-
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
δε γίνεται να είσαι πιο ευαίσθητος στο θέμα αυτό, εκτός αν ανήκεις ο ίδιος στο χώρο...!!!
Δεν υπάρχει λόγος στο ίντερνετ να μετριέσαι. Είσαι ότι είσαι, είμαι οτι είμαι.
Δεν χρειάζονται διαγωνισμοί.Η εκπαίδευση χρειάζεται για τα πάντα, αυτή είναι η άποψη μου........
100%
-
@jousis said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν υπάρχει λόγος στο ίντερνετ να μετριέσαι. Είσαι ότι είσαι, είμαι οτι είμαι.
Δεν χρειάζονται διαγωνισμοί.
-
Με το συμπάθειο κιόλας, μήπως κάποιοι ζείτε σε άλλο πλανήτη; Γράφετε για τις θέσεις αναπήρων... Εγώ που δεν έχω παρκάρει ΠΟΤΕ σε τέτοια θέση και πιάνω τον εαυτό μου να λέω 'πόσο μαλάκες αυτοί που αποφάσισαν τον αριθμό τέτοιων θέσεων'! Δηλαδή, είναι λογικό να υπάρχουν 6 θέσεις στη σειρά μπροστά σε γνωστή καφετέρια της Ελευσίνας, λες και θα έχει συνάντηση το forum των ΑΜΕΑ; Πως να το κάνουμε δηλαδή; Για τη περίπτωση που μπορεί να σκάσουν ταυτόχρονα μύτη 6 αυτοκίνητα ΑΜΕΑ (δηλαδή 1/100000 πιθανότητα, ίσως και παραπάνω), θα πρέπει να μη παρκάρει άνθρωπος όταν όλες οι θέσεις είναι κενές; Μου θυμίζει την ιστορία με τους τυφλούς στη Κεφαλονιά αν θυμάμαι καλά (μούφα τυφλοί για να εισπράττουν επιδόματα). Το αυτό συμβαίνει και με τις θέσεις των ηλεκτρικών, όπου είναι δυσανάλογα πολλές (ειδικά σε σχέση με την αναλογία συμβατικών/ηλεκτρικών) και σε προκλητικά προνομιακά σημεία! Κάπου έχει ξεχειλώσει το πράγμα... Επιδότηση εις βάρος των υπολοίπων για αγορά ηλεκτρικού, κατάληψη θέσεων για φόρτιση/στάθμευση, μήπως οι υπόλοιποι να στήσουμε και κώλο;
-
@sette said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Με το συμπάθειο κιόλας, μήπως κάποιοι ζείτε σε άλλο πλανήτη; Γράφετε για τις θέσεις αναπήρων... Εγώ που δεν έχω παρκάρει ΠΟΤΕ σε τέτοια θέση και πιάνω τον εαυτό μου να λέω 'πόσο μαλάκες αυτοί που αποφάσισαν τον αριθμό τέτοιων θέσεων'! Δηλαδή, είναι λογικό να υπάρχουν 6 θέσεις στη σειρά μπροστά σε γνωστή καφετέρια της Ελευσίνας, λες και θα έχει συνάντηση το forum των ΑΜΕΑ; Πως να το κάνουμε δηλαδή; Για τη περίπτωση που μπορεί να σκάσουν ταυτόχρονα μύτη 6 αυτοκίνητα ΑΜΕΑ (δηλαδή 1/100000 πιθανότητα, ίσως και παραπάνω), θα πρέπει να μη παρκάρει άνθρωπος όταν όλες οι θέσεις είναι κενές; Μου θυμίζει την ιστορία με τους τυφλούς στη Κεφαλονιά αν θυμάμαι καλά (μούφα τυφλοί για να εισπράττουν επιδόματα). Το αυτό συμβαίνει και με τις θέσεις των ηλεκτρικών, όπου είναι δυσανάλογα πολλές (ειδικά σε σχέση με την αναλογία συμβατικών/ηλεκτρικών) και σε προκλητικά προνομιακά σημεία! Κάπου έχει ξεχειλώσει το πράγμα... Επιδότηση εις βάρος των υπολοίπων για αγορά ηλεκτρικού, κατάληψη θέσεων για φόρτιση/στάθμευση, μήπως οι υπόλοιποι να στήσουμε και κώλο;
Έπεσες στην εξαίρεση.
