-
@dettol said in VW T-Cross:
@iceman7 said in VW T-Cross:
@criuser said in VW T-Cross:
Καλοτάξιδο με υγεία...
ΥΓ Μήπως να ανεβάζαμε στοίχημα σε πόσους μήνες θα σκέφτεσαι να το πουλήσεις και αυτό ?
Θα σου βγάλουμε και γκανιότα...
Είναι της συζύγου, νομίζω ότι είναι ασφαλές
Και αλλα ήταν της συζύγου αλλά έφυγαν νύχτα…..
ετσι κρατιωνται ζωντανες οι σχεσεις. Υπαρχει παντα το στοιχειο της εκπληξης! Δεν ξερεις αν οταν ξυπνησεις, θα υπαρχει το αυτοκινητο σου ή οχι
Πω πω πω τι είσαστε εσεις βρε !!
Άλλοι αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, εγώ έχω την ίδια 30 χρόνια, αλλα αλλάζω αυτοκίνητα.….
-
Καλοτάξιδο με υγεία...
ΥΓ Μήπως να ανεβάζαμε στοίχημα σε πόσους μήνες θα σκέφτεσαι να το πουλήσεις και αυτό ?
ετσι κρατιωνται ζωντανες οι σχεσεις. Υπαρχει παντα το στοιχειο της εκπληξης! Δεν ξερεις αν οταν ξυπνησεις, θα υπαρχει το αυτοκινητο σου ή οχι
Άλλοι αλλάζουν τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα, εγώ έχω την ίδια 30 χρόνια, αλλα αλλάζω αυτοκίνητα.….
καλα κανεις. Λογω επαγγελματος ξερεις καλυτερα απο εμας, οτι πιο φτηνο σου βγαινει να αλλαζεις αμαξια παρα γυναικες
-
Καλοταξιδο και πάντα με υγεία.
Εξαιρετική επιλογή! -
Καλοτάξιδο με υγεία...
καλα κανεις. Λογω επαγγελματος ξερεις καλυτερα απο εμας, οτι πιο φτηνο σου βγαινει να αλλαζεις αμαξια παρα γυναικες
Λαθος!!!Δεν αλλαζει ο αντρας τη γυναικα,η γυναικα αλλαζει πιστωτικο ιδρυμα!!
-
@antonmone said in VW T-Cross:
Καλοτάξιδο με υγεία...
Λάθος το πιστωτικό ίδρυμα σε δανείζει...
Πιστεύεις ότι θεωρεί η κάθε γυναίκα ότι σου χρωστάει τίποτα ?
-
@antonmone said in VW T-Cross:
Καλοτάξιδο με υγεία...
Λάθος το πιστωτικό ίδρυμα σε δανείζει...
Πιστεύεις ότι θεωρεί η κάθε γυναίκα ότι σου χρωστάει τίποτα ?
Ειναι στον νομο Κατσελη ολες!
-
Πρώτη βόλτα και από εμένα (δεν το είχα οδηγήσει ούτε στο τεστ πρόσφατα ούτε από την Πέμπτη) μέχρι Γέρακα να βάλω φιμέ μπροστά στο Γιαννικελη.
Ήσυχο, άλλη αίσθηση καμπίνας από τα Τογιότα.
Μου θυμισε τη Χ1 με χειρότερα πλαστικά.
Λεπτομέρειες και πινελιές που δείχνουν μια διαφορα φιλοσοφίας.
Καλά πάει αλλά προφανώς έχουν περισσότερο αέρα τα λαστιχα και το καταλαβαινεις (η γυναίκα ούτε που πήρε χαμπάρι). Παρεπιπτόντως λαστιχα Michelin primacy 4 (205/55/17) και ρεζέρβα αναγκης πίσω.
Το σύστημα για τις πιεσεις δυστυχώς δεν έχει κάνει τόσο μεγάλη βόλτα για να δείξει ακριβώς ποσο είναι οποτε θα τα δω με το xiaomi όταν κρυώσει.
Μαθαίνω το infotainment και το ψηφιακό καντράν.
Έχει τη λογική του γερμανικού, αρκετές λειτουργίες και πολύ καλό για την κατηγορία του ήχο. Δυνατός και καθαρός.
Κιβώτιο και συμπλέκτης αξιοπρεπεις αλλά όταν το είχα οδηγήσει εγώ πριν 3 χρονια είχα πάρει αυτόματο.
Συνηθίζεται παντως και για περιαστικές διαδρομές δεν ενοχλεί.
Είδα και 6,9 κατανάλωση στην επιστροφή από Γέρακα.
Μαμά φιμέ είχε 35αρα απόχρωση όχι 20αρα όπως αλλά αμάξια με μαμά φιμέ πίσω. Μπηκαν κεραμικές madico 35αρες μπροστά (80 ευρώ).
