-

-
Τι κληρονόμος ρε

έχει δίκιο ο πατέρας μου , μάντρα με ανταλλακτικά πρέπει να ανοίξουμε......
Έχει φαγωθεί να τα δίωξει όλα.
Το γκολφ τέλος του χρόνου φεύγει, το w202 συναισθηματικής αξίας ιστορικό .
Το w203 κανονικά θέλει δρόμο αλλά το θέλει το έτερον ήμισυ προσεχώς, οπότε ας μείνει ( και αυτό να το δίωξει θέλει)
Αντικειμενικά χρειαζόμαστε min 3 αυτοκίνητα, αν κάποιο τα φτύσει δημιουργείται τρομερό θέμα στη μετακίνηση τη δική μου και του πατέρα μου.
Έξοδα μεν αλλά δεν αγχώνεσαι τι θα κάνεις. -
@w202-amg said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Τι κληρονόμος ρε

Το γκολφ τέλος του χρόνου φεύγει, το w202 συναισθηματικής αξίας ιστορικό .Σωστά, το Golf 4 το ξέχασα

Συμφωνώ με πατέρα μερσεντακια, μάντρα έπρεπε να πάρετε, όχι φαρμακεία

-
@a-d-p said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
@w202-amg said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Τι κληρονόμος ρε

Το γκολφ τέλος του χρόνου φεύγει, το w202 συναισθηματικής αξίας ιστορικό .Σωστά, το Golf 4 το ξέχασα

Συμφωνώ με πατέρα μερσεντακια, μάντρα έπρεπε να πάρετε, όχι φαρμακεία

Μην αναζωπυρώνεις παλιές ιδέες ..... υπάρχει ιστορικό.
-
Ποινή φυλάκισης 11 ετών επιβλήθηκε στις ιδιοκτήτριες του ιδιωτικού σχολείου Ζηρίδη: Δικαιώνονται οι 48 εκπαιδευτικοί που αντιστάθηκαν στην αυθαιρεσία και την εκμετάλλευση
-
Σχολείο πάρκινγκ γόνων πλουσίων ήταν.
-
-
Σήμερα οι δρόμοι είναι λες και είναι Σάββατο ! Και μετά τις 15 του μήνα ξέρετε ! Κλάψα γιατί δεν βγαίνει το ενοίκιο !
-
Ας πάνε οι κληρονόμοι χωρίς ενοίκιο να εργαστούν στην λασποβροχη. Αυτοί στηρίζουν την οικονομία μας. Ευτυχώς που υπάρχουν….
-
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Σήμερα οι δρόμοι είναι λες και είναι Σάββατο ! Και μετά τις 15 του μήνα ξέρετε ! Κλάψα γιατί δεν βγαίνει το ενοίκιο !
Ιδιοκατοικηση

Μόλις τώρα μου έλεγε η σύζυγος ότι στο σουπερμάρκετ που πήγε ήταν σαν Σάββατο από κόσμο.
Και εγώ το έκανα τετραήμερο, αλλά έχω σοβαρή δικαιολογία.

-
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Ιδιοκατοικηση

Μόλις τώρα μου έλεγε η σύζυγος ότι στο σουπερμάρκετ που πήγε ήταν σαν Σάββατο από κόσμο.

Να ξεκουραστούν οι άνθρωποι όσο θέλουν όποτε θέλουν, δικαίωμά τους ! Το μετά είναι το θέμα, έχω πάρα πολλά παραδείγματα κοντινών μου
-
Να μοιραζεις 2ωρες?

-
Πώς γίνεται ρε παλικάρια ένας άνθρωπος που έχει συγκεκριμένο μισθό στο ωράριο του να βγάλει περισσότερα και να μην γκρινιάζει στο 15ημερο ;
Να βγάλει μαύρα;;;;
Να δουλέψει 13 ώρα;;;;;;
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...:
Πώς γίνεται ρε παλικάρια ένας άνθρωπος που έχει συγκεκριμένο μισθό στο ωράριο του να βγάλει περισσότερα και να μην γκρινιάζει στο 15ημερο ;
Να βγάλει μαύρα;;;;
Να δουλέψει 13 ώρα;;;;;;
αμα εχεις την σταμπα μαλακας γεννηθηκα για να δουλευω
εδω γελανε οι γουρλοματηδες και οι τσιριδες . -
Πρέπει να είσαι παντελώς ούφος για να μην ξέρεις ότι μπορείς να είσαι μισθωτός και να έχεις και μπλοκάκι ! Και μάλιστα, πλέον, μετά τη διόρθωση του νομοσχεδίου των Συρισανελ πατσίζεις τις εισφορές σου !
-
Η συστηματική παροχή υπηρεσιών με μπλοκάκι σ έναν μονάχα εργοδότη επιφέρει χαρακτήρα εξαρτημένης μισθωτής εργασίας…. Οι έλεγχοι τα κοιτούν αυτά.
Χμμμμμμ……. Έχετε καταλάβει τι είπατε μόλις τώρα μεσιεεεε;;;;;;
Ούπς….

