-
Απλά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο του κόσμου εδώ και 40 χρόνια! Πάς δουλειά, τα παιδιά σχολείο, η κυρία για ψώνια και το ΣΚ πίστα και τα κάνει όλα τέλεια χωρίς κιχ, χωρίς ζημιές, υπερθερμάνσεις και άλλες ιταλικές βλακείες.
-
@fanis75 said in Porsche 911:
Απλά το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αυτοκίνητο του κόσμου εδώ και 40 χρόνια! Πάς δουλειά, τα παιδιά σχολείο, η κυρία για ψώνια και το ΣΚ πίστα και τα κάνει όλα τέλεια χωρίς κιχ, χωρίς ζημιές, υπερθερμάνσεις και άλλες ιταλικές βλακείες.
Το πιο ALLAROUND περιγράφεις!
-
Οχι και μόνο 40 χρόνια,κυκλοφορεί από το 1938….
-
Τεχνητός ήχος και στην porsche
-
@kkostask said in Porsche 911:
Οχι και μόνο 40 χρόνια,κυκλοφορεί από το 1938….
Ναι αλλά τα τελευτάια 40 ειναι της προκοπής.
@sargus said in Porsche 911:
Το πιο ALLAROUND περιγράφεις!
Και άρα το καλύτερο, αφού ειναι σε όλα άριστο.
-
Φοβερό εργαλείο!
Ίσως το πιο διαχρονικό αυτοκίνητο που έχει βγει ποτέ. -
Απειλειται ομως η βασικη του ιδιοτητα αφου πλεον παιρνει κανεις αμαξι με 300 αλογα με 40.000 ευρω.
-
@george-0 said in Porsche 911:
Απειλειται ομως η βασικη του ιδιοτητα αφου πλεον παιρνει κανεις αμαξι με 300 αλογα με 40.000 ευρω.
ναι αλλά δεν ειναι Πόρσε!
-
Καλά μην τρελαίνεστε...δέχομαι ολα τα προσόντα του σαν αμαξι, είναι όντως συνώνυμο του sportscar παρολο που εχει οδηγικα κουσουρια.
Αυτό που δε δέχομαι με τπτ ειναι το θεσφατο της αξιοπιστίας. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Μπορει να ειναι σε καλυτερη μοίρα απο αλλα ανταγωνιστικα αλλα γενικότερα καθε γενιά αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα που οι κάτοχοι φροντίζουν να τα κρύβουν επιμελώς ώστε να διατηρούν την αξία ψηλά.
-
@stefan147 said in Porsche 911:
Αυτό που δε δέχομαι με τπτ ειναι το θεσφατο της αξιοπιστίας. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Μπορει να ειναι σε καλυτερη μοίρα απο αλλα ανταγωνιστικα αλλα γενικότερα καθε γενιά αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα που οι κάτοχοι φροντίζουν να τα κρύβουν επιμελώς ώστε να διατηρούν την αξία ψηλά.
Αξιοπιστία σχετικά με τους Ιταλικούς ματρακάδες. Ειδικά την δεκαετία του '80 που τα Ιταλικά χαλάγανε ποιο συχνά και από Στελάντις και επίσης ήταν τραγικά για καθημερινά αμάξια, άβολα, σκληρά και χωρίς καμία άνεση εξοπλισμού ενώ με την 911 έβγαινες ατσαλάκωτος.
-
Παντως ουτε τοσο ανετες οσο λενε ειναι...
-
Σ αυτό διαφωνώ. Για σπορτσκαρ ειναι σούπερ ανετα. Εξαιρούνται φυσικά οι διαφορές GT εκδόσεις που είναι αυτονόητο. Από κει και πέρα ότι έχει pasm, έχει και 2 πρόσωπα (τουλαχιστον).
Είναι εντυπωσιακό πόσο πιο άνετο ειναι στην καθημερινότητα το Κεϋμαν πχ σε σχέση με το Kuga με τον κωλοημιακαμπτο. Μιλάω για συνθήκες ζούγκλας τύπου Λιοσίων πάνω-κατω που το Kuga κοπανάει και χοροπηδάει ενώ το ντεμεκ σπορτσκαρ περνάει αέρα.