Θα του αλλάξω τις εσωτερικές λαμπες σε λευκές led με την πρώτη ευκαιρία. Κρίμα που έκλεισε ο Γιάννης στην xenonlights λόγω σύνταξης. -
-
Πρώτη βόλτα και από εμένα (δεν το είχα οδηγήσει ούτε στο τεστ πρόσφατα ούτε από την Πέμπτη) μέχρι Γέρακα να βάλω φιμέ μπροστά στο Γιαννικελη.
Ήσυχο, άλλη αίσθηση καμπίνας από τα Τογιότα.
Μου θυμισε τη Χ1 με χειρότερα πλαστικά.
Λεπτομέρειες και πινελιές που δείχνουν μια διαφορα φιλοσοφίας.
Καλά πάει αλλά προφανώς έχουν περισσότερο αέρα τα λαστιχα και το καταλαβαινεις (η γυναίκα ούτε που πήρε χαμπάρι). Παρεπιπτόντως λαστιχα Michelin primacy 4 (205/55/17) και ρεζέρβα αναγκης πίσω.
Το σύστημα για τις πιεσεις δυστυχώς δεν έχει κάνει τόσο μεγάλη βόλτα για να δείξει ακριβώς ποσο είναι οποτε θα τα δω με το xiaomi όταν κρυώσει.
Μαθαίνω το infotainment και το ψηφιακό καντράν.
Έχει τη λογική του γερμανικού, αρκετές λειτουργίες και πολύ καλό για την κατηγορία του ήχο. Δυνατός και καθαρός.
Κιβώτιο και συμπλέκτης αξιοπρεπεις αλλά όταν το είχα οδηγήσει εγώ πριν 3 χρονια είχα πάρει αυτόματο.
Συνηθίζεται παντως και για περιαστικές διαδρομές δεν ενοχλεί.
Είδα και 6,9 κατανάλωση στην επιστροφή από Γέρακα.
Μαμά φιμέ είχε 35αρα απόχρωση όχι 20αρα όπως αλλά αμάξια με μαμά φιμέ πίσω. Μπηκαν κεραμικές madico 35αρες μπροστά (80 ευρώ).
Θα του αλλάξω τις εσωτερικές λαμπες σε λευκές led με την πρώτη ευκαιρία. Κρίμα που έκλεισα ο Γιάννης στην xenonlights λόγω σύνταξης.εχει tpms και δειχνει με ακριβεις psi;
-
Έτσι καταλαβαίνω …. Αλλά θα το ψάξω και από το manual
-
εχει οντως η vag τετοιο συστημα, αλλα ειχα την εντυπωση οτι το εχει σε πιο ακριβα μοντελα. Απο την αλλη ομως, το αυτοκινητο σας εχει αρκετα πραγματακια που μεχρι μερικα χρονια υπηρχαν στα ακριβοτερα μοντελα.
Το πολο της συζυγου εχει απλα συστημα προειδοποιησης για χαμηλη πιεση ελαστικων, χωρις να σου δειχνει με ακριβεια την πιεση του καθενος. -
εχει οντως η vag τετοιο συστημα, αλλα ειχα την εντυπωση οτι το εχει σε πιο ακριβα μοντελα. Απο την αλλη ομως, το αυτοκινητο σας εχει αρκετα πραγματακια που μεχρι μερικα χρονια υπηρχαν στα ακριβοτερα μοντελα.
Το πολο της συζυγου εχει απλα συστημα προειδοποιησης για χαμηλη πιεση ελαστικων, χωρις να σου δειχνει με ακριβεια την πιεση του καθενος.Έχει ξεχωριστή οθόνη στο infotainment σχετικά.
Λογικά θα έχει ενδείξεις. Πρέπει να γίνει βόλτα.
Πληροφορίες από το Navi του CarPlay που με ειχες ρωτήσει τηλεφωνικά δεν έχει.
Πρέπει να αγορασεις το μαμά Navi με 650 ευρώ.
Προς αγορά στο shop έχει αυτό και φωνητικές εντολές.
Έμαθα επίσης ότι η delectronics βάζει cruise control με 450 ευρώ και acc με 800.
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι κάνει οριζόντιο scroll με την κίνηση της παλάμης.
Σαν gesture control στις BMW -
Το πολο της συζυγου εχει απλα συστημα προειδοποιησης για χαμηλη πιεση ελαστικων, χωρις να σου δειχνει με ακριβεια την πιεση του καθενος.Έχει ξεχωριστή οθόνη στο infotainment σχετικά.
Λογικά θα έχει ενδείξεις. Πρέπει να γίνει βόλτα.
Πληροφορίες από το Navi του CarPlay που με ειχες ρωτήσει τηλεφωνικά δεν έχει.
Πρέπει να αγορασεις το μαμά Navi με 650 ευρώ.
Προς αγορά στο shop έχει αυτό και φωνητικές εντολές.
Έμαθα επίσης ότι η delectronics βάζει cruise control με 450 ευρώ και acc με 800.
Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι κάνει οριζόντιο scroll με την κίνηση της παλάμης.
