-
Δεν ήξερα αυτό αν ισχύει ενισχύει πολύ το vfm.της πρότασης.
-
Εγώ που ρώτησα για τις τιμές της προσφοράς σε πράσινο χρώμα που έχει ένα ιδιαίτερο στην Πλάς στον διαμορφωτή βγαίνει 34304,76 και πήρα προσφορά με πινακίδες στα 32383.
Δηλαδή στο κόκκινο που είναι στα 33500, θα πάμε στα 31500 με την προσφορά.
Η δε βασική σε κόκκινο κάπου στα 28000.
Αντίστοιχα το 3 αιρκρος σε πράσινο άσπρο είναι 25700 η Μαξ και 24135 η Πλας με τα 145 άλογα και κάπου στα 20000 η Πλας στα 100 άλογα.
Είναι πολύ καλές τιμές.
-
@criuser said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Εγώ που ρώτησα για τις τιμές της προσφοράς σε πράσινο χρώμα που έχει ένα ιδιαίτερο στην Πλάς στον διαμορφωτή βγαίνει 34304,76 και πήρα προσφορά με πινακίδες στα 32383.
Αντίστοιχα το 3 αιρκρος σε πράσινο άσπρο είναι 25700 η Μαξ και 24135 η Πλας με τα 145 άλογα και κάπου στα 20000 η Πλας στα 100 άλογα.
Είναι πολύ καλές τιμές.
Είπε ο τσεος σας ότι Νο1 στόχος είναι η αύξηση του όγκου πωλήσεων, έστω και με συμπιεσμένο κέρδος. Στο C5 λογικά μπαίνετε μέσα
-
Οχι δεν μπαίνει μέσα. Αλλά βγάζει λίγο κέρδος γιατί θέλει να πιάσει μεγάλους όγκους και να αλλάξει το προφίλ από τα προβλήματα του ιμάντα....
-
Καλησπέρα σε όλους, Παρακαλουθώ πολυ τακτικά το forum, δεν έχει τύχει να γράψω..
Λοιπόν επειδή είμαι πολύ κοντά σε αγορά νέου αυτοκινήτου.. έκανα test drive στην MAX 1,2 hybrid 145 και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ, σε σημείο που δεν το περίμενα!!! (oι ανάγκες μου είναι μεγάλο οικογενειακό αυτοκίνητο- 2 παιδικά καθίσματα - μεγάλο πορτ παγκάζ κλπ).Η προσφορά που μου κάνουν για παραγγελία έως 31/12 αφορά Launch Edition (πρακτικά είναι ο εξοπλισμός της MAX + Panorama Sunroof + μεταλλικό χρώμα) είναι 34,4Κ.
Συγκριτικά πάντα με αντίστοιχο ανταγωνισμό η τιμή είναι πάρα πολύ καλή. (σε ίδια επίπεδα εξοπλισμού ο ανταγωνισμός αγγίζει τα 40K) Αν δείτε με λεπτομέρεια τι συμπεριλαμβάνει η Max, είναι πραγματικά πολλά τα εξτραδάκια και τα καλούδια που έχει σε εξοπλισμό.
Κατά πολύ μεγάλο ποσοστό θα το κλείσω αύριο μεθαύριο.
-
Κλειστο μην το σκέφτεσαι μια χαρά αυτοκίνητο είναι ενώ παράλληλα σε αυτά τα λεφτά άλλο C-suv παίζει είναι μόνο βασική εξοπλιστική έκδοση. Καλορίζικο θα πω και σήκωσε φωτό όταν με το καλό παραλάβεις.
-
Κλείσε το σήμερα.
Είναι εξαιρετική τιμή.
-
Πράγματι είναι εξαιρετική η τιμή για την εποχή μας και τον ανταγωνισμό.
Άντε με το καλό να παραλάβεις!
-
Πανοραμικη ηλιοροφη εγω δεν θα εβαζα .
Η τιμη ειναι πολυ καλη πραγματικα -
Αν μου την έδιναν δώρο δεν θα είχα κανένα θέμα. Να την πληρώσω όχι δεν την πλήρωνα...
-
Η πανοραμική δίνει τρομερή ομορφιά και φώς στην καμπίνα εσωτερικά και πρακτικά μου την δίνει δώρο..
Ναι, ούτε εγώ θα πλήρωνα 1.426€ επιπλέον..Εχει τα παρακάτω αρνητικά:
Προσθέτει βάρος στο αυτοκίνητο με 2 συνεπακόλουθα:-
τα c5 aircross με πανοραμική πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας (89€ / χρόνο). Χωρίς πανοραμική δεν πληρώνουν τέλη. Πάντα για την 1.2 hybrid. (προσθέτει κάποια φορολογήσιμα γραμμάρια στις εκπομπές ρύπων)
-
Μάλλον θα τσιμπάει κ λίγο στην κατανάλωση, χωρίς να είμαι σίγουρος σε αυτό.
