-
@fanis75 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@antonmone said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Οποιος φιλος θελει,ας προτεινει ξενοδοχείο στην Βουδαπέστη
Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά πάω την επόμενη εβδομάδα για 3 μέρες. Εγώ θα μείνω στο Mercure Budapest City Center, που γενικά ειναι αξιοπρεπής αλυσίδα και το συκγκεκριμένο ειναι και αρκετά κεντρικά. Περισσότερα όταν επιστρέψω!
Καλό ταξίδι θα περιμενω εντυπώσεις.
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν θα προλάβω να δω πολλά, αλλά θα σου πω σε κάθε περίπτωση!
-
Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν θα προλάβω να δω πολλά, αλλά θα σου πω σε κάθε περίπτωση!
Φανή πήγες τελικά;Έχεις καμμιά πληροφορία για φαγητό ή για βόλτα ;Παρασκευή απόγευμα θα είμαι εκει.
-
Φανή πήγες τελικά;Έχεις καμμιά πληροφορία για φαγητό ή για βόλτα ;Παρασκευή απόγευμα θα είμαι εκει.
Πήγα, αλλά δεν έχω να πω τίποτα. Όσο είδα μου άρεσε πολύ, αλλά όλα τα φαγητά ήταν στο ξενοδοχείο (λόγω συνεδρίου) και ένα σε ποταμόπλοιο (πολύ ωραίο). Οπότε δεν έχω ιδέα να προτείνω μέρη για φαγητό, ούτε αξιοθέατα αφού δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μου είπα για το Κάστρο απέναντι από την Βουλή και έναν καθεδρικό. Τα είδα όλα με το ποταμόπλοιο από μακριά δυστυχώς.
-
Πήγα, αλλά δεν έχω να πω τίποτα. Όσο είδα μου άρεσε πολύ, αλλά όλα τα φαγητά ήταν στο ξενοδοχείο (λόγω συνεδρίου) και ένα σε ποταμόπλοιο (πολύ ωραίο). Οπότε δεν έχω ιδέα να προτείνω μέρη για φαγητό, ούτε αξιοθέατα αφού δεν πρόλαβα να δω τίποτα! Μου είπα για το Κάστρο απέναντι από την Βουλή και έναν καθεδρικό. Τα είδα όλα με το ποταμόπλοιο από μακριά δυστυχώς.
Ωραια θα κανω δοκιμες τοτε και οτι κατσει!
-
Το κάστρο είναι πολύ ωραίο, ειδικά αν πας την ώρα που σουρουπωνει για να το δεις και φωτισμένο. Επίσης έχει και ένα ιστορικό τελεφερίκ που σε ανεβάζει επάνω. Τέρμα επάνω είναι ωραία για φωτογραφίες αλλά και να δεις την πόλη.
Γενικά είναι μια πολύ ωραία πόλη και μπορείς να δεις πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ είδα το κάστρο και κάτι ναούς μέσα σε λίγες ώρες λόγω πιεσμενου προγράμματος αλλά μας πήγε άτομο κάτοικος της πόλης οπότε ήξερε ακριβώς που να μας πάει.
Για φαγητό δε θυμάμαι τίποτα γιατί όπως είπα με πήγαιναν, όπου φάγαμε όμως ήταν καλά.
-
@panos2171 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Το κάστρο είναι πολύ ωραίο, ειδικά αν πας την ώρα που σουρουπωνει για να το δεις και φωτισμένο. Επίσης έχει και ένα ιστορικό τελεφερίκ που σε ανεβάζει επάνω. Τέρμα επάνω είναι ωραία για φωτογραφίες αλλά και να δεις την πόλη.
Γενικά είναι μια πολύ ωραία πόλη και μπορείς να δεις πολλά πράγματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ είδα το κάστρο και κάτι ναούς μέσα σε λίγες ώρες λόγω πιεσμενου προγράμματος αλλά μας πήγε άτομο κάτοικος της πόλης οπότε ήξερε ακριβώς που να μας πάει.
Για φαγητό δε θυμάμαι τίποτα γιατί όπως είπα με πήγαιναν, όπου φάγαμε όμως ήταν καλά.
Ευχαριστω για τις πληροφορίες!
-
Εγώ προτείνω αυτό
Trattoria La Coppola
+36 30 176 7039Έχω στείλει και 2 φίλους, άρεσε και σ αυτούς, ο ένας, εκ των οποίων έχει πιτσαρία .
