-
Οι εμπειρίες είναι απο μέτριες εως καλές,τις λίγες φορές που χρειάστηκε.
Ειχα ΕΛΠΑ-την σταμάτησα πριν 5 χρόνια για λόγους αρχής (τσαντίστηκα με αυτά που έβλεπα να γίνονται στους Αγώνες),πήγα στην Express και σταμάτησα και εκεί.
Τα τελευταία 2 χρόνια δεν έχω ( !!!).Χρησιμοποιώ ενα γνωστό με γερανό αλλα καλύπτομαι μονο εντός Αθηνών.Βλακώδες!!Θα πρέπει να ξαναγραφτώ κάπου..αλλα δεν θέλω!!! -
Η ασφάλειά σου δεν προσφέρει οδική βοήθεια; Εγώ εδώ και τρία χρόνια έχω τέτοια κάλυψη.
-
Η αλήθεια είναι πως διάλεξα την EXPRESS ... έτσι, επειδή την ήξερα και την εμπιστευόμουνα. Ίσως η Interamerican να είναι καλύτερη. Τον Σεπτέβρη που λήγει το συμβόλαιό μου θα το έχω υπ' όψιν μου.
[list:322m0hoe]Η πρωσοπικη μου επιλογη ειναι interamerican οχι για το λογο του οτι πιθανον να ειναι καλυετρη, αλλα θεωρω κοροιδια και δουλεμα(βλ μαρκετινκγ)να μου λεει καποιος οτι μου παρεχει 'δωρεαν' υπηρεσιες της ταξης των 15 ευρω και να πληρωνω ετησιως 150!!Τοσα χρονια πρωσοπικα δεν τη χρειαστηκα αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν τις καθιστα απαραιτητες.Και στο κατω κατω και χρεπι να εχει καποιος μια φορα το χρονο δε μενει στο δρομο.Εκτος κι αν εχει να δει συνεργειο απο τοτε που το πηρε.Εν ολοιγις στα ιδια επιπεδα με την express να ειναι(η ελαχιστα ποιο κατω, χαλια δεν ειναι, εχω παραδειγματα)οταν κι αμα μεινω αυτο που θελω ειναι να με ρυμουλκησει και να ερθει σε γρηγορο χρονικο διαστημα.Και ειμαι καλυμενος.Ευχαριστω, μαρκετινγκ δε θα παρω[/list:u:322m0hoe]
-
Ο χρήστης PUNTO έγραψε:
Γιατί όταν μπορώ κάνω τα σέρβις στην Αθήνα ενώ πολλοί Λαρισαίοι ακούω ότι τα κάνουν στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο στα ΤρίκαλαΌτι και να πούμε τα παιδιά στη Fiat-Lancia των Τρικάλων είναι πάρα πολύ καλά.
Πάντως για οδική ασφάλεια συμφωνώ κι εγώ για την express. Ούτε εγώ θυμάμαι πόσες φορές είχα μείνει εξαιτίας των ηλεκτρονικών του Rover του πατέρα μου και παρ'όλα αυτά τα παιδιά κάθε φορά ερχόντουσαν μέσα στα άγρια ξημερώματα με το χαμόγελο. Λογικό ήταν βέβαια αφού για γέλια είχα καταντήσει.
-
...θέλοντας να προειδοποιήσω τους υποψήφιους κατόχους ισπανικών αυτοκινήτων , σας αναφέρω να μείνετε μακριά από τη Σέατ Μακρής , η οποία σε θέματα επαγγελματισμού , εξυπηρέτησης , ειλικρίνειας και φυσικά τιμών με άφησε ιδιαίτερα ανικανοποίητο με τραγικά αποτελέσματα!
Καλή χρονιά -
Ο χρήστης Χρονομέτρης έγραψε:
...θέλοντας να προειδοποιήσω τους υποψήφιους κατόχους ισπανικών αυτοκινήτων , σας αναφέρω να μείνετε μακριά από τη Σέατ Μακρής , η οποία σε θέματα επαγγελματισμού , εξυπηρέτησης , ειλικρίνειας και φυσικά τιμών με άφησε ιδιαίτερα ανικανοποίητο με τραγικά αποτελέσματα!
Καλή χρονιάΔυστυχώς θα συμφωνήσω πλήρως. Οι άνθρωποι ειναι για το γαϊδαρο καβάλα (για να μην το θέσω αλλιώς)
-
...τί σου συνέβη αγαπητέ prometheaς με τη Σέατ Μακρής?
-
Εδω και καιρο,ηθελα να αλλαξω παραφλου στο Xtrail.Βρηκα ενα εξειδικευμενο κοντα μου,στην Αργυρουπολη συγκεκριμενα,με διθυραμβικα σχολια στην google.
Παω,μπαινω μεσα,γεια σας,θελω να αλλαξω παραφλου στο αμαξι,τα υγρα τα εχω ηδη αγορασμενα,τι θα μου στοιχισει?
