-
Δεν θυμάμαι να μου ήρθε κάτι τέτοιο και εγώ έχω 3 λογαριασμούς στο όνομα μου, οπότε δεν μπορώ να φτιάχνω 3 μέιλ για τους ηλίθιους.
-
-
Εμένα μου έρχονται μόνο μνμ γιατί είναι παλαιά, είχα μπει από την αρχή στο παλιό μαιδεη
-
-
Οταν το έφτιαξα μου ζήταγε να φτιάξω username και password.
Δεν ήταν μέιλ κανένα.
-
-
Οχι τώρα έπρεπε να τα δώσω χωριστά, οπότε έκανα νέα εγγραφή.
-
Εμένα μου έρχονται μόνο μνμ γιατί είναι παλαιά, είχα μπει από την αρχή στο παλιό μαιδεη
Δεν ξερω πως το καταφερες αυτο το μαγικο να εχεις λογαριασμο σε online υπηρεσια χωρις να εχεις δηλωσει email.
ειχε δηλωσει email οπως και γω αλλα δεν εκανε log in με αυτό
ειχε username και password και γω έτσι εμπαινα.
Απλά τωρα προσφατα εγινε αναβαθμιση "ξεχασε" το username και επρεπε στην θεση του να βάλεις το email που ειχες δηλωμένο και να σου ερθει μυνημα για reset password. και μετα μπαίνεις κανονικά. Αυτο φανταζομαι εγινε για ασφαλεια
-
Βοηθούσαμε 5 ηλικιωμένους να κατεβάζουν τους λογαριασμούς. Τώρα ο καθένας μόνος του με ισχυρή ταυτοποίηση. Θα ξαναδούμε αιτήματα για ταχυδρομείο.
-
Δεν ξερω πως το καταφερες αυτο το μαγικο να εχεις λογαριασμο σε online υπηρεσια χωρις να εχεις δηλωσει email.
Απλά τωρα προσφατα εγινε αναβαθμιση "ξεχασε" το username και επρεπε στην θεση του να βάλεις το email που ειχες δηλωμένο και να σου ερθει μυνημα για reset password. και μετα μπαίνεις κανονικά. Αυτο φανταζομαι εγινε για ασφαλεια
Επειδή έγραψες αυτό και το παλιό user είχε σχέση με το mail του ΤΕΕ κοίταξα τώρα να μπω με αυτό αλλά δεν με βρήκε.
Αν είχα βάλει άλλο μέιλ που χρησιμοποιούσα παλιά έχουν κλείσει.
-
Επειδή έγραψες αυτό και το παλιό user είχε σχέση με το mail του ΤΕΕ κοίταξα τώρα να μπω με αυτό αλλά δεν με βρήκε.
Αν είχα βάλει άλλο μέιλ που χρησιμοποιούσα παλιά έχουν κλείσει.
μαλλον ειχες βάλει αλλο email αλλιως δεν θα ειχες θεμα.
-
Τέλος πάντων έκανα νέα εγγραφή και περιμένω.
-
Εμενα δεν μου βρίσκει το mail που ειχα κανει την εγγραφή.
Η υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε οτι κάνουν «αναβάθμιση» και δεν δουλεύει τίποτα σωστά. -
Μετά το χτεσινό βρισιμο τα έφτιαξαν όλα καλά και μπόρεσα να πληρώσω.
ΔΕΗ