-
@mcmalam said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αυτό δεν το κατάλαβα που λες. Εφόσον αναφέρεται αναλυτικά ο εξοπλισμός (βασικός συν εξτρά) που κάνεις παραγγελία στο συμφωνητικό, γίνεται να στον αλλάξουν;
Φυσικά. Ειναι στα ψιλά γράμματα, ότι η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τον εξοπλισμό και τις προδιαγραφές για ΧΥΖ λόγους. Εμένα π.χ. στο Μίνι ήταν ανάποδα και πρόσθεσαν εξοπλισμό σε ένα πακέτο που είχα παραγγείλει και φυσικά άλλαξε (προς τα επάνω) και η τιμή.
-
@iceman7 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Αγοράζεις αμάξι και παίζεις λαχείο.
Άλλο βλέπεις, άλλο παραγγελνεις, άλλο παραλαμβάνεις. Φταίω εγώ που παίρνω πάντα ετοιμοπαράδοτα ;αλλη χαρη να το φτιαχνεις μονος σου. παντως εγω οταν το κατεβασαν απο την νταλικα το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να κοιταξω αν ειχε πανω τον εξτρα εξοπλισμο που ειχα παραγγειλει.
μερικες φορες μπορει και ο πωλητης να κανει λαθος και να βγαλει κατι μεσα στην ζαλαδα του.
-
Μάλιστα, αυτό δεν το ήξερα(ή δε διάβασα τα μικρά γράμματα). Θεωρητικά παραλαμβάνω τέλη Νοέμβρη, θα επανέλθω με τη δική μου εμπειρία
-
Πρέπει να είμαι ο μοναδικός αγοραστής bmw που ο πωλητής δεν ήξερε που είναι το αμάξι γιατί ήρθε με επιπλέον εξοπλισμό από το εργοστάσιο χωρίς να τον έχω παραγγείλει. Το πήρε χαμπάρι καμία βδομάδα αφού είχε ξεφορτωθεί στην αντιπροσωπεία…
-
Μάλιστα, αυτό δεν το ήξερα(ή δε διάβασα τα μικρά γράμματα). Θεωρητικά παραλαμβάνω τέλη Νοέμβρη, θα επανέλθω με τη δική μου εμπειρία
μου θυμιζεις τι εχεις παραγγειλει?
σημαντικο επισης να το ελενξεις για μικροζημιες. πιανεις ολα τα πανελ να δεις αν εχει βαφτει καποιο ξανα κοιτας για βαθουλωματα, σκυβεις απο κατω να δεις αν ειναι καθαρο και δεν βρηκε πουθενα, και να δεις αν εχουν τις ταπες στα λαστιχα γιατι σε μενα τα ειχαν ξεχασει και το ειπα στον πωλητη οτι δεν ειναι πανω και εβγαλε απο ενα αλλο που ειχαν εκει περα και μου τα εβαλε στο δικο μου.
αυτα πριν υπογραψεις την παραλαβη γιατι μετα δυσκολο να το παρουν πισω.
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
μου θυμιζεις τι εχεις παραγγειλει?
σημαντικο επισης να το ελενξεις για μικροζημιες. πιανεις ολα τα πανελ να δεις αν εχει βαφτει καποιο ξανα κοιτας για βαθουλωματα, σκυβεις απο κατω να δεις αν ειναι καθαρο και δεν βρηκε πουθενα, και να δεις αν εχουν τις ταπες στα λαστιχα γιατι σε μενα τα ειχαν ξεχασει και το ειπα στον πωλητη οτι δεν ειναι πανω και εβγαλε απο ενα αλλο που ειχαν εκει περα και μου τα εβαλε στο δικο μου.
αυτα πριν υπογραψεις την παραλαβη γιατι μετα δυσκολο να το παρουν πισω.
M sport, Premium, Drive Assist. Plus, τεμπέλη στα πίσω καθίσματα (φόρτωση μεγάλων αποσκευών) και τον τριζωνικό κλιματισμό.
-
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς πότε θα λανσαριστεί η νέα 116 στην ελληνική αγορά? -
@mphysiker said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλησπέρα,
Γνωρίζει κανείς πότε θα λανσαριστεί η νέα 116 στην ελληνική αγορά?Από ότι έχει γραφτεί στον τύπο τον Νοέμβριο.
-
Είμαι στο παρά '1 να κλείσω την απερχόμενη σε ικανοποιητική τιμή. Το αυτοκίνητο μου κάνει, το αγοράζω συνειδητά, ωστόσο αναλογιζόμενος τα "μαγικά" που κάνει η BMW Hellas στο λανσάρισμα των νέων μοντέλων κάπως διστάζω. Είναι ικανοί να δίνουν τη νέα φτηνότερα από την απερχόμενη + το αυτόματο κιβώτιο.
-
Είμαι στο παρά '1 να κλείσω την απερχόμενη σε ικανοποιητική τιμή. Το αυτοκίνητο μου κάνει, το αγοράζω συνειδητά, ωστόσο αναλογιζόμενος τα "μαγικά" που κάνει η BMW Hellas στο λανσάρισμα των νέων μοντέλων κάπως διστάζω. Είναι ικανοί να δίνουν τη νέα φτηνότερα από την απερχόμενη + το αυτόματο κιβώτιο.
Σε ποια τιμή δηλαδη..... ;
-
25χιλ ή λίγο παραπάνω ανάλογα με το χρώμα.
-
25χιλ ή λίγο παραπάνω ανάλογα με το χρώμα.
