-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@azmo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μια πιο ρεαλιστική λυση θα ηταν φυλακιση για 10 χρονια χωρίς αναστολη σε φυλακή τυπου Γκουαντάναμο σε αγονο νησί για οποιοδήποτε παραπτωμα, και ισόβια σε περίπτωση υποτροπής.
Ξεχωριστές δηλαδή διατάξεις στο ποινικό δίκαιο μόνο για τους Ρομά;
Ίσως να θεωρηθεί λίγο ρατσιστικό δεν νομίζω να μπορεί να περάσει.
Αν εννοείς στα μουλωχτα να υπάρχουν ειδικές φυλακές όπως στην Μακρόνησο ας πούμε και άλλες συνθήκες αυτό θα μπορούσε να είναι εφικτό αν υπάρχει πολιτική βούληση.
Και θα μπορούσε και να εξυπηρετήσει και άλλου είδους σκληρή παραβατικότητα και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.
Θα μπορούσαμε να χωσουμε εκεί και τους μπαχαλαδηκες, και τους αριστερούς και τους Ρουβίκωνες ειδικά, γενικά όλους αυτούς τους ρεμπεσκεδες που παρασιτούν στο σώμα της κοινωνίας μας .
Α...και την Καρυστινού μπορούμε να βάλουμε μέσα
Και τους πουστηδες , τους ξέχασα τους πουστηδες, με τους πουστηδες πότε θα ασχοληθούμε όπως τους αξίζει και σε δαυτους;
Και εδώ βλέπετε ένα υπέροχο παράδειγμα αριστερής ιδεοληψίας.
Προσπαθείς να προτείνεις μια λύση για να ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ όταν δεχόμαστε κατά μέτωπο επίθεση από μια αδίστακτη, ανενταχτη και εξαιρετικα επικίνδυνη εγκληματική φάρα, και έχεις τους ευαισθητουληδες δήθεν δημοκράτες δικαιωματιστες να σε αποκαλούν φασιστα.
Και πάντα με την προσφιλή τακτική τους: Τσουβάλιασμα, υπερβολές και γενικεύσεις.
Δεν έχουμε καμία ελπίδα ως έθνος. Τελειώνουμε.
Πφφφφ ρε γμτ μου...
Άντε , πάμε να συζητήσουμε στον καφενέ που είμαστε την ... βιώσιμη ΛΥΣΗ που πρότεινες και εγώ την χλεύασα άδικα.
"Μια πιο ρεαλιστική λυση θα ηταν φυλακιση για 10 χρονια χωρίς αναστολη σε φυλακή τυπου Γκουαντάναμο σε αγονο νησί για οποιοδήποτε παραπτωμα, και ισόβια σε περίπτωση υποτροπής "
Κάντο μας ταληρακια σε παρακαλώ πολύ.
φυλακιση για 10 χρονια χωρίς αναστολη
(Έτσι μπαμ και κάτω , χωρίς δίκη, ελαφρυντικά κλπ ; )φυλακή τυπου Γκουαντάναμο σε άγονο νησί
(Φυλακή υπερυψιστης ασφαλείας χωρίς κανένα έλεγχο και σχετικο δίκαιο για μεταχείριση των κρατουμένων δηλαδή, - οκ το νησί το έχουμε έτοιμο Μακρόνησος)για οποιοδήποτε παραπτωμα
(Δηλαδή ακόμη και αν πετάξω το τσιγάρο από το παράθυρο, κλέψω ένα πορτοκάλι, ή περάσω το στοπ χωρίς να σταματήσω , η εξύβρισω τον γείτονα , το ίδιο με αν σπάσω ιδιωτική περιουσία, ληστεψω ένα σπίτι, κλέψω ένα μηχανάκι, μαχαιρωσω, σπάσω στο ξύλο κλπ)ισόβια σε περίπτωση υποτροπής
(Για πάντα στην μπουζου δηλαδή αν κλέψω ξανά ένα πορτοκάλι ή φύγω χωρίς να πληρώσω 20 ευρώ βενζίνη κλπ)Και φαντάζομαι αυτά τα εννοείς για όλους έτσι, καταλαβαίνεις ότι δεν μπορεί σε κανένα σύμπαν να εφαρμοστούν για συγκεκριμένη φυλετική η κοινωνική ομάδα κλπ.
