-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πόσα αυτοκίνητα έχει ακυρώσει ο brούλης, κρατά κάνεις λογαριασμό; ^^
Να μετρήσουμε ποια δεν έχει κλείσει/ακυρώσει είναι πιο εύκολο.
Dacia Duster
Renault captur
WV trocΑυτά...
-
Εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορει...
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Χρονια πολλα καλη χρονια με υγεια και πολλα χλμ.
Εκπληξηηηηη ακυρωθηκε το chr λογο καποιας συμφερουσας επενδυσης που ειναι στα σκαρια να γινει μεσα στον μηνα .Οποτε παμε σε χαμηλοτερο budget αλλα πιστεψτε γ@μ@το στην οδηγηση που δεν του το χα .Μονο το t roc του εβγαινε μπροστα (λιγο) με τα γουστα μου.
Θα επανελθω με περισσοτερες πληροφοριες οταν θα το χω στα χερια μου .Ως τοτε ......Καλά κάνεις αγορίνα. Τα αυτοκίνητα είναι δευτερεύων πράγματα. Κάνε την επένδυση σου που είναι πάνω στην δουλειά σου.
Αμάξι παίρνεις ένα μεταχειρισμένο φτηνο αν χρειάζεσαι που θα κάνει μια χαρά την δουλειά του και αργότερα όταν θα αποδώσει η επένδυση παίρνεις cayenne . Έτσι και αλλιώς μόνο πόρσε δεν έχεις παραγγείλει , Ε θα έρθει και αυτή η ωρα
-
Και εγώ θα του πρότεινα να πάρει μεταχειρισμένο αγροτικό...
Βασικά αν πάρει μτχ βιτάρα 8ετίας θα είναι σαν να πάρει καινούργιο, αφού δεν έχει αλλάξει καθόλου...
-
Κρίμα και είχε κλειδώσει η ακύρωση στο στοίχημα
Πέρα από την πλάκα καλά έκανες…
Δεν αξίζει κανένα αμάξι τόσα λεφτά που ζητάνε.
Καλύτερα να τα επενδύσεις σε γη.
Και εγώ το καλοκαίρι μαλακια που δεν πήρα ένα διαμερισματάκι με εγγυημένο εισόδημα. -
@a-d-p said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και για να προλαβω καποιους παρακατω βαζω την επενδυση που αν συμφωνησω ειναι ονειρο ζωης και ανοιγμα και για αλλες επενδυσεις και στην 5 ετια με 30 χρονια ενσυμα παραιτουμαι και γινομαι αποκλειστικα αγροτης.
Ε... ναι.... αμαρτία να το πάρει άλλος
Και το άλλο...το μικρό, κάτω αριστερά
Εννοειται ειναι στα σκαρια αλλα σιγα σιγα μη δινω στοχο γιατι δεν θα πεφτουν στις τιμες
-
Και για να προλαβω καποιους παρακατω βαζω την επενδυση που αν συμφωνησω ειναι ονειρο ζωης και ανοιγμα και για αλλες επενδυσεις και στην 5 ετια με 30 χρονια ενσυμα παραιτουμαι και γινομαι αποκλειστικα αγροτης.
Εννοειται ειναι στα σκαρια αλλα σιγα σιγα μη δινω στοχο γιατι δεν θα πεφτουν στις τιμες
1ο αυτο που εχω σημειωμενο και μετα το διπλα το ακαθαριστο που φαινεται και μετα το μικρο γωνιακο αλλα μιλαμε για καπου 8 με 9 στρμ καπου δηλαδη στα 30 χοντρικα και αλλα 30 φυτευση και λιπανση μεχρι να αποδωσουν στην 4ετια ,οποτε παμε σιγα σιγα να παρουμε τα 3μιση τωρα αν τα καταφερουμε και νετα παρακατω.Απλα τωρα γλυτωνω ενα 5ρι απο προκαταβολη (15 θα εδινα) και δεν χρειαζεται να τραβηξω απο γκαβαντζα .
-
@sabas_thess said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Πόσα αυτοκίνητα έχει ακυρώσει ο brούλης, κρατά κάνεις λογαριασμό; ^^
Το παω με την σειρα.
I30 fastback
2008
Chr 1gen
Puma
Mokka
Chr 2gen
Καποιο μου διαφευγει.
Αλλα δεν φταιω εγω για ολα
Μονο για τα 2 toyota ευθυνομαι εγω αλλα με δικαιολογια σοβαρη και τα 2.Στα υπολοιπα εφταιγαν αυτοι . -
Ο @alex-mix όταν συναντά πωλητές αυτοκινήτων!
