-
@lap said in FIAT 600 SUV:
Γενικά καλή τιμή έχει. Ας πούμε hybrid, αυτόματο και τα έχει όλα.
Κοίταξε αυτό δεν πουλάει τιμή. Πουλάει στύλ.
Στέκεται και αυτό απέναντι στό γιάρις κρος, αφού έχει ανάλογους χώρους, ενώ είναι πολύ πιο γρήγορο, αλλά επειδή φαίνεται πιο κροσόβερ, μπορεί να πάρει πελάτες, κυρίως γυναίκες και από το αυτοκίνητο των σχολών οδηγών.
-
Αν βγει αξιόπιστο το κιβώτιο δεν είναι κακό.
-
@civil357 said in FIAT 600 SUV:
- Γιατί;;;; Από μπροστά είναι άσχημο, ανεξαρτήτως φύλου.
- Δε ξέρω.
- Το προηγούμενο 500Χ , ιδίως πριν του βάλουν το υβριδικό σύστημα , το έλεγες και άσπαστο και εξακολουθούσε να ήταν και γλυκούλι και όμορφο . Το τωρινό αναμένουμε, να δούμε.
- Ομορφούλι ειναι μπροστά. Επίσης, είναι καθαρά υποκειμενικό και συνήθως αυτά τα σχήματα κάνουν μεγαλύτερο γκελ στις γυναίκες.
- Ούτε εγώ, εικασία ειναι.
- Ναι, αλλά ήταν Φιατ. Τούτο είναι πεζώ με πιουρκραπ μηχανολογία.
-
@lap said in FIAT 600 SUV:
Αν βγει αξιόπιστο το κιβώτιο δεν είναι κακό.
Πλάκα κάνεις έτσι!?! Χαλάει πριν καν βγει από την γραμμή παραγωγής.
-
Από εμφάνιση είναι τελείως
φούστα, μπλούζα. -
Εμείς εδώ μπορεί να λέμε για γυναικείο σχέδιο αλλά θα δούμε πολλούς τοιουτους με αυτό.
-
@gtsartsal said in FIAT 600 SUV:
Εμείς εδώ μπορεί να λέμε για γυναικείο σχέδιο αλλά θα δούμε πολλούς τοιουτους με αυτό.
Ακριβώς, δε μου κάνει για γυναικείο, γυναικείο είναι ας πούμε το 500ράκι. Αυτό είναι αυτοκίνητο ντιντής.
-
@georgemit said in FIAT 600 SUV:
Ακριβώς, δε μου κάνει για γυναικείο, γυναικείο είναι ας πούμε το 500ράκι. Αυτό είναι αυτοκίνητο ντιντής.
το πιο ομορφο σουπερμινι το 500αρακι και μια χαρα ηταν και για αντρες και γυναικες.Αστο οταν βγηκε το χαζευαν ολοι για κανα 2 χρονια και οχι αδικα.Τωρα το 600 αυτο ενα ακομη 2008
-
Δεν είναι γυναικείο σχέδιο. Εγώ μια χαρά το οδηγούσα αυτό . Unisex είναι το σχέδιο. Αλλά οι γυναίκες κοιτάνε ΜΟΝΟ το σχέδιο και ψωνίζουν αυτό σχολιασαμε. Εγώ δεν θα το έπαιρνα γιατί δεν με πείθει στα υπόλοιπα με αυτή την τιμή. Αλλά μια χαρά θα το αγόραζα αν με κάλυπτε σε όλα , το σχέδιο του είναι πολύ όμορφο για μενα
-
Το Fiat 600 παρκαρισμένο δίπλα στο νέο Suzuki Swift
-
Προσέξτε μην σας χτυπήσει η ορθότητα...
Στο ορθό....
-
@criuser said in FIAT 600 SUV:
Προσέξτε μην σας χτυπήσει η ορθότητα...
Στο ορθό....
Όπως είδαμε και στους Ολυμπιακούς αγώνες γίνεται χαμός από ο που είναι η και το.....
Θα κάνει πωλήσεις σίγουρα...
Status loatki symbol θα γίνει -
@chris__7 said in FIAT 600 SUV:
το πιο ομορφο σουπερμινι το 500αρακι και μια χαρα ηταν και για αντρες και γυναικες.Αστο οταν βγηκε το χαζευαν ολοι για κανα 2 χρονια και οχι αδικα.Τωρα το 600 αυτο ενα ακομη 2008
Το 500αράκι ήταν για άντρες μόνο σε κάτι εκδόσεις 695 κλπ. Το απλό ήταν καραγυναικείο, δε θα το αγόραζα ποτέ. Το 2008 είναι πολύ πιο αποδεκτό σε μένα από το αστείο καρτούν 600. Γούστα είναι αυτά βέβαια, ας μη μας παρεξηγούν οι μέτοχοι που πλέον θίγονται και για τα fiat λόγω ομίλου
-
Το νέο είναι απλά τέλειο!!!! Έχω μπει και είναι τέλειο
-
Το 500αράκι ήταν για άντρες μόνο σε κάτι εκδόσεις 695 κλπ. Το απλό ήταν καραγυναικείο, δε θα το αγόραζα ποτέ. Το 2008 είναι πολύ πιο αποδεκτό σε μένα από το αστείο καρτούν 600. Γούστα είναι αυτά βέβαια, ας μη μας παρεξηγούν οι μέτοχοι που πλέον θίγονται και για τα fiat λόγω ομίλου
Γούστα είναι σωστά απλά δεν συμφωνώ.
Εγώ το αγόρασα το 500 με άλλο σήμα ουσιαστικά (ford ka) , ίδιο αμάξι ήταν όμως στο ίδιο εργοστάσιο φτιαχνόταν με ίδια μηχανικά μέρη με ελάχιστες διαφορές που έβαλε η ford. και γυναίκες το οδηγανε και αυτό κατά κύριο λόγο. Μια χαρά άντρας αισθάνομαι, δεν έχω θέμα. Αν μαρεσει ένα αμαξάκι και το βρίσκω ωραίο σχέδιο ή χαριτωμένο στις συγκεκριμένες περιπτώσεις θεωρώ ότι είναι και για άντρες με γούστο , όχι μόνο για γυναίκες. Απλά σαν άντρας δεν κοιτάω μόνο το σχέδιο , πέραν τούτου δεν βρίσκω άλλη διαφορά
-
-
ναι το αμαξι κανει τον αντρα και σας πειραξε το 500αρακι.Τοση αντριλα στο τσατ που το πασουμι παει συννεφο απο τις γυναικες σας οταν πατε να αγορασετε αμαξι
-
Εμένα μου λέει πάρε ότι θες απλά μη με πριζεις!
Θα βρω κάποιο multipla
-
ναι το αμαξι κανει τον αντρα και σας πειραξε το 500αρακι.Τοση αντριλα στο τσατ που το πασουμι παει συννεφο απο τις γυναικες σας οταν πατε να αγορασετε αμαξι
Δε ξέρω αν κάνει το αμάξι τον άντρα αλλά ντιντή με bmw E30 ή opel manta δεν έχω δει. Μόνο άντρακλες τύπου Τάκη Τσουκαλά.
-
Από όλα έχει ο μπαξές!
FIAT 600 SUV