Έχω χάσει καλό φίλο από μεθυσμένο γύφτο που έπεσε πάνω του , δεν θα το ξεχάσω και δεν θα συγχωρήσω ποτέ , αλλά πολύ περισσότερο δεν θα συγχωρήσω τις αρχές που του επέτρεπαν να κυκλοφορεί με το διαλυμένο χρεπι του που παραβίαζε όλους τους κανόνες περί οδικής κυκλοφορίας.
Παρόλαυτά ούτε ξέρω νομικά ούτε λύση ξέρω να προτείνω, μπορώ μόνο να συνυπογράφω το παρακάτω απόσπασμα από το κόκκινο τέρας.
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Θα σας σοκάρω αλλά αρκεί να ... ... ... ....
τηρείται ο νόμος όπως σε όλους μας !
Κατά βάθος δεν είναι κακά παιδία, είναι απλά κακάρομα, λαϊκιστή σκατόγυφτοι !!
Προφανώς και παίρνω απόσταση από ανάλογες εκφράσεις !!
Ο γύφτος που σκότωσε τον φίλο σου κατά 99% είχε ποινικό μητρώο με αδικήματα για τα οποία πηρε ένα χάδι στην πλάτη και δεν εξέτισε ούτε μια μέρα φυλακή.
Ο μοναδικός τρόπος να αποτρέψεις την παραβατικότητα είναι με πολύ αυστηρές ποινές που εφαρμόζονται άμεσα και χωρίς παραθυράκια.
Επίσης νομικός δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι ο υψιστος Νόμος του Συντάγματος μας είναι η προστασία της πατρίδος, και όταν έχεις να κάνεις με μια κάστα που αποδεδειγμένα δεν σέβεται τους νόμους και απειλεί το έθνος που την φιλοξενεί (γιατί Έλληνες δεν είναι) τότε ναι, ίσως έχει βάση η θεσπιση πιο αυστηρών ποινών για αυτούς για να ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να συμμορφώθουν.
Αν υπήρχαν αυτές οι πολύ αυστηρες ποινές, ο φίλος σου πιθανότατα θα ζούσε τώρα.
-
Και να σας πω! Γνώρισα προσφάτως μια τέτοια περίπτωση!
Εξαιρετικά παιδιά, νέα γύρω στα 23-24! Θέλουν να κάνουν την οικογένεια τους! Η κοπέλα έχει σπουδάσει κιολας! Τηρούν τα ωράρια ησυχίας στο ακέραιο! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Είναι ευγενικά! Μυρίζουν απίστευτα ωραία, εγώ είμαι λιγδιάρης μπροστά τους! Αυτοί πάντα τέλεια καθαρά ρούχα, μαλλί τέλειο και άρωμα που μυρίζει 100 μέτρα μακριά!
Η χαρά του Θεού είναι όταν σου μιλάνε! Ιδιαίτερα η κοπέλα είναι άγγελος! Ευγενική ψυχή!
Και διαβάζω εδώ ότι θα έπρεπε να τους φυλακίσω επειδή είμαι της ελληνικής φυλής και αυτοί όχι;
-
Επίσης νομικός δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι ο υψιστος Νόμος του Συντάγματος μας είναι η προστασία της πατρίδος, και όταν έχεις να κάνεις με μια κάστα που αποδεδειγμένα δεν σέβεται τους νόμους και απειλεί το έθνος που την φιλοξενεί (γιατί Έλληνες δεν είναι)
Οι παππουδες μου ηρθαν μεταναστες απο Αρμενια, ειμαι 2η γενια γεννημενος στην Ελλαδα, για εσενα ειμαι ή δεν ειμαι Ελληνας?
