-
Ανοίγω αυτό το νήμα για να βάζουμε διάφορα συγκριτικά test ή συγκρίσεις που μπορεί να χρειαζόμαστε γνώμες κτλ.
Ξεκινάω με τα παρακάτω. -
@katafractos17 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Ξεκινάω με τα παρακάτω.
Ευκολάκι, bmw σε όλα, δεν υπάρχει σύγκριση...γκολ από τα αποδυτήρια. Να έβαζαν Πόρσε ή άντε και καμια μερτσέντες απέναντι να το καταλάβω, αλλά τώρα βλακείες συγκριτικά. Σαν να συγκρίνουμε Wagyu με μπριζόλα από τόφου.
-
Beyond my pay grade.
-
@fanis75 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Ξεκινάω με τα παρακάτω.
Ευκολάκι, bmw σε όλα, δεν υπάρχει σύγκριση...γκολ από τα αποδυτήρια. Να έβαζαν Πόρσε ή άντε και καμια μερτσέντες απέναντι να το καταλάβω, αλλά τώρα βλακείες συγκριτικά. Σαν να συγκρίνουμε Wagyu με μπριζόλα από τόφου.
Εγώ καταλαβαίνω ότι οριακά είναι καλύτερες οι BMW.
Υπάρχουν όμως και σημεία που τα Audi είναι καλύτερα. -
Υπάρχουν όμως και σημεία που τα Audi είναι καλύτερα.Εεε καλά έτσι λένε τα πληρωμένα τεστ και πολλοί κριτικοί φαγητού και όλοι οι βίγκαν λένε ότι μια χαρά ειναι η μπριζόλα τόφου...περί ορέξεως....
Αλλά η αλήθεια ειναι αυτή που έφραψα πιο πάνω!
-
Υπάρχουν όμως και σημεία που τα Audi είναι καλύτερα.Εεε καλά έτσι λένε τα πληρωμένα τεστ και πολλοί κριτικοί φαγητού και όλοι οι βίγκαν λένε ότι μια χαρά ειναι η μπριζόλα τόφου...περί ορέξεως....
Αλλά η αλήθεια ειναι αυτή που έφραψα πιο πάνω!
Ρε συ Φανή, ποια πληρωμένα τεστ;
Σου φαίνεται ο Τόμας για πληρωμένος;
Ο άνθρωπος μάλιστα το λέει, ότι παρόλο που έχει Audi και ο ίδιος και πιθανόν τα γουστάρει, βγάζει τις BMW overall πιο καλές και απλά δίνει σε ένα δύο σημεία προβάδισμα στα Audi.Τώρα οι μπριζόλες από τόφου και οι βίγκαν δεν ξέρω πού κολλάνε μιας και δε βλέπω Toyota μέσα στη σύγκριση.
-
-
Ο άνθρωπος μάλιστα το λέει, ότι παρόλο που έχει Audi και ο ίδιος και πιθανόν τα γουστάρει, βγάζει τις BMW overall πιο καλές και απλά δίνει σε ένα δύο σημεία προβάδισμα στα Audi.Τώρα οι μπριζόλες από τόφου και οι βίγκαν δεν ξέρω πού κολλάνε μιας και δε βλέπω Toyota μέσα στη σύγκριση.
Δεν ξέρω τι ειναι ο Τόμας και δεν με απασχολεί, αλλά και αυτός άνθρωπος είναι άρα υποκειμενικός. Εφόσον βγάζει καλύτερη την bmw, τότε ΟΚ, περνάει γιατί λεει αλήθεια.
Τόφου, γιατι το αουδι ειναι το ντεμέκ γεννόσημο υποκατάστατο τον αληθηνών πρίμιο αυτοκινήτων (δλδ bmw & MB). Η Τογιότα δεν είναι υποκατάστατο, είναι άλλη κατηγορία, π.χ. κεφτεδάκια!
