-
Παιδιά, τον Ιούλιο μου λήγει η ασφάλεια που είχα κάνει για το αυτοκίνητο. Ηταν σφαλισμένο στην Intersalonika. Πρέπει να το αφαλίσω πάλι. Δεν ξέρω όμως σε ποιά ασφαλιστική. Υπάρχουν πολλές. Και πολλές είναι της πλάκας....
Ποιά θεωρείται καλύτερη? -
Παιδιά, τον Ιούλιο μου λήγει η ασφάλεια που είχα κάνει για το αυτοκίνητο. Ηταν σφαλισμένο στην Intersalonika. Πρέπει να το αφαλίσω πάλι. Δεν ξέρω όμως σε ποιά ασφαλιστική. Υπάρχουν πολλές. Και πολλές είναι της πλάκας....
Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα στην 'αυτοκίνηση' για ασφάλειες. Κάνε την δημοσιευση σου σε ένα από αυτά π.χ http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=6935
[mod]
-
Ανασταίνω το θέμα, γιατί δεν βρήκα κάτι πιο καινούργιο.
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ λοιπόν.
Δεν αφορά ασφάλιση αυτοκινήτου, αλλά ακινήτου από αυτές που ζητάνε οι τράπεζες όταν έχουν προσημείωση σε τέτοιο.
Εκεί λοιπόν κάποιες τράπεζες έχουν τις δικές τους ασφάλειες αλλά μπορείς να βρεις και αλλού, αν είναι οικονομικότερες, αρκεί να εγκρίνουν τις καλύψεις.
Ετσι λοιπόν μία καλή τράπεζα ΑΑ ποιότητας, είχε χρόνια μία ασφαλιστική και τώρα άλλαξε με μία γενική ασφαλιστική, που μάλλον θα της είχε κάνει λάικ και ο πρώην τερματοφύλακας ....
Ηλθε λοιπόν αυτή η γενική και έκανε αυτόματη ανανέωση στο συμβόλαιο με μία τιμή περίεργα ακριβή.
Ρώτησα σε ασφαλιστική άλλης καλής τράπεζας με θέα τα καράβια, η οποία μου έδωσε τιμή περίπου στο μισό % της πρώτης.
Την πήγα λοιπόν την προσφορά, λύσσαξαν οι της πρώτης, μου λέει θα σας δώσουμε προσφορά, μου έδωσαν χαμηλότερη μεν της αρχικής τους, αλλά πάλι 70 % πάνω από την δεύτερη.
Τελικά αποδέχτηκαν την δεύτερη και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω.
Μετά από πολλά μέιλ και τηλέφωνα, τα γύρισαν 2 μήνες μετά, ενώ πρέπει να τα γυρίζουν σε 10-15 εργάσιμες το πολύ.
Τώρα έγινε το ίδιο σκηνικό για δεύτερη φορά. Αφού καθυστέρησαν για να ελέγξουν το ανανεωμένο συμβόλαιο, στο τέλος ξαναπήραν λεφτά για δικό τους ακριβό, οπότε ξαναρχίσαμε από την αρχή τα μέιλ και τα τηλέφωνα.
Να δούμε πότε θα τα γυρίσουν πίσω.
Από ότι φαίνεται η αγαπημένη του τερματοφύλακα γενική ασφαλιστική της πολύ καλής ΑΑ ποιότητας τράπεζας, για κάποιο λόγο νομίζει ότι οι πελάτες είναι άσχετοι, ανόητοι, ή κάτι άλλο και θα πληρώνουν τζάμπα λεφτά, χωρίς κανένα έλεγχο και όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι τέτοιοι, τους εκδικείτε καθυστερώντας τους τα λεφτά τους.
Οσοι λοιπόν είστε σε τέτοιες διαδικασίες, προσέξτε σε ποιούς δίνετε τα λεφτά σας.
-
Εγώ πληρώνω την ασφάλεια που έκανε η τράπεζα για το στεγαστικό, βαριέμαι να το ψάξω και να ασχοληθώ για €15/μήνα.
-
Να τους το πεις να στο διπλασιάσουν...
Τι ψυχή έχουν 30 ευρώ τον μήνα ?
Ούτε ένα καφέ στο χέρι....
-
@criuser said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Άλλο λές, άλλο λέω. Μου έκαναν τα 15/μήνα, 21 πλέον γιατι καλύπτει και πλυμμήρες, για να έχω έκπτωση στο ΕΝΦΙΑ. Ίσως σε καποια άλλη να βρώ αντί για 21 με 17, εεε και?
Αυτά ειναι για εσένα, που είσαι τσιφλικάς και έχει ασφάλειες των πολλών χιλιάδων Ευρώ!!
-
Πέρασαν 5 μήνες και ακόμα να αποζημιωθω από την ασφαλιστική μου για πλημμύρα.
Οπότε κρατάτε μικρό καλάθι σε περίπτωση στραβης. -
@fanis75 said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Άλλο λές, άλλο λέω. Μου έκαναν τα 15/μήνα, 21 πλέον γιατι καλύπτει και πλυμμήρες, για να έχω έκπτωση στο ΕΝΦΙΑ. Ίσως σε καποια άλλη να βρώ αντί για 21 με 17, εεε και?
Αυτά ειναι για εσένα, που είσαι τσιφλικάς και έχει ασφάλειες των πολλών χιλιάδων Ευρώ!!
