-
Είδα σήμερα ένα σε αυτό το χρώμα, πάρα πολύ όμορφο - από τα καλύτερα χρώματα που έχω δει στο CHR.
-
Έκδοση C-HIC είναι;
-
ομορφο ειναι το τωρινο CHR, μαρεσει ειδικα σε κοκκινο που εβαλες και διχρωμία
κριμα που ειναι ταφος σε επιδόσεις και εντελως μαπα σε χωρο αποσκευων. πραγματικα κρίμα. Για τους πίσω επιβατες δεν με νοιαζει και πολυ που ειναι κλειστοφοβικα αλλα ο πισω χωρος αποσκευων τοσο μικρος δεν παλευεται
-
@cirus said in Toyota C-HR 2023:
κριμα που ειναι ταφος σε επιδόσεις και εντελως μαπα σε χωρο αποσκευων. πραγματικα κρίμα. Για τους πίσω επιβατες δεν με νοιαζει και πολυ που ειναι κλειστοφοβικα αλλα ο πισω χωρος αποσκευων τοσο μικρος δεν παλευεται
Το παίρνεις 2λιτρο ή phev και ειναι σφαίρα!
Χώρο αποσκευών μια χαρά έχει, πάνω από 400 λίτρα.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
από 400 λίτρα
για κοιτα το Phev Ποσο έχει και ξαναέλα (310 λίτρα για να μην ψάχνεις)
επισης και 400 για το hybrid πάλι είναι ελαχιστα για το μεγεθος
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Πέτυχα ένα C-HR με ωραίο χρώμα (από κοντά φαίνεται καλύτερο απ' ότι στις φωτογραφίες) και είχε βάλει ένα αξεσουάρ στο εμπρός καπό, ένα πλαστικό φιμέ διακομιστικό (όπου έγραφε διακριτικά Toyota στη μία άκρη), το οποίο του πήγαινε αρκετά θεωρώ.
Πρόκειται για ανεμοθραύστη καπό, με κωδικό PW42160010, για όποιον ενδιαφέρεται.
-
από 400 λίτρα
Για το απλό ειπα 400 και είναι υπερ-αρκετά, εαν δεν κάνεις κάθε μέρα μετακομίσεις. Αλλιώς υπάρχει και το Φορντ Τουρνέο!

Ειδικά για εκδρομή 2 ατόμων και 200 λίτρα ειναι υπερ-αρκετά (είχα Μίνι και ξέρω - 2 εβδομάδες διακοπές κάναμε).
-
από 400 λίτρα
Για το απλό ειπα 400 και είναι υπερ-αρκετά, εαν δεν κάνεις κάθε μέρα μετακομίσεις. Αλλιώς υπάρχει και το Φορντ Τουρνέο!

Ειδικά για εκδρομή 2 ατόμων και 200 λίτρα ειναι υπερ-αρκετά (είχα Μίνι και ξέρω - 2 εβδομάδες διακοπές κάναμε).
Για το μέγεθος είναι μια σταλιά και τραγουδά όσο θες. Είναι αντικειμενικό αυτό δεν έχει σχέση αν χωνεύω ή όχι τα Toyota .
310 έχει πίσω το yudo μου που είναι μόλις 4 μέτρα και έχει μεγαλύτερους χώρους χωρίς κλειστοφοβία για τους πίσω επιβάτες
456 έχει το puma μου και είναι 4,18μ , πάλι μικρότερο δηλαδή και με πολύ μεγαλύτερο χώρο
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας . Όμορφο είπα ήδη ότι είναι .
-
Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε διαφορετικες χρησεις, κατηγοριες ανθρωπων κλπ κλπ.
πχ για 2 ατομα τα 400λτ ειναι λιγα? Εδω κοντα φτανουν για οικογενεια, μιλωντας σε περιπτωσεις ταξιδιων. Οχι καθημερινοτητας.
Το Yudo δεν μπορει να συγκριθει. Αλλη η χρηση του. Και 500λτ να ειχε αν δεν κανει για ταξιδι τι να το κανεις.
Ειναι τοσα πολλα τα μοντελα που ο καθενας αναλογως τις αναγκες του θα βρει κατι να του ταιριαζει. Ολα με ενα μονο μοντελο δυσκολα θα τα κανεις.
Πρεπει να κανεις πολλες υποχωρησεις. -
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας .
Μια χαρά ειναι, στα 443 λίτρα το hev. Το Πούμα ειναι ειδική περίπτωση λόγω του πατώματος, τα υπολοιπα ειναι αρκετά μικρότερα στην κατηγορία. Οπότε μια χαρά ειναι το chr, για τον τύπο του οχήματος.
-
από 400 λίτρα

