-
Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω ενα εκ των mini countryman phev του 2020, ή jeep compass 4xe του 2022 με τα 240 hp ή το peugeot 3008 hybrid 4 με τα 300 hp του 2021.
Με προβληματίζουν τα εξης:
Οταν τελειώνει η μπαταρια σε ταξίδι ποσο αργό γίνεται το αμάξι,ειδικα το countrymanΤο πόσο κακό ειναι το κιβώτιο του Jeep που κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ
Το πόσο οδηγικό ειναι το 3008
Αναμένω τα σχόλιά σας
-
Το 3008 δε γίνεται αργό. ο Βενζινοκινητήρας έχει 200 άλογα. Επίσης κάνει ανάκτηση ενέργειας και ανά διαστήματα χρησιμοποιεί για λίγο πάλι και τη μπαταρία.
Οδηγικά, εγώ το έχω βρει πολύ καλό.Για τα άλλα δύο δε γνωρίζω.
-
@tktk said in Δίλλημα για phev SUV:
Καλησπέρα,
Θέλω να αγοράσω ενα εκ των mini countryman phev του 2020, ή jeep compass 4xe του 2022 με τα 240 hp ή το peugeot 3008 hybrid 4 με τα 300 hp του 2021.
Με προβληματίζουν τα εξης:
Οταν τελειώνει η μπαταρια σε ταξίδι ποσο αργό γίνεται το αμάξι,ειδικα το countrymanΤο πόσο κακό ειναι το κιβώτιο του Jeep που κατα τα άλλα μου αρέσει πολύ
Το πόσο οδηγικό ειναι το 3008
Αναμένω τα σχόλιά σας
το 3008 ειναι εξαιρετικο σε γκαζια παντου με παντα ειτε η μπαταρια ειναι γεματη ειτε οταν ειναι αδεια. και οδηγικα μπορστα απο οποιοδηποτε αλλο φεβ της εποχης και ισως και σημερα. αλλα. δεν λειτουργει παντα. ζεις στην αμφιβολια εαν θα βγαλει την εβδομαδα χωρις επικληση στα θεία απο τη γαλλια και τον ρεμουνδο να αλλαζει ημιαξονια, μουαγιε ή υβριδικο συστημα
το κομπας ειναι σχετικα σβελτουτσικο φορτισμενο και σαν τελειωμενη της συγγρου αφορτιστο. ζημιες οχι πολλες αλλα τριζει απιστευτα και γενικα εχει θεματα στιβαροτητας πλαισιου, αν η μια ροδα εχει πατησει χαλικι δεν ανοιγει η απεναντι πορτα. -
Μόλις σου απάντησαν δύο κάτοχοι 3008 300 ΗΡ.
Ο πρώτος το οδήγησε στους δρόμους που επιτρέπεται και δεν του έβγαλε τίποτα.
Ο δεύτερος το οδήγησε σε δρόμους που δεν επιτρέπεται, με την ανοχή της λήζινγκ βέβαια επειδή είναι μεγαλοπελάτης, οπότε το αυτοκίνητο δεν ήταν ΤΟΜΑ Λεωνίδας, άρα έβγαλε θέματα, που δεν θα έβγαιναν σε κανένα κανονικό χρήστη.
Οπότε αν έπαιρνες κάποιο από τα δύο του πρώτου είναι καλομεταχειρισμένο, το δεύτερο είναι όσο κακομεταχειρισμένο δεν πάει.
-
@criuser said in Δίλλημα για phev SUV:
Ο δεύτερος το οδήγησε σε δρόμους που δεν επιτρέπεται, με την ανοχή της λήζινγκ βέβαια επειδή είναι μεγαλοπελάτης, οπότε το αυτοκίνητο δεν ήταν ΤΟΜΑ Λεωνίδας, άρα έβγαλε θέματα, που δεν θα έβγαιναν σε κανένα κανονικό χρήστη.
Οπότε αν έπαιρνες κάποιο από τα δύο του πρώτου είναι καλομεταχειρισμένο, το δεύτερο είναι όσο κακομεταχειρισμένο δεν πάει.
πιπες ασχετου
-
@criuser said in Δίλλημα για phev SUV:
Ε, όχι και ΤΟΜΑ το Λεωνίδας... ΤΟΜΠ! Άσε που η αναλογία θα ήταν καλύτερη αν μιλούσαμε για τα αποσυρμένα γαλλικής προέλευσης AMX-10P... Αυτά, μάλιστα! Ήταν ΤΟΜΑ!
Δίλλημα για phev SUV