Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
    • 1
    • 2
    • 357
    • 358
    • 359
    • 360
    • 361
    • 362
    • 359 / 362
    Περί αυτοκίνησης
    120
    7240
    239745
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A d P
      A d P moderator @terryp117 last edited by A d P

@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@metoikos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Μια που μιλάτε για το νεαρό της ηλικίας, να σας πω και κάτι που έτυχε σήμερα:

Νεαρός 21 ετών.
      1η παράβαση για κράνος τον Ιούλιο του 2025
      2η τον Οκτώβριο του 2025
      3η το Φεβρουάριο του 2026
      2000€ πρόστιμο και αφαίρεση ένα έτος.
      Για να πάρει πίσω το δίπλωμα θα περάσει επανεξέταση και πρέπει να πληρώσει και το πρόστιμο.

Όλες οι παραβάσεις μέσα στον Εύοσμο.

Άντε τον Ιούλιο να τον δικαιολογήσω, ζέστη, πρώτη παράβαση κτλ....τον Οκτώβριο και το Φεβρουάριο γιατί δεν φορούσε κράνος;;;🤔

Στάνταρ θα συνεχίσει να οδηγεί

Τον Απρίλιο που ίσως θα τον ξαναπιάσουν να οδηγεί (είτε με κράνος είτε χωρίς) ποιά θα είναι η μεταχείριση του?
      θα τον κλείσουν μέσα? κοινωνική εργασία ίσως? 🙄
      (πάντως είναι ενδιαφέρουσα κοινωνιολογική/ψυχολογική περίπτωση, που θα έπρεπε να τύχει μεγαλύτερης δημοσιότητας.)

Δεν ξέρω αν το γράφεις ειρωνικά..... αλλά θα σου πω και το άλλο.

Καθόλου ειρωνικά. Το ερώτημα "ποιά θα είναι η μεταχείριση" αν το ξαναπιάσουν είναι πραγματικό.

Κατά τα άλλα μια χαρά παιδί είναι, με σταθερή δουλειά

Θα δουλεύει κανα δυο μήνες για να πληρώσει το προστιμο. 😬

Άρθρο 110
      Παράγραφος 5.
      Σε περίπτωση διάπραξης της ίδιας παράβασης για τέταρτη φορά και για κάθε επόμενη φορά εντός πέντε (5) ετών από την διάπραξη της τελευταίας παράβασης, επιβάλλονται οι κυρώσεις των περ. α) και β) της παραγράφου 4, αναλόγως την παράβαση.
      Δηλαδή 2000€ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για ένα έτος.
      Μετά την πάροδο των πέντε ετών από την τελευταία, χωρίς νέα υποτροπή, κάθε νέα παράβαση θεωρείται ως πρώτη.

Την πέμπτη φορά μαζί με την Ζαν Ντ΄ Αρκ στην πυρά...!!!

Από τον Προυντόν στην Ζαν ντ' Αρκ!
      Απ' ότι φαίνεται, τό' χεις για τα καλά με τούς Γαλάτες, Τερυπ...
      Στο επόμενο σποτ βάλε καί τόν Αστερίξ σε μπλόκο-έκπληξη τών Ρωμαίων τής Τροχαίας... 😆
      .

Λοιπόν πολύ χουβαρντά σε βλέπω, εκεί που είπες ότι θα δουλεύει το παιδί 2 μήνες για να πληρώσει τα δύο χιλιάρικα, εγώ θα έλεγα τρεις τέσσερεις....!!!
      Όσο για τους Γαλάτες τους έχω αδυναμία, Αστερίξ και Οβελίξ , Praza Maria Rita , Λα Κορούνια...!!!

2 μήνες, σωστά το έγραψε ο @metoikos

Δεν ξέρω πόσα παίρνει ο νεαρός, ξέρω πόσα παίρνουν βασικό οι Έλληνες.... 670 - 680 ΚΑΘΑΡΑ...!!! 880 ΜΙΚΤΑ.
      Και φυσικά άπειροι νέοι δουλεύουν με υποαπασχόληση παίρνοντας στο χέρι 4 και 5 κατοστάρικα το μήνα...!!!