Οχι απλά δεν γουστάρω να είμαι κορόιδο που πληρώνω 400 ευρώ τον χρόνο παραπάνω χωρίς λόγο.
-
Οχι απλά δεν γουστάρω να είμαι κορόιδο που πληρώνω 400 ευρώ τον χρόνο παραπάνω χωρίς λόγο.
Για 400 συμφωνώ, αλλά για 50 που ίσως να είναι σε εμένα, δεν θα ασχοληθώ! Όπως είπα, τσιφλικάς για να έχεις τόσο μεγάλη διαφορά....χαχα!!
-
@teo-mak said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Οπότε κρατάτε μικρό καλάθι σε περίπτωση στραβης.αυτοκίνητο;
για πες εταιρεία ... -
@monman2 said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
@teo-mak said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Οπότε κρατάτε μικρό καλάθι σε περίπτωση στραβης.αυτοκίνητο;
για πες εταιρεία ...Όχι, κατάστημα.
Αλλά έχω και μια εκκρεμότητα σε αυτοκίνητο (τρακάρισμα) η οποία έχει πατήσει το 3 μηνο.
Generalli. -
@teo-mak said in [ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ]
Αλλά έχω και μια εκκρεμότητα σε αυτοκίνητο (τρακάρισμα) η οποία έχει πατήσει το 3 μηνο.
Καινουριο αυτοκινητο και το τρακαρες?
Αμα δεν ξερεις να κανεις μπαντιλικια, να μην κανεις -
Κάτι μου λέει αυτό το όνομα...
Μήπως θυμίζει και σε άλλους ?
-
@alexandros-k said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
@teo-mak said in [ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ]
Καινουριο αυτοκινητο και το τρακαρες?
Αμα δεν ξερεις να κανεις μπαντιλικια, να μην κανειςΑυτό ρε είναι διαστημικό, έχει ασπίδες πεδίου όπως το Σταρ Τρεκ, για άλλο θα λέει.
-
Καλησπέρα..Είχα ένα μικροατύχημα την Παρασκευή στη Νικήτη Χαλκιδικής, όπου ενώ ήμουν ακινητοποιημένος στην κίνηση, Σέρβος με χτύπησε από πίσω, με έσπρωξε και χτύπησα το προστινό αυτοκίνητο. Μικροζημιές...Ο Σέρβος παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή την υπαιτιότητα (το αναγράφει και στο έντυπο της Τροχαίας). Στο θέμα μας τώρα...Η ασφαλιστική μου(HELLAS DIRECT) με παραπέμπει στην AFES GREECE, η οποία είναι εκπρόσωπος της ασφαλιστικής του Σέρβου στην Ελλάδα (φαντάζομαι και άλλες του εξωτερικού). Έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη στο παρελθόν; Είναι αξιόπιστη ή μπλέξαμε;
-
Το εχω γράψει παλιότερα οτι χωρίς μικτή Χαλκιδική δεν πας
Πριν μια 5ετια είχα παρόμοιο περιστατικό με Μολδαβό που έπεσε πίσω μου και έκανε κανονικά δήλωση υπαιτιότητάς στην τροχαία .
Το ατύχημα έγινε Ιούνιο και με πήρε τηλ ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής -αντιπροσώπου για να δει την ζημιά τον ... Σεπτέμβριο!Το είχα φτιάξει εντός 15 ημερών απο το ατύχημα κάνοντας χρήση της μικτής.
Η νομική προστασία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ,κάπου τα Χριστούγεννα μου επέστρεψαν και τα 400€ της απαλλαγής.@araxnis Κράτησε μας ενήμερους μήπως βελτιώθηκαν ...
-
Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου ο πραγματογνώμονας οπότε λογικά θα ξεμπερδέψουμε σχετικά νωρίς..Ίδωμεν...
-
@monman2 said in ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ:
Το εχω γράψει παλιότερα οτι χωρίς μικτή Χαλκιδική δεν πας
Πριν μια 5ετια είχα παρόμοιο περιστατικό με Μολδαβό που έπεσε πίσω μου και έκανε κανονικά δήλωση υπαιτιότητάς στην τροχαία .
Το ατύχημα έγινε Ιούνιο και με πήρε τηλ ο πραγματογνώμονας της ασφαλιστικής -αντιπροσώπου για να δει την ζημιά τον ... Σεπτέμβριο!Το είχα φτιάξει εντός 15 ημερών απο το ατύχημα κάνοντας χρήση της μικτής.
Η νομική προστασία ανέλαβε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ,κάπου τα Χριστούγεννα μου επέστρεψαν και τα 400€ της απαλλαγής.@araxnis Κράτησε μας ενήμερους μήπως βελτιώθηκαν ...
24/10/2024 έστειλε mail η σερβική εταιρεία για την κάλυψη της επισκευής ολόκληρου του ποσού από μέρους τους, χωρίς πολλά πολλά καλύπτει όλο το ποσό (4132€). Θεωρώ ότι ξεμπέρδεψα σχετικά γρήγορα γιατί από κάποιους άκουγα τρελές ιστορίες (ιδιαίτερα με βουλγαρικές ασφαλιστικές). Η αιτιολογία της καθυστέρησης ήταν ο πολύ μεγάλος αριθμός υποθέσεων που είχαν να εξετασουν...
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