Navigation

    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    • 1
    • 2
    • 305
    • 306
    • 307
    • 308
    • 309
    • 460
    • 461
    • 307 / 461
    Αντίλογος
    79
    9206
    149167
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • A
      andya3 last edited by

      Το κράτος έχει όπλα και μέσα να βοηθήσει στο στεγαστικό. Δε θέλει όμως γιατί θα χάσει έσοδα.

      Το ενοίκιο να φορολογείται από κάποιο ποσό και πάνω. Να δίνει την δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να βγάλει κέρδος από την περιουσία του, λαμβάνοντας υπόψη και το ρίσκο από κακοπληρωτές, ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν κλπ.

      Να σταματήσει αυτό το γελοίο επίδομα στέγασης και να δίνονται γενναίες φοροαπαλλαγές στον ενοικιαστή ανάλογα με το ποσό του ενοικίου.

      'Ετσι και ο ενοικιαστής θα έχει κίνητρο να πληρώνει το ενοίκιο και να δηλώνει το πραγματικό ποσό, γιατί τόσο περισσότερα λεφτά θα γλυτώνει. Και ο ιδιοκτήτης θα βγάζει το κέρδος του και θα είναι ευχαριστημένος.

      Το κράτος όμως δεν ενδιαφέρεται για τον πολίτη. Ενδιαφέρεται πρωτίστως να μη χάνει έσοδα, για να συντηρεί τον εαυτό του και τις ρεμούλες του. Ο ρόλος του θα έπρεπε να είναι να στήνει διαδικασίες που να ωφελούν τον πολίτη και τους συναλλασσόμενους, όχι τα δικά του έσοδα.

      Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

      1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • L
        lap last edited by lap

        Μα η μείωση φόρου μπορεί να γίνει έως ένα οριακό σημείο, όπου πέρα απο αυτό το κράτος θα χάνει έσοδα.

        Το πρόβλημα δεν είναι ο φόρος, ή τουλάχιστον μια σχετική μείωση αυτού δεν φέρει τεράστιες αλλαγές. Απόλυτη μη φορολόγηση δεν μπορεί να γίνει διότι μια πρόσοδος δεν μπορεί να φορολογείται λιγότερο από την πραγματική οικονομία...είναι συνταγή σίγουρη πτώχευσης. Μιλάμε για πιο σίγουρη δεν έχει.

        Αλλά έστω μια μείωση της φορολογίας μπορεί να γίνει, σκοπός όμως δεν ειναι αυτός. Σκοπός είναι να επέλθει μια νέα ισορροπία στην συγκεκριμένη αγορά σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα, όπως το 30-40% του οικογενειακού εισοδήματος ενός νοικοκυριού.

        Σήμερα είναι στο 70-80%

        Άρα οι λύσεις που πρέπει να σκεφτούμε είναι στο να δημιουργηθεί αυτή η νέα ισορροπία σχετικά σύντομα. Ειδάλλως μέχρι να χτίσουν 200.000 σπίτια και δη λαϊκά θα περάσουν 10-15 έτη. Ως τότε το πρόβλημα μπορεί να καταστρέψει την ελληνική οικονομία.

        ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

        1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • C
          criuser last edited by

          Δεν μπορούν τα ενοίκια να κατέβουν στην εποχή της κρίσης.

          Τώρα είναι πριν την εποχή της κρίσης.

          Και οι μισθοί έπρεπε να είναι αλλά ανεβαίνουν αργά.

          Εχουμε τεράστιο μη μισθολογικό κόστος.

          Εχουμε μεγάλους φόρους περιουσίας και εισοδήματος στην περιουσία.

          Το να υπάρχει Τειρεσίας ενοικιαστών, θα βοηθήσει πρώτα από όλα τους ενοικιαστές.

          Από την άλλη θα μαζευτούν διάφοροι με μυαλά στα κάγκελλα.

