Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
    • 1
    • 2
    • 297
    • 298
    • 299
    • 300
    • 301
    • 429
    • 430
    • 299 / 430
    Αντίλογος
    79
    8597
    126198
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • L
      lap last edited by

Fiverg προσπάθησε να βρεις το υψηλο επίπεδο σου.

Μη γίνεσαι ΝΔτης

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • piliourits
        piliourits @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

@lap υπάρχει κάποιος σοβαρός (άντε να πω αξιοσέβαστος καλύτερα) δημοσιογράφος, αναλυτής, κομματικό στέλεχος, πολιτικός, οικονομολογος με θέση ευθύνης κλπ.

Που να έχει υιοθετήσει ή σχολιάσει θετικά, ή μετατρέψει σε πολιτικό επιχείρημα κάτι απ' αυτά που παρουσιάζει σωρηδόν ο τυχάρπαστος οικονομο-παπαρολόγος του youtube? Ή όλοι κάνουν εμπάργκο στον ανύπαρκτο επειδή τον φοβούνται ή τον ζηλεύουν?

Εντάξει η κεντρο-αριστερά και η αριστερά πάνε απ' το κακό στο χειρότερο παγκοσμίως και ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται. Αλλά όχι κι έτσι, να κάνουμε benchmark για την οικονομία και την πολιτική της χώρας τις αναλύσεις στο youtube!

Ήμαρτον, είπαμε να κάνουμε χιούμορ, όχι να μετατρέπουμε το χιούμορ σε επιχειρήματα... 😊

Ο στουρναρας ειναι σοβαρος και τον εμπιστευεσαι ; η η ηγετικη μορφη χατζηδακης ;

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανέναν. Απλώς διαισθητικά και από άποψη, δίνω μεγαλύτερη βάση σ' αυτά που λέει κάποιος που είναι σε θέση ευθύνης. Και αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα, τον αντίλογο, την κριτική, ακόμα και τις νομικές ευθύνες.

Παρά ο κάθε παπαραλόγος γραφειοκράτης, με ή χωρίς τυπικά προσόντα, που πουλάει ανέξοδα και χωρίς καμία ευθύνη μούρη για να προβάλλει τον εαυτό του.

Την "ανέξοδη κριτική" ο Άντυ πρώτη φορά την άκουσε απ τον Πρωτοσάλτε και του μείνε.

Επίσης σύμφωνα με τα παραπάνω, διαισθητικά και από άποψη, τη μεγαλύτερη βάση απ όλους έδινε στα λεγόμενα του Παπαδημου, που έκρουε τον κώδωνα για τον κίνδυνο να σταματήσουν οι αγελάδες να κατεβάζουν γάλα.

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• L
          lap last edited by lap

Εντωμεταξύ από το 0,9% που έπεσε το 10 ετες ομόλογο της Ελλάδας, δηλαδή μέχρι τον τερματισμό της επαναγοράς από την ΕΚΤ, μετά άρχισε η άνοδος σε επίπεδα εποχών ΣΥΡΙΖΑ!!!! Και μετά ξανά μια μικρή πτώση στο 3,5 % χοντρικά

Η τελευταία έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 3,9%

Δηλαδή μετά 6,5 ετη ΝΔ μια ποσοτική χαλάρωση που όμοια της δεν είδε ξανά η Ευρώπη, ένα ταμείο ανάκαμψης οπου παρουσιάζουμε μέτρια απορρόφηση (ακούγονται φημες σε κανάλια και sites για ελέγχους και σκάνδαλα ακόμα και εδώ!!!) η Ελλάδα είναι στο δεκαετές στο επίπεδο του ΣΥΡΙΖΑ που μόλις είχε βγει από τα μνημόνια και οι συνομιλητές εδώ το έβλεπαν ως καταστροφή!

Όμως, έρχεται το αμυντικό ομόλογο της ΕΕ! Αυτό για εμένα θα τραβήξει κεφάλαια από τις εθνικές οικονομίες σε ένα πιο σίγουρο πανευρωπαϊκό ομόλογο!

