-
Οι νέοι συντελεστές 1.1619 στη Χαμηλή Τάση σημαίνει με απλά λόγια ότι για κάθε 100kwh που καταναλώνεις θα πληρώνεις άλλες 16kwh extra χωρίς να τις έχεις κάψει.
https://techmaniacs.gr/megalo-kapelo-se-oloys-toys-logariasmoys-reymatos-anexartitos-parochoy/
Να τις υπολογίζετε κι αυτές οι ηλεΧτροκίνητοι!
+16% η κατανάλωση σας
-
@piliourits said in ΔΕΗ:
Οι νέοι συντελεστές 1.1619 στη Χαμηλή Τάση σημαίνει με απλά λόγια ότι για κάθε 100kwh που καταναλώνεις θα πληρώνεις άλλες 16kwh extra χωρίς να τις έχεις κάψει.
https://techmaniacs.gr/megalo-kapelo-se-oloys-toys-logariasmoys-reymatos-anexartitos-parochoy/
Να τις υπολογίζετε κι αυτές οι ηλεΧτροκίνητοι!
+16% η κατανάλωση σας
Και πάλι συμφερει το ηλεκτρικο σε οικονομια ακομα και αν ακριβυνει και αλλο
Καλα σε εμας που έχουμε Φ/Β αυτο δεν μας αγγιζει καν
-
Μήπως εσείς πληρώνετε "απώλειες" χωρίς καν να τις έχετε;
Τις απώλειες όσων στέλνουν ρεύμα, ποιος τις πληρώνει;Αυτή τη δημιουργική λογιστική θα την πληρώσουμε ακριβά οι καταναλωτές.
-
@piliourits said in ΔΕΗ:
Τις απώλειες όσων στέλνουν ρεύμα, ποιος τις πληρώνει;Αυτή τη δημιουργική λογιστική θα την πληρώσουμε ακριβά οι καταναλωτές.
Ολοι μας πληρωνουμε τα λαθη αυτα με υψηλότερα τιμολόγια
κλασικα το κρατος έδωσε αδεια σε πολυ περισσότερα φβ από οτι αντεχε το σύστημα και χωρις να φτιαξει συστηματα αποθηκευσης ενεργειας. Και εννοω κυριως τα μεγαλα ΦΒ για αδειες που παραγουν MW οχι τα μικρά των ιδιωτων
ευτυχως που έχω μπαταρία και αποθηκευω ενεργεια
-
Ο συντελεστής αυτός πόσο είναι τώρα;
-
-
@piliourits said in ΔΕΗ:
Ολοι μας πληρωνουμε τα λαθη αυτα με υψηλότερα τιμολόγια
κλασικα το κρατος έδωσε αδεια σε πολυ περισσότερα φβ από οτι αντεχε το σύστημα και χωρις να φτιαξει συστηματα αποθηκευσης ενεργειας. Και εννοω κυριως τα μεγαλα ΦΒ για αδειες που παραγουν MW οχι τα μικρά των ιδιωτων
ευτυχως που έχω μπαταρία και αποθηκευω ενεργεια
Και για αυτό τους τα σβήνει τις ώρες μεγάλης παραγωγής
-
-
-
-
@piliourits said in ΔΕΗ:
Μόνο στην Ελλάδα 2.0
θα βγει service pack 1
Μπαααα
Θα το ονομάσουν 2.0.27
Θα κουμπώσει και με χρονολογία το 2027! -
για οποιον δεν ενδιαφερεται να φυγει απο ΔΕΗ και εχει νυχτερινο ρευμα, αυτο ειναι μια πολυ τιμια προταση.
https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-entertwo/
θα το επαιρνα αν δεν ειχα ηδη κανει συμβαση για το my home enter
-
για οποιον δεν ενδιαφερεται να φυγει απο ΔΕΗ και εχει νυχτερινο ρευμα, αυτο ειναι μια πολυ τιμια προταση.
Για πές, γιατί ειναι καλό? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ρεύμα, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Αλλά τώρα το σκέφτομαι, γιατι θα βάλω DeiFiber (αφού το οτέ δεν έχει φέρει αλλά έφερε η ΔΕΗ την οπτική στο σπίτι μου) και λέω μήπως τα κάνω όλα ΔΕΗ και ξενοιάσω.
-
Για πές, γιατί ειναι καλό? Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ρεύμα, έχω μαύρα μεσάνυχτα. Αλλά τώρα το σκέφτομαι, γιατι θα βάλω DeiFiber (αφού το οτέ δεν έχει φέρει αλλά έφερε η ΔΕΗ την οπτική στο σπίτι μου) και λέω μήπως τα κάνω όλα ΔΕΗ και ξενοιάσω.
