-
@npapanik said in Suzuki Swift A2L (2017):
@datr said in Suzuki Swift A2L (2017):
Εντάξει με πείσατε θα πετάξω τα λεφτά μου .. μένει το Swift .
Πείτε ιδέες για βελτίωση τώρα γιατι έχω μπριζωθει . @lap μη πεις για λάμπες και τέτοια τα χούμε ξεπεράσει, το βράδυ πάω εντελώς συντηρητικα ούτως η άλλως.
Τα B6
https://www.rellasamortiser.gr/el/product/amortiser/suzuki/suzuki-swift/suzuki-swift-2017-2022/64707
Τώρα μάλιστα. Αυτά σκεφτόμουν και εγώ. Και από ελατήρια? Δεν θα πρέπει να αλλάξω και ελατήρια?
-
Εντάξει με πείσατε θα πετάξω τα λεφτά μου .. μένει το Swift .
Πείτε ιδέες για βελτίωση τώρα γιατι έχω μπριζωθει . @lap μη πεις για λάμπες και τέτοια τα χούμε ξεπεράσει, το βράδυ πάω εντελώς συντηρητικα ούτως η άλλως.
Τα B6
https://www.rellasamortiser.gr/el/product/amortiser/suzuki/suzuki-swift/suzuki-swift-2017-2022/64707
Τώρα μάλιστα. Αυτά σκεφτόμουν και εγώ. Και από ελατήρια? Δεν θα πρέπει να αλλάξω και ελατήρια?
Όχι δεν χρειάζεται.
-
Γνώμες για ελευθέρας KN?
-
Γνώμες για ελευθέρας KN?
Η διαφορα στην αποδοση μικρη, η διαφορα στη φθορα του κινητηρα μεγαλη.
-
Εγώ θα προτιμούσα να αλλάζω το εργοστασιακό κάθε χρόνο.
-
@ilias-a said in Suzuki Swift A2L (2017):
Γνώμες για ελευθέρας KN?
Μεγάλη φθορά δε νομίζω απλά ανούσιο χωρίς περαιτέρω αναβαθμίσεις.
Δεν αξίζει θεωρώ γιατί δεν θα δει κάποια ουσιαστική διαφορά.
Καλύτερα το μαμά και τέλος. -
@chrisk6 said in Suzuki Swift A2L (2017):
@ilias-a said in Suzuki Swift A2L (2017):
Γνώμες για ελευθέρας KN?
Μεγάλη φθορά δε νομίζω απλά ανούσιο χωρίς περαιτέρω αναβαθμίσεις.
Δεν αξίζει θεωρώ γιατί δεν θα δει κάποια ουσιαστική διαφορά.
Καλύτερα το μαμά και τέλος.Ολη η παραπανω σκονη που θα περναει στον κινητηρα λειτουργει σαν σμιριγδι.
-
Καλησπέρα στην παρέα
Καλό Φθινώπορο σε όλους/ες. Λοιπόν, έρχεται κάποια στιγμή η μικρή αδερφή και με λέει, ότι κανονίζοντας το ετήσιο servis στον έμπορο στον Πειραιά , της είπε ότι δεν αλλάζουμε λάδια στο κιβώτιο ταχυτήτων cvt, οταν τον ρωτησε . Η ερωτηση μου ειναι , αν ειναι καποια νοοτροπια των εμπορων ή απλα ειναι διακαιολογια γιατι δεν εχουν χρονο ή την τεχνογνωσία να το κάνουν. Αν θυμαμαι μου ειχατε πει να τα αλλαξουμε καποια στιγμη. *Το αμαξι ειναι 50.000 km (5ος χρονος).
Πηγε και σε ενα βενζιναδικο και της συμπληρωσαν λαδι...Υγ
Στα δικα μου νεα, τελειωσα την πρακτικη τον Ιουνιο, παιρνω πτυχιο μηχανολογου απο το τει και φετος θα βαλω στολη -
Παντού στο ίντερνετ και οι μηχανικοι εκτός αντιπροσωπείας λένε πως πρέπει να αλλάξουν! Απλώς αυτός που σου είπε πως δεν αλλάζουν κατά την άποψη μου επικαλείται ένα ιδανικό σενάριο που λέει το βιβλιαράκι χωρίς να αναφέρει τις υπόλοιπες παραγράφους!
Μόλις βγει από την εγγύηση θα αδιαφορήσουν για την απίστευτη τιμή που θα κοστίζει για την αντικατάσταση τιυ! Δεν τα επισκευάζουν!
Άντε με το καλό! Καλή σταδιοδρομία και καλή θητεία! Θα κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια!