Εγώ, που είμαι χρήστης αυτών των θέσεων, τις βρίσκω λίγες, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη.
Έχω εντοπίσει 2-3 στην Αγ. Σοφίας και άλλες τόσες στην Π. Μελά (Διαγώνιος), οι οποίες είναι κατειλημμένες από νόμιμους χρήστες, τις περισσότερες φορές. Έχει και 4-5 μέσα στο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας.Η αλήθεια είναι ότι συνήθως τις φτιάχνουν πολλές μαζεμένες, γεγονός που δεν εξυπηρετεί πάντα τους ανάπηρους, αλλά διευκολύνει την αστυνόμευση τους.
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Έπεσες στην εξαίρεση.
Εγώ, που είμαι χρήστης αυτών των θέσεων, τις βρίσκω λίγες, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη.
Έχω εντοπίσει 2-3 στην Αγ. Σοφίας και άλλες τόσες στην Π. Μελά (Διαγώνιος), οι οποίες είναι κατειλημμένες από νόμιμους χρήστες, τις περισσότερες φορές. Έχει και 4-5 μέσα στο πάρκινγκ στην πλατεία Ελευθερίας.Η αλήθεια είναι ότι συνήθως τις φτιάχνουν πολλές μαζεμένες, γεγονός που δεν εξυπηρετεί πάντα τους ανάπηρους, αλλά διευκολύνει την αστυνόμευση τους.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καθολική ισχύς στο τρόπο υπολογισμού των θέσεων και στις δύο περιπτώσεις. Αντίστοιχα ηλίθια, είναι συχνά και η απόσταση μεταξύ στάσεων συγκοινωνιών. Εκεί που υπάρχει ανάγκη, δεν τις βρίσκεις, ενώ σε σημεία που δεν υπάρχει λόγος, τις έχουν ανά 50 μέτρα... Ύστερα αναρωτιούνται για το μποτιλιάρισμα... Αν ανά 50 μέτρα υπάρχει στάση, αποβίβαση και επιβίβαση, σε πραγματικές συνθήκες (που ενδεχομένως δεν υπάρχουν 2 διαθέσιμες λωρίδες), δημιουργείται συμφόρηση.
-
Έπεσες στην εξαίρεση.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπάρχει καθολική ισχύς στο τρόπο υπολογισμού των θέσεων και στις δύο περιπτώσεις. Αντίστοιχα ηλίθια, είναι συχνά και η απόσταση μεταξύ στάσεων συγκοινωνιών. Εκεί που υπάρχει ανάγκη, δεν τις βρίσκεις, ενώ σε σημεία που δεν υπάρχει λόγος, τις έχουν ανά 50 μέτρα... Ύστερα αναρωτιούνται για το μποτιλιάρισμα... Αν ανά 50 μέτρα υπάρχει στάση, αποβίβαση και επιβίβαση, σε πραγματικές συνθήκες (που ενδεχομένως δεν υπάρχουν 2 διαθέσιμες λωρίδες), δημιουργείται συμφόρηση.
Στις ΑΜΕΑ αναφερόμουν.
Υποθέτω κάνουν 5-6 μαζεμένες, με δύο πινακίδες και μπλε μπογιά και για λόγους κόστους, ενώ αν τις κάνουν μεμονωμένα θέλουν 12 πινακίδες.
Τρόπος υπολογισμού του αριθμού, δεν γνωρίζω να υπάρχει. Είναι δύσκολη εξίσωση.