Ταυτόχρονα όμως η ΕΚΤ αφήνει υπονοούμενα ότι θα μειώσει περαιτέρω τα επιτόκια βάσης, οπότε συγκεκριμένα κεφάλαια με πολιτικές υψηλότερων αποδόσεων ίσως στραφούν στα ελληνικά ομόλογα μειώνοντας μεν τις αποδόσεις τους, αλλά σε υψηλότερο επίπεδο από αυτά των οικονομιών του πυρήνα!

Θεωρώ πως η κυβέρνηση περιμένει αυτή την στιγμή για να ανταλλάξει παλαιότερα δανεια! Διότι με τις σημερινές αποδόσεις απλώς καλύπτει τρύπες και δεν προχωρά σε αντικατάσταση ή ανακύκλωση με καλύτερους όρους του χρέους της χώρας!

Εάν όμως ισχύσει το σενάριο πως το ομόλογο άμυνας θα τραβήξει κεφάλαια με πολιτικές σταθερότητας ενώ οι παγκόσμια οικονομία παρουσιάζει μια αστάθεια τότε οι αποδόσεις του ελληνικού θα αυξηθούν!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • V
            vagkirk last edited by

Χαχαχα μετά τις ουρές στις ταβέρνες και τα διόδια και τα ξενοδοχεία , πιάσαμε το spread 10ετους.

Είναι μια αναβάθμιση, δεν λέω.

Μέχρι προχθές μιλάγαμε για γίδια στην Κρήτη, και χθες για τους Σουδανους που θα τρώνε πιο πολύ κρέας από τους δεξιούς με τα παχυλά επιδόματα που τους εξασφαλίζει το άσυλο, σήμερα φτύνουμε εκείνο τον υπαλληλακο σε κάποιο πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης.

@lap αγαπητέ μου , πες τους για την μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ να τους φτιάξεις, είναι ευνοϊκό το κλίμα για πιο ρισκαδορικες επενδύσεις πλέον, ανέβασε λίγο το επίπεδο σε παρακαλώ , μπες λίγο στα χρηματοοικονομικά, ξεκινά με το ROE και εξέλιξε το , δες λίγο το κοινό που έχεις να κάνεις απέναντι σου , προσάρμοσε ανάλογα τις αναλύσεις σου.

Λάβε υπόψη σου πως κάποιοι είναι ακόμη σοκαρισμένοι από την εμπειρία Τσίπρα, ίσως στοκαραν τότε επί δημοψηφίσματος χιλιάδες ευρώ σε μακαρόνια και κωλοχαρτα και κονσέρβες που τα κλαίνε ακόμη, αγόρασαν diesel SUV για να μην τους τα φάει το κούρεμα και βλαστημανε κάθε μέρα για τα μπουκωμενα DPF και τις ακριβές ζημιές που τους έβγαλε το πετρέλαιο στην πόλη, ή ακόμη χειρότερα περίμεναν όντως σε ουρές σε ATM για να βγάλουν ένα εικοσαρικο αντί να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους ενω σήμερα φλεξαρουν παντού τις ανέπαφες πλήρωμες από το κινητό τους.

PS: ανέφερε ο Άντυ ως πρότυπο επιτυχημένου επιχειρηματία τον ... Μελισσανίδη;;;;; Κατάλαβα καλά;

O F 2 Replies Last reply Reply Quote 2
            • O
              otso @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

ανέφερε ο Άντυ ως πρότυπο επιτυχημένου επιχειρηματία τον ... Μελισσανίδη;;;;; Κατάλαβα καλά

ποιον μελισσανιδη ; αυτον με την σχολη οδηγων που απεδειξε οτι το αμερικανικο ονειρο υπαρχει και στην ελλαδα ;

παντου υπαρχει το απεδειξε και ο ιβαν απ την υπερκαυκασια .

στην Ελλαδα και ενα φτωχο παιδι απο την κρητη γιος φτωχης οικογενειας , με αγροτικο εισοδημα και καποιες μικροεπιδοτησεις μπορει να γινει ακομα και πρωθυπουργος .