Ναι αλλά ο @metoikos μιλούσε για τον συγκεκριμένο νεαρό 😉

Ενημερωμένος ο μέτοικος για αυτόν τον νεαρό...!!!

Έγραψα ότι δουλεύει σε πολύ μεγάλη βιομηχανία....
      Αυτοί έχουν καλά σωματεία
      Κάνουν κυλιόμενες βάρδιες 24/7, οπότε πληρώνονται καλύτερα, καμιά σχέση με τα 670€ που γράφεις. Αυτά είναι νούμερα της προηγούμενης δεκαετίας.
      Για τόσα λεφτά δεν πάει κανένας νέος να δουλέψει βάρδιες. Με 5 ώρες ντιλιβερι σε wolt efood τα έχει βγάλει.
      Κόρη φίλης μου που έπιασε δουλειά στα μπισκότα Παπαδοπούλου, πήρε 950€ τσέπη πρώτο μισθό και μια άλλη που δουλεύει ένα χρόνο παίρνει 1050€. Αλλά η κορδέλα στην παραγωγή είναι μεγάλο ζόρι.

Έτσι κι αλλιώς εμείς δεν συμφωνήσαμε ποτέ...!!!
      Εσύ νομίζεις ότι ο ιδιωτικός τομέας είναι δημόσιο..!!!

https://www.den.gr/νεα-υα-καθορισμός-κατώτατου-μισθού-κα/

Εγώ φταίω που είσαι πεισματάρης;
      Είπα εγώ ότι είναι παραπάνω ο βασικός μισθός;
      Εγώ σου είπα πόσα παίρνει ο μικρός και εσύ επιμένεις ότι δεν παίρνει τόσα,, χωρίς να τον έχεις δει....εγώ φταίω;;
      Να μου πεις ότι είναι εξωφρενικό το πρόστιμο, να συμφωνήσω, αλλά δεν συζητάμε αυτό....
      Εν τω μεταξύ δεν μπορούμε ούτε το πρόστιμο να μειώσουμε, ούτε την ποινή, όπως κάνουμε σε άλλες περιπτώσεις....

Μη λες ότι θέλεις, πήγαινε δυο ποστ πιο πάνω και διάβασε τι έγραψα.
      Το σημείο αναφοράς μου δεν είναι κανένας νεαρός,ούτε η γνωστή του τάδε και πόσα παίρνει, , αλλά το ποιος είναι ο βασικός μισθός στην Ελλάδα σήμερα , ποια τα ΠΡΟΣΤΙΜΑ του νέου ΚΟΚ και πόσο εναρμονίζονται αυτά τα πρόστιμα με τα βασικά που παίρνει ο Έλληνας ...!!!
      Ούτε τον ξέρω αυτόν τον νεαρό, ούτε το ζητούμενο ήταν αυτός, ούτε εάν βγάζει 5 χιλιάρικα τον μήνα και τα ξοδεύει στα πρόστιμα...!!!
      Εμένα με νοιάζουν όλοι αυτοί οι...............................που έβαλαν τα πρόστιμα σκεπτόμενοι ότι ο βασικός μισθός σήμερα στην Ελλάδα είναι 670 ευρώ το μήνα στο χέρι καθαρά...!!!
      Και το πρόστιμο για ζώνη και κράνος 350...!!!
      Το οποίο γίνεται 2000...!!!
      Τώρα πόσα παίρνει κάποιος στην παραγωγή στον τάδε μπισκοτά, δεν με ενδιαφέρει, ΕΛΕΟΣ...!!!
      Μας είπες πόσα παίρνει η γνωστή στον Παπαδόπουλο όμως...!!!
      Σιγά τα ωά, αντί για 670 παίρνει 1050, εντάξει πλούτισε η γυναίκα...!!!
      45 ευρώ το κιλό κάνει το μπον φιλέ το μοσχάρι, 13,50 ευρώ το τυρί το κατσικίσιο ,18-22 ευρώ το κιλά το κασέρι, 2 ευρώ το καρβέλι και 2,5 ευρώ το κιλό η ντομάτα...!!!
      ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, όλη η Ελλάδα βογγάει εδώ και 10+χρόνια, εσύ που ζεις..??!!
      Πόσα παίρνεις..??!!!
      Είσαι μαζί με αυτούς που βγάζουν 10 χιλιάρικα τον μήνα..??!!

