-
-
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Ζωάρα ο Χρήστος Φερεντίνος με το OMODA 9 SHS-P, έφτασε μέχρι τη Βουδαπέστη.
Πήγε για τσιγάρα
-
-
-
Επειδή εσύ μπορεί να μην τους ήξερες, δε σημαίνει ότι είναι και χτεσινοί.
ναι αλλα μετα απο 15 χρονια που θα το πουλησω, τι μεταπωλητικη αξια θα εχει; εεεε;;; χα.. τοτε θα δειτε οι κατοχοι που θα κλαιτε!
[insert insulting dad joke]
-
@dettol said in CarTalk.gr:
Επειδή εσύ μπορεί να μην τους ήξερες, δε σημαίνει ότι είναι και χτεσινοί.
ναι αλλα μετα απο 15 χρονια που θα το πουλησω, τι μεταπωλητικη αξια θα εχει; εεεε;;; χα.. τοτε θα δειτε οι κατοχοι που θα κλαιτε!
[insert insulting dad joke]
Μπορείς να πάρεις ένα Γαλλικό με καλύ μεταωπλητική αξία και να γελάς σε 15 χρόναι στην μεταπώληση. Βέβαια θα κλαίς κάθε μήνα στο συνεργείο!

-
ΣΗΜΕΡΑ έχουν καλύτερη μεταπωλητική αξία τα γαλλικά. Κανείς δε μας λέει ότι το ίδιο θα ισχύει και σε 10 χρόνια. Η λογική πορεία των πραγμάτων (λογική, όχι αν γίνει ΓΠΠ) λέει το ανάποδο.
-
-
-
-
ΣΗΜΕΡΑ έχουν καλύτερη μεταπωλητική αξία τα γαλλικά. Κανείς δε μας λέει ότι το ίδιο θα ισχύει και σε 10 χρόνια. Η λογική πορεία των πραγμάτων (λογική, όχι αν γίνει ΓΠΠ) λέει το ανάποδο.
Έχω την εντύπωση ότι οι @dettol kai @fanis75 τρολαρουν τον @criuser 🤭

-
@a-d-p said in CarTalk.gr:
Έχω την εντύπωση ότι οι @dettol kai @fanis75 τρολαρουν τον @criuser 🤭

Μα γιατι το λές αυτό? Εγώ μιλάω σοβαρά....

-
@lap said in CarTalk.gr:
@A-d-P είναι μοιραίο να το αγοράσεις
Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει την fashion police (adpaina
)
Ήδη το έχει απορρίψει μια φορά, κατά την αγορά του T-ROC.
Παραδόξως, ενώ βλέπαμε την Octavia, της άρεσε το Scala 🤭
Εεε, αυτό είναι λίγο πιο νεανικό, η Octavia είναι για συνταξιούχους
.
Οπότε μια χαρά της λέω, αφού σε 2 χρόνια βγαίνεις στη σύνταξη 🤭
....
....to cut a long story short.....από το Σάββατο έχει να μου μιλήσει

-

-
-
-
-
Μήπως πιάσανε την υπερβολή;
"διαθέτοντας ένα premium ηχοσύστημα Bowers & Wilkins με 28 ηχεία. Για πρώτη φορά σε ένα Volvo, αυτό το σύστημα περιλαμβάνει επίσης ηχεία στα προσκέφαλα και για τα τέσσερα κύρια καθίσματα. Το EX60 θα είναι το πρώτο Volvo με προεγκατεστημένο Apple Music με Dolby Atmos, παρέχοντας μία συναρπαστική εμπειρία Χωρικού Ήχου."Σε αυτοκίνητο μπαίνεις ή σε κινηματογράφο; Πως αφήνουν οι κρατικές υπηρεσίες να κυκλοφορεί ένα αυτοκίνητο φορτωμένο ένα οπτικοακουστικό σύστημα που επηρρεάζει την οδήγηση; Σε μπαρ να πας 28 ηχεία δεν έχει.
η NVIDIA. Και οι Ati καλές είναι."Όντας ένα Volvo, το EX60 είναι ένα από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα στην αγορά και αντιπροσωπεύει το Πρότυπο Ασφαλείας Volvo Cars στην πιο σαφή εκδοχή του, πάνω και πέρα από κανονισμούς και απαιτήσεις αξιολόγησης."
Με 28 ηχεία εννοείται. Να τα 100στίσει.
Το τιμόνι αυτό.....Seicento μου θυμίζει. Εξωτερικά όμορφο, μου θυμίζει όμως Αμερικάνικα SUV δεν ξέρω τι κατηγορία είναι....
Και λέγανε εμένα κάγκουρα όταν είχα γούφερ 2πλα ενισχυτές, διαιρούμενα ηχεία κλπ κλπ..... -
CarTalk.gr