@wantone said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
@realzeus said in Alfa Romeo Junior (B-SUV):
Εγώ χάνω την αξιοπιστία μου; Όσοι το έχουν οδηγήσει αυτό λένε. Μέτρια εκείνη η BMW 1 (τουλάχιστον στην έκδοση που οδήγησα, δεν ήταν με την σπορ ανάρτηση νομίζω), ακόμα και το Focus 3 ήταν καλύτερο στον δρόμο. Ηλεκτρικό τιμόνι είχε η Giulietta. Δεν είχε την αίσθηση της 147/156, αλλά ήταν πολύ γρήγορη και ακριβής η κρεμαγιέρα.
το οδηγησα το 2015 νομιζω και ηδη ηταν παλιο μοντελλο στην αγορα. το 1 ειναι πολυ καλο σασσι για την κατηγορια του (αν το δεις απο κατω θα καταλαβεις), οι ρυθμισεις πιθανον να ειναι μαλακες για λογους εσωτερικου ανταγωνισμου στην εταιρεια αλλοιως γιατι να αγορασεις τα ακριβοτερα αυτοκινητα τους.
το 147 το εχουμε απο το 2002 ακομα, δεν μιλαμε για περιστασιακη χρηση οποτε κατι θα ξερω οταν γραφω αυτα. δεν μπορεις να συγκρινεις υδραυλικο τιμονι με ηλεκτρικο αλλα ενα πισωκινητο εχει εξ ορισμου καλυτερο τιμονι και στο 1 ειναι 2η γενια ηλεκτρικων και ειναι αποδεκτη η αισθηση, στην 1η γενια ηταν αθλια αισθηση στα ηλεκτρικα.
ξεχασα να γραψω εγω εχω και ποιο κοντο λεβιε ταχυτητων που και αυτο κανει διαφορα, δεν μπορω να πω οτι ειναι σπορ αμαξι αλλα ειναι σασσι απο την ποιο πανω κατηγορια απλα τα αμορτισερ ειναι φθηνιαρικα και εκει δημιουργειται το προβλημα. Αλλα συζηταμε ολα τα χρονια τα ιδια πραγματα.
Το προβλημα ολων αυτων των αμαξιων στην Ελλαδα ειναι αναιμικοι κινητηρες, διαχρονικα λογω φορολογιας.
Άγη, κάπου μπερδεύτηκες φίλε μου. Η σύγκρισή μου ήταν μεταξύ της BMW 1 (F20 με τον τετρακύλινδρο και τα 136 άλογα) και της Alfa Romeo Giulietta με τα 170 άλογα, Στις ίδιες διαδρομές-στροφές που η Alfa ήταν τραίνο, η BMW ήταν καράβι ακυβέρνητο. Κάτι ξερω, δεν τα λέω από το μυαλό μου.