Κάθε δημόσια υπηρεσία πρέπει να έχει μία, η οποία φυσικά είναι κενή το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αλλά πρέπει να υπάρχει για λόγους προσβασιμότητας. Οι υγιείς μπορούν να σταθμεύσουν και λίγο μακρύτερα και να περπατήσουν.
Δικαιούχοι του μπλε σήματος είναι αυτοί με αναπηρία >67% στα κάτω άκρα και αυτοί που κάνουν αιμοκάθαρση. -
Την εύκολη προσβασιμότητα τη στηλίτευσα σχετικά με τα ηλεκτρικά/θέσεις φόρτισης.
-
Την εύκολη προσβασιμότητα τη στηλίτευσα σχετικά με τα ηλεκτρικά/θέσεις φόρτισης.
Το κατάλαβα. Είναι λάθος αυτό που κάνουν σε σούπερ μάρκετ πχ και οδηγεί στην κατάληψη τους από θερμικά. Προφανώς γίνεται για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους (καλωδίωση;)
Στο Σκλαβενίτη δίπλα μας, έχουν κάνει τις θέσεις φόρτισης στο πιο απομακρυσμένο σημείο από την είσοδο και φυσικά δεν σταθμεύει κανένας άσχετος
-
Οι θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών είναι θέσεις επί πληρωμή, από 3ευρώ μέχρι και 9ευρώ την ώρα (για απλό AC 7-22kW).
Θα περίμενα να έχουν και μελομακάρονα με τόσα που σκάνε όσοι τα αφήνουν (εγώ φορτίζω σπίτι).Αν και ο λόγος που συνήθως είναι σε καλές θέσεις είναι το κόστος καλωδίωσης/εγκατάστασης.
-
Οι θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών είναι θέσεις επί πληρωμή, από 3ευρώ μέχρι και 9ευρώ την ώρα (για απλό AC 7-22kW).
Θα περίμενα να έχουν και μελομακάρονα με τόσα που σκάνε όσοι τα αφήνουν (εγώ φορτίζω σπίτι).Αν και ο λόγος που συνήθως είναι σε καλές θέσεις είναι το κόστος καλωδίωσης/εγκατάστασης.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση της δεύτερης παραγράφου. Βλέπω τακτικά, ηλεκτρικά να έχουν σταθμεύσει σε τέτοιες θέσεις και να μη φορτίζουν. Δεν είχα την ευκαιρία; να πετύχω και αντίστοιχο ιδιοκτήτη... Προφανώς πρέπει να είναι ιδιοκτήτες που φορτίζουν οικονομικότερα σπίτι (άρα στα π@π@ρια τους) και απλά εκμεταλλεύονται τη διαθεσιμότητα στάθμευσης χωρίς τυπικά να είναι παράνομοι.
-
Εάν δεν φορτίζουν είναι το ίδιο παράνομοι (αν υπάρχει σχετική σήμανση) με τους άλλους χωρίς ηλεκτρικά.
(αν δεν άλλαξε κάτι)
Άρθρο 38: Στάση και στάθμευση (πηγή)
2. Η στάση ή στάθμευση οχήματος απαγορεύεται:
...
ιθ) σε θέση/σημείο επαναφόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, εξαιρουμένων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων κατά τη διάρκεια της φόρτισής τους. -
Εάν δεν φορτίζουν είναι το ίδιο παράνομοι (αν υπάρχει σχετική σήμανση) με τους άλλους χωρίς ηλεκτρικά.
(αν δεν άλλαξε κάτι)
Άρθρο 38: Στάση και στάθμευση (πηγή)
2. Η στάση ή στάθμευση οχήματος απαγορεύεται:
...
ιθ) σε θέση/σημείο επαναφόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, εξαιρουμένων των ηλεκτροκίνητων οχημάτων κατά τη διάρκεια της φόρτισής τους.Κορόιδα είναι τα σούπερ μάρκετ που έκαναν την εγκατάσταση..??!!
Να μη βγάλουν κι αυτοί κάτι..??!!
