-
Έτσι είναι, ή πληρώνεις τα νταβατζιλικια ή την πουλεύεις για έξω, προλάβετε να τη κοπανισετε πριν οι κομμουνισταί των τραπεζών, των μάρκετ και της ενέργειας κλείσουν τα σύνορα της τελευταίας ευρωπαϊκής Σοβιετιας!
-
Η μπαλα στην εξεδρα για ακομα μια φορα.
-
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Η μπαλα στην εξεδρα για ακομα μια φορα.
Δηλαδή η του δα πόηντ προσέγγιση είναι ότι ο Καπιταλιζμος στην Ελλάδα υπερτερεί επειδή έχεις την ελευθερία να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να γίνεις μετανάστης (όπως πχ ήμουν εγώ για 7 χρόνια).
Μετά από τέτοια γκολάρα που έβαλες, τι να απαντήσω εγώ ο φουκαρας, μόνο καθυστερήσεις...
-
Πως μας πετσοκόβει έτσι ο Κούλης κι ο Νεοελληνικός Καπιταλιζμός!?
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δηλαδή η του δα πόηντ προσέγγιση είναι ότι ο Καπιταλιζμος στην Ελλάδα υπερτερεί επειδή έχεις την ελευθερία να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να γίνεις μετανάστης (όπως πχ ήμουν εγώ για 7 χρόνια).
Μετά από τέτοια γκολάρα που έβαλες, τι να απαντήσω εγώ ο φουκαρας, μόνο καθυστερήσεις...
Γιατι να βαλω τη γκολαρα οταν ο απεναντι βαζει μονος του τα αυτογκολ?
Το μεγαλυτερο του προτερημα ειναι οτι δε σου αφαιρει το δικαιωμα της επιλογης, στραβα εχει εκατονταδες οπως και ολες οι πολιτικες γιατι ειναι φτιαγμενες απο ανθρωπους, αν μη τι αλλο η ιστορια δειχνει ποιες απο αυτες ειναι περισσοτερο δεκτες απο την πλειοψηφια του κοσμου, πλειοψηφια και ακροαριστερη πολιτικη αλλο ενα ανεκδοτο. -
Μεγαλη υπόθεση να μπορείς να συλλογασαι λευτερα. Ο καπιταλισμός έχει τα θέματα του. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν όμως θέματα προφανως μεγαλύτερα. Για αυτό τα ξερνάει η ιστορία. Η βραχύβια ζωή τους δείχνει του λόγου το αληθες. Στην Δημοκρατία κάθε 4 χρόνια έχουμε εκλογές. Κρίνουμε και πράττουμε ανάλογα με τα συμπεράσματα μας. Ψιλά γράμματα βέβαια για τους λύκους με προβιά. Αυτούς που καμωνονται πως θέλουν το κοινό καλό. Το οποίο επιβάλλει κατά Αυτούς να ρίξουν στο χαντάκι όσους δεν ενστερνιζονται τις ανθρωπιστικες ιδέες τους. Στην Δημοκρατία θα έρθει η ώρα που ένας Κουλης θα δώσει τη θέση του στον επόμενο. Στην λαοκρατια τους ομως , τέτοια θέματα δεν προβλέπονται. Όποιος υποτάσσεται είναι οκ ( ακόμη και αυτό με ?). Όποιος δεν συμφωνεί, στο χαντάκι#μόνο.
Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουν διαδοχικές αρνησεις απο τον λαο μέσω της εκλογικής οδού και έτσι αναγκαζονται να πορευονται με εναν τρόπο που έχουν μάθει πολύ καλά. Έρποντας. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μεγαλη υπόθεση να μπορείς να συλλογασαι λευτερα. Ο καπιταλισμός έχει τα θέματα του. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα έχουν όμως θέματα προφανως μεγαλύτερα. Για αυτό τα ξερνάει η ιστορία. Η βραχύβια ζωή τους δείχνει του λόγου το αληθες. Στην Δημοκρατία κάθε 4 χρόνια έχουμε εκλογές. Κρίνουμε και πράττουμε ανάλογα με τα συμπεράσματα μας. Ψιλά γράμματα βέβαια για τους λύκους με προβιά. Αυτούς που καμωνονται πως θέλουν το κοινό καλό. Το οποίο επιβάλλει κατά Αυτούς να ρίξουν στο χαντάκι όσους δεν ενστερνιζονται τις ανθρωπιστικες ιδέες τους. Στην Δημοκρατία θα έρθει η ώρα που ένας Κουλης θα δώσει τη θέση του στον επόμενο. Στην λαοκρατια τους ομως , τέτοια θέματα δεν προβλέπονται. Όποιος υποτάσσεται είναι οκ ( ακόμη και αυτό με ?). Όποιος δεν συμφωνεί, στο χαντάκι#μόνο.
Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουν διαδοχικές αρνησεις απο τον λαο μέσω της εκλογικής οδού και έτσι αναγκαζονται να πορευονται με εναν τρόπο που έχουν μάθει πολύ καλά. Έρποντας.Μου αρέσουν οι ήπιοι χαρακτηρισμοί σου.
"Στο χαντάκι" Στη μηχανή του κιμά έπρεπε να πεις!!! -
This post is deleted! -
Κλασσικές, διαχρονικές τεχνικές ελέγχου συνειδήσεων των διποδων βοοειδών.
Φάτε σανό Κούλη (Τραμπ , Λεπέν ,κλπ) γιατί θα σας κάνουν κιμά οι Κομμουνιστές...
Και από την άλλη η παραγωγή κιμά και μπιφτεκιων συνεχίζει αδιάκοπη με τους Κουληδες του κόσμου.
-
Για να δούμε αν το πιάσαμε κορέκλυ το υπονοούμενο της διεθνούς σκηνής ρε παιδιά και των αφιλιέησον των Ελλήνων δεξιών, ο γερό Τραμπ θα μας σώσει απ τον απερχομενο παππουλη που είναι γεράκι του πολέμου και θέλει αιματοκύλισμα, αλλά ο Νετανιάχου είναι περιστέρι της Ειρήνης στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και του συμπαραστεκόμαστε;
-
Περιμένετε απάντηση στα τελευταία σχόλια ?
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν δεν λιαζεσαι
-
Σήμερα δεν λιάζομαι. Χτες λιαζόμουν, ελπίζω και αύριο...
Αλλά έχω να κάνω δουλίτσες, με κυριότερη την ανανέωση του διπλώματος οδήγησης λόγω ηλικίας, για πρώτη φορά και φοβάμαι μην πονέσω...
Πέρα από τα 108 παράβολα που θα δώσω και τα 2 εικοσάρικα στους γιατρούς, ήτοι 148 για 3 μόλις χρόνια.
Στα 67 η σύνταξη, αλλά στα 65 επανεξέταση λέει για την οδήγηση...
Οπως έγραψε και ένας άλλος μηχανικός, το κτηματολόγιο οι ξένοι το έφτιαξαν για αναπτυξιακούς σκοπούς, ενώ εδώ για να εισπράτουν φόρους...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Το καταλαβαίνεις ότι ήρθαν όταν έπεσε ο Κομμουνισμός και τους ήρθε ο Καπιταλισμός;
Εεε προφανώς, αφού με τον κομμουνισμό δεν μπορούσαν να φύγουν, δεν τους επιτρεπόταν. Εαν μπορούσαν θα είχαν φύγει όλοι...!!
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι απάντηση να περιμένουμε απ το νεοφιλευθερισμο και την ελληνική δεξιά;
Τα ζούμε τα αποτελέσματα κάνα δυο δεκαετίες.Αν και προσωπικά δεν κατάλαβα, ως φιλειρηνιστές είμαστε/είσαστε με τον Τραμπ ΚΑΙ τον Νετανιάχου; μόνο αυτό.
-
Δε μας δίνεις Πηλιου μια πληροφορία και του λόγου σου με ποιους είσαι? Γιατί τον ουδέτερο τρόπο σκέψης δεν τον έχεις με την καμιά. Τον εαυτό σου που τον έχεις βάλει λοιπόν?
-
Βλέπω αμόλα καλούμπα αλλά δε βαριέσαι, δεν θα ναι η πρώτη φορά.
-
Δε μας δίνεις Πηλιου μια πληροφορία και του λόγου σου με ποιους είσαι? Γιατί τον ουδέτερο τρόπο σκέψης δεν τον έχεις με την καμιά. Τον εαυτό σου που τον έχεις βάλει λοιπόν?
Με όποιον λέει κάθε μέρα η γραμμή.
Αύριο είναι μια άλλη μέρα.
Πώς να σου απαντήσει.
-
Με κανέναν απ τους προέδρους των ΗΠΑ που είναι και νομπελίστες της Ειρήνης.
Και σκ@τα στον τάφο του Νετανιάχου όταν ψοφήσει, γιατί τα εγκλήματά του δεν τα φτάνει άλλος...
Εσείς;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2