Δεν ειναι κακή τιμή αλλα σε σχεση με τη νέα ειναι λιγότερο εξοπλισμένη
-
Η (βασική) νέα 120 έχει επιπλέον το αυτόματο, τα led φώτα, 17ρες και γυαλιστερά εξωτερικά πλαστικά -που εμένα δεν μου αρέσουν.
Ωστόσο δεν ξέρουμε πως θα έρχεται η βασική 116. -
Πόσα παραπάνω είσαι διατεθειμένος να δώσεις για την νέα; Αυτό σκέψου.
Σίγουρα είναι καλύτερη η νέα -
@a-d-p said in BMW 1 Series F70 (2024):
Πόσα παραπάνω είσαι διατεθειμένος να δώσεις για την νέα; Αυτό σκέψου.
Σίγουρα είναι καλύτερη η νέαTο 118 sport advance ηταν καλο πακετο, αλλα το νεο 120 εχει δυνατοτερο κινητηρα. Καλυτερο δεν ειναι το νεο, αφου βασικα ειναι το ιδιο αμαξι. Αλλα νομιζω και το 116 θα εχει δυνατοτερο κινητηρα. Σιγουρα αξιζει την διαφορα χρηματων να πας σε μια 120.
-
Σφακιανακης Κηφισιας, την οδηγησα για περιπου μια ωρα. Mpack μπλε με 18αρες.(φωτο απο συγγρου καθως τις δικες μου δεν τις ανεβαζε λογω μεγεθους)
Αττικη οδος, 200αρισε για πλακα καλο τιμονι-κρατηματα, δεν υπαρχει θεμα με την οθόνη το συνηθίζεις, ποιοτικο οσο δεν παει μεσα. Σπαστικος αεροδυναμικος θορυβος απο τον καθρεφτη του οδηγού μετα τα 100-110.
Οσο το πηγαινα σαν ανθρωπος το trip εγραψε 5.8, στο τέλος βγαινοντας απο Αττική οδο (την ανεβηκα και την κατεβηκα) καταναλωση 6.1 με sport mode, πιστευω χαλαρο ταξιδακι εχει ενα 5.5.Κηφισιας σε Eco mode και προσεκτικη οδηγηση το εριξα σε 6.8 μετα απο reset για να δω ποσο καιει μεσα στην κινηση.
++Ηχος, επιδοσεις, τιμονι, κρατηματα, αισθηση, ποιοτητα, τιμη
-- χωροι, ισως ορατοτητα, μόνο 2 χρονια εγγύηση32.700 πηρα προσφορα. Το Audi Α3 με Sline παει στα 37 με λιγότερο εξοπλισμο, το allstreet 35.000 γυμνο. Το VW Golf στην Style 35.000, το Ford Puma st line x 32.000+, Το Opel Astra σε καλη εκδοση 32.000+, Toyota Corolla Gr 140Hp 33.000, Toyota Yaris Cross 130hp Gr 30.000...
Κλεβει Εκλησια πραγματικα ειναι ανωτερο απο ολα τα απο πανω οδηγικα, σε αλογα σε ροπη σε τιμονι σε κρατηματα και σε εξοπλισμο και σε τιμη!! Χανει σε χώρους πορτ παγκαζ και πισω καθισματων.
Πιστεύω οικογενεια τριμελης με παιδακι 4-5+ που εχεις τελειωσει με καροτσια κλπ και δεν κανεις μετακομισεις καθε ΣΚ και δεν θελεις SUV ειναι πολυ καλη ευκαιρια.
Σημα δεν εχει, ακριβα service σιγουρα θα εχει, βλαβες δεν ξερω αλλα διαβαζω τα χειροτερα για bmw-mini με 2 χρονια μονο η εγγύηση!! εκτός αν παρεις χρηματοδοτικο και στο κανουν 4.
Οδηγησα την επομενη μερα Audi a3 Allstreet και Yaris Cross 130Hp.
Το audi δυστυχώς με τον πωλητη δεν καταλαβα πολλα πραγματα σε 15 λεπτα, μεσα στην κινηση ειχα 8.3 με 2-3 ανοιγματακια.
Το Yaris Cross 130 Hp Gr στην Αττικη οδο ειναι ενας επικίνδυνος κουβας που μετα τα 120 130 μουγκριζει σαν σκουτερ και καιει σιγουρα και παραπανω απο την Bmw αν το τρεχεις καθως αγκομαχαει μετα τα 135-140 καθως και το τραγικο σε ποιοτητα εσωτερικο του για τα λεφτα που ζηταει.
Μεσα στην πολη ομως...
-
Ρωτα ποσο κανει επεκταση εγγυησης.
Αν βγεις απο εγγυηση εχει συνεργεια να σου κανουν σερβις με λογικες τιμες, μονο που πνιγονται στην δουλεια.
-
Έχω την αίσθηση πως η bmw δεν κάνει επέκταση εγγύησης ούτε με πληρωμή….όταν τα συνεργεία πνίγονται, δεν δείχνουν καλά τα πράγματα….
-
@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έχω την αίσθηση πως η bmw δεν κάνει επέκταση εγγύησης ούτε με πληρωμή….όταν τα συνεργεία πνίγονται, δεν δείχνουν καλά τα πράγματα….
γιατι? παντα εκανε. και σερβις πακετο σου πουλανε αν θελεις.
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):
γιατι? παντα εκανε. και σερβις πακετο σου πουλανε αν θελεις.
Το ρώτησα, δεν μου εδιναν ουτε επεκταση ουτε πακετο service. Η mini μονο μου εδωσε, περιεργο το ξερω
BMW 1 Series F70 (2024)