-
Συμφωνώ, 28k για ήπια υβριδικό χιλιαρι είναι πολλαααα λεφτά. Γύρω στο 25αρι το κόβω αλλά και πάλι δεν.
-
Στα 23900 έχεις το υβριδικό 2008, στα 24500 το υβριδικό και πολύ μεγαλύτερο 3 αιρκρος και εκεί γύρω το αδερφάκι του το Φροντέρα.
-
Μιλάμε για τιμές Γερμανίας μην τις συγκρίνεις με Ελλάδα
Αντίστοιχα
Xceed από 26990€ (από 24690€ στην Ελλάδα)
Sportage απο 35190€ ( από 30990€ στην Ελλάδα) -
To 1o που βλέπω και σε leasing:
Y.Γ. Δεν ξέρω αν το υπολόγισα σωστά,αλλά βάζοντας τις δόσεις και την προκαταβολή (με τον ΦΠΑ),το συγκεκριμένο μου το βγάζει γύρω στα 22.200
-
Βγήκαν οι τιμές και οι εξοπλισμοί.
Από 20.390 έως 29.290 (με προωθητική -500 ευρώ) :https://www.kia.com/gr/nea-modela/ybcuv-stonic/times-ekdoseis/
-
Τιμές της πλάκας πραγματικά. Για ενα χιλιάρι....
-
Μόνη vfm επιλογή η πρώτη έκδοση στα 20 και κάτι, για κάποιον που θέλει το ένα και μοναδικό αυτοκίνητο μιας οικογένειας (αν μπορεί να καταπιεί τη νεα σχεδιαστική γραμμή της Κια, που φέρνει κάτι σε ψυγείο).
Μετά όντως οι τιμές είναι για γέλια. -
Τα σχέδια της ΚΙΑ μου αρέσουν πολύ, ειδικά το νεο Κ4, και το εσωτερικό του Stonic που έχει πολλα στοιχεία από EV3.
Η τιμή όμως δε καταπίνεται.
Θα το αγόραζα ως 1.5 160 (αν έβγαινε) Gt line στα 24k max. -
Η συγκεκριμενη σχεδιαστικη φιλοσοφια η αληθεια ειναι οτι ταιριαζει στο στονικ.Δε το λες ασχημο.Μιλαμε ομως για μοντελο του 17 που ειναι το ιδιο σε χωρους και μηχανικα συνολα.Τα οποια καινε και αρκετα.Αν η βασικη εκδοση χειροκινητο εχει τις δυο μεγαλες οθονες και αρκετα συστηματα ασφαλειας τοτε θα αξιζει.Αλλα απο 22-23 και πανω δεν ξερω αν αξιζει.Σιγουρα οχι στα 25 (εκει παιρνεις το yaris cross).Για κινεζικα ισως cherry μονο λογω 11 ετων εγγυησης αν και δεν ξερουμε ποσο συνεπεις ειναι στις καλυψεις.
-
H 2η (από τις συνολικά 4) Οptimum έκδοση έχει όλα τα ADAS (μέχρι και blind spot που ήταν "σπάνιο πουλί" στον όμιλο Ηyundai/Kia) και τις οθόνες και τιμή 21.190 βενζίνη και 21.990 mildhybrid (manual κιβώτιο βέβαια αμφότερα -ίσως και καλό αυτό,μια και το dct της Kia δεν είναι κι από τα πιο αξιόπιστα- ).
Ως αυτές τις τιμές είναι οριακά ο.κ. Από εκεί και πάνω ζορίζουν τα πράγματα.. -
@panormus772 said in Kia Stonic:
H 2η (από τις συνολικά 4) Οptimum έκδοση έχει όλα τα ADAS (μέχρι και blind spot που ήταν "σπάνιο πουλί" στον όμιλο Ηyundai/Kia) και τις οθόνες και τιμή 21.190 βενζίνη και 21.990 mildhybrid (manual κιβώτιο βέβαια αμφότερα -ίσως και καλό αυτό,μια και το dct της Kia δεν είναι κι από τα πιο αξιόπιστα- ).
Ως αυτές τις τιμές είναι οριακά ο.κ. Από εκεί και πάνω ζορίζουν τα πράγματα..και εχω dct kia,αστα να παν.στα ποσα χιλιομετρα να κλαψω?
-
Το τελευταίο που έβγαινε (fl με τα led φώτα), ήταν πολύ πιο όμορφο. Δεν έπασχε στην εξωτερική σχεδίαση. Στους χώρους και στα μηχανικά του ήταν το πρόβλημα (είναι του '17...) που δεν βλέπω σημαντική βελτίωση. Τις οθόνες τώρα, μπορούν να της βάλουν στο πάτο τους... Γιατί να τις πουλήσουν, δεν παίζει...
-
@chris__7 said in Kia Stonic:
@panormus772 said in Kia Stonic:
Ως αυτές τις τιμές είναι οριακά ο.κ. Από εκεί και πάνω ζορίζουν τα πράγματα..και εχω dct kia,αστα να παν.στα ποσα χιλιομετρα να κλαψω?
Τα dct (γενικά μιλώντας κι όχι μόνο των κορεατών) είναι ευχάριστα για οδήγηση σε ανοικτό δρόμο,αλλά πιο ευαίσθητα (απ'όσα λέγονται λόγω υπερθέρμανσης κυρίως) για εντός πόλης.Όπως σε όλα τα πράγματα, κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.
Ειλικρινά,εύχομαι να το χαρείς κι η όποια φθορά του να είναι μόνο η φυσιολογική,στα αναμενόμενα χλμ. του. -
Εμενα αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι αντο stonic φτανει τα 29 το seltos που θα ειναι αναμεσα απο stonic sportage ποσο θα παει?
-
@alex-mix said in Kia Stonic:
Εμενα αυτο που με βαζει σε σκεψεις ειναι αντο stonic φτανει τα 29 το seltos που θα ειναι αναμεσα απο stonic sportage ποσο θα παει?
45 - 50 Κ

-
45 - 50 Κ

-
@alex-mix said in Kia Stonic:
Εξαρτάται την έκδοση.
Το Stonic ξεκινά από 20κάτι. 29.000 είναι το φουλ-κομπλέ GT-line,μικρουβριδικό,αυτόματο.
Δεν λέω πως είναι προσιτό,αλλά υπάρχει ένα range 9000 euro για να διαλέξεις. Υποθέτω κάπως έτσι θα είναι και για το Seltos.Υ.Γ. alex,το ξανασκέφτεσαι για Kia? Σε τραβάει πάλι η μάρκα;

-
Τον έχω ικανό να πάει να πάρει ξανά αυτό που πούλησε….

-
-
Καλύτερα suzuki Vitara βασικη έκδοση παρα αυτο το χιλιάρι με οθόνες
Kia Stonic