-
@criuser said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Χώρους έχει. Ασχημο είναι και η τιμή είναι ψηλή για Β κατηγορία.
Να μιλάς εσύ για αισθητική, που σαρέσει το νέο Σε τριο....εεεε ειναι οξύμωρο!
-
Χώρους έχει, αξιόπιστο είναι,πολύ χαμηλή κατανάλωση παντού, καλά εξοπλισμένο.
Ίσως το καλύτερο αυτοκίνητο πόλης -
@fanis75 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Χώρους έχει. Ασχημο είναι και η τιμή είναι ψηλή για Β κατηγορία.
Να μιλάς εσύ για αισθητική, που σαρέσει το νέο Σε τριο....εεεε ειναι οξύμωρο!
Μόνο που το σε τρίο είναι πρώτο σε πωλήσεις από όλα τα αυτοκίνητα, ενώ το τζάζ πάτος.
-
Μόνο που το σε τρίο είναι πρώτο σε πωλήσεις από όλα τα αυτοκίνητα, ενώ το τζάζ πάτος.
Kατι το οποιο δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση ή κάτι άλλο, παρά μόνο με την τιμή.
-
Ναι καλά.
Δηλαδή επειδή είναι σε καλή τιμή ο άλλος παίρνει πανάσχημο αμάξι....

Θα έπρεπε το ίγκνις να ήταν πρώτο σε πωλήσεις διαχρονικά, που ήταν πάτος...

-
Ξερουμε αν ειναι νοικιαρικα τα C3 ή ιδιωτων?
Σε τοσο χαμηλη τιμη ειναι ταμαμ για τα ενοικιαζομενα.
Για καποιον που το θελει για 5-10 μερες στις διακοπες του... -
Ναι καλά.
Δηλαδή επειδή είναι σε καλή τιμή ο άλλος παίρνει πανάσχημο αμάξι....

Πάντως φίλε criuser, η κόρη μου που το οδηγάει κάθε μέρα, όλοι την χαζεύουν.
Δεν παίζει ρόλο πόσο άσχημο είναι το αυτοκίνητο, αλλά πόσο όμορφη είναι η οδηγός.
-
Πάρε της ένα ίγκνις και πες της να μπει μέσα να δεις τι θα σου πει και τι θα πάθεις από κόρη και μάνα...

Τα περί λήζινγκ ισχύουν για όλους αφού σχεδόν τα 2/3 της αγοράς είναι λήζινγκ, ενώ για τα ακριβά γερμανικά το 90 %, αν όχι το 99 % είναι λήζινγκ.
Υ.Γ.
@ektoras said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Δεν παίζει ρόλο πόσο άσχημο είναι το αυτοκίνητο, αλλά πόσο όμορφη είναι η οδηγός.
Η είδηση είναι ότι το οδηγάει κάθε μέρα και δεν είναι στο συνεργείο που λένε οι χέητερς...

-
Πάρε της ένα ίγκνις και πες της να μπει μέσα να δεις τι θα σου πει και τι θα πάθεις από κόρη και μάνα...

Τα περί λήζινγκ ισχύουν για όλους αφού σχεδόν τα 2/3 της αγοράς είναι λήζινγκ, ενώ για τα ακριβά γερμανικά το 90 %, αν όχι το 99 % είναι λήζινγκ.
Υ.Γ.
Η είδηση είναι ότι το οδηγάει κάθε μέρα και δεν είναι στο συνεργείο που λένε οι χέητερς...

Για το JAZZ μιλάμε, μην μπερδεύεσαι

-
Εμ για το σε 3 μιλάγαμε.
Τότε ευτυχώς που είναι όμορφη η κόρη σου...

-

Παντα ήταν πανάκριβο το Ignis και έχει και άλλα μειονεκτήματα. Και η Πόρσε ειναι πανέμορφη όπως και η φεράρι, αλλά δεν πουλάνε....ακριβές βλέπεις!
@chrisk6 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Ξερουμε αν ειναι νοικιαρικα τα C3 ή ιδιωτων?
Κυρίως νοικιάρικα και λήζινγκ. Στο νησί π.χ. πέρσι οι 2 εταιρίες ενοικιάσεων αγόρασαν από 10 Σε Τριο η κάθε μια. Και μιλάμε για πολύ μικρό νησί.
-

Υ.Γ.