1 Reply Last reply Reply Quote 3
              • V
                vagkirk last edited by vagkirk

Και επειδή εγώ δεν ξέρω από spread και επενδύσεις που με τον Μητσοτάκη αυξήθηκε το διαθέσιμο εισόδημα μου , κάνα τζόκερ παίζω άμα έχει τζάκποτ, στα Πατήσια επί Τσίπρα δίπλα στη Λεόντιο 100 μέτρα από το σταθμό τραίνου πλήρωνα για να μένω μόνος μου σπίτι 2 όροφο 90 τετραγωνικά 400 ευρώ , σήμερα με δύο παιδιά, λίγο πιο κάτω σε πολυ χειρότερο σημείο και διαμέρισμα του τρίτου, ίδια χρονολογίας πληρώνω για 85 τετραγωνικά 950 και συνέχεια ανεβαίνει , πλήρων ρεύμα επί Τσίπρα - δεν έχω ιδέα άνοιγα τους λογαριασμούς μόλις έφτανα στο ταμείο κάθε δίμηνο για πληρωμή, - σήμερα δίνω 150 ευρώ το μήνα.

Ρε Λαζόπουλε με γραβάτα, το εισόδημα των ιδιοκτητών ακινήτων δεν αυξήθηκε κατακόρυφα, ειδικά με την τεράστια ανάπτυξη του RBNB ;

Ρε Λαζόπουλε από την Σιγκαπούρη δεν έχεις δει πόσοι πάροχοι ρεύματος άνοιξαν, Ήρων, Φαίδων , Protergia, Φαίδων και Φειδίας , Flash , Shazam, κλπ πόσες νεες θέσεις εργασίας άνοιξαν στα καταστήματα που έφτιαξαν, στις θέσεις τηλεφωνητων για να ενημερώνουν τον καταναλωτή για την τεράστια ανταγωνιστικότητα που επιτεύχθηκε στην τιμή ρεύματος;

O F 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                • fanis75
                  fanis75 moderator @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

Και στον πόλεμο τα γραφεία κηδειών κέρδη έχουν, άρα ο πόλεμος είναι καλό πράγμα.

Tα πολλά τα βγάζει η Μπακ Ροκ, οπότε για αυτήν και τους μετόχους της ο πολεμος καλός ειναι.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• O
                    otso @vagkirk last edited by

στα Πατήσια επί Τσίπρα δίπλα στη Λεόντιο 100 μέτρα από το σταθμό τραίνου πλήρωνα για να μένω μόνος μου σπίτι 2 όροφο 90 τετραγωνικά 400 ευρώ , σήμερα με δύο παιδιά, λίγο πιο κάτω σε πολυ χειρότερο σημείο

στην γειτονια του πατακου , εχω μεινει χαλκιδος .

• C
                      criuser last edited by

Λαζόπουλοι. Επιτόκια 10ετούς όταν είχαμε γιούριμπορ μηδέν, μετά που είχαμε γιούριμπορ κοντά στο 4, τα βάζουμε στο μπλέντερ και βγάζουμε σαλάτα μακρο-μικρο-γραβάτας...😊

Ευτυχώς περνάω περίοδο βαρεμάρας για το θέμα αυτό στο φόρουμ...😊

Αν δεν είχε γυρίσει ο άντυ να απαντάει, θα μίλαγαν οι λαζόπουλοι μόνοι τους...😁 😀

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

• F
                        fiverg @vagkirk last edited by

πλήρων ρεύμα επί Τσίπρα - δεν έχω ιδέα άνοιγα τους λογαριασμούς μόλις έφτανα στο ταμείο κάθε δίμηνο για πληρωμή, - σήμερα δίνω 150 ευρώ το μήνα.

