-
@dettol said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
@antonmone said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Σκέψου πόσο χαμηλά εχουμε πέσει που ούτε ο λαπ δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με αυτό το νήμα!
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙΜέτρα δευτερόλεπτα ,αν δεν εμφανιστεί σε λίγο,θα έρθει μόλις τελειώσουν τη μετατροπή της Αθήνας σε Λος Αντζελες με τον Criuserστο άλλο νήμα!
-
Α μπέρδεψα τα νήματα. Εγώ έχω να πω πως τα lg με τον κίνητρα στον άξονα, χαλούσαν. Δύο μας χάλασαν.
-
Έφυγες νωρίς……
-
@lap said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Α μπέρδεψα τα νήματα. Εγώ έχω να πω πως τα lg με τον κίνητρα στον άξονα, χαλούσαν. Δύο μας χάλασαν.
Ναι αυτά με τον ιμάντα είχαν πρόβλημα,μετά έβαλαν καδένα και είναι άσπαστα!
-
Α ναι; Χμμμμ. Εμάς μας στραβωνε ο άξονας.
-
Σκέψου πόσο χαμηλά εχουμε πέσει που ούτε ο λαπ δεν καταδέχεται να ασχοληθεί με αυτό το νήμα!
Είδες πως γίνεται η δουλειά;;;
-
@lap said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Α ναι; Χμμμμ. Εμάς μας στραβωνε ο άξονας.
Ειχε θέμα με τη μίζα μάλλον!
-
Άσε ρε...
ΠΑΣΟΚ! Έτσι χωρίς αιτία.
-
ΠΑΣΟΚ χωρίς αιτία με θεία από Νιγηρία!
-
-
@andya3 said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Χαλαρή μέρα σήμερα να συμβάλλω στην ιδιαίτερη κουβέντα.
Ισόγειο πλινθόχιστο είναι το σπίτι της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου. Φοβερό πρόβλημα με την υγρασία. Έβγαινε μούχλα στους τοίχους. Κάθε κάποια χρόνια έκανα ανακατασκευή. Σκάψιμο στους τοίχους μέχρι να εμφανιστούν οι πέτρες, μόνωση και σοβάτισμα απ' την αρχή. Δοκίμασα ότι υλικό υπήρχε στην αγορά. Τζίφος, μετά από 2-3 χρόνια πάλι υγρασία στους τοίχους.
Η μόνη λύση, κάλυψα τους τοίχους με γυψοσανίδα και μόνωση από πίσω και ησύχασα. Τώρα τι γίνεται από πίσω με το πέρασμα των ετών δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι οι πέτρες δεν παθαίνουν τίποτα.
Πλυντήρια στεγνωτήρια μόνο Bosch. Κορυφαία σε λειτουργία, αξιοπιστία και μακροζωία. Τα Κορεάτικα απλώς αξιοπρεπή. Αυτά τα Candy που διάβασα για πέταμα.
31 χρόνια το έχω το Candy.
To Bosch πήγε μαζί με το δοχείο αντμπλού το φτιάχνει...
-
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙΜέτρα δευτερόλεπτα ,αν δεν εμφανιστεί σε λίγο,θα έρθει μόλις τελειώσουν τη μετατροπή της Αθήνας σε Λος Αντζελες με τον Criuserστο άλλο νήμα!
Δούλεψε!!!
-
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
Δούλεψε!!!
Πιο καλά και από τον αυλητη του Χαμελιν!
-
@criuser said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Χαλαρή μέρα σήμερα να συμβάλλω στην ιδιαίτερη κουβέντα.
Ισόγειο πλινθόχιστο είναι το σπίτι της συγχωρεμένης της γιαγιάς μου. Φοβερό πρόβλημα με την υγρασία. Έβγαινε μούχλα στους τοίχους. Κάθε κάποια χρόνια έκανα ανακατασκευή. Σκάψιμο στους τοίχους μέχρι να εμφανιστούν οι πέτρες, μόνωση και σοβάτισμα απ' την αρχή. Δοκίμασα ότι υλικό υπήρχε στην αγορά. Τζίφος, μετά από 2-3 χρόνια πάλι υγρασία στους τοίχους.
Η μόνη λύση, κάλυψα τους τοίχους με γυψοσανίδα και μόνωση από πίσω και ησύχασα. Τώρα τι γίνεται από πίσω με το πέρασμα των ετών δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω ότι οι πέτρες δεν παθαίνουν τίποτα.
Πλυντήρια στεγνωτήρια μόνο Bosch. Κορυφαία σε λειτουργία, αξιοπιστία και μακροζωία. Τα Κορεάτικα απλώς αξιοπρεπή. Αυτά τα Candy που διάβασα για πέταμα.
