-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Χεχε, περίμενε κάπως, μέχρι να βγάλει όλες τις ασθενείς του, ή μήπως επιτέλους η Toyota βγει να το ανταγωνιστεί στα ίσα
Και εγώ Yaris hybrid έβλεπα για επόμενη αγορά, με έπρηξε η λαπαινα για το cross που της αρέσει. Εντωμεταξύ δεν το θυμάται και κάθε φορά μου λέει αυτό μου αρέσει ποιο είναι; Το ίδιο με χθες της λέω. Το Yaris cross.
Αλλά και εγώ θέλω γκάζια άσχετα εάν τα χρησιμοποιώ συχνά ή όχι.
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο. Ο λογος που σκιζει στις πωλησεις ειναι οτι απλα δεν υπαρχει στα 24 χιλιαρικα αλλο υβριδικο και αυτοματο SUV με την αξιοπιστια της Toyota.
-
Χεχε,
Στην γειτονιά μας το έχουν αγοράσει πολλοί. Κάθε φορά το βλέπει με άλλο χρώμα.
Ωραίο είναι. Ποιο είναι?
Το Yaris cross λέω.
Α! ΩΡΑΙΟ!
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο.
Η σύζυγός μου, μόνο τογιοτάκιας δεν ειναι (το ανάποδο μάλλον), αλλά το Γιάρις Κρος ήταν από τα σουβ που της άρεσαν και ο βασικός λόγος που το πήρε!
-
@fanis75 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
Της αρεσει το YC; Ελα παναγια μου... Ακομα και ο πιο πορωμενος τογιοτακιας παραδεχεται οτι ειναι ασχημο.
Η σύζυγός μου, μόνο τογιοτάκιας δεν ειναι (το ανάποδο μάλλον), αλλά το Γιάρις Κρος ήταν από τα σουβ που της άρεσαν και ο βασικός λόγος που το πήρε!
Τι να πω, γυναικείο γουστο. Εγω νομιζω οτι σχεδιαστικά δεν ηταν απο τις καλες στιγμες της τογιοτα. Τετραγωνισμένοι θόλοι τροχων με ασχημη πλαστικούρα που κάνει τους μικρούς τροχούς να φαίνονται ακομα μικρότεροι. Ασχημη φάτσα. Μονο απο πισω βλεπεται, αλλά και εκει εβαλαν την πινελια βλακείας με τις αμπαλες γρίλιες εισαγωγής αερα ανάποδα στην αεροδυναμική κατευθυνση που με κάνουν να θέλω να σκισω το πτυχίο του μετσοβίου.
-
Και εμένα μου αρέσει
-
Εν έτη σχεδόν 2025, πουλάνε βασική έκδοση χωρίς πίσω υαλοκαθαριστήρα, όπως τα 80's στο peugeot 205 junior; Ας αφερέσουν κι το δεξί καθρέπτη!
-
έχει εμπρός όμως
-
@ss_76 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Εν έτη σχεδόν 2025, πουλάνε βασική έκδοση χωρίς πίσω υαλοκαθαριστήρα, όπως τα 80's στο peugeot 205 junior; Ας αφερέσουν κι το δεξί καθρέπτη!
Ναι αλλά εξοικονομεί 0,000001234 lt/100km....
-
Έχει θερμαινόμενο παράθυρο πίσω για αυτούς που σπρώχνουν?
-
Ναι ρε παιδιά αλλά έχει στην βασική Adas, 200 άλογα και αυτόματο κιβώτιο.
Δεν θυμάμαι να ήταν έτσι τα βασικά μοντέλα του 80.
Πάντως έναν υαλοκαθαριστήρα τον ήθελε.
Εντωμεταξύ αυτό με τους μικρούς τροχούς και ελαστικά μπορεί αν κάνει το 0-100 σε 6,5 ή πιο κάτω ! Έλεος.