Τώρα όμως, εσύ λες ότι θέλεις....οκ

Μήπως θέλεις να τα μεταφέρω και στους μονολόγους;😁
      Μήπως να τα μεταφέρω στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

Εγώ σοβαρός είμαι.... εσύ;???
      Η Ελλάδα Βογγαει από τότε που γεννήθηκα, τι να κάνω!!!
      Να γκρινιάζω ποστ, παρά ποστ......θα αλλάξει κάτι;;;;

Είπαμε ήταν δύο μισθοί του συγκεκριμένου νεαρού, εσύ λες ότι 3-4 βασικοί μισθοί, σωστά 👍 μπράβο σου.....
      Και εγώ λέω ότι είναι 10 ΚΕΑ και 110 μεροκάματα και ίσως είναι και το μισό ΑΕΠ του Αφγανιστάν,
      Ααα και το φιλέ νουα είχε σήμερα 18€😁😁

ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ.;;;;;😤🤬

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • sarantism
        sarantism Banned @ilias-a last edited by

@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Καλά, σε άλλο αναφερόμουν.....Μπέρδεμα έγινε.
        Από την πρώτη στιγμή και εγώ το γράφω πως τα 350 ευρώ για τον απλό εργαζόμενο είναι εξαντλητικό ποσό ενώ για έναν πλούσιο δεν είναι τίποτα. Θα έπρεπε να υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας και να καθορίζονται βάση της φορολογική δήλωσης του καθενός.
        Π.χ. 5% επί του δηλωθέντος εισοδήματος.
        Αυτοί κάνανε πρόστιμα που σε εξοντώνουν οικονομικά.

Οταν βλεπεις συνεχομενες ιδιες παραβασεις απο το ιδιο ατομο (κρανος ας πουμε) αυτο σημαινει οτι ο συγκεκριμενος το γραφει στα παπαρια του. Δεν πειραζει αυτον το 350αρι για αρχη, 700αρι η επομενη και δεν ξερω ποσο η τριτη, εσυ θα τον σκεφτεις?
        Με τετοια ποσα και δε βαζει μυαλο εχεις την εντυπωση οτι με μικροτερα προστημα θα ηταν συνεπης?
        Στην τελικη οποιος δε θελει να πληρωσει ας οδηγαει με το νομιμο τροπο, τις παπαριες αν παω με 30 θα με περασει απο πανω ας τις λενε σαν παραμυθια στα εγγονια τους.

Αυτός όμως Ηλία, είναι ο 1 (θέλω να πιστεύω) στους 10 οδηγούς που δε συμμορφώνονται.
        Επίσης δεν ξέρεις τι εισοδήματος είναι. Μπορεί να είναι των 50.000 ευρώ ετησίως και να μην τον νοιάζει το 350άρι αν και δεν είναι μόνον το οικονομικό. Μένεις στο οικονομικό. Στην τρίτη φορά δε θα έχει δίπλωμα για 1 χρόνο αν δεν κάνω λάθος.
        Οπότε, ας μη φοράει κράνος και θα χάσει το δίπλωμά του.
        Περνάμε δύσκολες καταστάσεις οικονομικά. Το αυτοκίνητο είναι είδος πρώτης ανάγκης. Μην ξετινάξουμε οικονομικά όποιον έκανε λάθος και μπορεί να διορθωθεί μετά.
        Όμως μην αφήσουμε να μας κοροιδεύει και αυτός που έχει φράγκα και σκέφτεται πως οικονομικά το πρόστιμο είναι τέτοιο που δεν τον τσούζει.
        Γιατί να τσούξει τον μικρομεσαίο εισοδηματικά και όχι και τον μεγαλοεισοδηματία;
        Πάντα κατά τη γνώμη μου.

I 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • L
          lap last edited by lap

Ε όχι και βογγάει από πάντα!

Πάρτυ έγινε το 2004-2009!

Πριν με το ΠΑΣΟΚ βελτιώθηκε αισθητά η ζωή

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

sarantism T 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • sarantism
            sarantism Banned @lap last edited by

@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:

Ε όχι και βογγάει από πάντα!