-
Μωρέ μεταξύ χωράφι και Toyota είναι πάντα χωράφι
Ένας την γλίτωσε. Κατά τύχη αλλά την γλίτωσε
Να ναι καλά τα χωραφακια
-
Ναι αλλά αν αγορασεις Toyota και στρίψεις με πολλά αγοράζεις χωράφι!
-
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Ξεχάστε πλέον ΚΑΙ το Τογιότα
Μια ακύρωση πολύ σέξυ
και στο σύνολο έγιναν έξι
Δεν φταίω όμως εγώ φιλαράκια
Θέλω ακόμα λίγα στρεμματάκια
Η απόφαση θέλει μελέτη
Ίσως καταλήξω σε κανά δυο έτη
Αναμείνατε το νέο επεισόδιο
να μπω σε έκθεση με το Τριώδιο
Οι πωλητές με περιμένουν με τουφέκι
Μόνο με μάσκα σε έκθεση γαμώ το φελέκι
Και στο τέλος δεν ξέρω αν θα πάρω
κι ας έχω δώσει το εικοστό καπάρο
Έτσι είν' η ζωή καλοί μου φίλοι
Ο Αλέκος και η Άρτα είναι θρύλοι.... -
Τέλειο!
-
1ο αυτο που εχω σημειωμενο και μετα το διπλα το ακαθαριστο που φαινεται και μετα το μικρο γωνιακο αλλα μιλαμε για καπου 8 με 9 στρμ καπου δηλαδη στα 30 χοντρικα και αλλα 30 φυτευση και λιπανση μεχρι να αποδωσουν στην 4ετια ,οποτε παμε σιγα σιγα να παρουμε τα 3μιση τωρα αν τα καταφερουμε και νετα παρακατω.Απλα τωρα γλυτωνω ενα 5ρι απο προκαταβολη (15 θα εδινα) και δεν χρειαζεται να τραβηξω απο γκαβαντζα .
Έχει η μητέρα μου ένα αντίστοιχο χωράφι σαν αυτό που θα αγοράσεις και ένας 1ος ξάδελφος της έχει τα 2 διπλανά χωράφια σαν και σένα. Με πήρε τηλέφωνο το καλοκαίρι και μου είπε, αν το πουλήσω ποτέ να το δώσω στα παιδιά του (σε περίπτωση που δεν ζει τότε αυτός κ η μητέρα μου).
Μολονότι έχει 10-15 χρόνια που του το νοικιάζει (στο Ε2 για να το δηλώνει στο ΟΣΔΕ, δεν του παίρνει χρήματα γιατί είναι από τους αγαπημένους μας συγγενείς), σου λέει κάτσε να το καπαρωσω και με τα παιδιά, μη το δώσουν σε άλλον -
@antoniokon said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Και τώρα? Τι γίνεται τώρα?
Τώρα χαμηλώστε τα φώτα
Ξεχάστε πλέον ΚΑΙ το Τογιότα
Μια ακύρωση πολύ σέξυ
και στο σύνολο έγιναν έξι
Δεν φταίω όμως εγώ φιλαράκια
Θέλω ακόμα λίγα στρεμματάκια
Η απόφαση θέλει μελέτη
Ίσως καταλήξω σε κανά δυο έτη
Αναμείνατε το νέο επεισόδιο
να μπω σε έκθεση με το Τριώδιο
Οι πωλητές με περιμένουν με τουφέκι
Μόνο με μάσκα σε έκθεση γαμώ το φελέκι
Και στο τέλος δεν ξέρω αν θα πάρω
κι ας έχω δώσει το εικοστό καπάρο
Έτσι είν' η ζωή καλοί μου φίλοι
Ο Αλέκος και η Άρτα είναι θρύλοι....Αχαχαχαχαχα
-
Γιατι ολο αυτο μου θυμιζει τον Παναγη απ τα Μεγαρα
Ο Αλεκος απ την Αρτα
Αν ζουσε ο συχωρεμενος ο ΘΒ αντι του Μην τον ειδατε τον Παναγη
Θα εχε γυρισει το Μην τον ειδατε τον Αλεξη
Επισης το αφεντικο στην καθε αντιπροσωπεία να μαζευει τους εργαζομενους και να τους λεει
Τωρα που εφυγε ο Αλεξης εχω να σας πω δυο λεξεις .( αυτο ουτε ο κρουζερ δεν το προλαβε )
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