-
Δεν ξέρω τι ειναι ο Τόμας και δεν με απασχολεί, αλλά και αυτός άνθρωπος είναι άρα υποκειμενικός. Εφόσον βγάζει καλύτερη την bmw, τότε ΟΚ, περνάει γιατί λεει αλήθεια.
Τόφου, γιατι το αουδι ειναι το ντεμέκ γεννόσημο υποκατάστατο τον αληθηνών πρίμιο αυτοκινήτων (δλδ bmw & MB). Η Τογιότα δεν είναι υποκατάστατο, είναι άλλη κατηγορία, π.χ. κεφτεδάκια!
Η Toyota είναι το αντίθετο του : και δεν φταις
Δηλαδή : και φταις
Άρα δέχομαι την Toyota σαν κεφτε
Καηκα
-
-
-
-
Επίστημονικό τεστ, όχι αστεία... Σαν τον φίλο μου τον Θεοφράστου με το σφυράκι στο ταμπλό. Καλώς ήρθε το 1960 όπου οι μπάρμπες κλωτσούσαν τα λάστιχα και το έπαιζαν γνώστες. Μλκ τι ζούμε...
-
Τεστ πολυτελείας είναι. Όχι ποιότητας
-
Πολυτέλεια της πλάκας...η πόρτα στο c4 μου κλείνει καλύτερα και μετά από 11 χρόνια
-
@kkostask said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Πολυτέλεια της πλάκας...η πόρτα στο c4 μου κλείνει καλύτερα και μετά από 11 χρόνια
Στα σιτρονέλ το κλείσιμο της πόρτας ωριμάζει σαν παλιό καλό κρασί
-
Πολυτέλεια το κλείσιμο της πόρτας, το οποίο είναι και εντελώς υποκειμενικό; Δηλαδή ποιο είναι το σωστό κλείσιμο; Παράνοια...
-
@realzeus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Πολυτέλεια το κλείσιμο της πόρτας, το οποίο είναι και εντελώς υποκειμενικό; Δηλαδή ποιο είναι το σωστό κλείσιμο; Παράνοια...
Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με την αίσθηση και τη στιβαρότητα που σου δίνει η κάθε πόρτα όταν κλείνει και φυσικά αυτό συνοδεύεται από τον αντίστοιχο ήχο.
Δηλαδή αν την κλείνεις και κάνει σαν τενεκές, ε δε σου δίνει καμία αίσθηση premium.
-
@realzeus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει με την αίσθηση και τη στιβαρότητα που σου δίνει η κάθε πόρτα όταν κλείνει και φυσικά αυτό συνοδεύεται από τον αντίστοιχο ήχο.
Δηλαδή αν την κλείνεις και κάνει σαν τενεκές, ε δε σου δίνει καμία αίσθηση premium.
Τα supercars έχουν εντελώς «τενεκεδένια» αίσθηση στο κλείσιμο της πόρτας γιατί είναι φτιαγμένα όσο πιο ελαφριά γίνεται. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία επίπτωση στην δύναμη των υλικών, που είναι πολλαπλάσια από τους κουβάδες με βαρύ κλείσιμο. Αυτά τα "tests" απευθύνονται σε άσχετους μπάρμπες...
-
Δύο-τρία μικρά κομμάτια πισσόχαρτου κολλημένα σε κατάλληλα σημεία εσωτερικά της πόρτας, ώστε να περιορίζουν τις ταλαντώσεις της λαμαρίνας ή ακόμα και η κατάλληλη διαχείριση του αέρα εσωτερικά της καμπινας κατά το κλείσιμο της πόρτας, μπορούν να δώσουν την (ψευδ)αίσθηση της premium κατασκευής.
Μανούλες οι Γερμανοί σε αυτά.
Ελπίζω για τους περισσότερους από εμάς, αυτά τα "κριτήρια" ποιότητας να έχουν ξεπεραστεί πλέον.
Σύγκριση αυτοκινήτων