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εξαιρετικά παιδιά, νέα γύρω στα 23-24! Θέλουν να κάνουν την οικογένεια τους! Η κοπέλα έχει σπουδάσει κιολας! Τηρούν τα ωράρια ησυχίας στο ακέραιο! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Είναι ευγενικά! Μυρίζουν απίστευτα ωραία, εγώ είμαι λιγδιάρης μπροστά τους! Αυτοί πάντα τέλεια καθαρά ρούχα, μαλλί τέλειο και άρωμα που μυρίζει 100 μέτρα μακριά!
Η χαρά του Θεού είναι όταν σου μιλάνε! Ιδιαίτερα η κοπέλα είναι άγγελος! Ευγενική ψυχή!
Και διαβάζω εδώ ότι θα έπρεπε να τους φυλακίσω επειδή είμαι της ελληνικής φυλής και αυτοί όχι;
Lap δεν νομίζω πως είπε κανείς κάτι τέτοιο. Κάποτε λέγανε για τους Αλβανούς. Η ιστορία έδειξε ότι ενσωματώθηκαν άψογα , τουλάχιστον όσοι ήθελαν που ήταν η πλειονότητα. Παιδιά της ηλικίας μου πλέον έχουν οικογενειες με Έλληνες,δεν τους ξεχωρίζεις αλλά δεν κρατάνε και άρρωστες εθνικιστικές ρίζες.Οι δε γονείς τους δουλευταραδες σε τεχνικές δουλειές και σπίτι αγοράζουν Ελλάδα!!!
Σαφώς δεν είναι όλοι οι γύφτοι ίδιοι, ξέρω φυσικά οικογένειες που έχουν ενσωματωθεί και έχουν αυστηρότητα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους τις γνωστές συμπεριφορές της φυλής τους που όλοι κράζουμε. Τι να πούμε για αυτούς? Ενσωματώθηκαν και αυτοί.
Οι άλλοι είναι το πρόβλημα,με ήπιες έως ακραίες μορφές εγκληματικότητας που είναι το πιο σημαντικό. Δευτερεύουσας σημασίας είναι και το πρήξιμο που δημιουργούν στην υπόλοιπη κοινωνία αλλά όσον αφορά αυτό υπάρχουν και δικοί μας που είναι στο ίδιο επίπεδο.
Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι σε προηγμένες κοινωνίες όλους τους χαμηλού επιπέδου κοινωνικής συμπεριφοράς ( δεν έχει να κάνει με μόρφωση) δεν τους συναντάς συχνά μπροστά σου. Εδώ σε αρρωσταίνουν αν δεν το πάρεις στην πλάκα.
Πάντως δεν έχουν κάτι να χάσουν εν αντιθέσει με όλους εμάς που έχουμε πολλά να χάσουμε, μακριά και αγαπημένοι αλλά δεν βοηθάει πάντα. -
Και εμένα ένας φίλος μου που μένει Μενίδι κοντά στον καταυλισμό, την ίδια άποψη έχει για τους Ρομα. Μου έχει μεταφέρει τα καλύτερα. Ζει ένα συνεχες όνειρο ανάμεσα σε αγγέλους που σπουδάζουν και μυρίζουν υπέροχα. Νιώθει τόση ασφάλεια που αφήνει την πόρτα του σπιτιού του ανοιχτή για να μπαίνουν οι Ρομα φοιτητές να δανείζονται βιβλία και μετά κάθεται μαζί τους και συζητά ώρες ατελείωτες για τον ωφελιμισμο του Kant σε αντιδιαστολή με τον ουμανισμό του Jean Paul Sartre.
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο ρατσισμος πραγματικα υπαρχει σε ολο τον κοσμο.
