-
Το Σεπτέμβριο θα χρειαστεί να μείνω λίγες μέρες στην Αθήνα. Ψάχνοντας βλέπω μόνο airbnb να αξίζει και όχι ξενοδοχείο.
Επειδή δεν έχω ιδέα από περιοχές Μεταξουργείο τι λέει; Επόμενες επιλογές είναι Φιλοπάππου και Ιπποκράτους στο Λυκαβηττό .
Είναι σε σχετικά λογικές τιμές και πολύ αξιοπρεπή διαμερίσματα. Γενικά θέλω όσο πιο κεντρικά. -
Μεταξουργείο είναι μια χαρά αρκεί να ξέρεις Φαρσί και Παστούν….
Εγώ θα εμένα στις άλλες δυο περιοχές που αναφέρεις. -
Μεταξουργείο όχι. Εχει δύσκολες περιοχές. Ειδικά το βράδυ.
Φιλοππάπου είναι ακριβή περιοχή δίπλα στην Ακρόπολη.
Ωραία αν αντέχεις την τιμή.Ιπποκράτους είναι κέντρο, αλλά μακρύς δρόμος. Καλύτερος από το Μεταξουργείο, χειρότερος από του Φιλοππάπου.
Γενικά στην Αθήνα θέλει περπάτημα, ή ΜΜΜ.
-
Δεν ξέρω πόσο κεντρικά εννοείς αλλά με το μέτρο να έχει πάει σε αρκετές περιοχές πιάσε κάτι δίπλα από σταθμό.
Δεν βλέπω το λόγο να μείνεις Μεταξουργείο (σίγουρα όχι) και Ιπποκράτους.
Όλα αυτά πάνε αναλόγως το μπάτζετ αλλά βγες 3-4 χλμ εκτός κέντρου έχοντας μέτρο δίπλα σου. -
Μένω πολύ συχνά λόγω υποχρεώσεων σε 2 διαφορετικά καταλύματα πέριξ του παλιού Χίλτον. Στην Πινακοθήκη απέναντι το ένα και το άλλο λίγα στενά πιο πάνω από το Χίλτον κοντά στη Μαβίλη.
Το ένα είναι παλιά διόροφη κατοικία πλήρως ανακαινισμένη την οποία την "έκοψε" σε airbnb και το άλλο νεόδμητη πολυκατοικία που μπορείς μάλλον να το πείς ξενοδοχείο , έχει μεγάλα σύγχρονα δωμάτια αλλά δεν προσφέρει πρωϊνό. Έχει όμως πάρκινγκ.
Και τα δύο πολύ καλά , η περιοχή είναι πολύ βολική καθώς έχει πολλές επιλογές να φας στα πέριξ και να βγείς ( αν πας για διασκέδαση ) και είναι πολύ κοντά, ακόμα και περπατώντας, στο "βαρύ" κέντρο. Την προτείνω.
Το πρόβλημα είναι οι τιμές , ή μάλλον οι εποχικότητα καθώς το καλοκαίρι και τα δύο σχεδόν τις διπλασιάζουν. Διαφορετικές τιμές τα Σκ αλλά πλέον εμένα συνήθως μου κάνουν έκπτωση.
-
Τι θελεις να κανεις Αθηνα και σε ποια περιοχη εχεις προτιμηση? Υπαρχουν πολλες επιλογες.
-
Τη μια μέρα θα χρειαστεί να πάω νεα Σμύρνη και μετά Κορωπί. Την επόμενη απλά θα κάνω βόλτες. Αυτοκίνητο θα υπάρχει.
-
-
@panos2171 said in Διαμονή στην Αθήνα:
Τη μια μέρα θα χρειαστεί να πάω νεα Σμύρνη και μετά Κορωπί. Την επόμενη απλά θα κάνω βόλτες. Αυτοκίνητο θα υπάρχει.
Γιατί δε κοιτάζεις τότε νέα Σμύρνη, Καλλιθέα, παλαιό Φάληρο ώστε να είσαι κοντά στη νέα Σμύρνη και μέσω λεωφορου Συγγρού να πεταχτείς Κορωπί?
Μεταξουργείο μόνο αν θες να έχεις ιστορίες το βραδυ -
βρες κανενα καλο ξενοδοχειο στην Γλυφαδα και κανε και τις διακοπες σου.
-
θα χρειαστεί να πάω νεα Σμύρνη και μετά Κορωπί.
Π. Φάληρο! Θέα θάλασσα, τραμ, λεωφορεία, σε. 2' είσαι Συγγρού για Νέα Σμύρνη!
Έχει και πολλά ξενοδοχεία και airnbn -
Ιπποκράτους κλπ μπορεί να χρειαστείς πιο πολλά για το parking από το δωμάτιο. BTW what about Δακτυλιος?
-
@kapelis said in Διαμονή στην Αθήνα:
Ιπποκράτους κλπ μπορεί να χρειαστείς πιο πολλά για το parking από το δωμάτιο. BTW what about Δακτυλιος?
Δεν έχει πλέον δακτύλιο μέχρι τον Σεπτέμβρη.
-
Κυψέλη καλύτερα, έχεις άνετη πρόσβαση και στο κέντρο και στα βόρεια προάστια, θα βρεις και φτηνά εκεί επειδή είναι υποβαθμισμένη περιοχή.
-
@criuser said in Διαμονή στην Αθήνα:
Αυτό δε το σκέφτηκα καν, όντως ισχύει και τον Σεπτέμβρη;
-
@criuser said in Διαμονή στην Αθήνα:
Αυτό δε το σκέφτηκα καν, όντως ισχύει και τον Σεπτέμβρη;
Ισχύει...
Επανέρχεται μέσα Οκτωβρίου...
Διαμονή στην Αθήνα