-
Δεν είναι αγωνιστικό! Είναι το sport με ένα πακέτο βελτίωσης σαν αυτά της hks! Είναι αυτοκίνητο δρόμου, μπορείς να πας και supermarket με αυτό
Το πράγματι αγωνιστικό έσπασε όλα τα ρεκόρ!!! 5’’ πιο γρήγορο ανά γύρο από αυτό!!!
Αυτό είναι ιδιωτικό αναβαθμισμένο
-
Ε ενταξει τοτε..... Δικαια η συγκριση

-

Και καλύτερο στην πίστα από supercars, και έχει χώρους για πίσω επιβατες (καλύτερους από του Clio) και παρκάρει εύκολα πέριξ ταβερνών

-
@lap said in Σύγκριση αυτοκινήτων:

Και καλύτερο στην πίστα από supercars, και έχει χώρους για πίσω επιβατες (καλύτερους από του Clio) και παρκάρει εύκολα πέριξ ταβερνών

πω πω πω πω , πωπωπωπωπω και τι αμαξι ειναι αυτο .
-
Γιατί δεν το αγόρασες;;;;
Έψαχνα για κανα 3μηνο Κλιό 1.5dci MK4, 2015-2016 και δεν εύρισκα τίποτε κάτω από 9 καφέ και με λιγότερα από 150.000 χλμ. Μέχρι και με 350.000 χλμ. βρήκα, αν και αυτό το έδινε 7.800.
Συμπτωματικά έπεσα πάνω σε ένα Φιέστα 2013 1.250, με ...41.000 πραγματικά χλμ. στο κοντέρ, από συνάδελφο της γυναίκας μου, σε κατάσταση κούτας, πάντα παρκαρισμένο σε κλειστό γκαράζ, το οποίο και έσφαζε στο γόνατο για μόλις 7 χήνες.
Το έκλεισα από το τηλέφωνο, χωρίς να το δω καν, ούτε το πήγα σε συνεργείο, το αμάξι φύσαγε. Το πήρα για τα πιτσιρίκια. -
@otso said in Σύγκριση αυτοκινήτων:

πω πω πω πω , πωπωπωπωπω και τι αμαξι ειναι αυτο .
Ε μα!!! Έχω γούστο!!!

-
@a-d-p said in Renault Clio VI:
Σήμερα που ήμουν αντιπροσωπεία, το είδα από κοντά το A3, στην βασική έκδοση inspire, των 27500€, καλό δε λέω, αλλά προτιμώ το Clio LPG.
Εντάξει , καλό είπαμε το νέο Clio αλλά όχι και έτσι.
Ακόμη και μανιβέλα για τα παράθυρα και χωρίς ...AC να είναι το A3 είναι πολύ ανώτερη επιλογή το Audi.
-
-
@vagkirk said in Renault Clio VI:
Σήμερα που ήμουν αντιπροσωπεία, το είδα από κοντά το A3, στην βασική έκδοση inspire, των 27500€, καλό δε λέω, αλλά προτιμώ το Clio LPG.
Ακόμη και μανιβέλα για τα παράθυρα και χωρίς ...AC να είναι το A3 είναι πολύ ανώτερη επιλογή το Audi.
2025 και ακομα κοιταμε τη μαρκα. Το εχουμε σα λαος δε λεω….
-
Ε ποιο Clio τώρα , αλλά είσαι σίγουρος πως αυτό είναι το basic Α3 με τα 27600€ που διαφημίζουν;
Με αυτές τις οθόνες και αυτό το ωραίο τιμόνι;
Εγώ θέλω με αναλογικά όργανα, τα καντράν της Audi με αληθινές βελόνες και φωτισμό είναι τα πιο όμορφα που έχουν φτιαχτεί ποτέ.
Και μόνο 250 αυτές οι καθισματαρες. -
Υποθέτω πως είναι, αλλά έβαλα στη ζυγαριά
Clio Esprit Alpine full hybrid https://www.car.gr/classifieds/cars/view/51352779-renault-clio

Και Audi A3 inspire 116
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/45867722-audi-a3

Αυτό το εσωτερικό των Esprit Alpine το γουστάρω πολύ

Άσε που είναι και της μόδας (full hybrid)

-
Πρέπει να τα οδηγήσεις να μας πεις!
Θα κάνεις πολλά χλμ;
-
@zaxosm said in Renault Clio VI:
2025 και ακομα κοιταμε τη μαρκα. Το εχουμε σα λαος δε λεω….
Ποιος είπε για μάρκα, μιλάμε για άλλης κατηγορίας αυτοκίνητο, και η σειρά 1 basic νομίζω στα ίδια χρήματα είναι και αν δεν κάνω λάθος με αυτόματο κιβώτιο.
Και το i30 που αναφέρθηκε από άλλους, τώρα το είδα πως στα 26.700 παίρνεις το Nline , τούμπανο δηλαδή.
-
Ναι!
Μου κάνει εντύπωση και εμένα!
250 ευρώ αυτά και 850 ένα ηχοσύστημα με subwoofer με και δεν ξέρω ‘‘γώ πόσα κανάλια και ηχεία… βαράει άσχημα!
Και τα δύο μαζί πας στα 28500 ή 29000 μαζί και με ένα flat bottom τιμόνι και ολοκληρώθηκε το Audi του έλληνα
-
Ναι!
250 ευρώ αυτά και 850 ένα ηχοσύστημα με subwoofer με και δεν ξέρω ‘‘γώ πόσα κανάλια και ηχεία… βαράει άσχημα!
Και τα δύο μαζί πας στα 28500 ή 29000 μαζί και με ένα flat bottom τιμόνι και ολοκληρώθηκε το Audi του έλληνα
Και ζάντες 18αρες φυσικά, χρειάζεται μια σοβαρή επένδυση σε BBS αν το κρατήσεις χρόνια, και μαζι μια αλλαγή τουρμπίνας αν γίνεται και αναβάθμιση σε 160-180 άλογα.
-
ΠΑΣΟΚ !!!
Άντε ψήσου
-
-
Ποια εσπριτ αλπιν και λοιπές μαρκετινιστικες γαλλικές μπουρδες.
Εδώ μιλάμε για την γνωστή VAG ουσία, γδαπ και γδουπ σε κάθε κακοτεχνία του δρόμου, αίσθηση χρηματοκιβώτιου στα 220 στην ΕΟ
Άσε που είναι και της μόδας (full hybrid)
Εδώ το σημαντικό είναι το νουμερακι 165 άλογα με το οποίο έρχεται αυτή η μόδα με την υλοποίηση της Renault το οποίο δεν μπορείς να την παραβλέψεις.
Χρειάζεται μετά λίγο ψάξιμο για το τι γίνεται με τον φιμωμενο αυτόν 1.5 με τα 116 άλογα, υπάρχει λύση να έρθει στα 150-180 άλογα εύκολα από τους βελτιωτές της αγοράς σήμερα;
-
Ποια εσπριτ αλπιν και λοιπές μαρκετινιστικες γαλλικές μπουρδες.
Εδώ μιλάμε για την γνωστή VAG ουσία, γδαπ και γδουπ σε κάθε κακοτεχνία του δρόμου, αίσθηση χρηματοκιβώτιου στα 220 στην ΕΟ
Δες τι λέει και σε ποιον!!!
ΠΑΣΟΚ!!!
-
Ναι!
Αυτό που είδα σήμερα δεν είχε πίσω αεραγωγούς.

Ααα και στην φίλη φάνηκε πολύ χαμηλό. (Όντως ήταν)
Σύγκριση αυτοκινήτων