Σαν gesture control στις BMWναι αυτο με το ναβι το περιμενα. Cruise control δεν νομιζω οτι αξιζει να ασχοληθεις. Δοκιμασε να κανεις "κυκλακια" με εκτεταμενο τον δεικτη. Νομιζω οτι κανει volume up/down αναλογα με την φορα περιστροφης.
-
Μην ψάχνεις άδικα. Τα vw δεν έχουν αισθητήρες πίεσης στα λάστιχα.
Μετράνε από τους αισθητήρες του abs την ταχύτητα περιστροφής των τροχών. Κι αν κάποιος εμφανίσει απόκλιση, εμφανίζεται γραφικά στο tpms να τον ελέγξεις.
Στη μεσαία κολώνα δίπλα στην πόρτα του οδηγού έχει ένα ταμπελάκι με την ενδεικνυόμενη πίεση των ελαστικών. Φτιάξτα, μετά κάνε κι ένα reset στο tpms στην οθόνη να τα αναγνωρίσει και τελείωσες.
Στο T-Roc ελέγχω πίεση δειγματοληπτικά κάθε 2-3 μήνες και δεν έχει χάσει αέρα ποτέ.
-
@andya3 said in VW T-Cross:
Μετράνε από τους αισθητήρες του abs την ταχύτητα περιστροφής των τροχών. Κι αν κάποιος εμφανίσει απόκλιση, εμφανίζεται γραφικά στο tpms να τον ελέγξεις.
Στη μεσαία κολώνα δίπλα στην πόρτα του οδηγού έχει ένα ταμπελάκι με την ενδεικνυόμενη πίεση των ελαστικών. Φτιάξτα, μετά κάνε κι ένα reset στο tpms στην οθόνη να τα αναγνωρίσει και τελείωσες.
Στο T-Roc ελέγχω πίεση δειγματοληπτικά κάθε 2-3 μήνες και δεν έχει χάσει αέρα ποτέ.
Δηλαδη απλά θα μου δείξει λάθος αν υπάρχει πρόβλημα. Ονομαστικές πιέσεις δεν δείχνει.
Και όμως στις μονάδες μετρήσεις έχει επιλογή για bar/psi.
Τελωσπαμτων μικρό το κακό αλλά το έψαχνα. -
Ονειδος
-
Έχει ακόμα θερμοκρασία λαδιού ελπίζω.
-
-
Δηλαδη απλά θα μου δείξει λάθος αν υπάρχει πρόβλημα. Ονομαστικές πιέσεις δεν δείχνει.
Και όμως στις μονάδες μετρήσεις έχει επιλογή για bar/psi.
Τελωσπαμτων μικρό το κακό αλλά το έψαχνα.Τα bar/psi είναι για άλλους αισθητήρες του αυτοκινήτου, να βλέπεις πίεση στην τουρμπίνα κλπ. Αλλά δεν έχει τέτοιο software στο T-Cross, αν σκοπεύεις να πάρεις κάνα Golf-R ή κάνα RS-3 να τους συζητήσουμε...
-
Βόλτα προς νοτια μέχρι και Σουνιο σήμερα. Στη μισή διαδρομή οδήγησα εγώ.
Λοιπόν είναι εντυπωσιακό το μοτερακι !
Ψυχωμένο, τραβάει καλά αρκεί να είσαι πάνω από 2000 στροφές αλλά δεν απαιτεί μαγείρεμα με την κουτάλα για να πας καλά σβέλτα και με ασφάλεια.
Γενικά τα μοτεράκια του γκρουπ μου έχουν κάνει θετική εντύπωση.
Όταν είχα τεστάρει τον 1,5 στο t roc είχα εντυπωσιαστεί. Ήταν πολύ καλύτερος από τον Β38 που είχα στη Χ1.
Και αυτός όμως ο μικρός καιτοι άστρωτος πήγε καλά, ήσυχα, σβέλτα και οικονομικά (140 χλμ με 5,9)
Έπιασα με άνεση τα 150 στην ΑΟ και γενικά εκεί κινηθήκαμε με ταχύτητες πάνω από 120 ακούγοντας πάνω από τα 120 μόνο αεροδυναμικους θορύβους.
Το αμάξι εσωτερικά παρότι τα πλαστικά δεν είναι μαλακα είναι στιβαρό. Αν ήταν έτσι και το YC δεν θα το ειχα δώσει.
Με το κροσσακι όμως πας ταξίδι άνετα, ξεκούραστα (καλά κάθισματα έχει και εντυπωσιάστηκα από το αναδιπλούμενο κάθισμα του συνοδηγού).
Πρώτη επαφή με VAG και μας αρέσει.
Αν δεν είχα την εμπειρία απο τις BMW θα ήμουν ενθουσιασμένος.
Για χρήση σαν τη σημερινή μακραν καλύτερο του YC.
Για κάθε μέρα εντός κίνησης ομως το υβριδικό σύνολο δεν έχει αντίπαλο κόντρα σε συμβατικα οχήματα.
Μόνο από τα ηλεκτρικα χάνει.Όμως σαφως πιο all around όχημα το tcross.
VW T-Cross