-
Crypto"currency"
Είναι πολύ πιο κατανοητά στην αγγλική γλώσσα όσα λέει: -
Και εγώ είμαι αυτής της άποψης. Θεωρώ πως οτιδήποτε δεν μπορεί να πληρώσει Α ύλες της παραγωγικής διαδικασίας τότε δεν είναι ασφαλές. Μονάχα ότι είναι κοινό μεταξύ εισροών και εκροών έχει αξία.
-
Παγκοσμια ημερα ελληνικης γλωσσας σημερα και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει το σημειο αναφορας αυτης.
https://www.facebook.com/share/r/1CQ3iaFkHt/?mibextid=wwXIfr -

Αυτό ακριβώς, τίποτα άλλο
Πρώτα από όλα, κανείς δεν έχει δοξάσει τον ρεπόρτερ που κάνει follow up ερώτηση μιας και κατάλαβε!
Και έπειτα, πραγματικά εάν ήταν να αφήσουμε κάτι και εμείς, ως δείγμα νεοελληνικού πολιτισμού, θα ήταν να χαράξουμε σε ένα μενιρ ολόκληρο τον λόγο του αντιπροέδρου, όπως ακριβώς ειπώθηκε και να τον θάψουμε δίπλα σε κάποιο αρχαίο θέατρο!
Καλύτερη τρολια για τους μελλοντικούς αρχαιολόγους δε θα υπάρξει! Ασ’τους να ψάχνονται!
-
@teo-mak said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Παγκοσμια ημερα ελληνικης γλωσσας σημερα και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει το σημειο αναφορας αυτης.
https://www.facebook.com/share/r/1CQ3iaFkHt/?mibextid=wwXIfrΣημείο αναφοράς ε;
Κι εμείς, τι κάνουμε εδώ, κριτσίνια σπάμε;!
(Έκανα ένα μικρό εντιτ, λόγω αλλού βίντεο στην αρχή)
-

Επεσα από την καρέκλα ρε μ@@@κα
Δεν το είχα ακούσει ποτέ.
-
Να κάνω και εγώ μια αφιέρωση με ένα τραγούδι από νεότερες δημιουργούς
Ζητώ συγνώμη από την διαχείρηση για το λάθος νήμα, ναι είμαι….

-
-
-
«Είχαν συνεννοηθεί να με βιάσουν»: Ξεκίνησε η δίκη των αστυνομικών για τη σεξουαλική κακοποίηση 19χρονης στο Α.Τ. Ομονοίας
-
@a-d-p said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
«Είχαν συνεννοηθεί να με βιάσουν»: Ξεκίνησε η δίκη των αστυνομικών για τη σεξουαλική κακοποίηση 19χρονης στο Α.Τ. Ομονοίας
Απο τα λιγα που εχω διαβασει κατι μου βρωμαει με την κοπελα, βεβαια ο αστυνομικος μεσα στο τμημα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να εχει σεξουαλικες επαφες με πολιτες.
-
Αν έχουν επαφές με τους εαυτούς τους?

-
@kkostask said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αν έχουν επαφές με τους εαυτούς τους?

Αν εχουν καθαρες τουαλετες χαλαλι τους.

-
@ilias-a said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Απο τα λιγα που εχω διαβασει κατι μου βρωμαει με την κοπελα, βεβαια ο αστυνομικος μεσα στο τμημα σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να εχει σεξουαλικες επαφες με πολιτες.
Νομίζω ότι ασχέτως της ποινικής έκβασης, έχουν απολυθεί από την υπηρεσία. Το θέμα είναι, αν θα πάνε και στη φυλακή.
Είναι πολύ λεπτό το θέμα και μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι γνωρίζουν τι συνέβη.
Οι δικηγόροι των κατηγορουμένων, θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αμφιβολίες στους ενόρκους πχ. Ότι έστειλε μήνυμα η κοπέλα, την επόμενη μέρα, σε έναν από τους φερόμενους ως δράστες, άρα ήταν καταγγελία εκδίκησης κτλ....
Προσωπικά, πιστεύω ότι το είχαν ξανακάνει, δεν είναι νορμάλ αυτή η συμπεριφορά και πρέπει να τιμωρηθούν.Για το θέμα της "στολής", όπως υπάρχουν αυτές που την μισούν, υπάρχουν και οι άλλες που την γουστάρουν. Είναι όμως περίεργες έως άρρωστες και επικίνδυνες καταστάσεις. Είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω βγει ποτέ με κάποια που γνώρισα μέσα από την δουλειά (αν και μου την πέφτουν συνέχεια @otso

).
Αλλά έχω ακούσει για συνάδελφο που έβαζε στολή, ενώ δεν είχε υπηρεσία και την έπεφτε σε καφέ πέριξ των δικαστηρίων και μάλιστα είχε πολλές επιτυχίες σε ασκούμενες κτλ

-
Ασκούμενες σε τι ακριβώς ήταν ? ...

-
Σε(ι)ρινα ονομα και πραγμα ……..

-
Είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω βγει ποτέ με κάποια που γνώρισα μέσα από την δουλειά (αν και μου την πέφτουν συνέχεια @otso ).
Eπειδη τελευταια ειμαι λιγο πεσμενος μου στελνεις μια παλια σου στολη ; (πριν παρεις κιλα οταν τις αλλαξες και οχι καποια φθαρμενη , μην γινουμε και ρεζιλι ) βγαλε διακριτικα κτλ και θα βαλω εγω τιποτα τοπ γκαν κτλ , να πηγαινω στην πολη για καφε Εχει αρκετα περιξ των δικαστηριων .
Το μουστακι πιανει ; η θα θυμιζω χωροφυλακα η αγροφυλακα ;
Μαστιγιο εχω οποτε κρατα το .
Φανταζομαι το κλομπ πρεπει να τις ερεθιζει πιο πολυ κι απ το πιστολι και την μακρια γραβατα σαν τον Τραμπ .
(μακρια γραβατα το φετιχ των μικροτσ ) -
-
@otso said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Είναι ο κύριος λόγος που δεν έχω βγει ποτέ με κάποια που γνώρισα μέσα από την δουλειά (αν και μου την πέφτουν συνέχεια @otso ).
Eπειδη τελευταια ειμαι λιγο πεσμενος μου στελνεις μια παλια σου στολη ; (πριν παρεις κιλα οταν τις αλλαξες και οχι καποια φθαρμενη , μην γινουμε και ρεζιλι ) βγαλε διακριτικα κτλ και θα βαλω εγω τιποτα τοπ γκαν κτλ , να πηγαινω στην πολη για καφε Εχει αρκετα περιξ των δικαστηριων .
Το μουστακι πιανει ; η θα θυμιζω χωροφυλακα η αγροφυλακα ;
Μαστιγιο εχω οποτε κρατα το .
Φανταζομαι το κλομπ πρεπει να τις ερεθιζει πιο πολυ κι απ το πιστολι και την μακρια γραβατα σαν τον Τραμπ .
(μακρια γραβατα το φετιχ των μικροτσ )

Αν είσαι ακόμα όπως ήσουν στη φωτογραφία στο εκκοκκιστήριο δεν νομίζω να σου κάνει καμιά στολή μου

Μπορώ να σου στείλω καμιά "στολή" της adpαινας , δεν χρειάζεται να βγάλεις και εθνόσημα, γαλόνια, αστερίες κτλ, ειναι από Ανατολικό Βερολίνο, οπότε τη φοράς νόμιμα

Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε 15"

-
Το διάβασα…..ουφ πρόλαβα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]