Ήσουν large μάλλον. Εγώ έχω την κακή συνήθεια να είμαι ελέφαντας. Κρατάω όλες τις πληρωμές μέσω e-banking από τότε που τις ξεκίνησα. Λοιπόν για σπίτι 100 τμ τους καλοκαιρινούς μήνες του '18 (με A/C όπως τώρα) βλέπω ποσά 124, 146... ΑΝΑ ΜΗΝΑ ενώ αν δεν κάνω λάθος με σταθερό τιμολόγιο τον Ιούνιο φέτος πλήρωσα 100. Για το 18 μιλάμε, προ πληθωρισμού, covid κλπ και με πλέρια φιλολαική κυβέρνηση που πρόσεχε το εισόδημά μας βεβαίως, βεβαίως...
                        Όχι, δεν θέλω να πω ότι το ρεύμα σήμερα είναι φτηνό ούτε να απαγγείλω κάποιο "αφήγημα της κυβερνήσεως", θέλω να πω όμως ότι κάπου τα παραλές 🙂

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                        • L
                          lap last edited by

Ε ναι ήρθε ο αντυ να μας εκπαιδεύσει με τις γνώσεις του. Να διδάξει σε κάθε καθηγητή και κάθε θρασύ νέο με διδακτορικό στα οικονομικά.

Ξέρεις τι πτυχία έδιναν στο καφενείο του χωριού του ;;;; Ίσα με 10 διδακτορικά από τα ελληνικά πανεπιστήμια

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                            lap @fiverg last edited by

@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:

πλήρων ρεύμα επί Τσίπρα - δεν έχω ιδέα άνοιγα τους λογαριασμούς μόλις έφτανα στο ταμείο κάθε δίμηνο για πληρωμή, - σήμερα δίνω 150 ευρώ το μήνα.

Ήσουν large μάλλον. Εγώ έχω την κακή συνήθεια να είμαι ελέφαντας. Κρατάω όλες τις πληρωμές μέσω e-banking από τότε που τις ξεκίνησα. Λοιπόν για σπίτι 100 τμ τους καλοκαιρινούς μήνες του '18 (με A/C όπως τώρα) βλέπω ποσά 124, 146... ΑΝΑ ΜΗΝΑ ενώ αν δεν κάνω λάθος με σταθερό τιμολόγιο τον Ιούνιο φέτος πλήρωσα 100. Για το 18 μιλάμε, προ πληθωρισμού, covid κλπ και με πλέρια φιλολαική κυβέρνηση που πρόσεχε το εισόδημά μας βεβαίως, βεβαίως...
                            Όχι, δεν θέλω να πω ότι το ρεύμα σήμερα είναι φτηνό ούτε να απαγγείλω κάποιο "αφήγημα της κυβερνήσεως", θέλω να πω όμως ότι κάπου τα παραλές 🙂

Πόσα λεπτά έχεις κλειδώσει την κιλοβατώρα;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                              criuser last edited by

"Drei Professoren – Vaterland verloren!"

Δεν είχε διδακτορικό βέβαια αυτός που να ξέρει από διδακτορικά τενεκέδων...

• L
                                lap last edited by

Αν αυτοί τενεκέδες οι μπετοβλακες ποιοι είναι….

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                • F
                                  fiverg @vagkirk last edited by

Λάβε υπόψη σου πως κάποιοι είναι ακόμη σοκαρισμένοι από την εμπειρία Τσίπρα, ίσως στοκαραν τότε επί δημοψηφίσματος χιλιάδες ευρώ σε μακαρόνια και κωλοχαρτα και κονσέρβες που τα κλαίνε ακόμη, αγόρασαν diesel SUV για να μην τους τα φάει το κούρεμα και βλαστημανε κάθε μέρα για τα μπουκωμενα DPF και τις ακριβές ζημιές που τους έβγαλε το πετρέλαιο στην πόλη, ή ακόμη χειρότερα περίμεναν όντως σε ουρές σε ATM για να βγάλουν ένα εικοσαρικο αντί να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους ενω σήμερα φλεξαρουν παντού τις ανέπαφες πλήρωμες από το κινητό τους.

Φρέσκα κουλούρια ο κουλουράς αλλά δεν μπορώ να μην σε πειράξω.

Κρίμα λοιπόν που παρατήσαμε αυτό το επιτυχημένο αναπτυξιακό μοντέλο των capital controls που πήγαινε τόσο καλά, άσε που δώσαμε και γροθιά στο καπιταλιστικό κατεστημένο. Και κρίμα που δεν προχωρήσαμε και στην υιοθέτηση πιο αδύναμου νομίσματος και άιοουγιου εν μέσω χρεωκοπίας για να αγαλιάσουν οι τράγκες αυτής της οικουμένης αλλά ο τσίπρας ως γνωστόν ξεπουλήθηκε στην μέρκελ.