          Ο άλλος στο Παρίσι έμεναν 5 άτομα σε 80 τμ και έδιναν 2000 τον μήνα, γιατί για 110 τμ ήθελαν 3000 τον μήνα.

          Εδώ είναι το 1/3 το ενοίκιο αυτών των τιμών, αλλά οι μισθοί δεν είναι το 1/3 του Παρισιού.

          Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
          Εμαθα...

          1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • L
            lap last edited by lap

            Αυτό λέω ως μια νέα ισορροπία,. προφανώς κάτι θα πέσει και κάτι θα ανέβει. Σκοπός είναι το 30-40%.

            Πώς θα τους βοηθήσει από τους κακόβουλους ιδιοκτήτες; Εγώ βλέπω πως αντιθέτως θα αποτελέσει εργαλείο για πίεση από την πλευρά του ιδιοκτήτη.

            Θα σου λέει έαν θέλει ας μη με πληρώσει δεν θα μπορεί να ξανά βρει σπίτι. Και έτσι θα του το ανεβάζει στο 80% του εισοδήματος του.
            Θα τον ακολουθήσουν και άλλοι και θα δημιουργήσουν ένα άτυπο καρτέλ μίσθωσης όπου όποιος δεν τους πληρώνει θα τιμωρείται με διαπόμπευση.

            Ανεπίτρεπτο.

            Το πρόβλημα ξεκινά από τους στρατηγικούς κακοπληρωτες. Είναι οι ακριβώς ίδιοι άνθρωποι και φάρα με του στρατηγικούς φοροφυγαδες. Και οι δύο οδηγούν ένα σύστημα, σε αυξήσεις ενοικίων για την κάλυψη της χασουρας από την πλευρά του ιδιοκτήτη και αύξηση των φόρων από την πλευρά του κράτους για την απώλεια δημοσίων εσόδων.

            Είδες που έρχεσαι στην λογική μου, και πως κάποια παράσιτα μπορούν να καταστρέφουν τους τίμιους δρώντες μιας οικονομίας ή μιας αγοράς;

            ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

            1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • A
              andya3 last edited by

              Το κράτος μπορεί να συγκρατήσει τις τιμές των ενοικίων μέσω της φορολογίας. Από ένα ποσό και πάνω θα υπερφορολογεί τα έσοδα από ενοίκια και θα καθιστά ασύμφορο για τον ιδιοκτήτη να ανεβαίνει τόσο ψηλά.

              Αντίθετα ο ενοικιαστής θα κερδίζει περισσότερα λεφτά από τις φοροαπαλλαγές για μεγάλα ενοίκια. Και μπορεί να φτάνει και σε σημείο να γλυτώνει περισσότερα λεφτά απ' όσα βγάζει ο ιδοκτήτης μείον τους φόρους.

              Για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά το θέμα είναι να εξασφαλίσει το κράτος τα φράγκα του. Πως έλεγαν παλιά για τον Ολυμπιακό:
              Το κράτος να 'ναι καλά κι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.

              Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

              L J 2 Replies Last reply Reply Quote 1
              • L
                lap @andya3 last edited by lap

                @andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                Το κράτος μπορεί να συγκρατήσει τις τιμές των ενοικίων μέσω της φορολογίας. Από ένα ποσό και πάνω θα υπερφορολογεί τα έσοδα από ενοίκια και θα καθιστά ασύμφορο για τον ιδιοκτήτη να ανεβαίνει τόσο ψηλά.

                Αντίθετα ο ενοικιαστής θα κερδίζει περισσότερα λεφτά από τις φοροαπαλλαγές για μεγάλα ενοίκια. Και μπορεί να φτάνει και σε σημείο να γλυτώνει περισσότερα λεφτά απ' όσα βγάζει ο ιδοκτήτης μείον τους φόρους.

                Για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά το θέμα είναι να εξασφαλίσει το κράτος τα φράγκα του. Πως έλεγαν παλιά για τον Ολυμπιακό:
                Το κράτος να 'ναι καλά κι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.