Αλλά και για να πηγαίνεις εκεί που έχει πρίζα απλά επειδή είσαι ηλεκτρικός, χωρίς να φορτίζεις, πρέπει να είσαι πολύ ΜΠΟΥΦΟΣ...!!!
Είναι σαν να κάθεσαι πρώτη μούρη σε παραλιακό καφέ, κι όταν έρθει το γκαρσόνι να του λες , α ήπια καφέ δε θέλω, ή να βγάζεις το ταπεράκι και να πίνεις τον δικό σου από το σπίτι...!!!
Λογικό το πρόστιμο, λογικό δεν είναι για μένα το να μπαίνει η τροχαία στο ιδιωτικό οικόπεδο και να γράφει, εκεί αρχίζει η παράνοια, διότι με αυτήν την λογική, πάει το χάσαμε το κορμί...!!!
Τα 3 ευρώ είναι εφάπαξ ,όσο και να φορτίσεις ,ή είναι απλά για χρήση και μετά ότι βάλεις χρεώνεται από πάνω, που αυτό θεωρώ λογικό..??
Είναι δηλαδή το καπέλλο για τη χρήση +, ότι βάλεις..??
Αν είναι έτσι, δεν είναι και άσχημα...!!!
Στα βενζινάδικα πάντως ευτυχώς ακόμα, δεν πληρώνεις με το που θα πατήσεις και θα πας στην αντλία για χρήση...!!! -
Η χρέωση είναι ανά kwh, ανά δευτερόλεπτο. Απλά το έκανα ανά ώρα για να συγκρίνετε με πάρκινγκ επί πληρωμή της περιοχής σας.
Κάποιες θέσεις (σε κλειστά πάρκινγκ) χρεώνουν και κανονικά την είσοδο. Αλλά αυτά που συζητάμε τώρα είναι μόνο ότι ρεύμα ρουφήξεις.O νόμος είναι πολύ γενικός βέβαια* και έχει τρύπες αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα.
Και θα λυθεί εκτός νόμου το πρόβλημα πανεύκολα. Δεν χρειάζεται να ασχολείται ο νομοθέτης με κάθε ψιλο-χαζομάρα. Θα μπουν overstay fees (ψάξτε το).Οι χώροι στάθμευσης που αναφερόμαστε είναι δημοσιας χρήσης/κυκλοφορίας και ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ. Προφανώς και δεν έχουν κανενός είδους άβατο.
*Τί πάει να πει "όσο φορτίζει" ; Αν είναι 100% και βάλει απλά το καλώδιο φορτίζει ;
Αν εγώ το αφήσω στις 2 το μεσημέρι και περάσω να το πάρω την επόμενη στις 9 το πρωί, είμαι παράνομος ;
Έχει τύχει πχ να το αφήσω 8 το βράδυ να φορτίσει και να έχει πάει στο 100% στις 04:00, θα πρέπει να ξυπνήσω να πάω να το πάρω ή μπορώ το πρωί που θα πάω στην εκδρομή μου;
Και αν ξυπνήσω 12:00 να πάω να το πάρω, θα το έχουν δει απο το πρωί στις 09:00 εκεί με 100% και θα με κράζουν. -
Το κατάλαβα. Είναι λάθος αυτό που κάνουν σε σούπερ μάρκετ πχ και οδηγεί στην κατάληψη τους από θερμικά. Προφανώς γίνεται για τεχνικούς και οικονομικούς λόγους (καλωδίωση;)
Στο Σκλαβενίτη δίπλα μας, έχουν κάνει τις θέσεις φόρτισης στο πιο απομακρυσμένο σημείο από την είσοδο και φυσικά δεν σταθμεύει κανένας άσχετος
Όταν ξεκινάει κάποιος όλες του τις σκέψεις από την λογική αφετηρία ότι οι άνθρωποι είναι τεμπέληδες, μπορεί να προβλέψει μυριάδες καταστάσεις
-
Αρχικά να καταλάβετε ότι αφού είναι οικόπεδο, ιδιοκτησίας κάποιου, όποιοι μπαίνουν μέσα αποδέχονται υποχρεωτικά τα γούστα του ιδιοκτήτη.
