-
Όπως ανέφερε και μια ψυχή, το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο Θεός. Φυσικά και να πάνε οι άνθρωποι να ξεσκασουν. Η μιρλα και οι παπατζες όμως περισσεύουν από μερικούς. Ελαττώσετε κάποιοι και πάτε για ένα τσιπουρακι να σιαξετε. Πάρτε ένα ρεπό βρε παιδί μου.
-
Το 99% αυτών που κλαίγονται έχουν πολύ πολύ περισσότερα από όσα ισχυρίζονται. Οι πραγματικά έχοντες πρόβλημα σπάνια θα μιλήσουν.
-
@i-hasu said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μόλις διάβασα πως από τα ξημερώματα 6:30 εως 9:30 55000 οχήματα εχουν βγει από την Αθήνα. Καπου 200000 ψυχες και το ποταμι των δυστυχισμενων ολο και αυξανει σε ορμη και αριθμούς.
σε μία περιοχή 5 εκ. τι να σου πω τρελό το νούμερο σου.
Ναι ρε, είναι σαν απ το Βόλο των 100 χιλιαδων μονίμων κατοίκων, 5 φορές το χρόνο να φύγουν 4 χιλιάδες (μη σου πω 8 όλοι μαζί) να πάνε βόλτα, μιλάμε για νούμερα τρελής ευημερίας, μόνο στο Μανχάταν και το Μαϊάμι υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί, εκτός απ την Αθήνα.
Και δεν συμβαίνει μόνο εδώ.
Έχετε δει τι γίνεται στο Ντιβαλί και τις άλλες γιορτές κάτω στην Ινδία;
Αμέτρητα εκατομμύρια βγαίνουν στους δρόμους και τις εξοχές και τα ποτάμια για πολυήμερους εορτασμούς, και μετά θέλουν να τους πιστέψουμε ότι ανήκουν στους φτωχότερους πληθυσμούς του πλανήτη!
Ενώ στη πραγματικότητα έχουν τόσα πολλά λεφτά, όσο μυαλό έχουν οι τετραπέρατοι ακομμάτιστοι Νεοδημοκράτες, στην ηγεσία της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης! -
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Θα πάει και μισό εκατομμύριο στο χωριό του και το κάνετε θέμα... Τράτζικ είστε!
Και άλλο ένα εκατομμύριο όταν ήταν η συγκέντρωση για τα τεμπη και οι μπαγασες βρήκαν αφορμή για 4ημερακι. Καλά κάνουν δεν λέω, αλλά επειδή οι μλκς ανεβοκατεβαίνουν για δουλειά μαζί με τους εκδρομείς, όταν μιλάνε για αφραγκιες καλό είναι να τα θυμούνται αυτά και να μην μας πρήζουν τις μπάλες !
-
@dettol said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
ο λαπ δεν ξυπνησε ακομα να γραψει λογυδριο για τους πανταχου την χωρα κακομοιρους που δεν φτανει ο μισθος για να αγορασουν μπαγιατικο ψωμακι απο το σουπερμαρκετ (οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι);
Μαλλον οσοι φευγουν θα ειναι κληρονομοι και θα κουβαλαει ο καθενας μαζι του την προσωπικη του γυαλα.Τι αλλο; ολο και κατι θα εχω ξεχασει...
Κάτσε να ξυπνήσει και τα λέμε !
Κληρονόμοι εργολάβοι μέσα σε γυάλα ! -
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το 99% αυτών που κλαίγονται έχουν πολύ πολύ περισσότερα από όσα ισχυρίζονται. Οι πραγματικά έχοντες πρόβλημα σπάνια θα μιλήσουν.
Μα όσοι κατηγορούν αλλήλους για ευνοημένους είναι οι μακράν πιο ευνοημένοι, και τεμπέληδες βεβαίως βεβαίως !
-
Εγώ λέω πως όσοι δεν θέλουν να ακούν για τις δυσκολίες των συμπολιτών τους, νιώθουν ενοχές... και ψάχνουν τρόπο να τις αποφύγουν! Τις ενοχές ξέρουν αυτοί γιατί τις έχουν!
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@dettol said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
ο λαπ δεν ξυπνησε ακομα να γραψει λογυδριο για τους πανταχου την χωρα κακομοιρους που δεν φτανει ο μισθος για να αγορασουν μπαγιατικο ψωμακι απο το σουπερμαρκετ (οχι οτι δεν υπαρχουν και τετοιοι ανθρωποι);
Μαλλον οσοι φευγουν θα ειναι κληρονομοι και θα κουβαλαει ο καθενας μαζι του την προσωπικη του γυαλα.Τι αλλο; ολο και κατι θα εχω ξεχασει...
