@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@wantone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@criuser said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Εκεί που δούλευα (εκτός Ελλάδος) για να μπεις στη Βιομηχανική Περιοχή έπρεπε ΟΛΟΙ οι επιβαινοντες στο όχημα να έχουν τις κάρτες ταυτοποίησης που τους επέτρεπε την είσοδο, έλεγχος από ένστολους όπως στα διόδια.
Στη συνέχεια στο πάρκινγκ της εταιρείας για τα γραφεία, το εστιατόριο, ιατρείο κλπ μπορούσες να μπεις, για να περάσεις μέσα στους χώρους των εργοστασίων, έπρεπε να περάσεις από περιστρεφομενες μεταλλικές πόρτες όπως των γηπέδων αν έχετε δει, δεν ξέρω αν τις έχουν τα γήπεδα εδώ, μόνο με τη μαγνητική προσωπική σου κάρτα.
Το αυτό για οποιονδήποτε επισκέπτη, που υποχρεωτικά περνούσε ωριαιο orientation πριν παραλάβει κάρτα εισόδου. Σε όλες τις βιομηχανικές περιοχές σε όλες τις εταιρείες, συνολικά εκατοντάδες χιλιάδες άτομα. Για τα παιδιά υπήρχαν ειδικές μέρες, εννοείται όχι μέσα στη παραγωγή. Αυτά για σύγκριση με Ελλάδα και μια ελληνική Βιοτεχνικη ή Βιομηχανική περιοχή, που ακόμη έχουν ...χωματοδρομους.Οταν βγάζουμε παντού πετρέλαιο, θα έχουμε και εμείς τέτοια...
καμμια σχεση με πετρελαιο. εχει τρομοκρατικες επιθεσεις η ΣΑ, μια φορα ειχαν χτυπησει ενα μερος που εμεναν της Αραμκο και ειχαν σκοτωσει μερικους.
Το πετρέλαιο το ανέφερα για το χρήμα που θα έδινε την δυνατότητα να υπάρχουν όλα τα παραπάνω...
Στις χώρες αυτές ζεις και δουλεύεις σε κλιματιζόμενους χώρους, κινείσαι με το κλιματιζόμενο αμάξι σου, διασκεδάζεις, ψωνίζεις, τα πάντα όλα σε κλιματιζόμενους χώρους, γιατί έχεις πετρέλαιο και φράγκα.
Αν δεν έχεις, βλέπεις τι γίνεται στις άλλες χώρες στον ίδιο γεωγραφικό πλάτος...
παλι υπερβαλεις, κλιματισμο εχεις γιατι εχει ζεστη. και πετρελαια να μην εχεις ενα κλιματιστικο 300 ευρω ειναι.
η αναπτυξη της ΣΑ σε αυτο που περιγραφεις ειναι γιατι εχει καποιους καλους μοναρχες τα τελευταια χρονια
και στο Ιρακ εχει πετρελαια αλλα ειδες πως ειχε γινει με τον Σανταμ που εκανε συνεχως πολεμους.
Τι λες τώρα.
Εχεις δει πως είναι εκεί η ζωή ? Δεν βγαίνεις έξω καθόλου.
Εχεις δει πως είναι στο Σουδάν για παράδειγμα που είναι στον ίδιο παράλληλο ?
Η στο Πακιστάν ?