Πάρτυ έγινε το 2004-2009!

Πριν με το ΠΑΣΟΚ βελτιώθηκε αισθητά η ζωή

Βελτιώθηκε με δανεικά, αναξιοκρατία και ρουσφέτια.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
            • L
              lap last edited by

Οχι σε τόσο μεγάλο βαθμό!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • A d P
                A d P moderator last edited by

κύριοι ξεφεύγουμε πάλι, ας παραμείνουμε στις παραβάσεις του ΚΟΚ, έχει άλλα νήματα για πολιτική και οικονομία

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

• T
                  terryp117 last edited by

Ας μιλήσουμε για τον νέο ΚΟΚ.
                  ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...??!!
                  ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..??!!
                  ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..??!!
                  ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...??!!

A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • A d P
                    A d P moderator @terryp117 last edited by

Ας μιλήσουμε για τον νέο ΚΟΚ.
                    ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...??!!
                    ΠΟΣΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..??!!
                    ΠΟΣΕΣ ΚΑΤΑΔΙΩΞΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..??!!
                    ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...??!!

👏👏🤡🤡

• A d P

Η Τροχαία Εδέσσης έχει βγει παγανια με το MultaRadar C (Compact), που θα πάει.......😉
                      Πρωτοσέλιδο θα κάνουμε 😁😁

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • T
                        terryp117 last edited by terryp117

Ο τελευταίος που θα πιάσει η τροχαία Έδεσσας θα είμαι εγώ...!!!
                        Ας πιάσει πρώτα όλο το νομό, ας πιάσει τα τρακτέρ με τις τζουγκράνες που κυκλοφορούν στην Εθνική και τις ποτιστήρες που αδειάζουν επάνω στην άσφαλτο ότι περίσσεψε από τα ραντίσματα και το πότισμα, πες να μην ξαναστήνονται στο ΚΤΕΟ στο Ριζάρι γιατί εκεί είναι η είσοδος του ΚΤΕΟ και μπορεί να θέλει κάποιος να μπει και να έχουμε ατύχημα...!!!
                        Ωραία στροφή, την τρως την ώρα που χαλαρώνεις επειδή τελειώνει το χωριό και πατάς το γκάζι, ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, αν πήγαινα να μπω στο ΚΤΕΟ , θα είχαμε τροχαίο....!!!
                        Στην είσοδο...???!!!
                        Αφού λοιπόν μπει η τάξη στο νομό, μετά μπορεί να πιάσουν εμένα για πυροσβεστήρα ,οινόπνευμα και γάζες, αλλά τα αλλάζω κι αυτά ,παίρνω ότι προβλέπει ο νόμος αυστηρά, πυροσβεστήρας δύο κιλών σκόνης , γάζες και μπεταντίν να τα έχω σε σημείο που να έχω εύκολη πρόσβαση και φυσικά φωσφοριζέ γιλέκο με τον νέο φακό με τον μαγνήτη που τον βάζεις από πάνω σαν να είσαι περιπολικό, κόκκινο χρώμα βέβαια, αντί για το κλασικό τρίγωνο...!!!
                        Θα σας τρελάνω στη νομιμότητα, μέχρι σήμα μου έκαναν να προσπεράσω αλλά εγώ εκεί ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ 50...!!!
                        Αν έχει όριο 50 και πας με 45 σε γράφουν για παρακώλυση συγκοινωνιών, ή τρως μόνο τα μπινελίκια από τους άλλους οδηγούς..??!!!
                        ΑΣΧΕΤΟ ΤΩΡΑ, ο δήμος Θεσσαλονίκης έδωσε πρόστιμο 150 ευρώ σε κάποιον πολίτη ο οποίος έριξε στον μπλε κάδο χαρτόκουτο άδειο φυσικά , που ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΩΜΕΝΟ...!!!
                        Υπάρχουν και χειρότερα, θέλουν να μας εξοντώσουν ...!!!
                        Μπορείτε να βρείτε την είδηση στο Ποντίκι...!!!
                        Μπρστά σε κάτι τέτοια ο ΚΟΚ φαντάζει σαν άγιος με φωτοστέφανο...!!!
                        Έχουν τρελαθεί, δεν ξέρουν από που να μας τα πάρουν...!!!
                        Όλοι βλέπω στο δρόμο ,άρχισαν να πηγαίνουν σαν να συνοδεύουν νεκροφόρα....!!!!
                        Ή με 30 είσαι ,ή σε προσπερνάει ποδήλατο το ίδιο είναι...!!!
                        Κατεβείτε παιδιά, παρκάρετε τα κι αφήστε να χτυπιούνται πόσο πάει η βενζίνη και πότε θα ανοίξουν τα στενά...!!!