Εμείς είμαστε με τον γίγαντα καθηγηταρά βαρουφάκη που όταν μιλάει η διεθνής κοινότητα στέκεται σούζα (h-index 20, κάτσε καλά λέμε). Αυτόν που γύρισε στην γυναίκα του ("darling I closed the banks") και περίμενε την επόμενη μέρα να γίνει παγκόσμια χρηματοπιστωτική καταστροφή αλλά τα χρηματιστήρια μόλις ξύπνησαν έξυσαν το δεξί (ίσως να τα προβλημάτισε παραπάνω και να έξυσαν και το αριστερό, δεν ξέρω)... Αυτόν που είχε πείσει τον εαυτό του και τους χορευτές του συντάγματος ότι είναι μέγας διαπραγματευτής φοβίζοντας με Grexit αυτούς που ήθελαν να μας το επιβάλλουν μια ώρα αρχύτερα...

Ρε συ τι ωραίες εποχές, που τις θυμήθηκες...

• L
                                    lap last edited by lap

Μα ακριβώς αυτό το επιχείρημα είναι το καλύτερο κατά της ΝΔ.

Μετά από 6,5 έτη με τους δήθεν γνώστες της οικονομίας, απλώς αρπακτικά της οικονομίας δηλαδή και από κάτω οι άσχετοι να τους θαυμάζουν, είμαστε σε ένα επίπεδο όπου κατάφερε ο ΣΥΡΙΖΑ να φέρει τη χώρα σε 2,5 με 3 ετη με μνημόνιο και ταυτόχρονη δημιουργία του μαξιλαριού. Μάλιστα με σύγκριση των επίσημων δεικτων της Eurostat, τότε ήμασταν ΚΑΛΥΤΕΡΑ για το 80% του πληθυσμού. Και υπόψιν χωρίς ποσοτική χαλάρωση με επαναγορά των ελληνικών ομολόγων, χωρίς άρση της συνθήκης του μααστριχτ για τα ελλείμματα, και χωρίς αναπτυξιακό ταμείο ανάκαμψης με κάτι δεκάδες δις μονάχα για την Ελλάδα.

Ενώ τονίζω και ξανατονιζω όσοι γκρινιάζουν σήμερα για τότε είναι αυτοί που θεωρούν ανάπτυξη το έλλειμα στο ισοζύγιο πληρωμών της χώρας και δη με άνθηση ενός μη αναπτυξιακού κλάδου δηλαδή τις οικοδομές πολυτελείας.

Είναι όχι μονάχα ακριβώς το ίδιο προβληματικό παραγωγικό μοντέλο που πτώχευσε τη χώρα αλλά μάλιστα είναι η επόμενη πίστα του, διότι ανοικοδομούνται πολυτελείας κτήρια που δεν απευθύνονται στον λαό αλλά σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και ξένους υπηκόους. Μετανάστες δηλαδή.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • C
                                      criuser @lap last edited by

Ούτε ξέρεις ποιόν ανέφερα...

Ανιστόρητοι μη επιστήμονες...

Μπετόπλακες υπάρχουν...

Μπετόβλακες δεν ξέρω...

Μόνο αν κάποιους τους είχαν τσιμεντώσει στις οικονομικές σχολές...😊

• L
                                        lap last edited by lap

Εντωμεταξύ στον ΣΚΑΙ έδειχναν εικόνες από τους μετανάστες. Σε ένα σημείο έχουν βάλει όλες τις γυναίκες και τα μωρά και σε ένα άλλο όλους τους άντρες. Λογικό θα έλεγα.

Οι φανατικοί έδειχναν μονάχα τους άντρες, όχι την άλλη γωνία με τις γυναίκες και τα μωρά.

Και έτσι έβγαλαν το αφήγημα τους.

Οχι ότι γενικότερα δεν είναι περισσότεροι οι άντρες και όχι ότι μέσα σε αυτούς μπορούν να υπάρχον και περίεργα στοιχεία.