Σαν παιδακι μεγαλωμενος σε φτωχογειτονιες Νικαια και Κορυδαλλο, θυμαμαι τους τσιγγανους να βγαζουν τα προς το ζην οι περισσοτεροι με εναν τροχο στην πλατη και να ακονιζουν ψαλιδια και μαχαιρια, λιγοτεροι με 2 σακους ανταλλακτικα και να επισκευαζουν ηλεκτρικες κατσαρολες, τηγανια και μπρικια, επισης καρεκλαδες αρκετους, περιφερομενους στις γειτονιες με μικρες αρκουδες με φιμωτρο.
Αργοτερα με ντατσουν και καρπουζια, πεπονια, ειδη προικος.
Δε θυμαμαι καθολου τους γινεις μου, τους γειτονες και τα γεροντια της εποχης να διαμαρτυρονται για κλεψιες απο αυτους.
Αν θεωρησουμε οτι αυτοι οι ανθρωποι ηταν "νοικοκυραιοι" τουλαχιστον μια μεγαλη μεριδα απο αυτους που ερχοταν σε επαφη με τον υπολοιπο κοσμο, για να φτασουμε στην σημερινη τους παραβατικοτητα κατι εφταιξε, το τι δεν το γνωριζω. Παντως σημερα ειναι ενα τεραστιο προβλημα που απαιτει λυση.Το τικ τοκ και τα ναρκωτικά έφταιξαν @ilias-a
Από τη μια βλέπει το θείο του με το Hi-lux να φεύγει ξημερώματα για λαχαναγορά και να επιστρέφει βράδυ και απ'την άλλη τον ξάδερφο που πουλάει πρέζα, να σκορπάει 100ευρα με τις γκόμενες και τα καγιέν, με τι εφόδια θα αντισταθεί στο εύκολο ακοπο χρήμα; -
Επίσης νομικός δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι ο υψιστος Νόμος του Συντάγματος μας είναι η προστασία της πατρίδος, και όταν έχεις να κάνεις με μια κάστα που αποδεδειγμένα δεν σέβεται τους νόμους και απειλεί το έθνος που την φιλοξενεί (γιατί Έλληνες δεν είναι)
Οι παππουδες μου ηρθαν μεταναστες απο Αρμενια, ειμαι 2η γενια γεννημενος στην Ελλαδα, για εσενα ειμαι ή δεν ειμαι Ελληνας?
Δεν κατάλαβες τι είπα.
Έλληνα δεν σε κάνει ένα χαρτί που λέγεται ταυτότητα. Έλληνα σε κάνει το να αποδεχτείς, να σεβαστείς και να αγαπήσεις αύτο τον τόπο (όσο δύσκολο κι αν στο κάνει πολλές φορές).
Οι Ρομα έχουν ταυτότητες αλλά μας μισούν. Μισούν οτιδήποτε δεν ανηκει στην δική τους κάστα. Όχι, δεν είναι Έλληνες για εμένα.
-
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ακριβώς, επειδή ο καθένας έχει διαφορα ένστικτα μέσα του και αφηγήσεις, υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ που του ορίζει τα όρια του!
Ειδάλλως, ο καθένας θα έκανε ότι γουστάρει επειδή δεν γουστάρει μια κοινωνική ομάδα!
Καθόμαστε ενήλικοι άνθρωποι, άλλοι γονείς κιόλας και συζητούμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
Στην Ελλάδα ο νόμος λέει πως δεν σκοτώνουμε κοινωνικές ομάδες διότι θεωρούνε πως είναι βαρίδι στην κοινωνία!
Θεέ μου τι καθόμαστε και συζητάμε!!!!
Αυτός ο λόγος ήταν και η αφορμή ενός εμφυλίου που όμοιο του δεν είδε ξανά η σύγχρονη ιστορία! Ο εμφύλιος στις ΗΠΑ!