-
Δε ξέρω αν εχεις κάνει ταξίδι με 911 ή cayman αλλά ο θορυβος ειναι ως και ανυπόφορος.
Επίσης η 911 στη πολη υποφέρει στις λακούβες .Ειδικά στη πίσω αναρτηση.Η Cayman περνάει καλυτερα απο τις λακούβες οντως σε σχέση με 911. -
Μάλλον δεν έχεις κάνει ταξίδι με Corolla Cross για να συζητήσουμε για θόρυβο!
Αυτό μόλις προχθές (αν θεωρείται ταξίδι το Μαρουσι-Πορτο Χελι - για μένα είναι διαδρομή proving ground γιατι εχει απ' ολα) ενώ έχω πάει και Θεσσαλονίκη και Πύλο μαζί με τη σύζυγό.
Γενικά έχω κάνει 10Κ χλμ σε 16 μηνες ενώ έχω και αρκετή εμπειρία με 996 και 996ΤΤ/997ΤΤ. Για το είδος τους είναι ότι πιο άνετο υπάρχει. Οποιος τα βρισκει άβολα προφανως και δεν κάνει για τέτοιο αμαξι.
-
Α δεν ήξερα οτι εχεις.Εχω κάνει παρα πολλά χιλιομετρα με cayman S και εδω και ενα χρόνο εχει πάρει ο κουνιαδος μου μια 997 οπότε ολο και πάμε καμια βολτα.
-
Για το συγκεκριμένο της δοκιμής του Τόμας παραπάνω δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αγοράς σαν σπορτ αυτοκίνητο.
Υπερ - διαστασιολογημένο σε λάστιχα φρένα ανάρτηση για να νοιώσεις κάτι έστω να ανεβάσει την αδρεναλίνη θα πρέπει να οδηγείς με τελείως αντικοινωνικό και κακουργηματικό τρόπο.
Ασε που εξεπίτηδες είναι Υπο - βαθμισμένο απο πλευράς ισχύος για να έχουν λόγο ύπαρξης οι ακριβότερες εκδόσεις .
Όλοι θα πάνε στους βελτιωτές για να πάρουν ακόμα άλλα 50-100 άλογα για πλάκα και τότε θα δούνε στη πρώτη επαφή με οδόστρωμα μέτριο προς γυαλί πως έπρεπε να τα σκάσουν για το τετρακίνητο ...
Χίλιες φορές μια μεταχειρισμένη cayman με λογική ισχύ όπως του stefan που θα την οδηγείς όταν είσαι έτοιμος σε συνθήκες που επιλέγεις παρά η "καθημερινή" δήθεν 911 που όπως όλες οι 911 περιμένει να σε "στείλει" όταν σε βρει χαλαρό ή νομίζεις πως την ελέγχεις ...
-
Από 992 και μετά μου φαίνονται παντελώς αδιάφορα τα 911. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα είναι τρομακτικά ικανά αυτοκινητα αλλα παράλληλα είναι φορτηγό.
-
Εχει περισσοτερο χωρο στην καμπινα το 911 και ψηλοτερη οροφη, η διαφορα ειναι μεγαλη. Αλλοιως προφανως το αμαξι με τον κινητηρα στην μεση ειναι καλυτερα ζυγισμενο, κατα τα αλλα τα ιδια ειναι. Μπροστινο μερος ειναι ακριβως το ιδιο μεχρι νομιζω το 992 που απεκτησε αλλη αναρτηση εμπρος.
-
Το μεγαλυτερο λαθος το εκαναν με την 996 και τα μπροστινα φαναρια. Γρηγορα επανεφεραν το στρογγυλο φαναρι στην 997.
996
997
-
997.2 ειναι peak Porsche κατά τη γνώμη μου. Είναι χρυσή τομή αναλογικοτητας και μοντερνιας.
Δυστυχώς είναι ελάχιστες στη χώρα γιατι παρουσιάστηκε ακριβώς πάνω στην κρίση. Τις ψάχνω με το κυαλι καθώς με το παιδί μάλλον αναγκαστικά θα πάω σε 911 καποια στιγμή παρόλο που δεν την προτιμώ σε σχέση με το αντίστοιχο Cayman.
Porsche 911