Για αυτό άλλωστε έχουμε τις υπηρεσίες να τους αναλύουν έναν έναν ξεχωριστά.

Αλλά το αφήγημα για εισβολή στρατών με μωρόμάνες …..μπα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • F
                                          fiverg @lap last edited by fiverg

Ενώ τονίζω και ξανατονιζω όσοι γκρινιάζουν σήμερα για τότε είναι αυτοί που θεωρούν ανάπτυξη το έλλειμα στο ισοζύγιο πληρωμών της χώρας και δη με άνθηση ενός μη αναπτυξιακού κλάδου δηλαδή τις οικοδομές πολυτελείας.

Μανα μ', 100 φορές στο έχω γράψει, δεν θέλεις να το πάρεις χαμπάρι. Η όλη φοβερή και χρηστή διαχείριση του σύριζα με το ισοζύγιο που λες έχει να κάνει με το ότι δεν αγόρασε και πλήρωσε ούτε μια βίδα στα εξοπλιστικά. Σταμάτησε η χώρα να πληρώνει όπλα και "ανάσανε", πόσο πιο απλά να στο πει κάποιος? Το rbnb επί σύριζα ήρθε στην ελλάδα και όχι μόνο δεν το "πολέμησε", το μπούσταρε κιόλας αφήνοντας τα πάντα εκεί πέρα (οικοδομή, ενοικίαση) να κινούνται ανεξέλεγκτα μέσα στην μαυρίλα. Απλά έφυγε νωρίς και δεν πρόλαβε να δει τα αποτελέσματα για τα οποία τώρα φωνάζει...
                                          Βεβαίως ο αφοπλισμός μας έχει και κάποια side effects, σήμερα πάμε να κάνουμε μαγκιές στην Λιβύη με φρεγάτες 50 ετών και παρακαλάμε μην μείνουν μεσοπέλαγα και γίνουμε ρεζίλι (για το να στείλει ο χαφτάρ κατα πάνω τους καμια 20ρια drones δεν συζητάω τι πανηγύρι θα έχουμε, ήθελα να ήξερα ποιος μλκς πήρε αυτή την απόφαση...).

ΥΓ: Τιμή έχω "κλειδώσει" εκεί που είναι όλος ο κόσμος, νομίζω 10 λεπτά η kwh, αυτό σου φάνηκε περίεργο ή που @vagkirk λέει ότι πλήρωνε το 18 στην ΔΕΗ (ας πούμε) 100ρικα τον μήνα και δεν άνοιγε τον λογαριασμό πριν φτάσει στο ταμείο? Ε ναι, κάποιοι μάλλον πέρναγαν καλά επί σύριζα, τι να πω...

• F
                                            fiverg @lap last edited by

Εντωμεταξύ στον ΣΚΑΙ έδειχναν εικόνες από τους μετανάστες. Σε ένα σημείο έχουν βάλει όλες τις γυναίκες και τα μωρά και σε ένα άλλο όλους τους άντρες. Λογικό θα έλεγα.

Οι φανατικοί έδειχναν μονάχα τους άντρες, όχι την άλλη γωνία με τις γυναίκες και τα μωρά.

Και έτσι έβγαλαν το αφήγημα τους.

Οχι ότι γενικότερα δεν είναι περισσότεροι οι άντρες και όχι ότι μέσα σε αυτούς μπορούν να υπάρχον και περίεργα στοιχεία.

Για αυτό άλλωστε έχουμε τις υπηρεσίες να τους αναλύουν έναν έναν ξεχωριστά.

Αλλά το αφήγημα για εισβολή στρατών με μωρόμάνες …..μπα

Ναι κι εδώ ψέμματα σου λένε, άνω του 90% λένε τα στοιχεία ότι είναι νέοι άνδρες. Μάνες και μωρά γιοκ. Μόνο οι άνδρες κινδυνεύουν από καθεστώτα, πολιτικές διώξεις κλπ, οι γυναίκες και τα παιδιά είναι απολύτως ασφαλή και δεν έρχονται.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 297
                                            • 298
                                            • 299
                                            • 300
                                            • 301
                                            • 429
                                            • 430