Για το μέγεθος είναι μια σταλιά και τραγουδά όσο θες. Είναι αντικειμενικό αυτό δεν έχει σχέση αν χωνεύω ή όχι τα Toyota .
310 έχει πίσω το yudo μου που είναι μόλις 4 μέτρα και έχει μεγαλύτερους χώρους χωρίς κλειστοφοβία για τους πίσω επιβάτες
456 έχει το puma μου και είναι 4,18μ , πάλι μικρότερο δηλαδή και με πολύ μεγαλύτερο χώρο
Είναι πολύ μικρός ο χώρος αποσκευών για csuv πραγματικά χώρος ίχνος Έιρωνειας . Όμορφο είπα ήδη ότι είναι .
Σιγά το csuv. Bsuv θα έλεγα
-
-
@nascar1 said in Toyota C-HR 2023:
C suv ειναι το CHR.
Crossover ναι. SUV δεν το λες.
-
από 400 λίτρα

κάνεις λάθος. C-SUV είναι σε διαστάσεις
αλλο αν σε χώρους είναι a-suv
οι διαστασεις το κατηγοριοποιουν
-
@chrisk6 said in Toyota C-HR 2023:
C suv ειναι το CHR.
μωρε δεν υπάρχει κατηγορία C-crossover, μπαινουν και αυτά μαζι με τα suv για ευκολία αλλα ναι crossover είναι
-
Δεν θα διαφωνήσω ούτες όμως θα συμφωνήσω, αφού δεν υπάρχει σαφής ορισμός (και διαχωρισμός) μεταξύ αυτών των 2. Εαν το αναλύσουμε: Sport ειναι (σε εμφάνιση και επιδόσεις το 2λιτρο), Utility δεν ειναι και Vehicle ειναι.
Πάντως η toyota ως σουβ το αναφέρει.

-
Καθε αυτοκινητο απευθυνεται σε διαφορετικες χρησεις, κατηγοριες ανθρωπων κλπ κλπ.
πχ για 2 ατομα τα 400λτ ειναι λιγα? Εδω κοντα φτανουν για οικογενεια, μιλωντας σε περιπτωσεις ταξιδιων. Οχι καθημερινοτητας.
Το Yudo δεν μπορει να συγκριθει. Αλλη η χρηση του. Και 500λτ να ειχε αν δεν κανει για ταξιδι τι να το κανεις.
Ειναι τοσα πολλα τα μοντελα που ο καθενας αναλογως τις αναγκες του θα βρει κατι να του ταιριαζει. Ολα με ενα μονο μοντελο δυσκολα θα τα κανεις.
Πρεπει να κανεις πολλες υποχωρησεις.το yudo και λιγοτερο να είχε δεν πειράζει για μεσα στην πόλη, μπήκε στην κουβεντα μονο για συγκριση οτι ειναι μολις 4 μετρα και εχει τοσο
Βρε ναι ο καθενας με τις ανάγκες του αλλα τώρα να έχεις αρκετα μακρυ αμάξωμα ωστε να πέρνει ανετα τις αποσκευες 4 ατομων και να μπορεις να πάρει μονο των 2 το λες και χαζομάρα. Τουλάχιστον εγω έτσι το βλέπω. Δεν ειναι κακο αυτοκίνητο αλλα ειναι μεγαλο μειον αυτό και δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρέπει να το αναφέρουμε. Οπως αναφερουμε τα καλά του (εκπληκτικη οικονομία, ομορφο) θα λέμε και τα άσχημα. και το στενοχωρο πίσω με πορτες που δεν εχουν κλίση να μπαινεις/βγαινεις ευκολα δεν με πειραζει τοσο. Αλλα ο χωρος αποσκευών ειναι απογοητευτικός
-
Οπως αναφερουμε τα καλά του (εκπληκτικη οικονομία, ομορφο)
To μεγαλύτερο θετικό ειναι η ανάρτηση, περισσότερο από οικονομία και εμφάνιση! Έχει εκπληκτική ανάρητηση, τόσο σε οδική συμπεριφορά όσο και σε άνεση/ποιότητα κύλισης.
-
Δεν θα διαφωνήσω ούτες όμως θα συμφωνήσω, αφού δεν υπάρχει σαφής ορισμός (και διαχωρισμός) μεταξύ αυτών των 2. Εαν το αναλύσουμε: Sport ειναι (σε εμφάνιση και επιδόσεις το 2λιτρο), Utility δεν ειναι και Vehicle ειναι.
Πάντως η toyota ως σουβ το αναφέρει.