                Όχι δεν είναι έτσι απλό.

                Δεν γίνεται να φορολογείται κάτι πολύ λιγότερο ως πρόσοδος από αυτό που παράγει πλούτο. Δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο λες. Είναι συνταγή σίγουρης πτώχευσης. Όχι υποψίας αλλά σίγουρης. Αυτά τα έχουν λύσει εδώ και πάνω από αιωνα οι γκουρού που τα αναλύουν.

                Ως ένα σημείο θα συμφωνήσω στην μικρότερη φορολόγηση, θα πρέπει ιδιαίτερα στα μικρά μισθώματα να είναι πολύ μικρή αλλά όχι αυτό που υπονοείς. Θα επιφέρει καταστροφή.

                ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • A
                  andya3 last edited by

                  Τα επιδόματα το κράτος πως τα πληρώνει? Που τα βρίσκει τα λεφτά? Δεν χάνει? Ας χάσει και στο θέμα των ενοικίων για να μαζευτεί η κατάσταση.

                  Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • L
                    lap last edited by lap

                    Αυτό που λες, ναι ισχύει. Να κάτι που λες και ισχύει.

                    Κάτσε να το σημειώσω.....

                    Όντως, τα επιδόματα σε ΜΗ περίοδο κρίσης επιφέρουν πληθωρισμό. Το αναφέρει και ο Κέινς που σου είπα πριν από κάποια πόστς.

                    Αυτό που γίνεται σήμερα, όπου δίνονται επιδόματα στην ουσία ενισχύει το θέμα.

                    Διότι είτε θα έπρεπε να δεσμεύσει το ανώτατο ύψος του μισθώματος είτε αλλιώς να μην το δώσει. Δηλαδή κάνουν μισές δουλειές για αυτό και έχουμε πληθωρισμό.

                    Άρα η λύση μιας και ζητάς ουσιαστικές απαντήσεις είναι, μια μίξη από επίδομα σε χαμηλόμισθους με ταυτόχρονη όμως ανακαίνιση κατοικιών ώστε να προσφέρονται στην αγορά. Όσοι μπαίνουν στα ανακαινισμένα στα πρότυπα του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ θα διαγράφεται η επιδότηση τους και γενικότερα δεν θα δίνετε κάποια επιδότηση σε κάποιον άλλον. Απλώς θα μειώνεται σταδιακά οι δικαιούχοι ώστε να μην πληθωρίζεται η αγορά. Αυτό σταδιακά θα δημιουργήσει τη λεγόμενη νεα ισορροπία, που λέγαμε πιο πάνω!

                    Προφανώς, θα πρέπει να γίνει και κάποια πρόβλεψη ώστε να μην μπορούν να αγοράζονται ακίνητα σε περιοχές αστικού ιστού από αλλοδαπούς εκτός Ευρώπης. Σκοπός μας δεν είναι να πουλάμε σε ξένους αλλά σε Έλληνες πολίτες. Ας έρθει μια ισορροπία και ας πουλήσουμε και σε ξένους σε δεύτερο χρόνο.

                    ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                    1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • A
                      andya3 last edited by

                      Τις λεπτομέρειες ας τις βρουν οι ειδικοί. Το δικό μου νόημα είναι ότι λύσεις υπάρχουν. Αρκεί το κράτος να κάτσει να δουλέψει, να σκεφτεί και να προσπαθήσει με γνώμονα το καλό των πολιτών. Όχι απλώς να προσπαθεί να διασφαλίσει τα έσοδά του.

                      Εδώ όμως έχουμε το άλλο ασυμβίβαστο. Ποιος πάει να δουλέψει ή να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Δημόσιο και είναι διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά, να σκεφτεί, να κουραστεί, ακόμα και να πάρει ρίσκα για να πετύχει κάτι καλύτερο?

