-
Καλησπέρα σας.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια πληροφορία (μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης) για εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους όσον αφορά στο δικαίωμα των πολυτέκνων για αγορά και δεύτερου αυτοκινήτου διχως τέλος ταξινόμησης;
Ευχαριστώ. -
@mathos2005 said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
Καλησπέρα σας.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια πληροφορία (μετά τις τελευταίες εξαγγελίες της κυβέρνησης) για εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους όσον αφορά στο δικαίωμα των πολυτέκνων για αγορά και δεύτερου αυτοκινήτου διχως τέλος ταξινόμησης;
Ευχαριστώ.Από ότι διάβασα όχι δεν υπάρχει αναφορά σε αυτό,μένουμε στα ίδια ,μόνο κλοπή η καταστροφή για δεύτερη φορά.
-
Δυστυχώς όλο και λιγοστεύουν οι επιλογές αυτοκινήτου για τρίτεκνους και αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι το γεγονός πως στα αυτοκίνητα που δεν είναι υβριδικά όπως τα diesel το τέλος ταξινόμηση παραμείνει υψηλό άρα υπάρχει γενναία μείωση στην τελική τιμή ενώ στα υβριδικά το τέλος ταξινόμησης είναι κουτσουρεμένο άρα και μικρότερη η μείωση!
Παραθέτω και το εξής παράδειγμα:
Skoda Kodiaq 1.5 Tsi m-Hev Selection
39.129-4.153= 34.976€
Skoda Kodiaq 2.0 Tdi 150ps Selection
45.414-9.082= 36.332€
Νομίζω πως η επιλογή είναι προφανής.
Επίσης
Skoda Kodiaq 1.5 Tsi IV Selection
48.400-2.760= 45.640 -
@george-dasoulas said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
Δυστυχώς όλο και λιγοστεύουν οι επιλογές αυτοκινήτου για τρίτεκνους και αυτό που θα ήθελα να σημειώσω είναι το γεγονός πως στα αυτοκίνητα που δεν είναι υβριδικά όπως τα diesel το τέλος ταξινόμηση παραμείνει υψηλό άρα υπάρχει γενναία μείωση στην τελική τιμή ενώ στα υβριδικά το τέλος ταξινόμησης είναι κουτσουρεμένο άρα και μικρότερη η μείωση!
39.129-4.153= 34.976€
45.414-9.082= 36.332€
Επίσης
48.400-2.760= 45.640Μόνο τα δίλιτρα του γκρουπ, που δεν είναι hybrid, έχουν γενναία έκπτωση από 13-16000€.
Τα phev ειδικά έχουν ελάχιστη. Νομίζω παίζει μαγείρεμα στις λιανικές τιμές προ φόρων.
Επίσης θα πρέπει επιτέλους να γίνεται έκπτωση και στο ΦΠΑ, το οποίο είναι υπερδιπλάσιο ποσό από το ΕΤΤ, στα υβριδικά.
Καλό ποσό γλυτώνεις στο νέο mg HS (5-6000€+) και 5000€+ στο FORD Kuga 1,5 8AT 186ps. -
Χωρίς πλάκα, καλύτερη μηχανή αναζήτησης τιμων δεν υπάρχει!
@A-d-P respect
-
@lap said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
@A-d-P respect
Βασικά "ξυνομαι" να πάρω κάτι με μεγάλη απαλλαγή ΕΤΤ, αλλά δεν το βλέπω.... έχουν μείνει ελάχιστα -
@a-d-p said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
@george-dasoulas said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
39.129-4.153= 34.976€
45.414-9.082= 36.332€
Επίσης
48.400-2.760= 45.640Μόνο τα δίλιτρα του γκρουπ, που δεν είναι hybrid, έχουν γενναία έκπτωση από 13-16000€.
Τα phev ειδικά έχουν ελάχιστη. Νομίζω παίζει μαγείρεμα στις λιανικές τιμές προ φόρων.
Επίσης θα πρέπει επιτέλους να γίνεται έκπτωση και στο ΦΠΑ, το οποίο είναι υπερδιπλάσιο ποσό από το ΕΤΤ, στα υβριδικά.
Καλό ποσό γλυτώνεις στο νέο mg HS (5-6000€+) και 5000€+ στο FORD Kuga 1,5 8AT 186ps.Βγαίνει μόνο στην Titanium έκδοση και γλιτώνεις 5000€, ξεκινάει λοιπόν στα 29000€
-
Vw Tiguan 1.5 150Ps More από 38.300 κατεβαίνει στα 34.400
Vw Tiguan 2.0 Tdi 150 Ps από 43.350 κατεβαίνει στα 35.020
Πάλι νομίζω είναι προφανής η επιλογή! -
Vitara
-
Vitara
Για τρίτεκνο ούτε για αστείο!
Αν υπήρχε Grand Vitara κάτι γινόταν! -
@A-d-P respect
Βασικά "ξυνομαι" να πάρω κάτι με μεγάλη απαλλαγή ΕΤΤ, αλλά δεν το βλέπω.... έχουν μείνει ελάχισταDs7 diesel νομίζω γύρω στα 34000 χωρίς το ΤΤ.
-
@criuser said in Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους:
@A-d-P respect
Βασικά "ξυνομαι" να πάρω κάτι με μεγάλη απαλλαγή ΕΤΤ, αλλά δεν το βλέπω.... έχουν μείνει ελάχισταDs7 diesel νομίζω γύρω στα 34000 χωρίς το ΤΤ.
Από τη Σκύλλα (dsg) στη Χάρυβδη (καδένα χρονισμού) δλδ
-
Νέο Peugeot 5008 1.2 Hybrid 136Ps Allure :
39.900- 6.845= 33.055€ -
@A-d-P respect
Από τη Σκύλλα (dsg) στη Χάρυβδη (καδένα χρονισμού) δλδ
Δεν έχει πρόβλημα η καδένα μετά το 2023, γιατί όλα έρχονται με 8 χιλ.
-
@A-d-P respect
36.700€ το DS7 Pallas!
Τίμιο! -
Δεν έχει πρόβλημα η καδένα μετά το 2023, γιατί όλα έρχονται με 8 χιλ.
Εχει, αλλά σε περισσότερα χιλιόμετρα!
Αγορά αυτοκινητου για τριτεκνους