Παράδειγμα αν εγώ έβαζα τις καλύτερες θέσεις δίπλα στην είσοδο, να παρκάρουν αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους θα είχαν διαρκείας σε ομάδα του Παναθηναϊκού, οποιουδήποτε αθλήματος, θα όφειλαν οι επισκέπτες να το σεβαστούν.
Οπως και κάθε άλλη χρέωση ή διαδικασία.
Απλά πράγματα.
-
Η χρέωση είναι ανά kwh, ανά δευτερόλεπτο. Απλά το έκανα ανά ώρα για να συγκρίνετε με πάρκινγκ επί πληρωμή της περιοχής σας.
Κάποιες θέσεις (σε κλειστά πάρκινγκ) χρεώνουν και κανονικά την είσοδο. Αλλά αυτά που συζητάμε τώρα είναι μόνο ότι ρεύμα ρουφήξεις.O νόμος είναι πολύ γενικός βέβαια* και έχει τρύπες αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα.
Και θα λυθεί εκτός νόμου το πρόβλημα πανεύκολα. Δεν χρειάζεται να ασχολείται ο νομοθέτης με κάθε ψιλο-χαζομάρα. Θα μπουν overstay fees (ψάξτε το).Οι χώροι στάθμευσης που αναφερόμαστε είναι δημοσιας χρήσης/κυκλοφορίας και ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ. Προφανώς και δεν έχουν κανενός είδους άβατο.
*Τί πάει να πει "όσο φορτίζει" ; Αν είναι 100% και βάλει απλά το καλώδιο φορτίζει ;
Αν εγώ το αφήσω στις 2 το μεσημέρι και περάσω να το πάρω την επόμενη στις 9 το πρωί, είμαι παράνομος ;
Έχει τύχει πχ να το αφήσω 8 το βράδυ να φορτίσει και να έχει πάει στο 100% στις 04:00, θα πρέπει να ξυπνήσω να πάω να το πάρω ή μπορώ το πρωί που θα πάω στην εκδρομή μου;
Και αν ξυπνήσω 12:00 να πάω να το πάρω, θα το έχουν δει απο το πρωί στις 09:00 εκεί με 100% και θα με κράζουν.Κανονικά τέσσερεις και πέντε λεπτά το πολύ, πρέπει να είσαι εκεί, όχι 9...!!!
Φαντάσου να πήγαινα σε μία αντλία βενζίνης στις 8 το βράδυ και να περάσω το πρωί να το πάρω...!!!
Αυτά είναι τα ευτράπελα, όταν αυτή η νέα μορφή ενέργειας έχει τόσες ατέλειες, αλλά θέλουν να μας την περάσουν για να πουλήσουν, για να πετάξουμε τα παλιά, που δε λένε να χαλάσουν...!!!
Όλα μπορούν να τα καλύψουν, για όλα μπορούν να έχουν λύσεις μεσοβέζικες εκτός από ένα, αν βρεθούν το βράδυ ένα δύο μύρια πρίζες στο λεκανοπέδιο να φορτίσει το 1/6 , το 1/5 των αυτοκινήτων του λεκανοπεδίου, το πρωί δεν θα έχει ρεύμα η Βουλή και το Σύνταγμα...!!!
Μία λύση και μοναδική υπάρχει η πυρηνική ενέργεια, που στην Ελλάδα πολύ χλωμό το βλέπω.......
Μετά από καμμιά τριανταριά χρόνια, μπορεί κάτι να βγάλουν στην επιφάνεια...!!!
Το πάρκινγκ του Λιντλ και του Ληρόι, θεωρείται δημόσιος χώρος..??!!
Μπορεί δηλαδή η αστυνομία να μπαίνει μέσα σε τέτοιους χώρους και να γράφει για οποιονδήποτε λόγο..??!!
