-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Οχι αλλα όπως δεν είναι λογικό να είσαι 2.20 και να οδηγείς smart άλλο τόσο το να είσαι πετιτ και να οδηγείς φορτηγό σε μορφή ιχ
Με την δικιά σου λογική. Τελείως αυθαίρετο και ρατσιστικό σχόλιο.
Καθόλου ρατσιστικό. Δεν υπάρχει λογική να οδηγείς κάτι που δεν μπορείς να το χειριστείς σωστά λόγω ύψους. Εάν σε πατήσει αυτή που κοιτά μέσα από το τιμόνι προφανώς θα της πεις πως δεν μπορεί να το κουμαντάρει.
Η αντίστοιχα εάν εχει 1000 άλογα χωρίς αντίστοιχη οδηγική εμπειρία και ικανότητα.
-
Όπως σωστά λέει ο παγωμένος. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ κατασκευάζονται τα αυτοκίνητα πόλης. Για να εξυπηρετήσουν την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ
Και αντίστοιχα τα scootερακια έναντι των racing 1000 άρες.
-
Πρέπει να σολάρει ο λαπ και τον έχω κάνει μπλοκ και δεν βλέπω.
Εγω πάντως μιας και εγώ το ξεκίνησα πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να πήγαινε ο κόσμος στο κέντρο με μικρότερα αυτοκίνητα.
Αν κάποιος θέλει να πηγαίνει με τη μαούνα δικαίωμα του.
Εγω θα τον κακοχαρακτηρισω αλλά χέστηκε προφανώς.
Κακό στην περιουσία του κάνει αλλά μπορεί να μην τον νοιάζει καν.
Ε εγώ ανάμεσα σε τέτοιους αδιάφορους και μηχανάκια επιλέγω να μην κυκλοφορώ μεγάλο και ακριβό αυτοκίνητο. -
Μπλοκ;;;; Και σε υπερασπίζομαι;
Ωιμε….
Πουρκουα;
Να σταματήσουν τα oftopic εδώ (mod)
-
Παντως την περασμενη βδομαδα μου ετυχαν 2 αυτοκινητα μπροστα που φαινοταν σαν να μην εχουν οδηγο και πηγαιναν και ζιγκ ζαγκ . Ενα μικρο μπλακ αουτ το επαθα , πιστευα οτι οδηγουσαν πιτσιρικια , οταν βρηκα ασφαλη χωρο να προσπερασω κοιταξα και ηταν κυριες με τα χερια γατζωμενα σφιχτα στο τιμονι και την ταυτοτητα στα δοντια .
-
-
Αυτό που έλεγα στο άλλο τοπικό.
Προφανώς ο άνθρωπος έχει τη ελευθερία να οδηγεί ένα smart, η λογική όμως λέει πως τα κίνητρα του (κίνητρα πρόκλησης, μόδας κτλ) είναι άλλα από την κοινή λογική.
Το ίδιο συμβαίνει και αντιστρόφως ανάλογα.
Το να του πεις ότι θα υπάρχει πρόβλημα στην οδήγηση λόγω της σωματικής του διάπλασης και ότι θα ήταν καλύτερο να επιλέξει κάποιο άλλο όχημα στα μέτρα του, δεν είναι ρατσιστικό. Είναι η πραγματικότητα.
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Οχι αλλα όπως δεν είναι λογικό να είσαι 2.20 και να οδηγείς smart άλλο τόσο το να είσαι πετιτ και να οδηγείς φορτηγό σε μορφή ιχ
φιλικα λαπ, εχεις ξεφυγει. Παρε μια βαθια αναπνοη και κλεισε τον υπολογιστη/κινητο ή οποια αλλη συσκευη απο την οποια γραφεις.
Ο Τσακ Νόρις πάντως, κάνει refresh απλά ανοιγοκλείνοντας τα μάτια
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Εδώ μπορούμε να συνεχίσουμε ότι λέμε στο θέμα των Tesla?
Εάν όχι υπάρχει κάποιο άλλο τοπικό για χαβαλέ συζήτηση;
Μόνο αυτό θυμάμαι.
"Περί ανέμων και υδάτων " γράφει ο τίτλος, αν βγείτε οφσάιντ κι εδώ.....
-
@a-d-p said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Πες μου τι οδηγείς, να καταλάβω ποιος είσαι
Κάποτε σχολιάζαμε «πες μου τι οδηγείς να καταλάβω ποιος είσαι», πέρα από θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο. Πλέον, με το leasing να παρεμβαίνει δυναμικά, τα πράγματα άλλαξαν.
https://www.4troxoi.gr/blog/pes-moy-ti-odigeis-na-katalavo-poios-eisai/
Δεν το είχα διαβάσει, το ίδιο (στο περίπου) γράφει και ο ΣΧ με αυτό που σχολιάζουμε στο Tesla.
Δηλαδη είναι αυτό που λέμε ο κόσμος το εχει τούμπανο και οι άλλοι κρυφό καμάρι
Μίζερος σύμφωνα με τους συνομιλητές και ο ΣΧ. Δεν ξέρει από αυτοκίνητα και ζηλεύει. Εχει απωθημένα.
-
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Πρέπει να σολάρει ο λαπ και τον έχω κάνει μπλοκ και δεν βλέπω.
Εγω πάντως μιας και εγώ το ξεκίνησα πιστεύω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να πήγαινε ο κόσμος στο κέντρο με μικρότερα αυτοκίνητα.
