-
Άντε, καλή αρχή.
-
Dresden τέλος...
Φήμες λένε ότι θα γυρίσει την παραγωγή σε Opel Frontera

-
Dresden τέλος...
Φήμες λένε ότι θα γυρίσει την παραγωγή σε Opel Frontera

ή σε μανταλάκια - δεν ξέρουμε ακόμα!

-
Dresden τέλος...
Είναι αυτό που μετέτρεψαν σε R&D center ή πρόκειται για δεύτερο εργοστάσιο;
-
Σχεδιάζει στροφή στα «range extender» η Volkswagen
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/schediazei-strofi-sta-range-extender-i-volkswagen/
-
Volkswagen Gen.Urban: Τρέμε Tesla Robotaxi…
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/volkswagen-gen-urban-treme-tesla-robotaxi/
-
Με τις γνωστές ταχύτητες που λειτουργούν οι Γερμανοί, μέχρι να το μελετήσουν το σύστημα, να το σκεφτούν και να αποφασίσουν τι θα κάνουν, η Tesla θα το έχει ήδη αντικαταστήσει με ιπτάμενα αυτόνομα αυτοκίνητα

-
Καλημέρα. Παρέλαβα το T-roc DREAM στις 26 Νοε 25. Από τις 16 Δεκ και μετά η εφαρμογή Volkswagen δεν συγχρονίζει με το όχημα. Δοκίμασα απεγκατάσταση/εγκατάσταση εφαρμογής, reset στο infotaitment του αυτοκινήτου, αλλαγή χρήστη και ξανά log in βασικού χρήστη, reset privacy settings κλπ. Ούτε από το pc έχω καλύτερη τύχη. Τώρα η εφαρμογή μου στέλνει το εξής μήνυμα: "Προσωρινά, δεν είναι δυνατός ο χειρισμός μέσω της εφαρμογής". " Ενδέχεται να παρατηρείται πρόβλημα διακομιστή αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.¨ Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
-
@dimitris741 said in VW FORUM:
Καλημέρα. Παρέλαβα το T-roc DREAM στις 26 Νοε 25. Από τις 16 Δεκ και μετά η εφαρμογή Volkswagen δεν συγχρονίζει με το όχημα. Δοκίμασα απεγκατάσταση/εγκατάσταση εφαρμογής, reset στο infotaitment του αυτοκινήτου, αλλαγή χρήστη και ξανά log in βασικού χρήστη, reset privacy settings κλπ. Ούτε από το pc έχω καλύτερη τύχη. Τώρα η εφαρμογή μου στέλνει το εξής μήνυμα: "Προσωρινά, δεν είναι δυνατός ο χειρισμός μέσω της εφαρμογής". " Ενδέχεται να παρατηρείται πρόβλημα διακομιστή αυτήν τη στιγμή. Προσπαθήστε ξανά αργότερα.¨ Έχει κανείς άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Ευχαριστώ.
Αυτό είναι η λύση στο Tiguan. Γενικά πριν εφαρμόσεις το ανωτέρω κάνε τα ακόλουθα. 1) κάνε όλα τα updates του infotainment και του κινητού σου και επανεκκίνησέ τα αμφότερα. 2) βάλε τις ρυθμίσεις privacy στο.infotainment του οχήματος"τέρμα δεξιά" (ξεχνάω πως το λένε) να παίρνει όλες τις πληροφορίες σου ο server και ενεργοποίησε τα auto updates (OTA).
Μετά εφάρμοσε την προμνησθείσα διαδικασία του link.
Αν τίποτα από αυτά δεν σου λειτουργεί πάρε screenshots από τα αναφερόμενα μυνήματα και κάλεσε το support στο +30 21 1198 9831. Αν σου ζητήσουν φωτό με e-mail στείλε αυτές που τράβηξες και σύντομα θα λάβεις με τον ένα η τον άλλο τρόπο τη λύση που αναλογεί στη περίπτωση σου
Disclaimer, φαντάζομαι η διαδικασία δεν διαφέρει μεταξύ T-Roc & Tiguan. Αν φοβάσαι να την εφαρμόσεις κάνε τα πρώτα βήματα και μετά απευθυνσου στο supprt.
ΥΓ: Όλα αυτά προϋποθέτουν την υδρόγειο ενεργεί. Αν έχει πέσει η σύνδεση με τον server του infotainment απλά περιμένεις να επανέλθει η σύνδεση.
-
Κατά διαστήματα συμβαίνει και σε μένα αυτό, αλλά μόνο στο iPhone. Και τώρα συγκεκριμένα δεν συγχρονίζεται.
-
@sabas_thess said in VW FORUM:
Όλα αυτά προϋποθέτουν την υδρόγειο ενεργεί.
Ευχαριστώ. Η υδρόγειος είναι σκιασμένη. Θα το κοιτάξω παρόλα αυτά.
-
Χθες το απόγευμα το ζήτημα λύθηκε. Πιθανότατα υπήρξε πρόβλημα στους servers της Vw. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.
-
Χθες το απόγευμα το ζήτημα λύθηκε. Πιθανότατα υπήρξε πρόβλημα στους servers της Vw. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.
Και σε μένα το ίδιο
VW FORUM