- 

@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Καταλήχτε σε μερα και ημερομηνία γιατι μας μπερδέψατε και γραψτε ξανα Eγώ προτείνω 10/2 για να ειναι και ο Μιχάλης μαζί μας - ευκαιρία ειναι! 
- 

@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Καταλήχτε σε μερα και ημερομηνία γιατι μας μπερδέψατε και γραψτε ξανα Eγώ προτείνω 10/2 για να ειναι και ο Μιχάλης μαζί μας - ευκαιρία ειναι! Ηξερα από άλλη ευκαιρία οτι το μαγαζί ειναι κλειστο Δευτέρα! 
 Και εγω ήθελα να τον δω!Αλλά τελικά πλεον ειναι κανονικά ανοιχτό! 
- 

base grill? 
- 

Παιδιά αν σας δυσκολεύει μην αγχώνεστε! Θα τύχη άλλη φορά! 
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Καταλήχτε σε μερα και ημερομηνία γιατι μας μπερδέψατε και γραψτε ξανα Eγώ προτείνω 10/2 για να ειναι και ο Μιχάλης μαζί μας - ευκαιρία ειναι! Το ξέρω αλλά ειναι κλειστο το μαγαζί Δευτέρα! 
 Και εγω ήθελα να τον δω!Ας κανονίσουμε σε κάποιο αλλο μαγαζι να είναι ανοιχτά 
- 

@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill? όλη η λαϊκή τάξη μετά την βάρδια στο base grill πάει , θα βρωμάει φτώχεια και ασκήμια 
- 

@yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill? όλη η λαϊκή τάξη μετά την βάρδια στο base grill πάει , θα βρωμάει φτώχεια και ασκήμια Δεν έχει παρκινγκ και σπάνε και αμαξια εξ όσων εχω δει (ασε που ειναι πανάκριβα) 
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @yem said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill? όλη η λαϊκή τάξη μετά την βάρδια στο base grill πάει , θα βρωμάει φτώχεια και ασκήμια Δεν έχει παρκινγκ και σπάνε και αμαξια εξ όσων εχω δει (ασε που ειναι πανάκριβα) εχει παρκιν... 
 και τα αναλογα παληκαρια που το προστατεουν
- 

@iceman7 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Δεν έχει παρκινγκ και σπάνε και αμαξια εξ όσων εχω δει (ασε που ειναι πανάκριβα) τα πρώτα δύο δεν με πειράζουν , θα μας καλύψει ο γάτος , το τρίτο το φοβάμαι κάπως  
- 

Λοιπόν, κατοπιν "ενεργειών" μου που θα έλεγε και ο Καλοχαιρέτας, και εκ νέου επικοινωνίας μου με το μαγαζί, το οποίο εχει αλλαξει πια ωράρια γιατι "λεφτά υπάρχουν" μάλλον, το ραντεβού μας αλλαζει ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ 10/2 και ώρα 21:00 στο ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ 
 https://g.co/kgs/h55t7iNΟσοι πιστοί προσέλθετε! ΥΓ Αν ψηνεστε να κόψουμε και πίτα όπως εκαναν στη Θεσ/νικη ας το δουμε εγκαίρως! 
- 

@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill? Θα μας κάνεις χορηγία το τραπέζι ? Η μήπως νομίζεις ότι είμαστε τίποτα κληρονόμοι εργολάβοι τσέοι κρατικοδίαιτων εταιρειών, που μας πληρώνουν τα κέφια οι φορολογούμενοι ? 
- 

εκτος απροοπτου, μεσα εγω. Πιστευω θα ειμαι εκει γυρω στις 21:30 
- 

@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill? Θα μας κάνεις χορηγία το τραπέζι ? Η μήπως νομίζεις ότι είμαστε τίποτα κληρονόμοι εργολάβοι τσέοι κρατικοδίαιτων εταιρειών, που μας πληρώνουν τα κέφια οι φορολογούμενοι ? οχι, κληρονομοι εργολαβοι με #mavra 
- 

Δουλεύω , αν προλάβω θα έρθω . Καιρό έχω να φάω συκώτι , άντε να σας δω και λίγο ! 
- 

@gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill?        Δεν είμαστε όλοι Τσέοι να μπορούμε να το πληρώσουμε! 
- 

@fanis75 said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: @gatoz said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: base grill?        Δεν είμαστε όλοι Τσέοι να μπορούμε να το πληρώσουμε! Γιατί ο τσέος το πληρώνει ? Τιμολόγιο και στα έξοδα το περνάει...  
- 

@criuser said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: Γιατί ο τσέος το πληρώνει ? Τιμολόγιο και στα έξοδα το περνάει...  Αυτό εννοώ....εγώ έξοδα ντεν έχω δυστυχώς! 
- 

Αν δεν φύγω για επαγγελματικό ταξίδι είμαι μέσα. Όμως δεν το γνωρίζω ακόμα δυστηχως. Μόλις μάθω θα γράψω 
- 

ΥΓ Αν ψηνεστε να κόψουμε και πίτα όπως εκαναν στη Θεσ/νικη ας το δουμε εγκαίρως! Κομματι της πιτας στελνετε με κουριερ?     
- 

@alex-mix said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ: ΥΓ Αν ψηνεστε να κόψουμε και πίτα όπως εκαναν στη Θεσ/νικη ας το δουμε εγκαίρως! Κομματι της πιτας στελνετε με κουριερ?     Θα στείλουν φωτογραφία με viber.  

Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