31 χρόνια το έχω το Candy.
To Bosch πήγε μαζί με το δοχείο αντμπλού το φτιάχνει...
Μόνο οι Γαλλόφιλοι καταφέρνετε και χαλάτε τα Bosch.
Η προδοσία σου προς τους Φρανσουαδες ασχολίαστη.
Θα περίμενα εσύ ως γνώστης να έπαιρνες μόνο τα αθάνατα Brandt.
21 χρόνια έκλεισε το μεγάλο,το μικρό άνω φόρτωσης θα δούμε! -
ΠΑΣΟΚ χωρίς αιτία με θεία από Νιγηρία!
-
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ
Δούλεψε!!!
Πιο καλά και από τον αυλητη του Χαμελιν!
Να @wantone και άλλο πράγμα έμαθα. Ηξερα το παραμύθι αλλά όχι την πόλη όπου έλαβε χώρα!
-
@red_monster said in Δεν θα μάθουν ποτέ.:
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα δεν είναι η θερμομόνωση αλλά η ανοδική υγρασία από το τριχοειδές φαινόμενο της λιθοδομής. Έχετε μετρήσει υγρασία επι λιθοδομης ;
Ελλειψη αερισμού είναι. Οταν ανάψει το καλοριφέρ βελτιώνει πολύ την αίσθηση, το θέμα είναι ότι όταν κλείσει σε μισή ώρα έχει κρυώσει πάλι...
Βρε μάτια μου, αυτό που λες είναι καραμπινάτη ανοδική υγρασία. Μετρήσατε υγρασία στο ντουβάρι ;
-
Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα δεν είναι η θερμομόνωση αλλά η ανοδική υγρασία από το τριχοειδές φαινόμενο της λιθοδομής. Έχετε μετρήσει υγρασία επι λιθοδομης ;
Ελλειψη αερισμού είναι. Οταν ανάψει το καλοριφέρ βελτιώνει πολύ την αίσθηση, το θέμα είναι ότι όταν κλείσει σε μισή ώρα έχει κρυώσει πάλι...
Βρε μάτια μου, αυτό που λες είναι καραμπινάτη ανοδική υγρασία. Μετρήσατε υγρασία στο ντουβάρι ;
Θα πω να το κοιτάξουν.
Και τι θα πρέπει να κάνουν ?
Ανοδική υγρασία έχει γιατί έχει πλακάκια και πάτωμα πάνω στο χώμα. Είναι 96 ετών.
-
Θα πω να το κοιτάξουν.
Ανοδική υγρασία έχει γιατί έχει πλακάκια και πάτωμα πάνω στο χώμα. Είναι 96 ετών.
Ακριβώς η δική μου περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω.
Σαν το γιοφύρι της Άρτας, έσκαβα τους τοίχους, μόνωνα την πέτρα, έριχνα τσιμέντο και την άλλη χρονιά πάλι τα ίδια.
Γυψοσανίδα με μόνωση από πίσω στους εξωτερικούς τοίχους και καθάρισες. -
Θα πω να το κοιτάξουν.
Ακριβώς η δική μου περίπτωση που περιέγραψα παραπάνω.
Σαν το γιοφύρι της Άρτας, έσκαβα τους τοίχους, μόνωνα την πέτρα, έριχνα τσιμέντο και την άλλη χρονιά πάλι τα ίδια.
Γυψοσανίδα με μόνωση από πίσω στους εξωτερικούς τοίχους και καθάρισες.Η μόνωση είναι για θερμότητα, όχι για υγρασία. Με τα χρόνια θα παπαργιασει η μόνωση και θα αρχίσει να μυρίζει, πολύ ανθυγιεινό περιβάλλον.
Δεν φτιάχνεται έτσι η υγρασία σε ανωδομή καθότι όλη η μάζα της πέτρας έχει τριχιδια. Κανένα από τα συστήματα με ενεργητικά βλητρα δεν δουλεύει, ούτε sika, ούτε mapei ούτε sintecno, ναδα.
Δεν υπάρχει αξιόπιστη οικονομική λύση, παρά μόνο κοιτόστρωση με αναμονές και gunite κάθετων παρειών, αλλά θέλει πολύ έμπειρο μηχανικό και συνεργείο μην σου έρθει ο πάνω όροφος καπέλο.
Άλλη λύση που εφαρμόζεται σε μουσεία και χώρους πολιτισμού είναι η γυψοσανίδα με ενεργητικά συστήματα εξαερισμού.
Δεν θα μάθουν ποτέ.