-
Με το flyover να δούμε πότε θα ρίξουν τις γέφυρες για πανόραμα γιατί θα γίνει χαμός αφού από εκεί περνάνε πολλά σχολεία. Θα γίνει τμηματικά και θα μένει μια λωρίδα ανά κατεύθυνση αλλά και χωρίς έργα ήταν προβληματικά εκεί.
Να ενημερώσω επίσης ότι οι χώροι στάθμευσης στην έκθεση έγιναν πολύ πιο ακριβοί, τόσο στην ωριαία όσο και στα συμβόλαια. Για να μην την πατήσετε όσοι σταθμευατε εκεί. Πχ το μηνιαίο πήγε 190 από 165, και είναι η δεύτερη αύξηση σε δύο χρόνια. -
190;;!!
-
Τι κλοπή είναι αυτή;;;
-
@polo2002 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Με το flyover να δούμε πότε θα ρίξουν τις γέφυρες για πανόραμα γιατί θα γίνει χαμός αφού από εκεί περνάνε πολλά σχολεία. Θα γίνει τμηματικά και θα μένει μια λωρίδα ανά κατεύθυνση αλλά και χωρίς έργα ήταν προβληματικά εκεί.
Να ενημερώσω επίσης ότι οι χώροι στάθμευσης στην έκθεση έγιναν πολύ πιο ακριβοί, τόσο στην ωριαία όσο και στα συμβόλαια. Για να μην την πατήσετε όσοι σταθμευατε εκεί. Πχ το μηνιαίο πήγε 190 από 165, και είναι η δεύτερη αύξηση σε δύο χρόνια.Μια χαρά είναι τα 190 για την περιοχή , στην Π.Κορομηλά είναι 300+ΦΠΑ και στην Ολύμπου που είναι αρκετά πιο ψηλά 180
-
-
@polo2002 said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Να ενημερώσω επίσης ότι οι χώροι στάθμευσης στην έκθεση έγιναν πολύ πιο ακριβοί, τόσο στην ωριαία όσο και στα συμβόλαια. Για να μην την πατήσετε όσοι σταθμευατε εκεί. Πχ το μηνιαίο πήγε 190 από 165, και είναι η δεύτερη αύξηση σε δύο χρόνια.
Για μεσα στη ΔΕΘ μιλατε ? στο υπογειο παρκινγκ ?
-
Για το υπαίθριο, αλλά κατά κανόνα και στο υπόγειο τα ίδια είναι.
-
190 ευρώ σε υπαίθριο πάρκινγκ;;; Μονάχα για αυτή την περίοδο ή γενικά;
-
Δεν ξέρω ποτέ να έκαναν μόνο περιστασιακές αυξήσεις, και για τα συμβόλαια και δεν θα είχε νόημα. Αλλά όταν ξαναπεράσω θα το δω για σίγουρα.
-
Ψιλοαπογοήτευση η ΔΕΘ. Είχα καιρό να πάω, σίγουρα προ-κοβιντ. Το 70% του χώρου καταλαμβάνουν δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμοί, ανεξάρτητες αρχές, πανεπιστήμια, στρατός (!!!), ένα 10% ας πούμε τα αυτοκίνητα και το υπόλοιπο εμποροπανήγυρι στυλ "Αημάμας παναηρ". Αν αυτή είναι διεθνής έκθεση...
Βέβαια αν το σκεφτείς, αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα, λίγο λιανοπούλι, λίγο τα αυτοκίνητα και η υπόλοιπη οικονομική δραστηριότητα να τροφοδοτείται από το κράτος.
Γνώμη μου, αν δεν είσαι σε φάση να αγοράσεις αμάξι, οπότε θα βρεις μαζεμένες αρκετές μάρκες για να δεις, ή για κάποια συναυλία που να σε ενδιαφέρει, δεν αξίζει τα 8€ είσοδο.ΥΓ
-
@dg79, μόνο για τα αυτοκίνητα και τις συναυλίες αξίζει
-
Στο 30% η πρόοδος κατασκευής της υπερυψωμένης λεωφόρου στη Θεσσαλονίκη
-
Και εγώ πήγα σήμερα ΔΕΘ!!! Με σκοπό να δω αν είναι και κανένας πελάτης μου με τα ενεργειακά...
Αφότου είδα και ποιοι είναι οι εκθέτες!
Απογοήτευση...
Όπως προανέφεραν, δεν άξιζε τίποτα άλλο εκτός από τα αυτοκίνητα και τα στρατιωτικά οχήματα, drones, air simulations με cockpits κλπ.
Για τις συναυλίες δεν ξέρω, γιατί πέφτω νωρίς για ύπνο!!!
-
Προαστιακός Δυτικής Θεσσαλονίκης: Πώς θα χρηματοδοτηθεί – Πόσο θα κοστίσει
-
Μακάρι να γίνει και μάλιστα γρήγορα.
Το κομμάτι για Σίνδο σε συνδυασμό με τη λειτουργία του μετρό θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ κόσμο και πιθανότατα θα μειώσει αρκετά την κίνηση. -
@axel12p said in Posts προς Θεσσαλονικείς:
Μακάρι να γίνει και μάλιστα γρήγορα.
Το κομμάτι για Σίνδο σε συνδυασμό με τη λειτουργία του μετρό θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ κόσμο και πιθανότατα θα μειώσει αρκετά την κίνηση.Μακάρι
Η μία στάση φαίνεται ότι θα γίνει μπροστά στο σπίτι μας -
Στις… ράγες ο προαστιακός σιδηρόδρομος στη δυτική Θεσσαλονίκη
-
Έχω την αίσθηση βέβαια ότι είναι μια πετσοκομμένη έκδοση αυτού που είχε σχεδιαστεί αρχικά
-
Με τι αυτοκίνητα κυκλοφορούν οι Θεσσαλονικείς – Η μάρκα που έχει τα ηνία, τα μοντέλα και οι εκπλήξεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ: https://parallaximag.gr/thessaloniki-news/me-ti-aytokinita-kykloforoyn-oi-thessalonikeis-i-marka-poy-echei-ta-inia-ta-montela-kai-oi-ekplixeis
-
Στη Θεσσαλονίκη παρότι μένω δυτικά με έχει εντυπωσιάσει πόσα X1 και X2 βλέπω να κυκλοφορούν. Ειδικά όταν θέλω να κινηθώ προς ανατολικά οπότε για να αποφύγω το ζέργκ του fo κάνω χρήση της διαδρομής πανοράματος είναι σαν να έχει event η BMW. Επίσης αρνητικά εντύπωση μου κάνει ότι ειδικά από τα τέλη του 2024, όταν σκάναρα τα πάντα όντας σε διαδικασία αγοράς νέου c-suv, ότι έχω δει με ελληνικές πινακίδες μόνο ένα X-trail! Μάλιστα αυτό είναι e-power στο υπέροχο σαμπανιζέ χρώμα και κυκλοφορεί στη γειτονιά στα Πεύκα οδηγούμενο μονίμως από γυναίκα.
Κατά τα λοιπά ελάχιστα Tiguan και κλασική στρατιά από διάφορα Toyota.
-
Δύσκολα να δώσει κάποιος 45++ χιλιάρικα για xtrail. Είτε πάει σε leasing BMW Xκάτι είτε σε toyota/VW αν βλέπεις πινακίδες ιδιοκατοχής.
Posts προς Θεσσαλονικείς