Αν κάποιος θέλει να πηγαίνει με τη μαούνα δικαίωμα του.
Εγω θα τον κακοχαρακτηρισω αλλά χέστηκε προφανώς.
Κακό στην περιουσία του κάνει αλλά μπορεί να μην τον νοιάζει καν.
Ε εγώ ανάμεσα σε τέτοιους αδιάφορους και μηχανάκια επιλέγω να μην κυκλοφορώ μεγάλο και ακριβό αυτοκίνητο.Αν το μηχανάκι είναι πιο ακριβό από το καρό σου όμως ;
Μηχανάκι φτωχομπινες υδραυλικός
Ιχ στέλεχος ναυτιλιακής και μεγάλο δικηγόρος ! -
@dettol said in TESLA FORUM:
φιλικα λαπ, εχεις ξεφυγει. Παρε μια βαθια αναπνοη και κλεισε τον υπολογιστη/κινητο ή οποια αλλη συσκευη απο την οποια γραφεις.
Εδώ αφήνουν να οδηγάνε οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ρε σείς !!!!
Στον ανήρ 2,20 θα κολλήσουμε ; -
Καλο ειναι να μην τσουβαλιαζουμε ολους τους ιδιοκτητες τις οποιαδηποτε μαρκας. εν προκειμένω σιγουρα καποια Τεσλα τα παιρνουν βλαχοδημαρχοι για το εφε αλλα και υπαρχουν και αλλοι με πιο συνειδητα κριτηρια.
-
Ρε συ ναι. Και εγώ Τέσλα θα αγόραζα εάν είχα πάρκινγκ. Το θέμα είναι πως τα tesla δεν κάνουν για τα στενά στην πόλη.
Ακόμα χειρότερα τα μεγάλα premium των 5 μέτρων μήκος και 2,5μ πλάτους.
Σκέψου να παρκάρει ένα τέτοιο όχημα σε ένα στενό δρόμο και να εξέχει 30-40εκ από τη νοητή σειρά των υπολοίπων και ο δρόμος να είναι 2 μέτρα πλάτους.
Και άντε να έκανα τα στραβά μάτια εάν από μέσα έβγαινε ο Σακίλ Ονιλ. Οκ δεν χωρούσε σε άλλο ο άνθρωπος. Ας δυσκολευτψ να περάσω από τον στενό δρόμο.
Αλλά να βγαίνει ένα πετιτ πλάσματακι τότε είναι γελοίο το θέαμα
Σκέψου να πρέπει να περάσει καποιο όχημα έκτακτης ανάγκης και να εξέχει ένα τέρας κατά 30 εκ.
Κάθε εργαλείο έχει τον σκοπό που δημιουργήθηκε.
Δεν θα πάρεις κρουστικό δράπανο για να καρφώσεις ένα καρφί στον τοίχο. Ακόμα και αν μπορείς επειδή έτσι γουστάρεις.
Αυτό το τόσο απλό και λογικό λέω.
Απλώς εμείς εδώ στα Μπαλκανς τα εργαλεία τα χρησιμοποιούμε για λάθος σκοπούς.
Πιθηκιζουμε ότι βλέπουμε στις ταινίες και θέλουμε να το μεταφέρουμε στην δική μας πραγματικότητα.
Εν προκειμένω, τεραστίων διαστάσεων αυτοκίνητα σχεδόν σαν φορτηγά στα στενά των ευρωπαϊκών και βαλκανικών γειτονιών που δεν εξυπηρετούν κανέναν πρακτικό λόγο και κινούνται με 10-30χλμ/ώρα και δυσκολεύουν τη μετακίνηση και των υπολοίπων
-
Είναι πιο βολικό το μικρό αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και τα στενά.
Συνήθως όμως μια οικογένεια ή ένα ζευγάρι έχουν δύο αυτοκίνητα.
Ένα μεγάλο πιο άνετο για ταξίδια και ένα μικρό για τις μικρές καθημερινές μετακινήσεις και υποχρεώσεις.
Όταν δουλεύουν και οι δύο, θα πάρουν από ένα αυτοκίνητο για να πάνε στη δουλειά τους.
9 στις 10 περιπτώσεις το μικρό θα το πάρει η γυναίκα, οπότε ο άντρας μένει με το μεγάλο αναγκαστικά, χωρίς απαραίτητα να θέλει να κάνει επίδειξη..... -
Ναι στην συζήτηση ξεχώρισα τις περιπτώσεις που αναγκαστικά μπαίνεις γιατι έτυχε και δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, από τις περιπτώσεις του να επιλέγεις επί τούτου ένα τεράστιων διαστάσεων αυτοκίνητο επειδή απλώς μπορείς και να κυκλοφορεις και να το παρκάρεις στα στενά, συνήθως κλείνοντας τη κίνηση ή καβαλώντας πεζοδρόμια για να χωρας.
Όταν λέμε μεγάλα δεν εννοούμε το δικό σου
Αλλά θηρία. Το δικό σου είναι κουτάκι μπροστά τους
-
https://www.team-bhp.com/news/suvs-are-outgrowing-europes-narrow-roads-parking-spaces
Σκέψου πως σε εμάς οι δρόμοι μας στο κέντρο της πόλης είναι τα 3/4 του πλάτους αυτού του σκίτσου.
-
Αν δεν δω αδεια απο ami στο ονομα του καθενος, θα σας κραζω κληρονομους.
Αρκουδογυφτοι.
-
Αρκουδεηδες
-
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!