Θα μας βλεπουν οι Αμερικανοι να λεμε SUV το CHR και αντιστοιχα crossovers (κατ εμε τουλαχιστον) και θα μας παρουν με τις ντοματες.

Τα βαλανε ολα σε μια κατηγορια και τα λενε SUV...που θα επρεπε να ειναι ψηλοτερο, να εχει χωρος μεγαλυτερους απο hatch κλπ κλπ.@cirus said in Toyota C-HR 2023:
Πρεπει να κανεις πολλες υποχωρησεις.το yudo και λιγοτερο να είχε δεν πειράζει για μεσα στην πόλη, μπήκε στην κουβεντα μονο για συγκριση οτι ειναι μολις 4 μετρα και εχει τοσο
Βρε ναι ο καθενας με τις ανάγκες του αλλα τώρα να έχεις αρκετα μακρυ αμάξωμα ωστε να πέρνει ανετα τις αποσκευες 4 ατομων και να μπορεις να πάρει μονο των 2 το λες και χαζομάρα. Τουλάχιστον εγω έτσι το βλέπω. Δεν ειναι κακο αυτοκίνητο αλλα ειναι μεγαλο μειον αυτό και δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρέπει να το αναφέρουμε. Οπως αναφερουμε τα καλά του (εκπληκτικη οικονομία, ομορφο) θα λέμε και τα άσχημα. και το στενοχωρο πίσω με πορτες που δεν εχουν κλίση να μπαινεις/βγαινεις ευκολα δεν με πειραζει τοσο. Αλλα ο χωρος αποσκευών ειναι απογοητευτικός
Ανετα χωραει αποσκευες 4 ατομων. Εκτος και αν ο καθενας θελει 2 βαλιτσες μεγαλες αεροδρομιου ξερω γω. Λες και 4 μεγαλοι σακοι δεν θα μπουν.
Τεσπα λεπτομερειες...εγω απλα το αναφερω γιατι στα 400λτ θεωρω ειναι οκ.
Εδω ο ασσος και εχει 300λτ. Αν σου κανει το αυτοκινητο και το γουσταρεις στην χειροτερη βαζεις μπαγκαζιερα απο πανω και οταν θες να κανεις ταξιδι παρε οτι εχεις!!!
Τωρα ο καθενας εχει μαθει να ταξιδευει αλλιως, να θελει αλλα πραγματα μεσα στο αυτοκινητο οποτε δυσκολα θα ταιριαξει σε ολους. Ειπαμε υποχωρησεις...απο χωρο πισω, μικρα παραθυρα κ.ο.κ. -
Θα μας βλεπουν οι Αμερικανοι να λεμε SUV το CHR και αντιστοιχα crossovers (κατ εμε τουλαχιστον) και θα μας παρουν με τις ντοματες.

Για αυτό η Τογιότα τα λέει σωστά και αναφέρει ξεκάθαρα "European Segment". Γιατί στην Αμερική ούτε για πόλης δεν κάνει!!
Toyota C-HR 2023