Πέρα από την οικονομική πλευρά του θέματος!
Φαντάζομαι δεν επιθυμεί κανείς εμφύλιους τον 21 αιώνα για βασικά αξιώματα του χάρτη δικαιωμάτων του ανθρώπου του ΟΗΕ!!!
Προφανώς και από τα στοιχεία μια κοινωνική ομάδα δείχνει μια τάση, η πολιτεία πρέπει να σκύψει περισσότερο πάνω στο θέμα με διάφορα εργαλεία! Αναλογικά των πράξεων και της επανάληψης τους!
Συμφωνώ για την κοινωνική εργασία! Δίνει το παράδειγμα πως οι πράξεις έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία!
Βρε @lap , Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος εδώ μέσα να τελέσει γενοκτονία.
Ώρες ώρες, πιστεύω ότι είσαι όντως ΑΙ.Τα παίρνω τοις μετρητοίς γιατί και εγώ μιλώ τοις μετρητοίς Οχι δεν είμαι ΑΙ, γυρίζω όμως και στο ΑΙ σιχτιρ!!!
Και επειδή ακριβώς εγώ μιλώ σταράτα τοις μετρητοις και ντόμπρα, όσο και αν κοστίζει, σου στέλνω μνμα ώστε να μην χαλάσω το τοπικό!
-
Δεν κατάλαβες τι είπα.
Έλληνα δεν σε κάνει ένα χαρτί που λέγεται ταυτότητα. Έλληνα σε κάνει το να αποδεχτείς, να σεβαστείς και να αγαπήσεις αύτο τον τόπο (όσο δύσκολο κι αν στο κάνει πολλές φορές).
Οι Ρομα έχουν ταυτότητες αλλά μας μισούν. Μισούν οτιδήποτε δεν ανηκει στην δική τους κάστα. Όχι, δεν είναι Έλληνες για εμένα.
Εάν δεν μπορείς να το εξακριβώσεις αυτό πως μπορείς να τσουβαλιάζεις μια ολόκληρη φυλή ;;;;
Το ίδιο που λέει ο Ηλίας κάποτε πέρασαν και οι Αρμένιοι!
Κάποιοι έλεγαν επειδή συνάντησαν μερικούς ζόρικους, πως όλοι είναι έτσι!
Εξαιρετικοί είναι οι Αρμένιοι! Και έχουν και ωραίες γυναίκες!!! (Άσχετο αλλά ωραίο)
-
Όπως αισθάνεσαι εσύ.
Νομικά είσαι Έλληνας πολίτης.
Αρκετοί Ρομά δεν θεωρούν εαυτούς Έλληνες,,
πχ μου λένε ο τάδε είναι Έλληνας σαν εσάς
και όταν τους ρωτάω εσύ δεν είσαι Έλληνας
Απαντούν, οχι το εγώ είμαι Ρομ.Να προσθέσω ότι λόγω Ε.Ε. έχουν έρθει και πολλοί Βαλκάνιοι Ρομά, λόγω καλύτερων συνθηκών και ευκαιριών, αλλά τώρα που θα μας ξεπεράσει και η Βουλγαρία, πιστεύω θα επιστρέψουν στις χώρες τους.
Αρκετοί από Αλβανία και Σκόπια συνάπτουν γάμους με ημεδαπούς Ρομά για να αποκτήσουν νόμιμη παραμονή.Πρέπει να έχουν πάρει τα ηνία στο σκραπ- ανακύκλωση, στην επαιτεία και ίσως και στα "χόρτα".
-
Παρένθεση, ακούστε αρμένικες ψαλμωδίες!
Πω πω πω! Έπος!
-
Όπως αισθάνεσαι εσύ.
