-
@criuser said in κινέζικα αυτοκίνητα (merged):
Το αντίθετο έγινε στον Ευαγγελισμό.
Στην Κίνα έχουν διαλύσει τα εδάφη τους με την υπεράντληση και υπάρχουν σπηλαιώσεις.
Αυτή η σιγουριά με την οποία λες, όλα όσα λες, πραγματικά με συναρπάζει

-
@dettol said in κινέζικα αυτοκίνητα (merged):
Στην Κίνα έχουν διαλύσει τα εδάφη τους με την υπεράντληση και υπάρχουν σπηλαιώσεις.

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τεράστια καθίζηση σε εργοτάξιο αυτοκινητόδρομου στην Σαγκάη της Κίνας κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Στα πλάνα φαίνεται να υποχωρεί ξαφνικά το έδαφος και η τεράστια τρύπα να καταπίνει τα πάντα, μέχρι και τα κοντέινερ του εργοταξίου, ενώ οι εργάτες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.Η Σαγκάη αντιμετωπίζει συνεχείς κινδύνους καθίζησης λόγω των μαλακών εδαφών, της υπερβολικής άντλησης υπόγειων υδάτων και των λεπτών στρωμάτων άμμου και κενών από την αστική κατασκευή.
Αυτοί οι παράγοντες συχνά προκαλούν καθιζήσεις, που κυμαίνονται από μικρές λακκούβες έως μεγάλες καταβόθρες, όπως σε αυτό το περιστατικό.
Ετσι φτιάχνουν και τα αμάξια τους...

-

Ένα σοκαριστικό βίντεο από τεράστια καθίζηση σε εργοτάξιο αυτοκινητόδρομου στην Σαγκάη της Κίνας κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Στα πλάνα φαίνεται να υποχωρεί ξαφνικά το έδαφος και η τεράστια τρύπα να καταπίνει τα πάντα, μέχρι και τα κοντέινερ του εργοταξίου, ενώ οι εργάτες τρέχουν πανικόβλητοι να σωθούν.Η Σαγκάη αντιμετωπίζει συνεχείς κινδύνους καθίζησης λόγω των μαλακών εδαφών, της υπερβολικής άντλησης υπόγειων υδάτων και των λεπτών στρωμάτων άμμου και κενών από την αστική κατασκευή.
Αυτοί οι παράγοντες συχνά προκαλούν καθιζήσεις, που κυμαίνονται από μικρές λακκούβες έως μεγάλες καταβόθρες, όπως σε αυτό το περιστατικό.

https://youtube.com/shorts/MfW52Uipvw?si=mb_CUX3EHn3evBz
Πες μας κι άλλα για την Κίνα όμως, αφού ξέρεις την κατάσταση τόσο καλά. Οσο καλά όσο και τα ηλεκτρικά οχήματα φαντάζομαι

-
Δεν ξέρω την κατάσταση...
Αλλά...
Τα γεγονότα φίλε μου, τα γεγονότα...

-
Δεν ξέρω την κατάσταση...
Αλλά...
Τα γεγονότα φίλε μου, τα γεγονότα...

αν τα γεγονοτα σου ειναι οπως τα μαθηματικα σου.....

-

Μου άρεσε το τελικό συμπέρασμα 

-
Πως αλλιώς θα κάνουμε κουβέντα ?
Εδώ κάνουμε κουβέντα για τα Σιτροέν, που κάποιοι λένε ότι χαλάνε, ενώ είναι άσπαστα...

-
Εδώ κάνουμε κουβέντα για τα Σιτροέν, που κάποιοι λένε ότι χαλάνε, ενώ είναι άσπαστα...

Άσε ρε Κριού που είναι άσπαστα…που τα πουλάς αυτά τα παραμύθια….σε εμένα πχ τρίζει η πλαφονιέρα ρε γμτ με τα παλιοσαράβαλα που μπλέξαμε….
-
Και εμένα χτυπάει η πινακίδα πίσω, γιατί την έβαλαν στην βάση του συνεργείου και δεν την βίδωσαν στο αμάξι...

-

Kαι εγώ έχω 2 άσπαστα Σιτροέν...απλά ειναι matchbox! Στην αληθινή ζωή γίνεσαι κολλητός του Ρεμούνδου.
-
κατα τα λεγόμενα εξεχους μέλους του forum και συνεχίζοντας το σκεπτικό του,
Στην ισπανία τρώνε τάπας
ετσι και φτιαχνουν και τα αμαξια τους και πάνε τάπα στον δρόμο που ειναι ακρως επικύνδινο οποτε μην παιρνετε ισπανικα αμαξια
για τους κινεζους τα είπαμε, αν παρεις κινεζικο θα ανοιξει τρυπα στο πατωμα και θα γινεις σαν τους flinstone για να κινείσαι
Euro NCAP (European New Car Assessment Programme) is a prominent safety organization, with key German members and partners including the ADAC, Federal Ministry of Digital and Transport (BMDV), DEKRA, and GDV/UDV. Αρα Γερμανοί !!! Αρα Siemens!!!! Αρα τα παίρνουν να βγαζουν ποια ειναι ασφαλή αυτόκινητα και ποια οχι οι μιζαδόροι.
αν τα βαλεις κατω μονο με την λογικη μονο τα Γαλλικα ειναι πραγματικά ασφαλή και καλα και μαλιστα οχι ολα, μονο τα citroen. Για το γεγονος οτι παιρνουν 0,1 αστερι στα crash tests των Γερμανων μιζοφόρων τα ειπαμε πιο πάνω.
-
Πόσες είναι τελικά οι κινεζικές μάρκες και ποιες κυριαρχούν;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/poses-einai-oi-kinezikes-markes/
-
Όχι αυτοκίνητα, αλλά απλά για να έχουμε μια εικόνα που βρίσκεται η τεχνογνωσία τους και πόσο γρήγορα εξελίσσονται!
-
χαριτωμένο, αλλά γιατί εμένα μου θυμίζει την αρχική σεκανς από terminator 2?
Το 2029 είναι κοντά

-
-
@a-d-p said in κινέζικα αυτοκίνητα (merged):
Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε για dsg και βλακείες

Το μουτζοσε 2 φορες και βγηκε να ζητησει τα ρεστα
Στις 3 θα την πατουσε
-
Ναι αλλά τι μεταπωλητική αξία θα έχει μετά απο 27 χρόνια;;;;; Μας τα κρύβετε αυτά!!!
-
Ναι αλλά τι μεταπωλητική αξία θα έχει μετά απο 27 χρόνια;;;;; Μας τα κρύβετε αυτά!!!
🤭
Ο @criuser ξέρει, ρώτησε τον -
Μη, όχιιιι!!

-
Προσωπικα μαρεσει η κασετα 36 με το hit που θα παει Eurovision: Ειναι Citroen - FERTO , ειναι Κινεζος - HESTO
ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [2]