-
@lap said in Suzuki Swift A2L (2017):
Παντού στο ίντερνετ και οι μηχανικοι εκτός αντιπροσωπείας λένε πως πρέπει να αλλάξουν! Απλώς αυτός που σου είπε πως δεν αλλάζουν κατά την άποψη μου επικαλείται ένα ιδανικό σενάριο που λέει το βιβλιαράκι χωρίς να αναφέρει τις υπόλοιπες παραγράφους!
Μόλις βγει από την εγγύηση θα αδιαφορήσουν για την απίστευτη τιμή που θα κοστίζει για την αντικατάσταση τιυ! Δεν τα επισκευάζουν!
''Ματωνουν το πετσακι εκει μεσα'' ( εμπορος σουζουκι στον Πειραια για να ξερετε , με ενα υπογειο για συνεργειο). Μου εκανε εντυπωση το ποσο σιγουροι ειναι... Ετσι κι αλλιως φετος ειναι το τελευταιο σερβις. Απο του χρονου, περναει η 5ετια.
Ευχαριστω για τις ευχες -
Θυμάμαι είσαι ψηλό παλικάρι! Εάν μπορείς πάνε για εύζωνας! Μεγάλη τιμή για έναν άντρα!
Σορρυ για το οφφτοπικ
-
Κάθε πότε δίνουν αλλαγή για τα Λάδια σαζμάν στα μηχανικά κιβώτια; ή και εκεί δεν "χρειάζονται''
-
@poliviosfp said in Suzuki Swift A2L (2017):
Κάθε πότε δίνουν αλλαγή για τα Λάδια σαζμάν στα μηχανικά κιβώτια; ή και εκεί δεν "χρειάζονται''
Όταν στο manual για το μηχανικό κιβώτιο λέει αντικατάσταση λαδιω κάθε 160κ και στο cvt μόνο έλεγχο στάθμης, δεν κατανοώ τη λογική ούτε εγώ.
-
@petrosv30 said in Suzuki Swift A2L (2017):
Καλησπέρα στην παρέα
Καλό Φθινώπορο σε όλους/ες. Λοιπόν, έρχεται κάποια στιγμή η μικρή αδερφή και με λέει, ότι κανονίζοντας το ετήσιο servis στον έμπορο στον Πειραιά , της είπε ότι δεν αλλάζουμε λάδια στο κιβώτιο ταχυτήτων cvt, οταν τον ρωτησε . Η ερωτηση μου ειναι , αν ειναι καποια νοοτροπια των εμπορων ή απλα ειναι διακαιολογια γιατι δεν εχουν χρονο ή την τεχνογνωσία να το κάνουν. Αν θυμαμαι μου ειχατε πει να τα αλλαξουμε καποια στιγμη. *Το αμαξι ειναι 50.000 km (5ος χρονος).
Στα δικα μου νεα, τελειωσα την πρακτικη τον Ιουνιο, παιρνω πτυχιο μηχανολογου απο το τει και φετος θα βαλω στοληΚαλημέρα Πέτρο και με το καλό στο χακί!
Αν διαβάσεις στο βιβλίο στο σημείο που αναγράφει "Συνιστώμενη συντήρηση για χρήση σε δύσκολες συνθήκες" γράφει κάθε 75.000km. Εννοείται πως το τηρείς ευλαβικά και μόνο με αυτό: -
Έτσι έχει και άλλες παραγράφους. Αυτοί δεν ξέρω γιατί, ίσως βαριούνται να εργαστούν, κρατούν την πρώτη πρόταση που λέει για life sealing
Γενικώς ως κανόνα έχουν τα 55-65.000 χλμ. Το κιβώτιο αυτό φοριέται και σε άλλα μοντέλα.
-
@poliviosfp said in Suzuki Swift A2L (2017):
Στις δύσκολες συνθήκες κάθε 80.000km γράφει.
-
Καλησπέρα στην παρέα
Στα δικα μου νεα, τελειωσα την πρακτικη τον Ιουνιο, παιρνω πτυχιο μηχανολογου απο το τει και φετος θα βαλω στοληΚαλημέρα Πέτρο και με το καλό στο χακί!
Αν διαβάσεις στο βιβλίο στο σημείο που αναγράφει "Συνιστώμενη συντήρηση για χρήση σε δύσκολες συνθήκες" γράφει κάθε 75.000km. Εννοείται πως το τηρείς ευλαβικά και μόνο με αυτό: :
Καλησπέρα στην παρέα
Αν διαβάσεις στο βιβλίο στο σημείο που αναγράφει "Συνιστώμενη συντήρηση για χρήση σε δύσκολες συνθήκες" γράφει κάθε 75.000km. Εννοείται πως το τηρείς ευλαβικά και μόνο με αυτό: