-

ok αυτή είναι πιο ρεαλιστική, γιατί στην προηγούμενη μπήκε η μπούκα του GR...
-
@skg1958 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Είναι ένα από τα χόμπι μου η φωτογράφιση άγριας ζωής
κεντρο αθήνας το πρωι πήγες ?
Αλλα εκει ειναι περισσοτερο εξαγριωμένης και όχι αγριας βεβαια

-

-

Άκρως σέξυ!!!
-

-

-

-
Αμαξι πολης θελει χειμωνα και βουνο!!

-
Μέσα στις εκβολές του Αξιού

-
Φοβερό σουλούπι
-
Εγω έχω φάει σκάλωμα με το σουλούπι ζάντας-ελαστικού.....στα δύο τελευταία post.
Αν σας είναι εύκολο διάσταση(πλάτος ζάντας) και διάσταση ελαστικού + μάρκα.
Φαίνονται τούμπανα -
@w202-amg said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εγω έχω φάει σκάλωμα με το σουλούπι ζάντας-ελαστικού.....στα δύο τελευταία post.
Φαίνονται τούμπαναΤα λάστιχα είναι τα Falken Wildpeak A/T 3WA σε διάσταση 235/60 R18 έναντι των 235/50 R20 που φορούσε εκ κατασκευής. Η διάσταση αυτή είναι της απλής έκδοσης

-
Φαίνονται τούμπαναΧαχα , και εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα.
Ενω λες πως και τα 2 θέλουν 18 αρες και 20αρες αντίστοιχα για να δείξουν όμορφα, τελικά με υψηλό προφίλ ελαστικά γεμίζουν καλά τους θόλους των τροχών και δείχνουν και πιο άγρια SUV
Στο μικρό Lexus μάλιστα είναι πανέξυπνη επιλογή το έντονο μαύρο χρώμα της ζάντας, σε ασημί θα φαίνονταν πολύ μικροί οι τροχοί.
-
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Φαίνονται τούμπαναΧαχα , και εγώ ακριβώς το ίδιο έπαθα.
Ενω λες πως και τα 2 θέλουν 18 αρες και 20αρες αντίστοιχα για να δείξουν όμορφα, τελικά με υψηλό προφίλ ελαστικά γεμίζουν καλά τους θόλους των τροχών και δείχνουν και πιο άγρια SUV
Στο μικρό Lexus μάλιστα είναι πανέξυπνη επιλογή το έντονο μαύρο χρώμα της ζάντας, σε ασημί θα φαίνονταν πολύ μικροί οι τροχοί.
Μαυρο σατινε ειναι..βγαινει και με τις μαμισιες 18αρες σε σατινε και μου αρεσε..
Σε ασημι οι 16αρες ενω μου αρεσουν σε taxi που τις βλεπω συνεχεια σε μενα ηταν αισχος

-
Πολύ μου αρέσει όταν βλέπω ιδιοκτήτες να χαίρονται πραγματικά τα αυτοκίνητα τους!
Στην φώτο με το παρατηρητήριο, παλιά ο δρόμος έφτανε μέχρι την άκρη, στον φάρο στο Νησί της Αφροδίτης. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το σημείο δεν είναι προσβάσιμο, μιας και μεγάλα κομμάτια του δρόμου έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό.
Skg1958, δεν ξέρω αν ασχολείσαι, αλλά μιας και έχεις ήδη τον φωτογραφικό εξοπλισμό, νομίζω πως ένα drone θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη.
-
Οπότε βλέπω να βάφω......

Μαύρο σατινε με βερνίκι σατινε..... Ωραία φάση -
Πάτε και λερώνετε τα αυτοκίνητά σας στις λάσπες.
Τι συνήθειο είναι αυτό;
-
@axel12p said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πολύ μου αρέσει όταν βλέπω ιδιοκτήτες να χαίρονται πραγματικά τα αυτοκίνητα τους!
Στην φώτο με το παρατηρητήριο, παλιά ο δρόμος έφτανε μέχρι την άκρη, στον φάρο στο Νησί της Αφροδίτης. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια το σημείο δεν είναι προσβάσιμο, μιας και μεγάλα κομμάτια του δρόμου έχουν βυθιστεί κάτω από το νερό.
Skg1958, δεν ξέρω αν ασχολείσαι, αλλά μιας και έχεις ήδη τον φωτογραφικό εξοπλισμό, νομίζω πως ένα drone θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη.
Διαθέτουμε και από αυτό ( mini 2 ) και πάμε για το mini 5
-
Στα ίδια είμαστε (Mini 2), και στα ίδια μέρη κυκλοφορούμε!

-
@katafractos17 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πάτε και λερώνετε τα αυτοκίνητά σας στις λάσπες.
Τι συνήθειο είναι αυτό;
Όσο περισσότερο το λασπώσουμε τόσο περισσότερο θα το χαρούμε
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!