Στην Αγγλια για το 2025 βγήκε πρώτη η Honda και τρίτη η Suzuki ( νομίζω 2η ΜΙΝΙ δεν θυμάμαι καλά )στην αξιοπιστία αν βρω το Video θα το ανεβάσω
-
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η εικόνα του εσωτερικού παρά η εξωτερική εμφάνιση! Εντάξει εξωτερικά δεν το λες και το πιο όμορφο,αλλά τρώγεται! Αλλά εσωτερικά,αυτή η μικρούλα οθόνη στο ταμπλό,σαν ένα μεγάλο κινητό τι φάση? Βγαίνουν τα μάτια σου να δεις! Επίσης και αυτές οι ποτηροθηκες εκεί ψηλά στο ταμπλό, σαν να κάθεσαι σε τραπέζι και έχεις παραγγείλει καφέ! Δε λέω πολύ καλή πρακτικότητα,και γενικά καλή ποιότητα,αλλά κάπου σε σχεδιασμό το έχουν χάσει! Εάν βγει κάποιο facelift και βελτιωθεί λίγο η εικόνα του εσωτερικού,θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Υποκειμενική πάντα άποψη
-
@atari70 said in Honda Jazz 2020 Hybrid:
Εμένα πιο πολύ με ενοχλεί η εικόνα του εσωτερικού παρά η εξωτερική εμφάνιση! Εντάξει εξωτερικά δεν το λες και το πιο όμορφο,αλλά τρώγεται! Αλλά εσωτερικά,αυτή η μικρούλα οθόνη στο ταμπλό,σαν ένα μεγάλο κινητό τι φάση? Βγαίνουν τα μάτια σου να δεις! Επίσης και αυτές οι ποτηροθηκες εκεί ψηλά στο ταμπλό, σαν να κάθεσαι σε τραπέζι και έχεις παραγγείλει καφέ! Δε λέω πολύ καλή πρακτικότητα,και γενικά καλή ποιότητα,αλλά κάπου σε σχεδιασμό το έχουν χάσει! Εάν βγει κάποιο facelift και βελτιωθεί λίγο η εικόνα του εσωτερικού,θα είναι μια πολύ καλή επιλογή. Υποκειμενική πάντα άποψη
Πάρε το Clio που ειναι όμορφο μέσα έξω αλλά σίγουρα θα χάσεις από πρακτικότητα.
-
Εμένα πάντως μου αρέσει πολύ του γείτονα σε Premium crystal Red, έκδοση Advance, αλλά λίγο τσουχτερά τα 28000€
-
Αυτοκίνητο που απευθύνεται αποκλειστικά σε αυτούς που θέλουν, οικονομία στην πόλη, πρακτικότητα, άνεση, χώρους, και κορυφαία αξιοπιστία! Εάν ψάχνεις οδική και οδηγική αίσθηση, κράτημα, επιδόσεις και τέτοια πας αλλού! Στα μείον η τιμή! Αν και με περίπου 26000 η βασική,είναι οριακά καλή! Οι επόμενες εκδόσεις andvance και sport , είναι εκτός ανταγωνισμού!
-
Αμαξαρα το jazz
Τι να λέμε τώρα.Απλά πανάκριβο.
-
Honda rullez πολυ ωραιο το jazz..αλλα οταν οι ακριβες εκδοσεις φτανουν στα χρηματα του LBX..η επειδη διαβασα για χωρους τα χρηματα ενος CHR..ε τοτε ποιος να το παρει και τι να πουλησει..
-
Εν το μεταξυ
LBX 4,20-1,83-2,58 μεταξονιο-400L αποσκευες δεν εχει χωρους..
JAZZ 4,10-1,73-2,53 μεταξονιο-300L αποσκευες εχει χωρους..Ολα θεμα ονοματος ακους Lexus και περιμενεις να δεις ενα καραβι και βλεπεις την κουτσουλια..ακους jazz μικρο αμαξακι και βλεπεις τωρα που χει μεγαλωσει και λες φοβεροι χωροι..
Εχω μπει στο crosstar..τα magic seats φοβερα..και εξωτερικα μ αρεσει..αλλα ειναι μεσα-εξω 2 επιπεδα κατω απ το LBX και ενα κατω απ το CHR -
This post is deleted!
Honda Jazz 2020 Hybrid