-
Να βγάλει μαύρα;;;;
Να δουλέψει 13 ώρα;;;;;;
Δεύτερη δουλειά λέγεται

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία, δουλειές υπάρχουν.
Εγώ το έκανα 15 χρόνια, για αυτό τώρα μπορώ και χαζολογω μαζί σας μοιράζοντας 2ωρες

-
Ναι αλλά και πόσα διαζύγια…. Να τα λέμε όλα

12-14 ωρες εργασία την ημέρα είναι πρόβλημα. Αυτό λέμε. Το να χρειάζεται για βασικές απλές ανάγκες σου (ένα σπίτι/διαμέρισμα φυσιολογικών διαστάσεων και μια κανονική διαβίωση ενός μικρομεσαίου) να εργαστείς 12-14 ώρες την ημέρα σημαίνει πως κάτι δεν πάει καθόλου καλά. Και δεν εννοώ ότι φταις εσύ για αυτό. Και εγώ δεν έχω ωράρια και μπορεί μια μέρα να εργαστώ μέχρι τα ξημερώματα και την άλλη όχι. Αυτό δημιουργεί στρες, αστάθεια εκνευρισμούς κτλ κτλ
Υ.γ Μη μου πεις, εσύ τα έχεις γράψει…σε πειράζω φυσικά.

-
Είχα πει το παράδειγμα κάποιου που λέει πως κοιμάται 3 ώρες την ημέρα αλλά έχει προβλήματα υγείας. Εμείς δεν πρέπει να θεωρούμε λογικό και άξιο θαυμασμού το ότι κοιμάται 3 ώρες αλλά να του επισημάνουμε ότι καταστρέφει την υγεία του.
Οι άνθρωποι κοιμούνται 8 ώρες για να διατηρήσουν την υγεία του σώματος και του εγκεφάλου τους. Εργάζονται 8-9 ώρες για να επιβιώσουν και να προσφέρουν στην κοινωνία τους, και έχουν ελεύθερες διαθέσιμες 7-8 ώρες για να κοινωνικοποιηθούν, ασχοληθούν με ό,τι τους ενδιαφέρει ως προσωπικότητες και να συναναστραφούν με την οικογένεια και γενικότερα το οικείο περιβάλλον τους.
Το να βλέπουμε ανθρώπους με τις οικογένειες τους να διασκεδάζουν δεν είναι κακό και δείγμα τεμπελιάς …αλλά το ζητούμενο και το φυσιολογικό.
Αυτή είναι η φυσική ροή ενός ανθρωπου που διατηρεί την φυσική, ψυχική και πνευματική του υγεία.
Οτιδήποτε διασπάσει αυτήν την αναλογία επιφέρει και τις συνέπειες του και δεν θα έπρεπε να θαυμάζεται ως αξιοσύνη, αλλά ως δυσκολία της ζωής.
-
Να βγάλει μαύρα;;;;
Να δουλέψει 13 ώρα;;;;;;
Δεύτερη δουλειά λέγεται

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία, δουλειές υπάρχουν.
Εγώ το έκανα 15 χρόνια, για αυτό τώρα μπορώ και χαζολογω μαζί σας μοιράζοντας 2ωρες

Ετσι , παντα το μεσον και το γλυψιμο το μετεφραζαν σε σκληρη δουλεια , που εμεις δεν κοπιαζαμε αρκετα , αλλά αν δουλευαμε κι εμεις σκληρα σαν αυτους θα γινομασταν σαν αυτους .
Αηδιες
καλυτερα σε φτωχοκομειο .
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...