Εμείς το ανακαλύψαμε τυχαία, πριν από 14 χρόνια ρωτώντας ντόπιους την πρώτη μας μέρα και φάγαμε και τις υπόλοιπες εκεί. Από τότε έχουν ανέβει οι τιμές, αλλά η ποιότητα παραμένει.
Η σύζυγος ακόμα θυμάται το τιραμισού, δεν έχει φάει καλύτερο από τότε. -
Φεύγω τετάρτη ρώμη για τρία βράδια! Παρότι έχω πάει τρεις φορές, η τελευταία είναι πριν επτά χρόνια! Το ταξίδι το έκλεισα κατά τα τέλη Οκτώβρη. Και μου βγήκε αεροπορικό για δύο και διαμονή σε ξενοδοχείο με πρωινό στο κέντρο, Συνολικά ένα πεντακοσάρικο!! Από Θεσσαλονίκη.
-
@a-d-p said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εγώ προτείνω αυτό
Trattoria La Coppola
+36 30 176 7039Έχω στείλει και 2 φίλους, άρεσε και σ αυτούς, ο ένας, εκ των οποίων έχει πιτσαρία .
Εμείς το ανακαλύψαμε τυχαία, πριν από 14 χρόνια ρωτώντας ντόπιους την πρώτη μας μέρα και φάγαμε και τις υπόλοιπες εκεί. Από τότε έχουν ανέβει οι τιμές, αλλά η ποιότητα παραμένει.
Η σύζυγος ακόμα θυμάται το τιραμισού, δεν έχει φάει καλύτερο από τότε.Πες ότι είμαι εκεί ήδη
-
Εγώ προτείνω αυτό
Trattoria La Coppola
Η σύζυγος ακόμα θυμάται το τιραμισού, δεν έχει φάει καλύτερο από τότε.Τωρα είδα ότι είναι μόνο 500 μέτρα από το ξενοδοχείο!!!
-
Εγώ προτείνω αυτό
Trattoria La Coppola
Η σύζυγος ακόμα θυμάται το τιραμισού, δεν έχει φάει καλύτερο από τότε.Τωρα είδα ότι είναι μόνο 500 μέτρα από το ξενοδοχείο!!!
Σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνετε; Και το δικό μας ήταν πολύ κοντά. Στο δρόμο της Elizabeth's bridge
-
Εγώ προτείνω αυτό
Trattoria La Coppola
Σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνετε; Και το δικό μας ήταν πολύ κοντά. Στο δρόμο της Elizabeth's bridge
Danubius Hotel Astoria city center
-
2 εβδομαδες ακομα για την μαγευτικη Ηπειρο!!
Εριξε και χιονακι πανω στο Ανηλιο!! Γιναμε και εμεις και τα παιδια.
Χωριο, κρυακι, σομπα φουλ και βολτες στα περιξ του Νομου. -
Καθαρά Δευτέρα θα είμαστε κι εμείς Βουδαπέστη.
Βρήκαμε μια προσφορά με €320/άτομο για 4 βράδια.
-
@nasos said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ταξιδιωτικό;
-
@nasos said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Ταξιδιωτικό;
Ναι.
-
Περασαμε στο 2025. Να αλλαξουμε τίτλο
-
@k-m said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Όχι ακόμη!
Πείτε 2-3 ιδέες για οικογενειακό τριήμερο στο Βόλο - Πήλιο.
Καμιά δοκιμασμένη ταβερνούλα, καφεδάκι, κάτι ωραίο για τα πιτσιρίκια, κανά χρήσιμο tip.
Ο γρήγορος φορτιστής στο λιμάνι δουλεύει? -
@polistas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@k-m said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Όχι ακόμη!
Πείτε 2-3 ιδέες για οικογενειακό τριήμερο στο Βόλο - Πήλιο.
Καμιά δοκιμασμένη ταβερνούλα, καφεδάκι, κάτι ωραίο για τα πιτσιρίκια, κανά χρήσιμο tip.
Ο γρήγορος φορτιστής στο λιμάνι δουλεύει?Έχει ωραία μέρη στη Τσαγκαράδα. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αλλά είναι τέλεια εκεί.
Που θα παμε διακοπες 2024 ;