Κάτσε να ξυπνήσει και τα λέμε !
Κληρονόμοι εργολάβοι μέσα σε γυάλα !Από τις 8 στο πόδι είμαι, τώρα πίνω καφεδάκι και μετά ξανά θα κάνω δουλειά! Μη μου χαλάσετε το καφεδάκι!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ λέω πως όσοι δεν θέλουν να ακούν για τις δυσκολίες των συμπολιτών τους, νιώθουν ενοχές... και ψάχνουν τρόπο να τις αποφύγουν! Τις ενοχές ξέρουν αυτοί γιατί τις έχουν!
ειναι μια πραγματικοτητα, οι ερινυες βλεπεις.
ετσι νοιωθουν καλυτερα να απολαυσουν τον καλο μισθο τους.
και εαν εχουν πατησει και καποια ονειρα που ειχαν για την κοινωνια και την προσφορα τους, να τα θαψουν στο 'που τα βρισκουν οι πουστηδες' -
Απατεωνιες ΝΔ.
Αύξηση βασικού μισθού που την παίρνει πίσω μεσω φορολογίας, αφού δεν αυξάνει το αφορολογητο.Για κάτι τέτοια δεν πρόκειται να ξαναδείτε αυτοδυναμία, οπως τα κολληταρια σας του ΠΑΣΟΚ.
-
Που τις είδες τις δυσκολίες των συμπολιτών μας ;
Σε κάνα ντοκυμαντέρ στο νετφλιξ Καθήμενος αναπαυτικά μπροστά από το λάπτοπ ;
Ασε μας αγάπη μου -
Αδυναμία κατανόησης του περιβάλλοντος!
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
ειναι μια πραγματικοτητα, οι ερινυες βλεπεις.
ετσι νοιωθουν καλυτερα να απολαυσουν τον καλο μισθο τους.
και εαν εχουν πατησει και καποια ονειρα που ειχαν για την κοινωνια και την προσφορα τους, να τα θαψουν στο 'που τα βρισκουν οι πουστηδες'Όσο καλό μισθό εχεισ, άλλο τόσο έχω και εγώ! Οτι ζωή κάνεις, παρόμοια κάνω και εγώ !
Μπάι δε γουει, τα κολατεραλς είναι για να ρίξεις το επιτόκιο δανεισμού. Αν ζητήσεις κάνα επιδοτούμενο δάνειο και έχεις καλά νούμερα ( που έχεις !!) τα ΤΕΠΙΧ σου δίνουν επιτόκιο κάτω από τον πληθωρισμό -
Πάμε βασιλακη καιλα, ξεκίνα επόμενο γύρο !
-
Τα κολατεραλς δίνουν δυνατότητα δανεισμού! Ξεκινούνε πρωτιά από αυτό! Έχεις δει πολλές επιχειρήσεις να δανειοδοτούνται;
-
Τα κολατεραλς δίνουν δυνατότητα δανεισμού! Ξεκινούνε πρωτιά από αυτό! Έχεις δει πολλές επιχειρήσεις να δανειοδοτούνται;
Μιλάμε για εταιρία με καταθέσεις, πάγια και καλά νούμερα. Ήμαρτον πχια
-
Πάμε βασιλακη καιλα, ξεκίνα επόμενο γύρο !
Μαζόχας είσαι να τα ακούς κάθε φορά! Ζήσε τη ζωή κληρονόμου και ευχαρίστησε το Θεό για αυτό ! Τα υπόλοιπα αστα για αυτούς που τα βλέπουν!
-
Δεν εργάζονται όλοι σε εργολάβους!
-
Δεν εργάζονται όλοι σε εργολάβους!
Τι σε πονάει τόσο πολύ ; Οτι σε γλέντησα στις πανελλήνιες ή ότι προσπάθησες να με κάνεις φίλο και οπότε έγραφες αρλούμπα σε έκραζα ;
-
Πάρα πολλες να μπορούν αλλά δεν το χρειάζονται !
Αλλά που να δεις εσύ τέτοιες επιχειρήσεις ; Εκεί δουλεύουν με αξιοκρατία νυχθημερόν, δεν θέλουν ξυστές που αράζουν όλη μέρα στα φόρα γράφοντας σε ΟΛΑ τα θέματα !!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3