Αυτό ομολογώ, ότι δεν το ήξερα, τέτοιος νόμος..??!!! -
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αρχικά να καταλάβετε ότι αφού είναι οικόπεδο, ιδιοκτησίας κάποιου, όποιοι μπαίνουν μέσα αποδέχονται υποχρεωτικά τα γούστα του ιδιοκτήτη.
Παράδειγμα αν εγώ έβαζα τις καλύτερες θέσεις δίπλα στην είσοδο, να παρκάρουν αυτοκίνητα που οι ιδιοκτήτες τους θα είχαν διαρκείας σε ομάδα του Παναθηναϊκού, οποιουδήποτε αθλήματος, θα όφειλαν οι επισκέπτες να το σεβαστούν.
Οπως και κάθε άλλη χρέωση ή διαδικασία.
Απλά πράγματα.
Αυτό σωστό είναι , δικό μου το οικόπεδο κ.λπ.....
αλλά να παρεμβαίνει η αστυνομία ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ χωρίς να την φωνάξω αν έχω θέμα ,επειδή αυτή πέρασε από το οικόπεδο μου και είδε κάτι στραβό, αυτό είναι υπερβάλλων ζήλος, ΥΠΕΡΒΑΣΗ...!!!
Δηλαδή να βολτάρει η αστυνομία για λόγους ασφάλειας στην περιοχή του ΙΚΕΑ, Γκούντυς, Κωτσόβολου, Ληρόι κ.λπ.... εκεί προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης και να πάει να γράφει κάποιον που πάρκαρε σε θέση που φορτίζει ηλεκτρικό, με ένα συμβατικό αυτοκίνητο , να του παίρνει και το δίπλωμα μαζί με το πρόστιμο...??!!
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, αναλογίζεται κανείς το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό σε ότι αφορά τις ατομικές ελευθερίες...??!!!
Παρομοιάζει με αυτό που έγραψαν ότι θα σου κάνει αλκοτέστ το αυτοκίνητο, η μηχανή για κράνος και θα σε παίρνουν βίντεο, αν την έξυσες την ώρα που οδηγούσες, ΑΛΛΑ δεν θα δείχνουν το πρόσωπο, θα το έχουν όμως αυτοί ότι ώρα γουστάρουν...!!!
ΧΟ...........ΧΟ............ΧΟ........... κουράγιο οι νέες γεννιές, κουράγιο παιδιά, σε λίγο θα μπει και ωράριο ποτέ θα τον παίζ...........!!! -
Μιλάμε για δημόσιας χρήσης πάρκινγκ, όχι για το χωράφι σου ΕΚΤΟΣ κι αν το χρησιμοποιείς για να παρκάρουν οι πελάτες της ταβέρνας σου (γίνεται κι αυτό).
Τεσπα, επειδή δεν είμαι εκπρόσωπος της αστυνομίας και ούτε θέλω να γίνω, σου βρήκα αυτό.
Λέει οτι ρώτησαν την τροχαία κ απάντησε αναλυτικά εξηγώντας τον ΚΟΚ.
https://www.seeae.gr/blog/posts/carpress-neos-kok-ti-tha-pathete-an-parkarete-paranoma-se-thesi-fortisis-ilektrikou-ix(αυτά δεν είναι νέα μόδα)
-
Μιλάμε για δημόσιας χρήσης πάρκινγκ, όχι για το χωράφι σου ΕΚΤΟΣ κι αν το χρησιμοποιείς για να παρκάρουν οι πελάτες της ταβέρνας σου (γίνεται κι αυτό).
Τεσπα, επειδή δεν είμαι εκπρόσωπος της αστυνομίας και ούτε θέλω να γίνω, σου βρήκα αυτό.
