα στο site της BYD και δεν το βλέπω, γιατί;
-
Δεν είναι ωραίο ρε γμτ , στα βίντεο που βλέπω ενώ μέσα είναι πολύ καλό και με μεγάλους χώρους, εξωτερικά είναι πολύ άσχημο κατά την άποψη μου.
Θα παρκάρει δίπλα κανένα Renault 5 και θα σε πιάσει κατάθλιψη.
Αληθεια ειναι αυτο, αλλα μονο σε θέμα εμφάνισης. Αλλιως το ρενω ειναι πιο αργο, πιο ακροωππιβο, χειρότερα εξοπλισμενο και με ανύπαρκτους χωρους. Στα 35κ δεν κοιτας το Ρενω αλλα το Τεσλα!
-
Αφήστε που υπάρχει το καλύτερο μικρό ηλεκτρικό της παγκόσμιας αγοράς που ακούει στο όνομα Dolphin, κάπου στα 26-27 δεν βγαίνει και αυτό μετά την επιδότηση;
Νομίζω πως σε αυτή την κατηγορία πρέπει όλοι να κάνουν λίγο υπομονή για τα νέα VW.
PS: Τώρα μπήκα στο site της BYD και δεν το βλέπω, γιατί;
Αναμένεται η ανανεωμένη του έκδοση.
Όσο για την εμφάνιση, άλλες ανάγκες καλύπτει ένα Aion ή ένα Dolphin και άλλες ένα Renault 5. Έχουν παρόμοιο μέγεθος και ίσως τιμή, αλλά το κοινό τους είναι διαφορετικό.
GAC AION