-
Εγώ πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί τοσο μίσος στα ηλεκτρικά.
Είπαμε ακόμα για ταξίδι έχουν περιορισμούς , για πόλη είναι μια χαρά. Βασικά είναι ότι καλύτερο υπάρχει
Δεν τα θέλετε οι θεσμικοί? Κανένα πρόβλημα . Μην τα πάρετε, απλά πράγματα. Αφήστε όσους από μας τα θέλουμε να τα αγοράσουμε και μείνετε εσείς με τις υπεραμαξαρες.
Για μένα όσο λιγότεροι ηλεκτρικοί τόσο το καλύτερο
-
Μίσος όχι, καζούρα και πειράγματα για τις απερίγραπτες ανακρίβειες και μισές αλήθειες που γράφονται κατά καιρούς, βεβαίως. Σε κάθε περίπτωση ο ζήλος των νεοφώτιστων, όπως και οι εμμονές φανμποιζ και προμοτορων, είχαν πάντα την πλάκα τους και ανέκαθεν ήταν αφορμή για υπέροχες κλοτσοπατινάδες στα φόρουμ - ανεξαρτήτως αντικειμένου. Δεν βλέπω γιατί τα περί ηλεκτρικών θα πρέπει να αποτελούν εξαίρεση.
-
Για εμέ οσο περισσότερα ηλεκτρικα τοσο το καλύτερο. Έχει πλάκα να τους βλέπεις στα ΣΕΑ να περιμενουν στο συσσίτιο ρεύματος.
-
Κοίτα, υπάρχουν μερακλήδες που γουστάρουν νυχτερινά νταλαβέρια με βούλγαρους νταλικέριδες στην πίσω αυλή των ΣΕΑ - εμείς δεν κρίνουμε. Κόσμος που βρίσκει σέξι να φορτίζει υπό βροχή ή κάτω από καυτό ήλιο στα ΣΕΑ δίπλα στα εκδρομικά των ΚΑΠΗ - και πάλι δεν κρίνουμε. "Οικογενειάρχες" που για το πήγαινε-έλα από το "γουίκεντ στα καλάβρυτα" έχουν υπόψη τους μια και μόνη διαδρομή - την ίδια με αυτή που χρησιμοποιούν οι φορτηγατζίδες.
-
-
Εχει το κάπιταλ άρθρο της ντόιτσε βέλε, γιατί είναι αστείες οι πωλήσεις των κινέζικων αυτοκινήτων στην Γερμανία και δη των ηλεκτρικών και λέει τα αυτονόητα.
Και μάλιστα ότι αν πολλοί Γερμανοί δεν νόμιζαν ότι τα Εμτζί είναι εγγλέζικα, θα ήταν πιο αστείες οι πωλήσεις.
Εκεί η μπίντ πουλάει σχεδόν όσα αμάξια πουλάει εδώ, δηλαδή τίποτα.
-
Πάντως πέτυχα atto 2 εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης, οπότε όλα γίνονται.
-
Εγώ δεν πέτυχα 2 atto πουθενά...
-
@argyn said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Μίσος όχι, καζούρα και πειράγματα για τις απερίγραπτες ανακρίβειες και μισές αλήθειες που γράφονται κατά καιρούς, βεβαίως. Σε κάθε περίπτωση ο ζήλος των νεοφώτιστων, όπως και οι εμμονές φανμποιζ και προμοτορων, είχαν πάντα την πλάκα τους και ανέκαθεν ήταν αφορμή για υπέροχες κλοτσοπατινάδες στα φόρουμ - ανεξαρτήτως αντικειμένου. Δεν βλέπω γιατί τα περί ηλεκτρικών θα πρέπει να αποτελούν εξαίρεση.
Προς το παρόν, οι μόνοι που σπάνε μπάλες και ξημεροβραδιάζονται με τα βεΜποξ κλπ επιταχυνσιόμετρα είναι όσοι θέλουν κάτι να πουν αλλά δεν ξέρουν τι θέλουν να πουν, αλλά τελικά κάτι λένε !! (τι όμως? ) οι λοιποί με το ζόρι θυμόμαστε να το φορτίζουμε !
Το ωραιότερο από όλα βέβαια, είναι το διχαστικό κλίμα, ΕΣΕΙΣ & ΕΜΕΙΣ !!
-
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εγώ δεν πέτυχα 2 atto πουθενά...
Ακόμα εκεί είναι. Πάνε δες τα.
-
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
οι λοιποί με το ζόρι θυμόμαστε να το φορτίζουμε !
Καθόλου παράξενο καθότι κάργα συνειδητοποιημένοι αγοραστές του Μ3P, αντάξιοι του χαρακτήρα του αυτοκινήτου που επέλεξαν "Με άδεια την Αθήνα, εύκρατο καιρό και οδηγώντας ομαλά όταν έχω κόσμο και νευρικά όταν δεν έχω (περί το 50-50%) το μοντελ 3 είναι στις 12,8 kWh/100 km". Θα το έλεγες και δηθενιά εάν δεν επρόκειτο περί θλιβερής αστειότητας.
-
@argyn said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
οι λοιποί με το ζόρι θυμόμαστε να το φορτίζουμε !
Καθόλου παράξενο καθότι κάργα συνειδητοποιημένοι αγοραστές του Μ3P, αντάξιοι του χαρακτήρα του αυτοκινήτου που επέλεξαν "Με άδεια την Αθήνα, εύκρατο καιρό και οδηγώντας ομαλά όταν έχω κόσμο και νευρικά όταν δεν έχω (περί το 50-50%) το μοντελ 3 είναι στις 12,8 kWh/100 km". Θα το έλεγες και δηθενιά εάν δεν επρόκειτω περί θλιβερής αστειότητας.
Δηθενιά και θλιβερή αστειότητα είναι η χρήση ενός οικογενειακού αυτοκινήτου με μεγάλους χώρους ως τέτοιου ? Πόσο είσαι 16-17 ετών, γιατί για παραπάνω δεν σε κόβω !!
-
Κλάααμα αυτοί οι περφορμάτοι, χτυπάνε το κεφάλι τους, προηγμένη τεχνολογία και μλκιες, δεν έπαιρναν ένα ντατσουν να κάνουν τη δουλειά τους...
-
Και που ξες ότι δεν έχουν και ντάτσουν ;
-
Και σε αυτό καλύτερα να περιορίζονταν - εικαστικώς άλλωστε ταιριάζουν απολύτως με τους εκσκαφείς και τους φορτωτές.
-
Και από αυτούς έχουν ! Ξυδάκι τώρα !
-
This post is deleted! -
Συμπονούμε όσους ταξιδεύουν με περφορμανς, όσους τρώνε μουχλιασμένα τυριά, κι όσους πίνουν παλιά κρασιά... έτσι είναι η μοίρα των ανθρώπων, σκληρή.
Αλλά αυτό με το ξύδι, τι φάση, το μαρτύριο του Κυρίου, μέρες που είναι... τι είστε, Ρωμαίοι φαντάροι, και κερνατε ξύδι τ τον κόσμο;
-
-
For whom the bell tolls?
Μακάρι να είχαμε polestar στην Ελλάδα πάντως.
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης