-
-
Ρε συ λαπ τι το ψάχνεις δε καταλαβαίνεις ότι απαξιει να σου απαντήσει γιατί δεν πήγες πολυτεχνείο;... ή απλά δεν ξέρει αυτό που τον ρωτάς και βαριέται να το ψάξει...
Είναι σαν να προσπαθείς να μιλησεις επιστημονικά με έναν γιατρό για την λειτουργία πχ της καρδίας και εσύ να γκουγκαρεις λέξεις κλειδια για να μείνεις στην κουβέντα...
Απλά ο γιατρός δεν θα μπει στην διαδικασία να σου εξηγήσει ή αν το κάνει θα πρέπει να σου μιλήσει με παρομοιωσεις για να στο παρουσιάσει απλουστευμενα...Οκ. Άρα, εγώ να μυρίσω τα νύχια μου για το τι εννοεί ο ποιητής.
Υπόψιν όταν λέμε "γκουκγλαρω" σημαίνει πως κατεβάζω σχετικές μελέτες και επιστημονικά άρθρα για το θέμα που συζητούμε. Τα διαβάζω, τα κατανοώ μέχρι το σημείο που μπορώ, και δεν είναι πάντοτε χαμηλό και εξάγω μια γνώμη.Δεν διαβάζω ενημερωτικά sites άσχετων δημοσιογράφων.
Νομίζω πως αγγίξαμε και σήμερα την τελειότητα στο offtopic.
-
Ρε συ λαπ τι το ψάχνεις δε καταλαβαίνεις ότι απαξιει να σου απαντήσει γιατί δεν πήγες πολυτεχνείο;... ή απλά δεν ξέρει αυτό που τον ρωτάς και βαριέται να το ψάξει...
Είναι σαν να προσπαθείς να μιλησεις επιστημονικά με έναν γιατρό για την λειτουργία πχ της καρδίας και εσύ να γκουγκαρεις λέξεις κλειδια για να μείνεις στην κουβέντα...
Απλά ο γιατρός δεν θα μπει στην διαδικασία να σου εξηγήσει ή αν το κάνει θα πρέπει να σου μιλήσει με παρομοιωσεις για να στο παρουσιάσει απλουστευμενα...Οκ. Άρα, εγώ να μυρίσω τα νύχια μου για το τι εννοεί ο ποιητής.
Υπόψιν όταν λέμε "γκουκγλαρω" σημαίνει πως κατεβάζω σχετικές μελέτες και επιστημονικά άρθρα για το θέμα που συζητούμε. Τα διαβάζω, τα κατανοώ μέχρι το σημείο που μπορώ, και δεν είναι πάντοτε χαμηλό και εξάγω μια γνώμη.Δεν διαβάζω ενημερωτικά sites άσχετων δημοσιογράφων.
Με την ίδια λογική μπορείς να κατεβάσεις και να διαβάσεις μια μελέτη ή ένα επιστημονικό άρθρο για την εγχείρηση καρδιάς δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς να μιλήσεις με τον χειρουργό για αυτό...
-
Ας μη κουράσουμε άλλο το υπόλοιπο forum. Ας συνεχίσουμε στο νήμα με τα θέματα περί ανέμων και υδάτων
-
Αφιερωμένο σε όλους τους μπάρμπες του forum που στην ψυχή παραμένουν ακόμα έφηβοι.
Υ.γ παρακαλώ τα σχόλια να είναι σεμνά.
-
-
-
@lap said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Ο γάτος πήρε tesla και με πήγε βόλτα.
λες για αυτο να μην ποσταρει πια;
-
Νιαου
-
-
-
Είδα πριν λίγο το τελευταίο επεισόδιο του τρίο , Clarkson, May , Hammond.
Ωραίο και συγκινητικό στο τέλος.
Σε κάποιο σημείο ο Κλάρκσον λέει πως ο κύριος λόγος που σταματάνε τις εκπομπές για αυτοκίνητα είναι τα ηλεκτρικά, πως τα σιχαίνεται, λευκές συσκευές, σκατά.