0.145ευρω σταθερη τιμη kwh για ημερα και κατω απο 10λεπτα την "νυχτα". Το βαζω σε εισαγωγικα διοτι εχει μειωμενη χρεωση και ωρες ημερας. Το θεωρω τιμιο πακετο. Σου δινει και 100 ευρω συνολικη εκπτωση που την σπαει 50ευρω τωρα και 50 ευρω σε 6 μηνες.
Αφου θα παρεις ftth απο αυτους, δες μηπως εχουν κανενα συνδυαστικο προωθητικο πακετο για οπτικη ινα και ρευμα. -
0.145ευρω σταθερη τιμη kwh για ημερα και κατω απο 10λεπτα την "νυχτα". Το βαζω σε εισαγωγικα διοτι εχει μειωμενη χρεωση και ωρες ημερας. Το θεωρω τιμιο πακετο. Σου δινει και 100 ευρω συνολικη εκπτωση που την σπαει 50ευρω τωρα και 50 ευρω σε 6 μηνες.
Αφου θα παρεις ftth απο αυτους, δες μηπως εχουν κανενα συνδυαστικο προωθητικο πακετο για οπτικη ινα και ρευμα.Ναι αυτό ρωτάω, ειναι καλές τιμές αυτές που αναφέρει? Γιατι τις είδα τις χρεώσεις, αλλά δεν έχω ιδέα εαν ειναι καλές τιμές ή όχι.
Συνδυαστικό δεν μου είπαν κάτι στο τηλέφωνο, αλλά θα ρωτήσω, μήπως και....
-
Αφου θα παρεις ftth απο αυτους, δες μηπως εχουν κανενα συνδυαστικο προωθητικο πακετο για οπτικη ινα και ρευμα.Ναι αυτό ρωτάω, ειναι καλές τιμές αυτές που αναφέρει? Γιατι τις είδα τις χρεώσεις, αλλά δεν έχω ιδέα εαν ειναι καλές τιμές ή όχι.
Συνδυαστικό δεν μου είπαν κάτι στο τηλέφωνο, αλλά θα ρωτήσω, μήπως και....
αλλες εταιρειες ξερω οτι εχουν και πιο χαμηλα. Νομιζω φτανουν μεχρι τα 10λεπτα σταθερη τιμη για το 24ωρο, αλλα προσωπικα απο ΔΕΗ δεν φευγω. Για αυτο και ανεφερα "για οποιον θελει να μεινει ΔΕΗ".
Ειναι οκ τιμες παντως και ειδικα η νυχτερινη ειναι σουπερ (για δεη). Ισως να πεσουν και αλλο τα συμβολαια. Μεχρι ιουλιο, το αργοτερο να εχει κανει συμβολαιο οποιος θελει να μεινει στη δεη παντως. Ειχαν κυκλοφορησει και περισυ κατι καλες τιμες ιουνιο-ιουλιο. Το 0.145 παντως ειναι το καλυτερο που εχω δει στην δεη απο τον αυγουστο του 24 και μετα. -
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Χάρη!!
ΥΓ: Γιατί δεν φεύγεις από ΔΕΗ? Εγώ με ΦΑ σε ρέυμα ειμαι ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση.
-
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες Χάρη!!
ΥΓ: Γιατί δεν φεύγεις από ΔΕΗ? Εγώ με ΦΑ σε ρέυμα ειμαι ευχαριστημένος από εξυπηρέτηση.
Ειχα ακουσει ασχημες εμπειριες απο ανθρωπους που ταλαιπωρηθηκαν παλαιοτερα με εκεινη την εταιρεια που εκλεισε (καποια απατη με τον προδρομο του ενφια θυμαμαι).
Τωρα που εχω βαλει το φωτοβολταϊκο δεν θελω να φυγω απο δεη, διοτι εχω ακουσει πως εχει την καλυτερη αντιμετωπιση και πιο σωστη καταμετρηση στα φβ. -
2ετη σύμβαση το two προσοχή...
-
Βλέπω ότι έχει 8€ πάγιο.
Τι νόημα, τι αιτιολογία έχει το πάγιο, εφόσον η διανομή ρεύματος χρεώνεται ξεχωριστά; (και το εφαρμόζουν όλοι)Και το νόημα του σταθερού τιμολογίου ποιο είναι ρε παιδιά, ότι θα "πιάσουμε κορόιδο" τον παροχο ρεύματος και στα επόμενα δύο χρόνια, μπορεί ας πούμε να ανέβει 10-20-40% πάνω η χρέωση για τους υπόλοιπους με κυμαινόμενο, αλλά όχι για μένα;
Δηλαδή θα έδιναν οι παροχοι τιμές που έχουν προϋπολογίσει πως θα χάσουν κέρδη; Κι η ΔΕΗ που έχει σχεδόν όλη την πίτα της πελατείας;
ΔΕΗ