                      ΚΑΝΕΙΣ! Οπότε άντε γειά που λέει και ο Τάκαρος 😁

                      Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

                      fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • L
                        lap last edited by lap

                        Για αυτό ο Θεός έδωσε στους ανθρώπους την επιλογή του να δημιουργήσουν το ΠΑΣΟΚ

                        @vagkirk εγκρίνει αυτήν την δημοσίευση.
                        👍

                        ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                        1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • piliourits
                          piliourits last edited by

                          https://www.facebook.com/share/v/16WoVQ9bJT/

                          Από πάντα

                          Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

                          L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • V
                            vagkirk @andya3 last edited by

                            @andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                            Στην αγορά πάνε τα φέσια σύννεφο

                            Που καλέ ;
                            Στην Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη συμβαίνουν τέτοια πράγματα;;;

                            @andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                            Στο φροντιστήριο Αγγλικών του γιου μου, χρωστάνε στη κοπέλα μόνο φέτος 6k. Και μου λέει ότι τους βλέπει στο Facebook διακοπές στα νησιά. Άρα λεφτά έχουν.

                            Νατες τότε οι ουρές στα διόδια και η πληρότητα στα ξενοδοχεία τα τριήμερα, έτσι πληρώνονται λοιπόν.

                            Επί Τσίπρα και ΠΑΣΟΚ της χρωστούσαν της Αγγλικού τόσα;

                            Για ρώτα την και για τον φόρο που πληρώνει με το τεκμαρτό του Μητσοτάκη;

                            Με τον Τσίπρα πόσα πλήρωνε;

                            A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • L
                              lap last edited by lap

                              Τώρα γιατί γκρινιάζεις;;; Δεν είναι σωστό!

                              ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                              1 Reply Last reply Reply Quote 0
                              • L
                                lap @piliourits last edited by

                                @piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                                https://www.facebook.com/share/v/16WoVQ9bJT/

                                Από πάντα

                                Αυτή που φωνάζει είναι η Ζωή;

                                ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                                1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • L
                                  lap last edited by lap

                                  Χαχαχα εδώ ένα βίντεο από αυτόν τον λογαριασμό του facebook

                                  https://www.facebook.com/100083053396290/videos/1072010127798897

                                  ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

                                  1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • D
                                    driver-m @criuser last edited by

                                    @criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:

                                    Δεν θα μπω σε αρλουμπολογίες για να σωθεί το πασοκ και τα εγκλήματα του.

                                    Είναι γνωστά και τα ξέρουν όλοι.

                                    Εδώ μιλάμε τι δεν έγινε και γιατί έχουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τι πρέπει να γίνει.

                                    Και λέμε ότι έχουν όλα ειπωθεί εδώ και δεκαετίες, απλά όταν είχαμε λεφτά τα έφαγαν οι γνωστοί εδώ και δεκαετίες και τώρα δεν υπάρχουν λεφτά.

                                    Απλά πράγματα. Μην το κουράζουμε άλλο.

                                    Mονο που τα λεφτα που τρωγονται εδω και 6 χρονια παιζει να μην εχουν φαγωθει επι Παπανδρεου (Ανδρεα) και Σημιτη μαζι. Και ολα αυτα ενω η χωρα ειναι απολυτως εξαθλιωμενη ενω το 90 ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση σε ολους τους τομεις.
                                    Το φαγοποτι λοιπον καλα κρατει, για την ακριβεια καλυτερα απο ποτε.

                                    C 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                    • J
                                      Johnny 0 @andya3 last edited by Johnny 0

                                      @andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                                      Το κράτος μπορεί να συγκρατήσει τις τιμές των ενοικίων μέσω της φορολογίας. Από ένα ποσό και πάνω θα υπερφορολογεί τα έσοδα από ενοίκια και θα καθιστά ασύμφορο για τον ιδιοκτήτη να ανεβαίνει τόσο ψηλά.