Τι μοτερ?Αυτο του λεω...
Μετα απο "συσκεψη",μου απαντησαν οτι δεν εχουν ενα εξειδικευμενο εργαλειο που χρειαζεται για την εξαερωση,και οτι δεν αναλαμβανουν...
Μαλιστα...
Βαλβιδα EGR την καθαριζετε?Ουτε...
Σε εξειδικευμενο Nissan ετσι?Προφανως θελουν πελατες που πρωτα τους πανε το αμαξι,και μετα ρωτανε τι χρωστανε... -
@accentwizard said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Εδω και καιρο,ηθελα να αλλαξω παραφλου στο Xtrail.Βρηκα ενα εξειδικευμενο κοντα μου,στην Αργυρουπολη συγκεκριμενα,με διθυραμβικα σχολια στην google.
Παω,μπαινω μεσα,γεια σας,θελω να αλλαξω παραφλου στο αμαξι,τα υγρα τα εχω ηδη αγορασμενα,τι θα μου στοιχισει?
Τι μοτερ?Αυτο του λεω...
Μετα απο "συσκεψη",μου απαντησαν οτι δεν εχουν ενα εξειδικευμενο εργαλειο που χρειαζεται για την εξαερωση,και οτι δεν αναλαμβανουν...
Μαλιστα...
Βαλβιδα EGR την καθαριζετε?Ουτε...
Σε εξειδικευμενο Nissan ετσι?Προφανως θελουν πελατες που πρωτα τους πανε το αμαξι,και μετα ρωτανε τι χρωστανε...Συμβαινουν αυτα για χ,ψ λογους.
Μπορουσες να πας εξ αρχης και να ρωτησεις τι κοστος εχει εργασια και ανταλλακτικα γι αυτη την δουλεια. Μολις μαθαινες αν εκρινες πως επρεπε να πας εσυ τα ανταλλακτικα θα τους ελεγες το και το...τωρα που ξερανε οτι δεν θα βγαλουν απο τα ανταλλακτικα κανανε τους κινεζους...
Αλλα τι σοι εξειδικευμενο συνεργειο ειναι χωρις τα εξειδικευμενα εργαλεια... -
Ίσως απλά τον έδιωξαν εμμέσως.
Αν γράψουν όλοι εδώ μέσα από 1 μόνο κακή εμπειρία από συνεργεία, θα φτάσει 5000 σελ. το τόπικ σε 1 μέρα. -
Αυτο που δυσκολευομαι να καταλαβω,ειναι το πως απο ενα επαγγελμα,που ειναι πολυ επικερδες ουτως η αλλως,καποιοι βγαζουν και απο τη μυγα ξυγκι...
Το να αλλαχθει το παραφλου στο αμαξι ειναι μια απλουστατη διαδικασια,σηκωνεις το αμαξι,ανοιγεις την ταπα,αφου πρωτα εχεις αδειασει και το δοχειο διαστολης,ταπωνεις,γεμιζεις με καινουριο,και με το καλοριφερ ανοιχτο,συμπληρωνεις....
Αυτη τη διαδικασια ειμουνα διατεθειμενος να την πληρώσω ως και 50 ευρω,ποσο που θεωρω μεγαλο btw.Τα δυο 4λιτρα παραφλου της Nissan που τα πηρα 20 ευρω το ενα,ποσο σκοπευαν να μου τα χρεωσουν,για να αξιζει τον κοπο να ασχοληθούν μαζι μου;
Και μιλαμε για συνεργειο του 4,9 απο 162 κριτικες και εξειδικευμενο υποτιθεται ... -
@xenos said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Αν γράψουν όλοι εδώ μέσα από 1 μόνο κακή εμπειρία από συνεργεία, θα φτάσει 5000 σελ. το τόπικ σε 1 μέρα.τελευταίο ποστ πριν την ανασκαφή Jan 21, 2003, 10:58 PM
-
@i-hasu said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Αν γράψουν όλοι εδώ μέσα από 1 μόνο κακή εμπειρία από συνεργεία, θα φτάσει 5000 σελ. το τόπικ σε 1 μέρα.τελευταίο ποστ πριν την ανασκαφή Jan 21, 2003, 10:58 PM
Τα γραφουν αλλου μαλλον...στα του αυτοκινητου τους.
Το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχουν κακες εμπειριες... -
@accentwizard said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Αυτο που δυσκολευομαι να καταλαβω,ειναι το πως απο ενα επαγγελμα,που ειναι πολυ επικερδες ουτως η αλλως,καποιοι βγαζουν και απο τη μυγα ξυγκι...
Το να αλλαχθει το παραφλου στο αμαξι ειναι μια απλουστατη διαδικασια,σηκωνεις το αμαξι,ανοιγεις την ταπα,αφου πρωτα εχεις αδειασει και το δοχειο διαστολης,ταπωνεις,γεμιζεις με καινουριο,και με το καλοριφερ ανοιχτο,συμπληρωνεις....