Απαντούν, οχι το εγώ είμαι Ρομ.Να προσθέσω ότι λόγω Ε.Ε. έχουν έρθει και πολλοί Βαλκάνιοι Ρομά, λόγω καλύτερων συνθηκών και ευκαιριών, αλλά τώρα που θα μας ξεπεράσει και η Βουλγαρία, πιστεύω θα επιστρέψουν στις χώρες τους.
Αρκετοί από Αλβανία και Σκόπια συνάπτουν γάμους με ημεδαπούς Ρομά για να αποκτήσουν νόμιμη παραμονή.Πρέπει να έχουν πάρει τα ηνία στο σκραπ- ανακύκλωση, στην επαιτεία και ίσως και στα "χόρτα".
στα χορτα και στις σκονες απο το 1995.
-
@w202-amg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Lap δεν νομίζω πως είπε κανείς κάτι τέτοιο. Κάποτε λέγανε για τους Αλβανούς. Η ιστορία έδειξε ότι ενσωματώθηκαν άψογα , τουλάχιστον όσοι ήθελαν που ήταν η πλειονότητα. Παιδιά της ηλικίας μου πλέον έχουν οικογενειες με Έλληνες,δεν τους ξεχωρίζεις αλλά δεν κρατάνε και άρρωστες εθνικιστικές ρίζες.Οι δε γονείς τους δουλευταραδες σε τεχνικές δουλειές και σπίτι αγοράζουν Ελλάδα!!!
Σαφώς δεν είναι όλοι οι γύφτοι ίδιοι, ξέρω φυσικά οικογένειες που έχουν ενσωματωθεί και έχουν αυστηρότητα να μην επιτρέπουν στον εαυτό τους τις γνωστές συμπεριφορές της φυλής τους που όλοι κράζουμε. Τι να πούμε για αυτούς? Ενσωματώθηκαν και αυτοί.
Οι άλλοι είναι το πρόβλημα,με ήπιες έως ακραίες μορφές εγκληματικότητας που είναι το πιο σημαντικό. Δευτερεύουσας σημασίας είναι και το πρήξιμο που δημιουργούν στην υπόλοιπη κοινωνία αλλά όσον αφορά αυτό υπάρχουν και δικοί μας που είναι στο ίδιο επίπεδο.
Το πρόβλημα που βλέπω εγώ είναι ότι σε προηγμένες κοινωνίες όλους τους χαμηλού επιπέδου κοινωνικής συμπεριφοράς ( δεν έχει να κάνει με μόρφωση) δεν τους συναντάς συχνά μπροστά σου. Εδώ σε αρρωσταίνουν αν δεν το πάρεις στην πλάκα.
Πάντως δεν έχουν κάτι να χάσουν εν αντιθέσει με όλους εμάς που έχουμε πολλά να χάσουμε, μακριά και αγαπημένοι αλλά δεν βοηθάει πάντα.Εγώ πάντως Αλβανό παίρνω για τα υδραυλικά ο οποίος ήταν δεξί χέρι έλληνα αφεντικού που στην ουσία την δουλειά την έκανε ο Αλβανός! Μου λέει πήρες Αλβανό και όχι Έλληνα ;;; Δεν είσαι ρατςιστης!!’ Αφού είσαι ταλέντο φυσικά εσένα θα πάρω!!!
Μου είπε τα παιδιά του πάνε Αλβανία να δουν τον παππού και στο τριήμερο θέλουν να γυρίσουν Ελλάδα! Νιώθουν πατρίδα τους την Ελλάδα!
-
Παρένθεση, ακούστε αρμένικες ψαλμωδίες!
Πω πω πω! Έπος!
Αν σου δωθει η ευκαιρια να παρεβρεθεις σε Αρμενικο γαμο ή βαφτισια μην χασεις την ευκαιρια, ειναι ωραιες τελετες με χωροδια, αρμονιο, οσοι εχουν ερθει εχουν εντυπωσιαστει ή τουλαχιστον ετσι μας λενε.
-
Τετράφωνες χορωδίες γυναικών σε ψαλμωδίες!
