-
@a-d-p said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@kkostask said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Η τελευταία φωτό πάντως είναι από golf 4…
Μοιάζει χρωματικά, αλλά δεν είναι
Το κίτρινο λαμπάκι όμως είναι απόλυτα ίδιο….

-

Δεν γνωρίζω,

Στο δικό μου mk4 δεν άναψε ποτέ

-

Δεν γνωρίζω,

Στο δικό μου mk4 δεν άναψε ποτέ

Το ειχαν αφαιρεσει.

-
Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω αλλά αν όντως συνέβη αυτό θα το είχε πάρει πίσω η vw και θα το είχε πάει στο μουσείο της ως το μοναδικό που δεν άναψε.
-
Δεν λέω ότι δεν σε πιστεύω αλλά αν όντως συνέβη αυτό θα το είχε πάρει πίσω η vw και θα το είχε πάει στο μουσείο της ως το μοναδικό που δεν άναψε.
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα
-
Δεν έχω λόγο να πω ψέματα
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, εννοείται ότι σε πιστεύω! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είσαι η εξαίρεση….

-
Καλησπέρα, μου ξεκόλλησε το πλαστικό προστατευτικό στο πλάγιο φλασάκι στο dacia stepway μου.
Ξέρει κανείς να μου προτείνει με τι να τι κολλήσω;
Ρώτησα chatgpt αλλά δίνει διάφορες επιλογές.
Επίσης έχει νόημα να το κάνω μόνος μου ή θα κάνω καμιά χαζομάρα; Δεν μου φαίνεται να θέλει κάτι ιδιαίτερο.
-
Διαφανη σιλικόνη. Απλά αν χρειαστεί να αλλάξεις τη λάμπα θέλει ξεκολλημα με μια φαλτσέτα
-
Auto Hold: To κουμπί που λίγοι χρησιμοποιούν και πολλοί δεν γνωρίζουν
-
Πώς μπορώ να ξεκλειδώσω το αυτοκίνητο αν δεν λειτουργεί το κλειδί;
-
Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που κάνουμε τον χειμώνα στο αυτοκίνητο είναι και από τα πιο παρεξηγημένα. Κάτι που σχεδόν όλοι θεωρούν «σωστό», αλλά λίγοι έχουν σκεφτεί πότε πραγματικά βοηθά και πότε όχι.
Αν οδηγείς καθημερινά, αν θες να καταλάβεις τι κάνεις πριν ξεκινήσεις και αν αυτή η λεπτομέρεια έχει τελικά σημασία ή όχι, αυτό το βίντεο θα σου δώσει τροφή για σκέψη -
Πολυ σωστα τα λεει

