-
Renault Clio 6ης γενιάς:
Aπ'όσα μπόρεσα να καταλάβω, θα είναι σε νέα πλατφόρμα (την βελτιωμένη του νέου R5), αλλά δεν θα έχει EV. Θα είναι με βελτιωμένους βενζίνης (mild hybrid),LPG και ο νέος full hybrid, 1.8 με 160hp, 67hp ηλεκτροκινητήρα και μεγαλύτερη μπαταρία 1,4κwh.
Επίσης λέει, θα μεγαλώσει και σε μήκος κατά περίπου 5εκ. (δηλ. στα 4,10μ.)Θα παρουσιαστεί καλοκαίρι 2025 (για να συμπέσει με τα 35 χρόνια επετείου της 1ης παρουσίασης του μοντέλου).Οι πωλήσεις θα αρχίσουν τέλη του 2025 - αρχές νέου χρόνου.
-
Μμμμμμ γουστάρω πολύ το clio
Και lpg!
-
LPG με 120 άλογα…πολύ ενδιαφέρον
-
Γιατί μου κάνει με Fiesta?
Επίσης 4.10μ ? ok 4,05 είναι τώρα αλλά είχα το mk1 με 3.70 και ήταν ότι πρέπει για μέσα στην πόλη -
Swift
-
-
Έρχεται το νέο Renault Clio – Πότε θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια
-
Θα μεγαλώσει κι άλλο νομίζω θα φτάσει τα 4.10μ σχεδόν οικογενειακό ποια γίνεται.
-
-
Renault Clio: Βαριά κληρονομιά
-
Δυστυχώς θα είναι και αυτό τούρκικο...
-
''Αλλάζουν όλα: Οι κινητήρες βενζίνης ξαναέρχονται''
-
@ektoras said in Renault Clio VI:
''Αλλάζουν όλα: Οι κινητήρες βενζίνης ξαναέρχονται''
Ότι να ναι.
Βγάζει νέο υβριδικό κινητήρα η Renault, είναι σίγουρο ότι αλλάζει της αποφάσεις της η ΕΕ για το 2035 ο Τρακουσέλλης. -
![)
-
Βρήκα αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.... Δεν ξέρω εαν είναι επίσημες αλλά πρέπει να είναι κοντά.... Πολύ κοντά
-
@ad276 said in Renault Clio VI:
Βρήκα αυτές τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο.... Δεν ξέρω εαν είναι επίσημες αλλά πρέπει να είναι κοντά.... Πολύ κοντά
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι
. Το Clio έχει υπέροχο εξωτερικό σχεδιασμό και θα ήταν κρίμα να το πετάξουν στα σκουπίδια για κάτι και καλά επαναστατικό!
-
Αύριο ανακοινώνεται επίσημα οπότε υπομονή
-
Αυτό είναι!
Τέλειο! Αλλά πόσα;
-
Θυμίζει BMW σειρά 1 που θυμίζει Kia
-
Και άλφα ρομεο από πισω
Renault Clio VI