Επίσης δείχνει και ένα χάρτη με τα μέρη που έχουν πάει όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως.
Από Ελλάδα δεν έχουν περάσει ποτέ, νομίζω ο Κλάρκσον μισεί τους Έλληνες για κάτι που είχε γίνει όταν είχε έρθει διακοπές στην Κρήτη.
-
@vagkirk said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Είδα πριν λίγο το τελευταίο επεισόδιο του τρίο , Clarkson, May , Hammond.
Ωραίο και συγκινητικό στο τέλος.
Σε κάποιο σημείο ο Κλάρκσον λέει πως ο κύριος λόγος που σταματάνε τις εκπομπές για αυτοκίνητα είναι τα ηλεκτρικά, πως τα σιχαίνεται, λευκές συσκευές, σκατά.
Επίσης δείχνει και ένα χάρτη με τα μέρη που έχουν πάει όλα αυτά τα χρόνια παγκοσμίως.
Από Ελλάδα δεν έχουν περάσει ποτέ, νομίζω ο Κλάρκσον μισεί τους Έλληνες για κάτι που είχε γίνει όταν είχε έρθει διακοπές στην Κρήτη.
Να πάει να μαμηθει τότε ο κομπλέξαρας ο συμπλεγματικός αγγλαρας
-
Ηταν καλοι 20 χρονια πισω τωρα υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος. Ολος ο κοσμος κανει παρουσιασεις αυτοκινητων στο ΥΤ ακομα και στην Ελλαδα.
-
Στο χάρτη φαίνεται ότι δεν έχει πάει ούτε στην Ιρλανδία.
Και από βαλκάνια μόνο Ρουμανία.
-
@criuser said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Στο χάρτη φαίνεται ότι δεν έχει πάει ούτε στην Ιρλανδία.
Και από βαλκάνια μόνο Ρουμανία.
κανενας petrolhead δεν πηγαινε σε αυτες τις χωρες. για να πας ταξιδι με αμαξι θελεις καλους δρομους και ανεση χωρου, προστασια στα αμαξια οταν παρκαρεις. επισης οργανωση στα ξενοδοχεια και στους χωρους ανεφοδιασμου. στην Ελλαδα πας να βαλεις βενζινη και τρεμεις μηπως ειναι νοθευμενη.
τα τελευταια χρονια εχουν βελτιωθει ομως τα πραγματα και εχουν αρχισει να ερχονται και εδω.
-
Αλβανία έχουν πάει , θυμάμαι ένα φοβερό σπέσιαλ, είχε πολύ πλάκα, όπως πάντα στα όρια του political correct έκαναν χιούμορ με τις παλιές Mercedes και την μαφία.
-
Τον έφαγε τον Τavares ο Criuser!!!!Ειδε την πόρτα της εξόδου από την Stellantis ο Πορτογάλος,έτσι εξηγείται και η ολονύχτια του Criu στο περίπτερο του ομίλου!Μετα την ανάληψη των καθηκόντων του ,ευχόμαστε να φάει λάχανο και τον κούκλο κομισάριο του ΝΒΑ ώστε η Παναθα να αγωνίζεται σε λίγκα που αξίζει και είναι ανταγωνιστική!
-
Ο Ταβάρες είναι CEO, ελέω Θεού (Έλκανν). Απλά ο Έλκανν, που είναι το μεγάλο αφεντικό, αποφάσισε να τον αλλάξει. Θυμάστε που σας έλεγα ότι ο ισχυρός εταίρος είναι η FCA και όχι η PSA?
-
Άντε καιρός να βάλουμε κάποιον έλληνα στην θέση του, κάποιον ευρύστέρνο
Να μας χτίσει κάνα εργοστάσιο εδώ να κανουμε μια απεργία της προκοπής! Βαρεθήκαμε στα ίδια και τα ίδια!
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!