-
@080422 said in Toyota Corolla 2019:
Μαζί σου, αλλά ναι έχει αστερίσκους. Π.χ. τα παράθυρα που τρίζανε τα έφτιαξαν περυσι στην 3ετία και μου είπαν οτι δε περιλαμβάνονται στην 6ετία, παρά μόνο τα μηχανικά μέρη.
Δύο ερωτήσεις επί τούτου. Εφάρμοσαν οριστική λύση ή σε 6 μήνες ξαναέτριξαν; Εφόσον σε έβαλαν να πληρώσεις ποίο το κόστος;
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Μαζί σου, αλλά ναι έχει αστερίσκους. Π.χ. τα παράθυρα που τρίζανε τα έφτιαξαν περυσι στην 3ετία και μου είπαν οτι δε περιλαμβάνονται στην 6ετία, παρά μόνο τα μηχανικά μέρη.
Δύο ερωτήσεις επί τούτου. Εφάρμοσαν οριστική λύση ή σε 6 μήνες ξαναέτριξαν; Εφόσον σε έβαλαν να πληρώσεις ποίο το κόστος;
Πάνε περίπου 10 μηνες απο την επισκευή, φαινεται η λύση να είναι οριστική.
Δεν πλήρωσα, απλά ίσως δε το εξέφρασα σωστά. Πέρυσι τον Αύγουστο το αυτοκίνητο έκλεινε 3 χρόνια. Συζήτησα το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία αρχές του καλοκαιριού και μου είπαν να το φτιαξουν άμεσα πριν κλείσει την 3ετία γιατί τα παράθυρα έχουν 3 χρονια εγγύηση κι όχι 6.
-
@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:
Πάνε περίπου 10 μηνες απο την επισκευή, φαινεται η λύση να είναι οριστική.
Δεν πλήρωσα, απλά ίσως δε το εξέφρασα σωστά. Πέρυσι τον Αύγουστο το αυτοκίνητο έκλεινε 3 χρόνια. Συζήτησα το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία αρχές του καλοκαιριού και μου είπαν να το φτιαξουν άμεσα πριν κλείσει την 3ετία γιατί τα παράθυρα έχουν 3 χρονια εγγύηση κι όχι 6.
Αν θες στείλε μου ένα pm σε ποια αντιπροσωπεία πηγές και βρήκες άκρη γιατί εκεί που πήγα εγώ απλά μου έβαλαν σπρέι σιλικόνης.
-
Eνδιαφέρον review μετά από σχεδόν 50.000km.
Aναφέρεται σε corolla TS 1.8 140hp,αλλά τα περισσότερα που λέει -εκτός του χώρου αποσκευών- υποθέτω θα ισχύουν και για το hatchback -
@panormus772 said in Toyota Corolla 2019:
Eνδιαφέρον review μετά από σχεδόν 50.000km.
Aναφέρεται σε corolla TS 1.8 140hp,αλλά τα περισσότερα που λέει -εκτός του χώρου αποσκευών- υποθέτω θα ισχύουν και για το hatchbackΤο πρόβλημα που υπάρχει παντού, στους περισσότερους επαγγελματίες...
Αρπα κολλα δουλειές, να φεύγει γρήγορα η δουλειά. -
Υπέροχο χρώμα. Το έχω δεί live σε style sdn με την αεροτομούλα και ήταν κούκλα!
-
Καλημερα
Βλεπω σε αγγελιες οτι αλλα μοντελα του 21 εχουν αναλογικο καντραν και αλλα ψηφιακο. τι παιζει ; θεωρητικα εδοση style και τα 2
-
@dm-0 said in Toyota Corolla 2019:
Καλημερα
Βλεπω σε αγγελιες οτι αλλα μοντελα του 21 εχουν αναλογικο καντραν και αλλα ψηφιακο. τι παιζει ; θεωρητικα εδοση style και τα 2
Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, αυτά με το αναλογικό ήταν απλά active, ψηφιακό είχαν τα active plus. Επειδή το έχω δει και εγώ, συνήθως οι πωλητές γράφουν κυριολεκτικά ό,τι να’ναι. Έχω δει μοντέλο του 22 και έλεγε ότι έχει 140 άλογα πχ.
-
Καλημερα
Να δούμε τις αγγελίες να σου πούμε. Εμένα που ειναι 2021 Active Plus εχει το ψηφιακό (όχι ολόκληρο, αυτό ήταν στο FL με τα 140 άλογα). Οι πιο απλές εκδόσεις ειναι το αναλογικό. Επίσης, εαν δεν ειναι υβριδικό, μπορεί να έχει το απλό.
Έχω αυτό:
Το απλό ειναι αυτό:
-
τις πρωτες αγγελιες του καρ λεω απο το 21' και μετα..
π.χ. -
τις πρωτες αγγελιες του καρ λεω απο το 21' και μετα..
π.χ.Η 1η με 15.500 ειναι η πιο απλή έκδοση Eco/Life, κάπως έτσι. Η άλλη (3η με 19Κ) ειναι απλή Active (οχι +), επίσης δεν το έχει. Ξεκάθαρα θέμα έκδοσης ειναι. Η Style το έχει, π.χ.
-
Αυτό με τα 18.800 πάντως Style δεν είναι...
-
@georgekn said in Toyota Corolla 2019:
Είναι, γιατί έχει θερμαινόμενα καθίσματα - το Active+ δνε έχει. Ίσως να ειναι και εισαγωγής.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
Είναι, γιατί έχει θερμαινόμενα καθίσματα - το Active+ δνε έχει. Ίσως να ειναι και εισαγωγής.
το Style ειχα εντυπωση οτι εχει τις 17αρες ακτινωτες ζαντες...και αλλο υφασμα στα καθίσματα.
-
το Style ειχα εντυπωση οτι εχει τις 17αρες ακτινωτες ζαντες...και αλλο υφασμα στα καθίσματα.
17" είχε σωστά, για αυτό έγραψα μήπως ειναι εισαγωγής. Γιατί έχει εξοπλισμο της Style αλλά όχι τις ζάντες.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
17" είχε σωστά, για αυτό έγραψα μήπως ειναι εισαγωγής. Γιατί έχει εξοπλισμο της Style αλλά όχι τις ζάντες.
Η κυρα Δεσποινα στην αγγελια λεει οτι ειναι ελληνικο....τωρα τι συμβαινει...
Toyota Corolla 2019