-
Καλημερα καλα Χριστουγεννα καλες γιορτες να εχουμε ειμαι κατοχος ενος audi a6 2.4 v6 χρονολογιας 1997 και ξεκινησε να βγαζει αερα απο την ταπα του ρεζερβουαρ εβαλα καινουρια το ιδιο check engine δεν εχει αναψει αλλα νομιζω δεν ειναι φυσιολογικο καπιος που να ξερει τι να κανω
-
Volvo V40 D2 2013 .
Έχει 320.000.
Σύστημα διεύθυνσης μαζεμένο, αλλαγμένη μια βάση μηχανής , καινούργια ελαστικά 4αδα . Το παρουσίαζε και πριν τη αλλαγή τους .
Σε επιτάχυνση κυρίως 2ας , 3ης αλλά και άλλων σχέσεων φέρνει τρέμουλο στη καμπίνα , όχι στο τιμόνι .
Υποθέτω είτε βολάν συμπλέκτη (δεν πατιναρει) , ή ημιαξονιο.
Έχει τύχει σε κάποιον , γιατί σε 2 συνεργεία το βρίσκουν οκ . Ο ένας είπε για ζάντες εάν συνεχιστεί. -
Να ρωτήσω κάτι άλλο που δεν είναι τεχνικό θέμα, αλλά δεν ξέρω που άλλου να το βάλω. Έχω τοποθετήσει στο τιμόνι ένα κάλυμα αυτοκινήτου έτοιμο. Το έχω 3 χρόνια τοποθετημένο και έχει εφαρμόσει εξαιρετικά. Αν το βγάλω και το ξαναβάλω (θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο κινεζιά μεν αλλά έτσι από περιέγεια) θα έχει την ίδια εφαρμογή;
-
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Να ρωτήσω κάτι άλλο που δεν είναι τεχνικό θέμα, αλλά δεν ξέρω που άλλου να το βάλω. Έχω τοποθετήσει στο τιμόνι ένα κάλυμα αυτοκινήτου έτοιμο. Το έχω 3 χρόνια τοποθετημένο και έχει εφαρμόσει εξαιρετικά. Αν το βγάλω και το ξαναβάλω (θέλω να δοκιμάσω και κανένα άλλο κινεζιά μεν αλλά έτσι από περιέγεια) θα έχει την ίδια εφαρμογή;
Επειδή πρόσφατα έβγαλα ένα... δεν έβγαινε με τπτ!!! Το έκοψα στο τέλος.
Οπότε υποθέτω θα ανοίξει λιγο από το τράβηγμα. -
Πάμε για άλλη απορία. Αυτά τα καθαριστικά του ψυγείου του αυτοκινήτου κάνουν δουλειά;
-
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Πάμε για άλλη απορία. Αυτά τα καθαριστικά του ψυγείου του αυτοκινήτου κάνουν δουλειά;
Αν εχει βουλωσει το ψυγειο οχι, αν το χρησιμοποιεις σε καθε αλλαγη αντιψυκτικου ναι. Με λιγα λογια προληψη κανουν, θεραπεια οχι.
-
Σε αυτό το βίντεο δείχνω πώς αλλάζω εγώ προσωπικά τη μπαταρία του αυτοκινήτου μου, με βάση τη δική μου εμπειρία και τον τρόπο που ακολουθώ στην πράξη και δοκιμάζουμε στην πράξη το Impact Wrench GEW800, ένα μπαταριοκίνητο κρουστικό κλειδί που, σύμφωνα με τον κατασκευαστή, φτάνει έως 800Nm ροπής.
Ο τρόπος που παρουσιάζεται δεν αποτελεί επίσημη οδηγία και ενδέχεται να διαφέρει από τις οδηγίες του κατασκευαστή ή από άλλες πρακτικές.
Κάθε όχημα έχει ιδιαιτερότητες και είναι πιθανό ο τρόπος που εφαρμόζεται εδώ να μην είναι κατάλληλος για όλα τα αυτοκίνητα.
Για οποιαδήποτε εργασία στο όχημα, συνιστάται να συμβουλεύεστε το εγχειρίδιο του κατασκευαστή ή έναν εξειδικευμένο τεχνικό.
Ο δημιουργός του βίντεο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημιές, βλάβες ή προβλήματα που μπορεί να προκύψουν από την εφαρμογή των πληροφοριών που παρουσιάζονται -
Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που κάνουμε τον χειμώνα στο αυτοκίνητο είναι και από τα πιο παρεξηγημένα. Κάτι που σχεδόν όλοι θεωρούν «σωστό», αλλά λίγοι έχουν σκεφτεί πότε πραγματικά βοηθά και πότε όχι.
Αν οδηγείς καθημερινά, αν θες να καταλάβεις τι κάνεις πριν ξεκινήσεις και αν αυτή η λεπτομέρεια έχει τελικά σημασία ή όχι, αυτό το βίντεο θα σου δώσει τροφή για σκέψηΑρχικά έχει ΑΘΛΙΑ φωνή, άρθρωση και τονισμό...για κλωτσιές ειναι!!
Επί της ουσίας, όλα αυτά ειναι αδιάφορα στα ηλεκτρικά αμάξια....για τους θερμικούς δεινόσαυρους που κάνουν σαν τράτες, δεν μας ενδιαφέρει.

Διάφορες Τεχνικές απορίες..........