-
Σιγα την ελλειψη. Αναβεις αλάρμ, σταματας στην ακρη, και βγαινεις με ενα πανι και το σκουπιζεις. Επαναληψη καθε μισο χιλιομετρο μεχρι να σταματήσει η βρόχη. Οι γονείς/παππουδες μας εζησαν κατοχη και πεινα. Μην τα θελετε ολα δικα σας.
Σοβαρα ομως τωρα, αν επιβεβαιωθεί οτι λύθηκε με τα updates η απωλεια ισχυος στις ανηφορες οταν ειναι χαμηλη η φορτιση της μπαταριας, εγω βαζω παραγγελία. Αλλά οσο κι αν εχω ψαξει, δεν το εχω επιβεβαιωσει 100%. Καποιοι λενε οτι λυθηκε με την αναβαθμιση, αλλοι δεν το ειχαν ποτέ.
Επίσης συχνο θεμα που αναφερεται ειναι οτι αδειαζει αμεσως η 12V μπαταρια οταν χρησιμοποιουν την εφαρμογη ismart app με αποτελεσμα να μην μπορουν καν να εκκινησουν το αμαξι.
Οποιος ξερει αν λυθηκαν αυτα τα θεματα παρακαλώ να το πει.
-
Ναι αλλα η full extra για να εχεις τα πάντα όλα εχει 23Κ
Full hybrid με full extra και 200 αλογα σβέλτο αμαξάκι βρεστε αλλο σε αυτή την τιμή
Ε στην βασική κάνανε κάποιες εκπτώσεις χωρις να είναι και κάτι τραγικό ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, ζεις και χωρίς αυτόν. Εδώ στα suzuki στην βασική και την μεσαια!!! εκδοση την τελευταια φορά που ρώτησα είχαν ροδελα στα πίσω παράθυρα αντι ηλεκτρικών στο προηγουμενο swift
-
Την τελευταία. Πλέον έχει 4 ηλεκτρικά. Να ενημερώνεσαι
-
Την τελευταία. Πλέον έχει 4 ηλεκτρικά. Να ενημερώνεσαι
Εμεις πήγαμε να δούμε το προηγούμενο οπότε για εκεινο εγραψα τι να κάνω
αλλα δεν ήταν και τοσο μακρινο παρελθον το πριν από 1,5 χρόνο
-
Ναι κει εμείς είχαμε πάει να δούμε ένα ford puma και μας έμεινε το χερούλια στο χέρι. Μας είπαν είναι αντικλεπτικό σύστημα.
-
Ναι κει εμείς είχαμε πάει να δούμε ένα ford puma και μας έμεινε το χερούλια το χέρι. Μας είπαν είναι αντικλεπτικό σύστημα.
Ειδες στην Ford AI????
Καταλαβε μόνο του το αμάξι οτι αυτός που πάει να το δει είναι sutzukakias που δεν του αξίζει να μπει μεσα σουτζουκάκιας . Προτιμότερη η αυτοκαταστροφή!!!!
-
Λες; Μετά πήγαμε να δούμε το yudo. Βρωμουσε μέσα σαν παλιό Toyota.
Άσε.
-
Δεν ειπαν ψεμματα. Αν δεν μπορεί να μπεί κανείς, ουτε καν ο ιδιοκτητης, αφου δεν υπαρχει χερουλι, ειναι πανισχυρο αντικλεπτικό συστημα
-
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ναι αλλα η full extra για να εχεις τα πάντα όλα εχει 23Κ
Full hybrid με full extra και 200 αλογα σβέλτο αμαξάκι βρεστε αλλο σε αυτή την τιμή
Ε στην βασική κάνανε κάποιες εκπτώσεις χωρις να είναι και κάτι τραγικό ο πίσω υαλοκαθαριστήρας, ζεις και χωρίς αυτόν. Εδώ στα suzuki στην βασική και την μεσαια!!! εκδοση την τελευταια φορά που ρώτησα είχαν ροδελα στα πίσω παράθυρα αντι ηλεκτρικών στο προηγουμενο swift
Είχε παράθυρα τελικά;;;;;
-
Νάιλον αλλά καλά τεντωμένο. Έβλεπες άνετα.
MG3 Hybrid+ 2024