• A d P

Κο Κο 🐔 κο

• T
                            terryp117 last edited by

Λίγο ακόμα και θα με κάνεις να νοιώθω ότι είμαι ο Γκεβάρα με κορόλα...!!!

M 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • M
                              metoikos @terryp117 last edited by

νοιώθω ότι είμαι ο Γκεβάρα με κορόλα

🤠
                              Τερρυπ! σού έχω καλά νέα: ο Γκεβάρα είναι νεκρός, ο Μαραντόνα πέθανε, ο Μέσσι στο Καπιτώλιο. Όλα πάνε φίνα!
                              Ο κόσμος χειροκροτάει με ενθουσιασμό καί προχωράει εμπρός να συναντήσει τόν θαυμαστό καινούργιο εαυτό του. Όσο για τούς λίγο παλαιότερους και λίγο λιγότερο παλαιότερους όλοι μας μάλλον "είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος"

Χαιρετώ! ή όπως τό έθεσε καί ο φιλόσοφος: so long and thanks for all the fish ("γειά χαρά κι ευχαριστώ για τα ψάρια.") 😉

T 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • T

Κι ο Ηρακλής , βγήκε πρώτη Εθνική μετά από 9 χρόνια στην ανυπαρξία και κέρδισε χθες στο μπάσκετ τον πρωταθλητή...!!!

• T
                                  terryp117 @metoikos last edited by

νοιώθω ότι είμαι ο Γκεβάρα με κορόλα

🤠
                                  Τερρυπ! σού έχω καλά νέα: ο Γκεβάρα είναι νεκρός, ο Μαραντόνα πέθανε, ο Μέσσι στο Καπιτώλιο. Όλα πάνε φίνα!
                                  Ο κόσμος χειροκροτάει με ενθουσιασμό καί προχωράει εμπρός να συναντήσει τόν θαυμαστό καινούργιο εαυτό του. Όσο για τούς λίγο παλαιότερους και λίγο λιγότερο παλαιότερους όλοι μας μάλλον "είμαστε λάθος μες το κεφάλαιο του λάθος λήμματος"

Χαιρετώ! ή όπως τό έθεσε καί ο φιλόσοφος: so long and thanks for all the fish ("γειά χαρά κι ευχαριστώ για τα ψάρια.") 😉

Θα παρακαλούσα να μας τα γράφατε λίγο πιο λαικά αγαπητέ, διότι και το μυαλό κι ο νους έχουν όρια, δεν τα πιάνω όλα, μπορεί και μερικοί άλλοι...!!!
                                  Εσύ μας γράφεις όπως οι ποιητές, που δεν νοιάζονται ποιος θα τους καταλάβει ,ή και πως θα τους ερμηνεύσουν.

• T
                                    tgd last edited by

Θα σας τρελάνω στη νομιμότητα, μέχρι σήμα μου έκαναν να προσπεράσω αλλά εγώ εκεί ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ 50...!!!

Προς θεού... Χθες το βράδυ έκανα το Αθήνα-Βόλος και ήμουν μάρτυρας πολλών προσπεράσεων τύπου "η νταλίκα πάει με 90 και εγώ προσπερνώ με 100 για να μην περάσω το -γελοίο- όριο". Χρειάστηκα να πιάσω και 140 για να ξεφύγω γρήγορα από τέτοια τραινάκια.
                                    Βέβαια οι ίδιοι που προσπέρασα λίγο αργότερα με προσπέρασαν μέσα στα τούνελ που δεν φοβούνται τα ραντάρ αέρα.