BTW το έκλεισα. τους έδωσα μια μικρή προκαταβολή εχθές! Λογικά παραλαμβάνω στο 1ο 10ήμερο του Ιανουαρίου.
-
-
Να προσθέσω ένα αρνητικό, χάνει λίγο σε ηχομόνωση. Όπως και να έχει πολύ καλή και πολύ vfm επιλογή συγχαρητήρια και με το καλό να παραλάβεις.
-
Καλοτάξιδο να είναι.
Κάθε επιλογή σου έχει θετικά και αρνητικά.
Μετά την επιλογή κοιτάς τα θετικά που είναι πάντα περισσότερα, για αυτό κάνεις και την επιλογή.
-
Καλοταξιδο να είναι και να το χαρείτε οικογενειακως!
Τέλειο VFM σε αυτή την κατηγορία, εξοπλισμό και τιμή !
-
@koskala said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Η πανοραμική δίνει τρομερή ομορφιά και φώς στην καμπίνα εσωτερικά και πρακτικά μου την δίνει δώρο..
Ναι, ούτε εγώ θα πλήρωνα 1.426€ επιπλέον..Εχει τα παρακάτω αρνητικά:
Προσθέτει βάρος στο αυτοκίνητο με 2 συνεπακόλουθα:-
τα c5 aircross με πανοραμική πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας (89€ / χρόνο). Χωρίς πανοραμική δεν πληρώνουν τέλη. Πάντα για την 1.2 hybrid. (προσθέτει κάποια φορολογήσιμα γραμμάρια στις εκπομπές ρύπων)
-
Μάλλον θα τσιμπάει κ λίγο στην κατανάλωση, χωρίς να είμαι σίγουρος σε αυτό.
BTW το έκλεισα. τους έδωσα μια μικρή προκαταβολή εχθές! Λογικά παραλαμβάνω στο 1ο 10ήμερο του Ιανουαρίου.
Με το καλά η παραλαβή! Έχω ίδιο κινητήρα στο ξαδερφακι Πεζω και είναι μια χαρά και έχεις και πολλά έξτρα! Vfm
-
-
Είναι πολύ καλές τιμές.
28,000 η βασική ;;;
Πήρα τηλέφωνο 30,000 είπανε.
Τι ισχύει τώρα γιατί κάθε μέρα τα αλλάζουνε όλοι
ξέρει κάποιος ;
Η βασική δεν βλέπω πολύ σημαντικές ελλείψεις
πάντως , για όποιον θέλει να πάει χαμηλά το ποσό
Φυσικά θα περάσω άμεσα και από αντιπροσωπεία -
Είναι πολύ καλές τιμές.
Δηλαδη αναλογα το χρωμα αλλαζουν οι τιμες ;
Ταγιερακια ειναι ;
Δεν βαζουν τον Γαβαλα να τα υπογραφει στο καπω να τα πουλανε κανα 2 χιλιαρικα παραπανω . -
Έκδοση 2η Plus
Μόνο έξτρα το μεταλλικό χρώμαΑφαίρεση δίνουν -1,800€ η τρέχουσα προωθητική έως 31/12
Συν την έκπτωση για χρήση τριτεκνιας
29,000€
(Πατάκια κ συναγερμός σαν δώρα ανούσιο να ειπωθούν)Στο αντίστοιχο 3008 προχθές η προσφορά με τρέχουσες τιμές
η διαφορά τιμής με αντίστοιχη 1η η 2η έκδοση είναι +2,000€ στο 3008
Αυτά -
@otso said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Είναι πολύ καλές τιμές.
Δηλαδη αναλογα το χρωμα αλλαζουν οι τιμες ;
Ταγιερακια ειναι ;
Δεν βαζουν τον Γαβαλα να τα υπογραφει στο καπω να τα πουλανε κανα 2 χιλιαρικα παραπανω .Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε τι γράφω ?
Ρώτησα μόνο για την μεσαία, γιατί η βασική έχει κάτι χαζές ελλείψεις όπως δεν έχει αεραγωγούς πίσω. Το δωρεάν χρώμα είναι το κόκκινο. Εγώ κόκκινο δεν παίρνω. Παρ΄ ότι είναι ωραίο χρώμα, αλλά ρώτησα πόσο βγαίνει με ένα ωραίο πράσινο κυριλέ το οποίο βέβαια χρεώνεται. Μου είπε 32383 με πινακίδες.
Πήγα στον διαμορφωτή εκεί βγαίνει στην μεσαία το κόκκινο στα 33500 και το πράσινο στα 34304,76.
Οπότε 34304,76- 32383 είναι σχεδόν 2000 έκπτωση.
Η βασική στον διαμορφωτή είναι στα 30000, αναλογικά στην προσφορά θα είναι στα 28000.
Την άλλη φορά το μάθημα θα έχει χρέωση...

-
Κόκκινο C5 δεν παίρνουν ούτε οι κομμουνισταί... πόσο μάλλον οι Παναθηναϊκοί.
CITROEN C5 AIRCROSS 2025