Σου σηκώνεται η τρίχα! Έχω άκουσε εκατοντάδες!
Περίμενε!
-
-
Ακριβώς, επειδή ο καθένας έχει διαφορα ένστικτα μέσα του και αφηγήσεις, υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ που του ορίζει τα όρια του!
Ειδάλλως, ο καθένας θα έκανε ότι γουστάρει επειδή δεν γουστάρει μια κοινωνική ομάδα!
Καθόμαστε ενήλικοι άνθρωποι, άλλοι γονείς κιόλας και συζητούμε τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!
Στην Ελλάδα ο νόμος λέει πως δεν σκοτώνουμε κοινωνικές ομάδες διότι θεωρούνε πως είναι βαρίδι στην κοινωνία!
Θεέ μου τι καθόμαστε και συζητάμε!!!!
Αυτός ο λόγος ήταν και η αφορμή ενός εμφυλίου που όμοιο του δεν είδε ξανά η σύγχρονη ιστορία! Ο εμφύλιος στις ΗΠΑ!
Πέρα από την οικονομική πλευρά του θέματος!
Φαντάζομαι δεν επιθυμεί κανείς εμφύλιους τον 21 αιώνα για βασικά αξιώματα του χάρτη δικαιωμάτων του ανθρώπου του ΟΗΕ!!!
Προφανώς και από τα στοιχεία μια κοινωνική ομάδα δείχνει μια τάση, η πολιτεία πρέπει να σκύψει περισσότερο πάνω στο θέμα με διάφορα εργαλεία! Αναλογικά των πράξεων και της επανάληψης τους!
Συμφωνώ για την κοινωνική εργασία! Δίνει το παράδειγμα πως οι πράξεις έχουν αντίκτυπο στην κοινωνία!
Βρε @lap , Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς, δεν νομίζω ότι θέλει κάποιος εδώ μέσα να τελέσει γενοκτονία.
Ώρες ώρες, πιστεύω ότι είσαι όντως ΑΙ.Τα παίρνω τοις μετρητοίς γιατί και εγώ μιλώ τοις μετρητοίς Οχι δεν είμαι ΑΙ, γυρίζω όμως και στο ΑΙ σιχτιρ!!!
Και επειδή ακριβώς εγώ μιλώ σταράτα τοις μετρητοις και ντόμπρα, όσο και αν κοστίζει, σου στέλνω μνμα ώστε να μην χαλάσω το τοπικό!
Να μην τα παίρνεις
τοις μετρητοίς, άκου την συμβουλή ενός mod.
Δεν είπε κάποιος το αντίθετο για σένα, τουλάχιστον δεν έχω διαβάσει κάτι, εκτός κι αν είναι πάλι μομφή για μένα; Είναι;
Ναι να μην χαλάσουμε, το χαλασμένο τοπικό.
Δεν μιλάω στο chat, Ότι θέλεις πες το δημόσια , ντόμπρα και σταρατα όπως τα λες -
Ωραία!
Τι σε πείραξε και μανουριασες; Και κάνεις πως δεν με διαβάζεις ενώ με διαβάζεις! Πες το σταράτα!
Εγω μαλώνω με …. βασικά σχεδόν με όλους,
!!!! Αλλά θεωρώ σέβας ακόμα και στον «εχθρό μου» στις συζητήσεις μας να τον διαβάζω όταν γράφει ή μου απευθύνεται!
Ποτέ μου δεν μηδένισα ούτε απαξίωσα με συμπεριφορές του «δεν του μιλάω» ακόμα και τον πιο μουρλαμένο εχθρό μου, διότι το θεωρώ μικρότητα!
Δεύτερον, τι με πείραξε;
Ξεκινούν όλοι οι φίλοι εδώ να θέλουν να μάθουν προσωπικά μου δεδομένα ενώ άλλοι με συκοφαντούν όχι με αγαθό σκοπό! Επέτρεψε μου να το γνωρίζω!