Αυτη τη διαδικασια ειμουνα διατεθειμενος να την πληρώσω ως και 50 ευρω,ποσο που θεωρω μεγαλο btw.Τα δυο 4λιτρα παραφλου της Nissan που τα πηρα 20 ευρω το ενα,ποσο σκοπευαν να μου τα χρεωσουν,για να αξιζει τον κοπο να ασχοληθούν μαζι μου;
Και μιλαμε για συνεργειο του 4,9 απο 162 κριτικες και εξειδικευμενο υποτιθεται ...Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες...
Εγω προσωπικα πριν αγορασω ανταλλακτικα δικα μου ρωταω σε ενα συνεργειο τι και πως και κρινω αν με συμφερει ή οχι να μπω σε διαδικασια να τα αγορασω μονος μου ή να τα βαλει αυτος εστω κερδιζοντας το κατο παραπανω. Αρκει να μην το θεωρω κοροιδια.
Γενικα δεν ειμαι φαν να αγοραζω ανταλλακτικα και να παω καπου μονο για τοποθετηση. Προτιμω να τα βαλει αυτος αρκει να ειναι σε νορμαλ τιμες.
Αλλιως το παιρνω αποφαση και ασχολουμαι μονος μου... -
Είναι θέμα συνεργείου. Αν θέλει ο άλλος να βγάζει και +20% από ανταλλακτικά, κακώς κάποιος πάει εκεί.
Προσωπικά πάω σε συνεργείο (γενικό) το ένα αυτ. και:- αν του πάω κάτι δεν γκρινιάζει
- όταν χρειάζεται κάτι με παίρνει τηλ και λέει bosch τόσο, hella τόσο, τι θέλεις;
- χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα αναλώσιμα
Αν είχε και κανένα δυναμόκλειδο, θα τον παντρευόμουν!
-
Είναι θέμα συνεργείου. Αν θέλει ο άλλος να βγάζει και +20% από ανταλλακτικά, κακώς κάποιος πάει εκεί.
Προσωπικά πάω σε συνεργείο (γενικό) το ένα αυτ. και:- αν του πάω κάτι δεν γκρινιάζει
- όταν χρειάζεται κάτι με παίρνει τηλ και λέει bosch τόσο, hella τόσο, τι θέλεις;
- χρησιμοποιεί μόνο επώνυμα αναλώσιμα
Αν είχε και κανένα δυναμόκλειδο, θα τον παντρευόμουν!
Πόσα πρέπει να βγάζει δηλαδή από τα ανταλλακτικά ?
-
Δε νομίζω ότι σε έδιωξαν για το αγορασμένο παραφλου, πόσα να έβγαζαν από αυτό αραγε;
Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν πας με δικά σου αναλώσιμα σε κοιτάζουν κάπως, στυλ κοίτα ένα γύφτο ρε -
@georgemit said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Δε νομίζω ότι σε έδιωξαν για το αγορασμένο παραφλου, πόσα να έβγαζαν από αυτό αραγε;
Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν πας με δικά σου αναλώσιμα σε κοιτάζουν κάπως, στυλ κοίτα ένα γύφτο ρεΑπόλυτα λογικό.
Παιδιά, είμαστε τέσσερα άτομα για φαγητό.
Σας έφερα τα δικά μου κρέατα απο χασάπη που εμπιστεύομαι και έτοιμες καθαρισμένες πατάτες απο τον κήπο μου.
Επίσης το τσίπουρο είναι παραγωγή δικιά μου γιατί δεν πίνω ότι κι ότι.
Πόσο θα μας κοστίσει; -
@moysatos said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
@georgemit said in Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία:
Η αλήθεια πάντως είναι ότι αν πας με δικά σου αναλώσιμα σε κοιτάζουν κάπως, στυλ κοίτα ένα γύφτο ρεΑπόλυτα λογικό.
Παιδιά, είμαστε τέσσερα άτομα για φαγητό.
Σας έφερα τα δικά μου κρέατα απο χασάπη που εμπιστεύομαι και έτοιμες καθαρισμένες πατάτες απο τον κήπο μου.
Επίσης το τσίπουρο είναι παραγωγή δικιά μου γιατί δεν πίνω ότι κι ότι.
Πόσο θα μας κοστίσει;Τζίζας!
-
Υπάρχουν παρα πολλα συνεργεια,που δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα να τους πηγαινεις τα ανταλλακτικα της προτιμησης σου,και να πληρωνονται για την εργασια τους...
Το παραφλου το αγορασα με την προοπτικη να το αλλάξω μονος μου,και απλα δεν βρηκα χρονο να το κανω,απ'οτι φαίνεται θα πρεπει να τον βρω...
Ευχαριστω για την συζητηση.-
Κακές εμπειρίες από αντιπροσωπείες και συνεργεία