Λέει οτι ρώτησαν την τροχαία κ απάντησε αναλυτικά εξηγώντας τον ΚΟΚ.
https://www.seeae.gr/blog/posts/carpress-neos-kok-ti-tha-pathete-an-parkarete-paranoma-se-thesi-fortisis-ilektrikou-ix(αυτά δεν είναι νέα μόδα)
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΕΣ οι απόψεις περί ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.!!!. Ιδιωτικής και δημόσιας...!!!
Στο άρθρο που μας παρέθεσες εννοώ...!!!
Τύφλα νάχουν Προυντόν και Μπακούνιν, ο δε Μαρξ , γατάκι...!!!
Πάντως , υπάρχει μία παράδοση στο θέμα ,γενική βέβαια,
τα , σας.......μας και τα μασ-σάς...!!! ΟΠΕΚΕΠΕ...!!!
Όσο για το ποιος κλείνει τους δρόμους τελικά, τώρα που ο κόσμος θέλει να κάνει Χριστούγεννα ,γίνεται μεγάλο πανηγύρι, οι αγρότες είναι ???!!!
Ακούσαμε μόνο απειλές από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για διαφυγόντα κέρδη από τα διόδια και για διώξεις...!!!
Πότε πάμε για εκλογές..?? Ψυχραιμία παιδιά, οι γιορτές έφθασαν στη μέση σχεδόν, κι οι αγρότες εκεί θα μείνουν από ότι φαίνεται και σύμφωνα με τον νέο ΚΟΚ, όλοι είναι για φυλακή λέμε, σχεδόν ισόβια...!!!
Κυκλοφόρησαν άπειρα βίντεο που δείχνουν τον κόσμο να κράζει για τους κλειστούς δρόμους, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ...!!!
Είδα βίντεο όπου ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα με κλειστά φώτα βράδυ, χωρίς αλάρμ που ήταν τοποθετημένη κάθετα στο δρόμο, μάλλον για να τον κρατάει ανοιχτό, χο...χο.......!!!
Πείτε μας ρε παιδιά και σε ποια τράπεζα στον Εύοσμο έσκασε η βόμβα, ποια τράπεζα είναι, 4 έμειναν έτσι κι αλλιώς μόνο ,για τις μεγάλες μιλάω, τι φοβάστε μην πέσει το πρεστίζ της..??!!
Φοβερές γιορτές, άλλες εποχές με τέτοιες καταστάσεις θα είχε βγει ήδη η νέα κυβέρνηση, σήμερα δεν κουνιέται φύλλο...!!!
Υπάρχει άραγε κανένας πολιτικός σήμερα που να αγαπάει την πατρίδα του..??!!
Πολύ ρητορικό και αφελές το ερώτημα το ξέρω...!!!Jousis, ο όρος , ιδιωτικό χωράφι ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ, είναι νέος..??
Και τι σημαίνει άραγε..??!!
Σε τι διαφέρει το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ της ταβέρνας από το ιδιωτικό του Λιντλ π.χ....??!!
Αν η ταβέρνα είναι μία μαγαζάρα όπως αυτά στην Εθνική οδό επάνω και έχει εκεί μία πρίζα για ηλεκτρικά, μπουκάρει η αστυνομία, ή όχι αν σερβίρει σουβλάκια το μαγαζί..??!!
Της ταβέρνας το πάρκινγκ είναι άβατο , είναι ιδιωτικής χρήσης και του Λιντλ δημόσιας..??!! Με ποια λογική, αυτήν του Τούρκου που μάζευε λεφτά με το χαράτσι πριν 500 χρόνια..??!!
Μήπως μπερδέψαμε τους μηρούς μας...???!!!
Καλά η πολιτεία έχει ξεφύγει λέμε, αλλά να ακολουθούν κι οι πολίτες..??!!! -
Και αν ξυπνήσω 12:00 να πάω να το πάρω, θα το έχουν δει απο το πρωί στις 09:00 εκεί με 100% και θα με κράζουν.Μα αν το αφήσεις συνδεμένο στη θέση πληρώνεις πέναλτι με την ωρα
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.