Καθεσε και γραφεις σε ελεύθερη μετάφραση«θα βρω εγώ ποιος είναι, κάνα παιδάκι θα είναι στο υπόγειο της μάνας του! Έτσι είναι συνήθως αυτοί!!! »Απάντηση: δεν εχουνε υπόγειο! Βασικό!!
Αυτό από μόνο του και πέρα από μια έστω καλώς εννοούμενη «κατάχρηση εξουσίας» είναι άκρως προσβλητικό και για εμένα! Δεν σου είχα δώσει το παραμικρό δείγμα πως δεν σε σέβομαι !
Να μου το πει ένας τύπος που τον λέω κληρονόμο και θυμώνει, άντε πάει και έρχεται! Είναι τα αντίποινα του!
Εσύ γιατί; Τι σου έφταιξα, σε πείραξα κάπου, σε προσέβαλα;;;
Και τέλος, τι έπαθες με το «καραβανάδες»; Λες να μη σέβομαι το Στράτευμα όπως μου είπες ; Είναι δυνατόν;;; Αυτοί οι άνθρωποι δεν το σέβονται με το συγκεκριμένο τρόπο που λειτουργούν! Ενώ αντίστοιχα τις ΑΠΕΙΡΕΣ κυριολεκτικά ΑΠΕΙΡΕΣ φορές που εξύβρισαν έναν επιστημονικό κλάδο που υπολείπομαι το θεώρησες καλώς εννοούμενη πλάκα που πρέπει να μάθω να τη δέχομαι!
Αντίστοιχα τότε να δεχτούν και την δική μου! Πού το κακό;;; Αυτό σου απήντησα!
Εσύ θύμωσες! Γιατί;
Για εμένα αυτό δείχνει μια μη ίση αντιμετώπιση!
Μιλώ ειλικρινά, σταράτα! Απέδωσε όσες ποινές θες! Εγώ δεν σταματώ εάν δεν τα βρω σε αντρίκειο επίπεδο! Τα «κάνω πως δεν σε διαβάζω, δεν σου μιλώ, απαξιώ για την ύπαρξη σου κτλ» δεν τα αναγνωρίζω! Μιλώ με κάθε σεβασμό!
Φαντάζομαι πως θα σκουπίσεις το τοπικό που χάλασε! Δεν με πειράζει! Εσυ μου ζήτησες δημοσίως!
Καληνύχτα και καλή ξεκούραση!
-
Όπως αισθάνεσαι εσύ.
Έτσι ακριβώς είναι. Οι ίδιοι δεν θεωρούν τους εαυτούς τους Έλληνες. Εμάς μας αποκαλούν Μπαλαμους και με υποτιμητικό τρόπο.
Κάνεις δεν είπε να ανοίξουμε τους φούρνους ή να κανουμε εθνοκάθαρση, αλλά εδώ συζητάγαμε για το πως να αντιμετωπίσουμε μια κάστα ανθρώπων που δεν εντάσσεται στις νόρμες του Δυτικου πολιτισμού και ασχολειται αποκλειστικά με το οργανωμένο εγκλήμα, και κάποιοι εδώ βρήκατε την εξαίρεση του 0,01% των νομοταγων για να επιβεβαιώσετε την φαντασίωση σας περί κακών δεξιών ρατσιστων που κυνηγάνε τους κακόμοιρους αθώους γύφτους. Ο άλλος βρήκε ακόμα και φοιτητές.
Ε μην τρελαθούμε τώρα. Έκτος αν ξέρω γω το πίνετε αυτό που πουλάνε οι φίλοι μας οι Ρομα. Και αν το κάνετε, είναι μεγάλη αγένεια να μην το μοιράζεστε
-
Ναι ρε συ! Είχε τελειώσει η κοπέλα!
Πραγματικά εάν τους γνώριζες θα έλεγες πως δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3