                                      Αντίθετα ο ενοικιαστής θα κερδίζει περισσότερα λεφτά από τις φοροαπαλλαγές για μεγάλα ενοίκια. Και μπορεί να φτάνει και σε σημείο να γλυτώνει περισσότερα λεφτά απ' όσα βγάζει ο ιδοκτήτης μείον τους φόρους.

                                      Για όλα υπάρχουν λύσεις, αλλά το θέμα είναι να εξασφαλίσει το κράτος τα φράγκα του. Πως έλεγαν παλιά για τον Ολυμπιακό:
                                      Το κράτος να 'ναι καλά κι οι άλλοι να πάνε να μαμηθούνε.

                                      Το κράτος ακριβώς αυτό κάνει, κατ' εντολή των δανειστών επί ΣΥΡΙΖΑ διπλασιάστηκαν οι συντελεστές φόρου στις ενοικιάσεις. Αυτό μαζί με όλο το περιβάλλον (π.χ. έλλειψη Τειρεσία ενοικιαστών, αργή και ακριβή δικαιοσύνη αν σου οφείλουν ενοίκια, αν σου κάνουν ζημιές κλπ.) οδηγει ιδιοκτήτες να τα κρατάνε κλειστά ή να τα νοικιάζουν μαύρα ή να τα βάζουν στη βραχυχρόνια. Το αποτέλεσμα είναι το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή αύξηση των ενοικίων.
                                      Φαίνεται ότι τώρα καθώς πέφτουν τα έσοδα από αγοραπωλησίες ακινήτων καθως η αγορά έχει κάτσει, το σχέδιο τους είναι να την πέσουν φορολογικά ακόμα χειρότερα στα ενοίκια. Τρομπαρουν τη ζήτηση με δώρο ενοικιο, επιδόματα ενοικίου, επιδόματα φοιτητών, και ανοίγουν νέες δουλειές με νέα πλατφόρμα (Μίδας).
                                      Αυτές τις εξυπνάδες να τις αφήσουν και να μειώσουν τους συντελεστές φόρου πίσω εκεί που ήταν (στο μισό από ότι είναι τώρα). Αφού το κράτος δε χτίζει καθόλου ακίνητα, να τραβήξει το βρωμοχερο του από τις μακροχρόνιες ενοικιάσεις, που έχουν και κοινωνική συνεισφορά.

                                      Κάτι άσχετο, αλλά για να δείτε πόσο μπανανία είμαστε. Στις ΗΠΑ όχι μόνο δε δίνεις κάθε τόσο εκκαθαριστικά στην τράπεζα όπως εδω, αλλά δε μπορεί να γνωρίζει η τράπεζα το εισόδημα σου καν , δεν είσαι υποχρεωμένος να της το αποκαλύψεις. Υπάρχει πιστοληπτικο σκορ και αυτό γνωστοποιείται. Τέτοιες γελοιοτητες που υποχρεωνομαστε να κάνουμε εδώ, δε γίνονται αλλού.

                                      1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                      • fanis75
                                        fanis75 moderator @andya3 last edited by

                                        @andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

                                        Ποιος πάει να δουλέψει ή να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Δημόσιο και είναι διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά, να σκεφτεί, να κουραστεί, ακόμα και να πάρει ρίσκα για να πετύχει κάτι καλύτερο?

                                        ο Άδωνης μόνο!!

                                        We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

                                        A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                        • C
                                          criuser @driver-m last edited by

                                          @driver-m said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:

                                          @criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:

                                          Δεν θα μπω σε αρλουμπολογίες για να σωθεί το πασοκ και τα εγκλήματα του.

                                          Είναι γνωστά και τα ξέρουν όλοι.

                                          Εδώ μιλάμε τι δεν έγινε και γιατί έχουμε το κυκλοφοριακό πρόβλημα και τι πρέπει να γίνει.