1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                    • T
                                      terryp117 last edited by

Δεν αργεί αν και το απεύχομαι η ώρα που θα δούμε και θα ακούσουμε τροχαία εξ αιτίας της βραδυπορίας μας λόγω των προστίμων...!!!

• T

Όσο μπορώ ενημερώνω, όχι πλέον για να ξεφωνίσω αυτόν τον νέο ΚΟΚ, άρχισαν να ακούγονται ήδη φωνές από παντού, αλλά πιο πολύ μήπως και φιλοτιμηθεί κάποιος που μας διαβάζει και έχει σχέση να ενδιαφερθεί, λέμε τώρα γίνονται και θαύματα καμμιά φορά...!!!
                                        Όσοι ξέρετε από Άρνισσα, ο δρόμος της επιστροφής για Θεσσαλονίκη κατεβαίνει και συναντάει την παλιά Εθνική για Φλώρινα...!!!
                                        Δεξιά πας Φλώρινα ,αριστερά Θεσσαλονίκη...!!!
                                        Μόλις βγείτε στιν παλιά Εθνική λοιπόν μετά από ένα χλμ. περίπου προς Θεσσαλονίκη, υπάρχει πινακίδα μάλλον με όριο τα 50 προφανώς και λέω προφανώς γιατί έχει γίνει σάντουιτς ,ΔΙΠΛΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ, όπου δε φαίνεται τίποτε.
                                        Παρακάτω δε 2-3 χλμ. υπάρχει πινακίδα με όριο 60 και πάλι ξανά 60 μέχρι την παράκαμψη για Βρυτά, οι οποίες πινακίδες δεν δικαιολογούν με τίποτε αυτό το όριο...!!!
                                        Φυσικά κανένας δεν πάει σε μία παλιά Εθνική οδό με 60...!!!
                                        Αν τις έχουν ξεχάσει, ας τις βγάλει κάποιος...!!!
                                        Είδα σκηνικό δύσκολο, από το απέναντι ρεύμα ερχόταν κάποιο ιδιωτικό αυτοκίνητο με τα όρια και από πίσω ήταν κολλημένο φορτηγό έτοιμο να πατήσει τη διπλή γραμμή και να βγει...!!!
                                        ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που κάποια στιγμή θα γίνουν επικίνδυνα...!!!
                                        Από την παράκαμψη μετά τη Χαλκηδόνα για Έδεσσα, εκεί που ΘΑ γίνει ο νέος δρόμος που αναγγέλθηκε 15 φορές, προς Χαλκηδόνα το όριο 50 , μπαίνουμε Χαλκηδόνα 30, νεκροφόρες, μετά μέχρι τον Αξιό 50, εκεί 70 και ξανά 50 και ξανά στη Γέφυρα 50.....!!!
                                        Να μην είναι καμμιά 15 χλμ. όλο αυτό....???!!!
                                        Μη πάμε παραπέρα προς Πέλλα Γιαννιτσά, εκεί που ο χάρος στήνει παγανιά...!!!
                                        Μουσικούλα, κρουιζ κοντρόλ και άσε τον τρελό στην τρέλα του.........

• sarantism
                                          sarantism Banned last edited by

Εμένα αν με κάνει νόημα ο τροχονόμος να περάσω και δεν του αρέσουν τα 30 στην πόλη και ξελαριγκιαστεί για να πάω γρηγόροτερα, θα μείνω στα 30.
                                          Τώρα, αν έρθει νταλίκα και μου κάνει τσαμπουκά επειδή πάω με 50......Δε μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω.
                                          Μπορεί να βγάλω το χέρι μου και να του κάνω νόημα τι συμβαίνει και ας έχει μετά φανάρια και σταματήσουμε και παρεξηγηθεί και έρθει να μου ζητήσει το λόγο.

• A d P

Λίγοι γνωρίζουν τη διαφορά μεταξύ των δύο πινακίδων -Τι σημαίνουν

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/xristika-symvoules/ligoi-gnorizoyn-ti-diafora-metaxy-ton-dyo-pinakidon-ti-simainoyn/

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 357
                                            • 358
                                            • 359
                                            • 360
                                            • 361
                                            • 362
                                            • 359 / 362
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