                                          Και λέμε ότι έχουν όλα ειπωθεί εδώ και δεκαετίες, απλά όταν είχαμε λεφτά τα έφαγαν οι γνωστοί εδώ και δεκαετίες και τώρα δεν υπάρχουν λεφτά.

                                          Απλά πράγματα. Μην το κουράζουμε άλλο.

                                          Mονο που τα λεφτα που τρωγονται εδω και 6 χρονια παιζει να μην εχουν φαγωθει επι Παπανδρεου (Ανδρεα) και Σημιτη μαζι. Και ολα αυτα ενω η χωρα ειναι απολυτως εξαθλιωμενη ενω το 90 ηταν σε πολυ καλυτερη κατασταση σε ολους τους τομεις.
                                          Το φαγοποτι λοιπον καλα κρατει, για την ακριβεια καλυτερα απο ποτε.

                                          Δεν διαφωνώ για το σημερινό φαγοπότι.

                                          Αλλά έτσι για σύγκριση το ΠΑΣΟΚ του 1981 χρέωσε την χώρα στο 70 % του ΑΕΠ. Δηλαδή σε σημερινή αναλογία 160 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

                                          Αν βάλουμε και άλλα 20-30 του Σημίτη, που όμως τουλάχιστον μας έμειναν κάποια έργα, φτάνουμε στα 200 δις.

                                          Οπως έχω πει ο Κούλης έχει διαβάσει καλά τους βίους "αγίων" Παπανδρέου και Μητσοτάκη.

                                          Και πολιτεύεται ως Σημίτης.

                                          Και ελέγχει τα μμε και μαζεύει χρήμα και μοιράζει όταν χρειάζεται και παίζει τον αμέτοχο στα σκάνδαλα, χωρίς να μπαίνει και για αυτόν το ερώτημα, που γλύτωσε και ο Σημίτης : Συνένοχος ή Βλάκας ?

                                          Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                          πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                          Εμαθα...

                                          A d P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • C
                                            criuser last edited by

                                            Θα έκανε κακοήθη μετάσταση το πασοκ και σε αυτές...

                                            Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
                                            Εμαθα...

                                            1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 305
                                            • 306
                                            • 307
                                            • 308
                                            • 309
                                            • 460
                                            • 461
                                            • 307 / 461
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΕΛΛΑΔΑ
                                              • ΚΟΣΜΟΣ
                                              • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
                                              • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
                                              • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • TEST
                                              • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
                                              • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
                                              • ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ
                                            • VIDEO
                                              • 4TTV
                                              • ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CANDID CAMERA
                                            • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΛΕΞΙΚΟ
                                            • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
                                              • ΔΟΚΙΜΕΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ
                                              • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • FORMULA 1
                                              • WRC
                                              • ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ
                                              • ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4T CLASSIC
                                              • ΜΟΝΤΕΛΑ
                                              • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
                                              • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
                                              • ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ/ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
                                            • ΑΓΟΡΑ
                                              • ΠΩΛΗΣΕΙΣ
                                              • ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
                                              • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ
                                            • 2ΤΡΟΧΟΙ
                                              • ΟΔΗΓΟΥΜΕ
                                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                              • ΑΓΩΝΕΣ
                                              • CLASSIC
                                            • ΑΡΧΕΙΟ ΤΕΥΧΩΝ
                                            • MENU
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • 4ΤΡΟΧΟΙ
                                            • ΣΥΓΚΡΙΣΗ
                                            • ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
                                            • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
                                            • ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
                                            • ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
                                            • ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
                                            • ΚΟΚ

                                            logo footer

                                            coty











                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                            • ΑΓΩΝΕΣ
                                            • ΔΟΚΙΜΕΣ
                                            • CLASSIC
                                            • ΤΙΜΕΣ
                                            • VIDEO
                                            • FORUM
                                            4T FORUM
                                            4T LIBRARY
                                            • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
                                            • ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ FORUM
                                            • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                                            • ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ 4TROXOI.GR
                                            Powered by nxcode.gr